تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 122 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اخه یک مشکلی در این سبک بازی هست که دیگه فکر نکنم بتونن نوآوری جدیدی تو بازی اعمال کنن
    پس همون بهتر که هرچه زود تر با این عنوان خداحافظی کنیم
    گیم پلی تکراری که مشکلی نیست مهم داستان بازیه اگه داستانش جذاب باشه کسی به گیم پلی تکراری توجهی نمیکنه .
    COD سری هشتمش ساخته و عرضه شده مگه اون تکراری نیست ؟
    به من باشه میگم ده سری دیگه هم بسازن فقط داستان داشته باشه . سه شماره قبلی بازی که عالی بود ، مطمئنم که اینم هست .

2. 3 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه $360$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازی به لطف بالا تموم شد...چشام از جاش درومده
    کلا نمیدونم بازیرو چه جوری توصیف کنم...
    درسته که سری اساسین داره دچار بلای تکراری شدن میشه...ولی بستگی داره هدف خودتون از بازی کردنش چی باشه...خیلی ها صرفا جهت پی گیریه داستان بازی میکنن...ولی همچنان برای طرفداران این بازی لذت بخش خواهد بود...
    اما جدا باید بگم گرافیک خیلی بهتر شده...نور پردازی-سایه ها-افکت های اب خاک گردوغبار همگی در سطح بالایی قرار دارن.جزئیات لباس ها و چهره ی کاراکترها که واقعا منابع زیبایی این بازی هستند.
    گیم پلی هم وسیع تر و زیباتر شده.به طوری که به هیچ وجه از بازی کردن طولانی مدت با ezio و هم چنین altair خسته نخواهید شد.تنها ایرادی که میشه به گیم پلی گرفت کمی کند بودن مبارزات است.که البته در شماره های قبل هم این کمبود حس میشد.اما اصلا این موضوع از کیفیت مبارزه ها چیزی کم نکرده است و هم چنان مبارزه ها از نقاط قوت بازی هستند.
    موسیقی در بازی که گل کاشته...از الات موسیقیه شرقی به خوبی در بازی استفاده شده و کاملا حس معیشت شرق نشینی را در وجودتان حس میکنید...اگر با هدفون بازی کنید که چه بهتر!!پس زمینه های موسیقی در بازی زیاد هست...که نمونش صدای اذان در شهر است...البته نمیدونم چرا اذان به صورت کامل خوانده نمیشه!!!به شخصه فقط صدای حی علی الصلات رو در بازی شنیدم!!!
    صدا گذاری هم واقعا بی نقصه...صدای راه رفتن در هر جایی متفاوت است...صدای هیاهوی مردم در شهر به خصوص در بازار واقعا شنیدنی و زیبا کار شده و اتمسفر سنگینی هنگام راه رفتن در بازار به مخاطب تحویل داده میشه.طوری که مشغول بودن مردم را در بازار و حتی شهر به راحتی حس میکنید...
    کلا نمره ی من به این بازی:9
    اون یه نمره هم فقط و فقط به خاطر نزدیک شدن این سری به کابوس تکراری شدن هست نه صرفا جهت کمبودی در بازی

4. 7 کاربر از $360$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بازی به لطف بالا تموم شد...چشام از جاش درومده
    کلا نمیدونم بازیرو چه جوری توصیف کنم...
    درسته که سری اساسین داره دچار بلای تکراری شدن میشه...ولی بستگی داره هدف خودتون از بازی کردنش چی باشه...خیلی ها صرفا جهت پی گیریه داستان بازی میکنن...ولی همچنان برای طرفداران این بازی لذت بخش خواهد بود...
    اما جدا باید بگم گرافیک خیلی بهتر شده...نور پردازی-سایه ها-افکت های اب خاک گردوغبار همگی در سطح بالایی قرار دارن.جزئیات لباس ها و چهره ی کاراکترها که واقعا منابع زیبایی این بازی هستند.
    گیم پلی هم وسیع تر و زیباتر شده.به طوری که به هیچ وجه از بازی کردن طولانی مدت با ezio و هم چنین altair خسته نخواهید شد.تنها ایرادی که میشه به گیم پلی گرفت کمی کند بودن مبارزات است.که البته در شماره های قبل هم این کمبود حس میشد.اما اصلا این موضوع از کیفیت مبارزه ها چیزی کم نکرده است و هم چنان مبارزه ها از نقاط قوت بازی هستند.
    موسیقی در بازی که گل کاشته...از الات موسیقیه شرقی به خوبی در بازی استفاده شده و کاملا حس معیشت شرق نشینی را در وجودتان حس میکنید...اگر با هدفون بازی کنید که چه بهتر!!پس زمینه های موسیقی در بازی زیاد هست...که نمونش صدای اذان در شهر است...البته نمیدونم چرا اذان به صورت کامل خوانده نمیشه!!!به شخصه فقط صدای حی علی الصلات رو در بازی شنیدم!!!
    صدا گذاری هم واقعا بی نقصه...صدای راه رفتن در هر جایی متفاوت است...صدای هیاهوی مردم در شهر به خصوص در بازار واقعا شنیدنی و زیبا کار شده و اتمسفر سنگینی هنگام راه رفتن در بازار به مخاطب تحویل داده میشه.طوری که مشغول بودن مردم را در بازار و حتی شهر به راحتی حس میکنید...
    کلا نمره ی من به این بازی:9
    اون یه نمره هم فقط و فقط به خاطر نزدیک شدن این سری به کابوس تکراری شدن هست نه صرفا جهت کمبودی در بازی
    به نظر بازی خوبی میاد ولی فعلا باید تا اومدنش برا PC صبر کنم

6. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه $360$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حتما همین طوره...ارزش صبر کردن رو داره...دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز سر همه بازی ها ما پی سی بازا صبر پیشه کردیم اینم روش .(مخصوصا AC II )

9. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

گیم پلی تکراری که مشکلی نیست مهم داستان بازیه اگه داستانش جذاب باشه کسی به گیم پلی تکراری توجهی نمیکنه .
    COD سری هشتمش ساخته و عرضه شده مگه اون تکراری نیست ؟
    به من باشه میگم ده سری دیگه هم بسازن فقط داستان داشته باشه . سه شماره قبلی بازی که عالی بود ، مطمئنم که اینم هست .
    ولی بنظر من در اصل مهم گیم پلی بازی هست چرا تو نقد ها بازی نمره ی کم میگیره چون یکی از نقاط ضعف بازی تکراری شدن هست بازی هر چقدر هم داستان زیبا داشته باشه وقتی گیم پلی تکراری بشه کلا بهت حال نمیده در این صورت هست که داستان قشنگه ولی گیم پلی تکراری گیمر دوست داره بازی زودتر تموم شه و ببین آخر داستان چی میشه
    این بازی کلا با cod فرق داره و نباید این رو با اون یکی کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

دوستانی که بازی کردن چند تا اسکرین شات بزارن ما هم حال کنیم.

12. 2 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ولی بنظر من در اصل مهم گیم پلی بازی هست چرا تو نقد ها بازی نمره ی کم میگیره چون یکی از نقاط ضعف بازی تکراری شدن هست بازی هر چقدر هم داستان زیبا داشته باشه وقتی گیم پلی تکراری بشه کلا بهت حال نمیده در این صورت هست که داستان قشنگه ولی گیم پلی تکراری گیمر دوست داره بازی زودتر تموم شه و ببین آخر داستان چی میشه
    این بازی کلا با cod فرق داره و نباید این رو با اون یکی کرد
    گیم پلی یکی از اصول مهم بازی هست ، داستان هست گرافیک هست صدا گذاری هست و .... به هر حال نظر هرکس محترمه و نمیگم اشتباه میکنید .
    مقایسه من از نظر تعداد زیاد نسخه های بازی بود دوست عزیز نه سبک بازی . چون cod هشت نسخه داده بیرون و شایعه شده سری نهمش درحال ساخته cod iron wolf ، تکراری شده ولی برید تاپیکش ببینید چه تعریف و تمجیدی میشه ازش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

گیم پلی یکی از اصول مهم بازی هست ، داستان هست گرافیک هست صدا گذاری هست و .... به هر حال نظر هرکس محترمه و نمیگم اشتباه میکنید .
    مقایسه من از نظر تعداد زیاد نسخه های بازی بود دوست عزیز نه سبک بازی . چون cod هشت نسخه داده بیرون و شایعه شده سری نهمش درحال ساخته cod iron wolf ، تکراری شده ولی برید تاپیکش ببینید چه تعریف و تمجیدی میشه ازش .
    بله درست هست و هر کس یک نظری داره
    من خودمم این کال رو به بتل ترجیح میدم یکی از عوامل هم گیم پلی هست که در بتل شاهد گیم پلی خوبی نبودیم!
    ولی در کل در سبک fps نمیتونن زیاد تغییری تو گیم پلی بدن برای همین گفتم این بازی با کال قابل مقایسه نیس

15. این کاربر از gamepro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

gamespot دوباره دشمنیش رو با ubisoft نشون داده...
    شما میای چک میکنی که یه بازیهایی مثل battelfield یا call of duty از user ها نمره پایین مثلا در حد 7گرفتن ولی gamespot به بازی ها 8.5 داده ولی واسه assassin که user ها اومدن بهش 8.8 دادن اومده نمره 8 رو بهش داده...
    البته BF3 نمره 8.5 رو هم از user ها گرفته...
    ولی وقتی نگاه میکنی میبینید که تو تمام نسخه های بازی assassin نمره خیلی بالاتری از user هاش گرفته تا خود gamespot ...
    brotherhood از userها بعد از گذشتن این مدت 9.1 گرفته ولی gamespot بهش 8.5 داده...
    Assassin's Creed II از user ها 9.3 گرفته ولی gamespot بهش 9 داده...جالبیش اینه که به نسخه pc اصلا نمره نداده...

17. 3 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •