تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 38 از 39 اولاول ... 28343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض آنچه که نباید در برنامه نود پخش می شد

هويت و فرهنگ جوامع هر چند در نگاه نخست يك مقوله جامعه شناختي است ولي چگونگي تغييرها و دگرديسي ها و به ويژه دستكاري هاي آن تاثير مستقيم و بسزايي در امنيت ملي دارد. بسياري از جنگ ها و درگيري هايي كه پس از جنگ جهاني دوم رخ داد يعني بيش از پنجاه درصد آنها بر اساس مقوله هويت و تفاوت قرائت ها و روايت هاي آن شكل گرفت.

اكنون مدتي است كه رسانه هاي بيگانه از جمله صداي امريكا،دويچه وله،العربيه و... هجمه هاي سختي عليه تماميت ارضي و هويت ملي ايراني ها آغاز كرده اند و سعي دارند به نحوي از ضد انقلاب فراري خارج نشين در راستاي فروپاشي ايران از درون (كه يكي از پروژه هاي عمده جناح نومحافظه كاران تندرو بود) استفاده نمايند. در اين راستا برنامه هاي متعددي از سوي سايت هاي اينترنتي پربيننده و شبكه هاي ماهواره اي كه با هزينه كنگره امريكا و سيا اداره مي شوند، به روي آنتن ها رفت.

اما در اقدامي شگفت و سوال برانگيز برنامه نود اين هفته تبديل شد به تريبوني كه شعارهاي ضدايراني و قوم گرايانه از آن منعكس مي شود.

تصوير كودكي كه طوطي وار يك شعار ضد ايراني را به صورت سرودي كودكانه مي خواند و پخش آن از صداي و سيماي جمهوري اسلامي ايران چيزي بود كه حتي در رسانه هاي بيگانه نيز تجربه نشده بود و آنان نيز جرات چنين كاري را به خود نداده بودند.

اين اولين بار نيست كه گروه هاي تروريستي و جدايي خواه از كودكان به عنوان ابزار ارائه شعارها و اهداف شان استفاده مي كنند. بسياري از گروه هاي زير زميني تروريستي جهت مظلوم و معصوم نشان دادن خود به اين تاكتيك دست مي زنند، اما پخش اين شعار از تلويزيون كشور ما اين جاي سوال را براي مردم باقي مي گذارد كه رويه هاي ضد وحدت ملي در شرايطي كه ايران از هر سو مورد تهديد نظامي و ارضي است، چه معنايي مي تواند داشته باشد؟ در حالي كه گروهك تروريستي پژاك يكبار ديگر با شروع فصل گرما حملات ناجوانمردانه خود آغاز كرده است و از سوي ديگر كشورهاي حاشيه خليج فارس و اتحاديه عرب در يك موضع گيري كاملا آشكار و خصمانه ايران را به نابودي تهديد مي كنند پخش يك شعار ضد تماميت ارضي از صدا و سيما چه معنايي مي تواند داشته باشد؟

برنامه نود این هفته در بخش ويژه خود دقايقي را به حاشيه بازي فوتبال پيروزي تهران و تراكتورسازي تبريز اختصاص داد و در اين بين خبرنگار با بردن ميكروفون به سمت كودكي خردسال از وي خواست تا شعري (!) بخواند يا مطلبي بگويد كه او نيز با خواندن يك شعار تند ضد ايراني كه مخصوص فرقه پان ... است مورد تشويق خبرنگار قرار گرفت. حال به درستي معلوم نيست كه پخش چنين تصاويري در برنامه نود دقيقا چه سخيتي با ماهيت ورزشي اين برنامه دارد.

در حالي كه مقام معظم رهبري در آخرين ديدار خود با هيئت دولت در تابستان گذشته تاكيد كردند كه زبان فارسي يكي از عوامل مهم ايرانيت است و آذربايجاني ها بيش از همه به اين زبان خدمت كرده اند و آثار مهم آن را پديد آورده اند، صدا و سيما و برنامه نود در روز ملي خليج فارس و در حالي كه هزاران شهروند ايران اسلامي و به وي‍ژه آذربايجاني جهت دفاع از جزاير هميشه ايراني كوشش هاي متعددي را در دستور كار داشتند، به يكباره غير مسئولانه ترين تصاوير را عليه تماميت ارضي از سوي برنامه نود پخش كرد و تعجب همگان را برانگيخت.

"تابناک"

پ.ن: من برنامه نود این هفته رو کامل ندیدم،اما امروز این خبر رو خوندم .
    دوستان کسی اگه متوجه شد به ما هم بگه

2. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مگه نود پخش شد دیشب؟
    ای بابا اون برنامه سانسور(ممیزی)کتاب رو گذاشته بودن ما هم بی خیال شدیم!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

2

هويت و فرهنگ جوامع هر چند در نگاه نخست يك مقوله جامعه شناختي است ولي چگونگي تغييرها و دگرديسي ها و به ويژه دستكاري هاي آن تاثير مستقيم و بسزايي در امنيت ملي دارد. بسياري از جنگ ها و درگيري هايي كه پس از جنگ جهاني دوم رخ داد يعني بيش از پنجاه درصد آنها بر اساس مقوله هويت و تفاوت قرائت ها و روايت هاي آن شكل گرفت.

اكنون مدتي است كه رسانه هاي بيگانه از جمله صداي امريكا،دويچه وله،العربيه و... هجمه هاي سختي عليه تماميت ارضي و هويت ملي ايراني ها آغاز كرده اند و سعي دارند به نحوي از ضد انقلاب فراري خارج نشين در راستاي فروپاشي ايران از درون (كه يكي از پروژه هاي عمده جناح نومحافظه كاران تندرو بود) استفاده نمايند. در اين راستا برنامه هاي متعددي از سوي سايت هاي اينترنتي پربيننده و شبكه هاي ماهواره اي كه با هزينه كنگره امريكا و سيا اداره مي شوند، به روي آنتن ها رفت.

اما در اقدامي شگفت و سوال برانگيز برنامه نود اين هفته تبديل شد به تريبوني كه شعارهاي ضدايراني و قوم گرايانه از آن منعكس مي شود.

تصوير كودكي كه طوطي وار يك شعار ضد ايراني را به صورت سرودي كودكانه مي خواند و پخش آن از صداي و سيماي جمهوري اسلامي ايران چيزي بود كه حتي در رسانه هاي بيگانه نيز تجربه نشده بود و آنان نيز جرات چنين كاري را به خود نداده بودند.

اين اولين بار نيست كه گروه هاي تروريستي و جدايي خواه از كودكان به عنوان ابزار ارائه شعارها و اهداف شان استفاده مي كنند. بسياري از گروه هاي زير زميني تروريستي جهت مظلوم و معصوم نشان دادن خود به اين تاكتيك دست مي زنند، اما پخش اين شعار از تلويزيون كشور ما اين جاي سوال را براي مردم باقي مي گذارد كه رويه هاي ضد وحدت ملي در شرايطي كه ايران از هر سو مورد تهديد نظامي و ارضي است، چه معنايي مي تواند داشته باشد؟ در حالي كه گروهك تروريستي پژاك يكبار ديگر با شروع فصل گرما حملات ناجوانمردانه خود آغاز كرده است و از سوي ديگر كشورهاي حاشيه خليج فارس و اتحاديه عرب در يك موضع گيري كاملا آشكار و خصمانه ايران را به نابودي تهديد مي كنند پخش يك شعار ضد تماميت ارضي از صدا و سيما چه معنايي مي تواند داشته باشد؟

برنامه نود این هفته در بخش ويژه خود دقايقي را به حاشيه بازي فوتبال پيروزي تهران و تراكتورسازي تبريز اختصاص داد و در اين بين خبرنگار با بردن ميكروفون به سمت كودكي خردسال از وي خواست تا شعري (!) بخواند يا مطلبي بگويد كه او نيز با خواندن يك شعار تند ضد ايراني كه مخصوص فرقه پان ... است مورد تشويق خبرنگار قرار گرفت. حال به درستي معلوم نيست كه پخش چنين تصاويري در برنامه نود دقيقا چه سخيتي با ماهيت ورزشي اين برنامه دارد.

در حالي كه مقام معظم رهبري در آخرين ديدار خود با هيئت دولت در تابستان گذشته تاكيد كردند كه زبان فارسي يكي از عوامل مهم ايرانيت است و آذربايجاني ها بيش از همه به اين زبان خدمت كرده اند و آثار مهم آن را پديد آورده اند، صدا و سيما و برنامه نود در روز ملي خليج فارس و در حالي كه هزاران شهروند ايران اسلامي و به وي‍ژه آذربايجاني جهت دفاع از جزاير هميشه ايراني كوشش هاي متعددي را در دستور كار داشتند، به يكباره غير مسئولانه ترين تصاوير را عليه تماميت ارضي از سوي برنامه نود پخش كرد و تعجب همگان را برانگيخت.

"تابناک"

سایت محسن رضایی چرت و پرت زیاد مینویسه

5. این کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

سایت محسن رضایی چرت و پرت زیاد مینویسه
    نه اتفاقا ؛ این سری رو کاملا درست گفت. حرف اصلیش، کاملا درسته؛ درسته که توی حرفاش هی استکبار و ... گفته که خب از تابناک و حرفای ... بیش از این انتظار نمیره ولی ؛
    وقتی یه عده آدم جمع شدند دور یه بچه و بعدش که اون شعر میخونه مدام به خاطر حرفاش تشویقش میکنند؛ وقتی یکی همونجا شعر رو ترجمه کرد که من آذربایجانی ام و ... (حرفای پانترکیسم و ... شرم داره گفتنش واسه یه ایرانی) من به شخصه یکی از شدیدترین فحاشی زندگیم رو دادم بهشون چون باید بدونند که یه ایرانی اند در درجه ی اول ؛ یه آذری زبان ایرانی اند ؛ نباید خودشون رو تافته جدابافته از این مملکت و آب و خاک و مردمش بدونند.
    کاش این مساله پیگیری بشه تا به یه جایی برسه؛ چون بارهای دیگه هم پیش تر شاهد بودیم که توی ورزشگاه های تبریز (چه برای تراکتور و چه مثلا توی فینال والیبال امید ایران و تبریز) با افتخار! شعار جدایی طلبانه سر دادند.

شاد و پیروز و سربلند باشید
    Last edited by Lord Farshad; 01-05-2012 at 19:11.

7. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ما که ترکی بلد نیستیم و متوجه نشدیم چی گفت اما یه کودک بود که داشت شعری رو با زبان شیرین کودکی میخواند بعد یه نفر اومد ترجمه کرد که من یک اذری هستم و ....

زیاد به این سایت های بوووووووق توجه نکنید

اگر یکی لطف کنه ترجمه شعر رو برای دوستان بنویسه عالی میشه البته اگر قوانین سایت اجازه بده

9. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

لینک ویدئو از آپارات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متن شعر : (آذربایجان منیم الیم -دوغراسار دیلیم دیلیم -آنا دیلیم اولن دییل-دیلیم اولسه منده اولم - باشقا دیله دونن دیل)

ترجمه شعر: آذربایجان مردم من ، زبانم را پاره پاره کنند، زبان مادی ام نخواهد مرد و به زبانی دیگر تبدیل نخواهد شد اگر زبانم بمیرد من هم میمیرم

پ.ن : یه سری ارزش جواب دادن هم ندارن
    Last edited by "R E Z A"; 02-05-2012 at 21:22.

11. 3 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه بخش تو برنامه دیشب نود به نظرم خیلی جالب اومد آپ کردم ببینید خودتون

13. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

یه بخش تو برنامه دیشب نود به نظرم خیلی جالب اومد آپ کردم ببینید خودتون

مرسی ، مرسی ...

واقعا جالب بود . من نود رو ندیده بودم دیشب .

دوستانی که ندیدن پیشنهاد می کنم حتما ببینن :

این از همه قشنگ تر بود :

- دکتر گفت با این وضعیت می میری ! بعد از دو ماه رفتم قبر پدرم دیدم دکتره رو چالش کردند

15. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیشب من نفهمیدم آخرش این بنده خدا چی گفت، ظهری ویدئو رو گرفتم، ترکیدم!
    +
    نویدکیا واقعا پخته صحبت کرد... با وجود اینکه طرفدار سپاهان نیستم ولی واقعا لذت برم.... ولی یه حرفش خیلی ناشیانه بود و اشارش به اینکه اصفهان قطب فوتبال (ورزش) کشور رو از تهران میاره اصفهان. سپاهان حقش بود، لیاقتش رو داشت که هت تریک بکنه و در کل چهارمین قهرمانیش رو جشن بگیره... ولی فراموش هم نباید بکنه که فقط از یازده دوره لیگ برتر، اصفهان 4 بار اون رو برنده شده و 6 دوره اون جام تو تهران بود.
    به هر حال، آخرین نود، نود خوبی بود... ببینیم تا دو ماه دیگه نود میاد یا دوباره...!!
    Last edited by pcforlife; 16-05-2012 at 23:08.

17. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این برنامه باعث پیشرفت تو فوتبال نشد و جلوی ناپاکیهارو که نگرفت هیچ کمک و تشدیدشم کرد و تو سایر ابعاد جامعه هم تأثیرات منفی زیادی گذاشت
    میدونم خیلیاتون باتعصب میایید و میگید نه آقا این حرفا چیه !
    اما در واقع علت بیننده زیاد این برنامه همون سرگرم شدن با شنیدن کل کل های تکراری هر هفته نود و یه سری فانتزی گویی های فردوسیپوره وگرنه هر هفته که پای این برنامه میشینید آیا ذره ای امید به تغییر مثبتی هم دارید ؟ برای مثال داوری ایران از همون اولین برنامه نود با کارشناسی بررسی میشد و نتیجش این شده که الان خیلی بدتر شده و به علاوه هر کسی از بازیکن بگیر تا مدیرعامل و خود ملت و تماشاگرا و... این روزها به خودش اجازه میده به داورها تهمت و توهین کنه و ایران میتونه تو این زمینه تو دنیا بینظیر باشه ! این گسترش بی اخلاقی با دامن زدن نود به مسئله داوری به وجود اومد و قبلش اینقدر این بدخلقی ها نبود این فقط داوریش در مورد مسائل فنی و پیشرفت فوتبال از همون شروع نود سیر نزولی فوتبالمون رو دیدیم و یک مورد نمیتونید بیارید که نود عامل مثبتی تو یه رکن ورزشمون شده باشه گاهی بعضیا میگن نود تأثیراتی هم داشته مثلاً فلان مربی ابقا شد و فلان تیم به استان دیگه انتقال نیافت خب این چیزها از نظر من کار مثبت نیست و نفس برنامه نود رو باید دید که داره چی خلق میکنه وقتی مرتب با تکرار حاشیه های روزنامه ها و بزرگتر کردنش به مشکلات قوت بیشتر میدهند و به اسم اطلاعرسانی دارن فقط و فقط یه سری افراد مظنون رو تو برنامشون میارنو بازخواست ظاهریشون میکنن و بعد هم بدون اینکه کسی مقصر شناخته بشه پروندشونو میبندن این یعنی چیزی جز بازتر کردن مسیر ناپاکی و تشویق این افراد به ادامه روند ضدفوتبال ؟؟؟ وقتی نود داره نشون میده جلوی ضدفوتبال رو نمیشه گرفت وقتی داره هر روز اشتباهات داوری رو نشون میده وقتی داره به شکلی خودش هم وارد دلالی میشه و و و ... این برنامه رو میشه دشمن فوتبال نامید
    بحث رو اگر به تأثیرات منفی جامعه بکشیم خیلی نتایج دردناکتری داره و نود جامعه ما رو هم تغییر داد نمیگم فقط نود باعث شده مشکلاتی پیش بیاد ولی روحیات بدی که بین مردم هست و بی مسئولیتی ها و بی فرهنگی هایی که تو سطوح مختلف جامعه هست خیلیهاشو میشه الگوگیری از اتفاقاتی که تو نود نشون داده میشه دونست
    نود خیلی خوب داره کل کل کردن و شارلاتان بودنو یاد ملت میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •