امروز فینال FA کاپ با چلسی، ساعت یه ربع به 9 از شبکه 3 پخش میشه. به امید قهرمانی![]()
امروز فینال FA کاپ با چلسی، ساعت یه ربع به 9 از شبکه 3 پخش میشه. به امید قهرمانی![]()
تبریک میگم به طرفدارای چلسی
من فکر میکنم لیورپول واقعا بد بازی نکرد و نیمه دوم هم خیلی خوب بود به ویژه روی کارهای ترکیبی اواخر بازی از کناره ها
چلسی دو حمله کرد و دو گلم زد
کاریش نمیشه کرد اینم یک نوع فوتباله
جالب اینجاست که چلسی اصلا خوب و حرفه ای دفاع نمیکنه و ایرادات زیادی در شکل دفاع کردنشون هست
اواخر بازی روی هر حرکتی از کناره ها بین مدافعین میانی و مدافعین کنارشون یک حفره و فضا به وجود میومد که اگر کمی لیورپولیها دقت بیشتری میکردن و پاسهای رو به عقب رو بهتر میدادن به راحیت میشد گل زد
چلسی بیش از اونکه به خاطر خوب دفاع کردنش ببره داره به خاطر استفاده صد در صد از موقعیتهاش برنده میشه چیزی که واقعا در دنیای فوتبال عجیبه
به نظر من لیورپول تیم برتر بازی بود و لایق شکست نبود اما امروز خوش شانسترین تیم دنیا در مقابل تیمی قرار گرفت که حداقل امسال بدشانسترین تیم دنیاست با نزدیک به 30 ضربه ای که تیر دروازه ها زده
اگر بخوایم منصفانه نظر بدیم باید بگیم استفاده صد در صد از موقعیتها در چلسی واقعا قابل ستایشه و البته در رسیدن به این آمار بازیکنایی که کوله باری از تجربه هست و به نوعی تجربه ی متحرک هستن خیلی به چلسی کمک کردن
فکر میکنم فصل برای ما با تلخی تموم شد
بازیهای کمی رو واقعا لایق باخت بودیم و اگر بخوایم خوش بینانه به این تیم نگاه کنیم فکر میکنم فصل آینده با تجربه و درس گرفتن از این فصل و انبوه موقعیتهای گلی که به سادگی از دست دادیم بهتر عمل کنیم
امیدوارم تابستان فرصتی باشه برای به خدمت گرفتن چند بازیکن باشخصیت و با تجربه چیزی که امسال نبودش در تیم اذیتمون کرد
اول یه تبریک به هوادارای چلسی.
خب این راهمون هم برای رسیدن مستقیم به ای ال سال بعد هم از دست رفت.
واقعا ناراحت شدم
گل اول رو بد خوردیم.جدای از جا موندن و بد کار کردن دفاع ،رینا خیلی بد زاویه رو بسته بود،خیلی بهتر میتونست اونجا کار کنه.
گل دوم رو هم به نظرم مقصر اصلیش اسپرینگ بودکه خیلی راحت توپ رو لو داد.
سوارز هم آنچنان تو جریان بازی نبود و اونطور که باید ظاهر نشد
شاید اگه کنی زودتر دست به تعویض میزد الان ما...
در کل این فصل خیلی بد بودیم و همینطور خیلی بدشانس
کاش لااقل فصل بعد یه فرجی بشه...
ویرایش:
قهرمان اف ای به لیگ اروپا میره نه لیگ قهرمانان !/با تشکر از حسین عزیز(pcforlife) بابت تذکر
Last edited by Masoud-Susa; 06-05-2012 at 17:56.
چی میشه گفت واقعا ؟؟؟؟
چلسی دوباره همون تیمی بود که فکر می کردیم، دو حمله، دو گل. البته 60 دقیقه اول بازی رو خوب کنترل کردن ولی اصلا فوتبال خوبی بازی نکردن.
دو سوم اول بازی رو اصلا خوب نبودیم و حقمون عقب بودن بود.. ولی بعد از اومدن کرول تیم خیلی عوض شد و بازی کاملا در اختیار ما بود. طبق معمول موقع گل کردن موقعیت ها بی دقت بودیم و چلسی هم خوش شانس بود.. دفاعشون هم همونطور که علیرضا گفت بی نقص نبود و خیلی اشتباه داشتن، ما در همون 30 دقیقه 2-3 تا گل دیگه هم می شد بهشون بزنیم ولی خب طبق معمول !!!!
در کل ترکیب اولیه خوب نبود، کرول نباید روی نیمکت می نشست و باید از ابتدا بازی می کرد. اسپیرینگ و هندرسون خیلی بد بودن و جرارد به تنهایی بار کل هافبک رو به دوش داشت و حتی سوارز مجبور می شد بیاد عقب و کمک کنه. کلا بازی خوبی نبود ولی چاره دیگه هم نداشتیم.
داشتم به این فکر می کردم که چقدر خریدهامون افتضاح بودن. این از هندرسونی که اینقدر داگلیش این ور و اونور زمین و تو پست های غیر تخصصی بازیش داد که پست تخصصی خودش رو هم یادش رفته.. اون از داونینگ که تنها کاری که بلده سانتر کردن توپه و دریغ از یه ذره هوش، تنوع یا اضافه شدن به حمله. 38 میلیون پوند پول پای این دو تا داده شده فقط به خاطر انگلیسی بودنشون، کامالی که الان از تیم رفته گفت هیچ وقت نتونست با کادر فنی به توافق برسه که اینقدر هزینه برای صرفا انگلیسی بودن بازیکن ها منطقی نیست. بازیکن های درجه 2 انگلیسی رو با قیمت بازیکن های درجه 1 خارجی گرفتیم و این شد نتیجه. باز انریکه و آدام نسبتا بهتر بودن در حالی که هر دوشون روی هم دو سوم یکی از اون دو تا انگلیسی هزینه داشتن.
امیدوارم فصل بعد این روال تغییر کنه. خرید بازیکن های درجه 2 انگلیسی به تیم کمکی نمی کنه به خصوص وقتی میشه با همین هزینه بازیکن های خیلی خیلی بهتر خارجی رو آورد. بگذریم که امسال شاید 20 امتیاز رو به خاطر اشتباه های محض تاکتیکی تیم و اصرار بیخود به تصمیم های اشتباه قبلی از دست دادیم.
نیاز به تغییر داریم. نیاز به کادر فنی مدرن که فوتبال مدرن بازی کنه (نه فوتبال منسوخ شده دهه 70 انگلیسی)، نیاز به بازیکن های درجه یک و جوون و با انگیزه و یه تیم متفاوت داریم. تا وقتی اوضاع همینه، نتیجه ها هم از این بهتر نمیشن.
سلامی دوباره به همه ی دوستان لیورپولی
اول باید بگم که دم بچه های خودمون گرم که انتقام بازی ِ قبل و بازی با بارسا رو از چلسی گرفتن
ولی آقا عجب بازی کردیم ما، یعنی بدون اقرار تو کل 90 دقیقه ما بهتر از چلسی بودیم و چلسی تو قوطیبود، همه ی بچه ها خوب بازی کردن مثل شلوی که واقعا در حد ژاوی، سوارز که در حد مسی، هندرسون که در حد اینیستا و کرول هم که در حد یک مهاجم تاپ کِلس بازی کرد البته بقیه ی تیم هم عالی بازی کردن و اگه تو کل فصل نه حالا ولی بیشتر بازی های فصل اینجوری بودیم راحت اول یا دوم بودیم
درضمن بگم که یه موقع فک نکنین چلسی بازی ضعیف چلسی به خاطر نبود چدو سه تا از بازیکن هاشون بودا، نه ما خیلی خوب بازی کردیم که کل بازی زیر سلطه ی ما بود
من عاشق پرس های سوارز هستم که واقعا دروازه بان و دفاع های چلسی رو کلافه کرده بود واقعا بی نقص بود و فک نکنم هیچ تیمی حتی بارسا بتونه در این حد فشار کامل روی تیم حریف بیاره... تو این بازی هم دو بار به تیر زدیم که البته چلسی هم دوبار به تیر زد ولی فک کنم این داونینگ با نیر قرارداد داره، راحت میتونست پنالتی رو گل کنه و در این صورت معلوم نبود تو نیمه ی دوم چن تای دیگه به چلسی گل می زدیم!
راستی کسی جریان این تبلیغ جدید روی پیرهن رو میدونه؟ که خوش یمن هم بوده برامون
به امید اینکه همیشه مثل امشب خوب بازی کنیم و کمی هم شانس یارمون باشه![]()
بعد از بازی نتونستم بیام انجمن
تبریک میگم این برد حیثیتی رو
اینم از فینالیست ucl
خداییش شاید میتونست توی فینال حذفی هم نتیجه ای نزدیک به این رقم بخوره
توی فینال حذفی و قبل از اون در دو دیدار مقابل بارسا مشخص بود که چلسی اصولی دفاع نمیکنه و ایرادات زیادی در ساختار دفاعیشون دارن
شاید کمی خوش اقبالی و درخشش فوق العاده چک و همینطور استفاده صد در صدی از موقعیتهای گل اجازه نمیداد این ایرادات کاملا خودشون رو نشون بدن
چیزی که کار دفاع چلسی رو سخت کرده بود حضور یه بازیکن قد بلند در خط حمله لیورپول بود
چلسی بیش از اونکه منطقه ای دفاع کنه سعی میکنه با عقب کشیدن بازیکناش یه دفاع جمعی و بر اساس زیاد بودن نفراتش در صحنه ها داشته باشه
اما وقتی تیم مقابل یه بازیکن قد بلند توی خط حمله داشته باشه دفاع چلسی برای جلوگیری از این مسئله و برای بستن کناره ها و جلوگیری از سانتر کردن حریف عرض بگیره و باز بشه
اما از اینجا به بعد این دفاع اون شکل متمرکز خودش رو از دست میده و آسیب پذیر میشه
اتفاقی که در فینال حذفی بعد از ورود کارول هم افتاد
امسال به غیر از فینال حذفی که به نظر من باز هم لیورپول بهتر بازی کرد چلسی چه با ویواس بواس و چه با دی متئو در مقابل ما یک شکست خورده کامل بوده
برای شخصیت لیورپول این بردها واقعا مفیده
بازی رو ندیدم ولی من هم تبریک میگم ....
بالاخره بردیم!
من احساس می کنم دیگه شما کم کم دیگه دارید عادت می کنید به توهین ها کردن به تیم ها با یه سری الفاظ و پستای طولانی که میدین. هر وقت تیمی که طرفداراش هستین از جمله بارسا و لیورپول ضعف داشتن با این مدل پست دادن سعی کردین تیم حریف رو کوچیک کنین که البته با یه سری صحبت غیر منطقی هیچ وقت این اتفاق نمی افته...اینم از فینالیست ucl
خداییش شاید میتونست توی فینال حذفی هم نتیجه ای نزدیک به این رقم بخوره
توی فینال حذفی و قبل از اون در دو دیدار مقابل بارسا مشخص بود که چلسی اصولی دفاع نمیکنه و ایرادات زیادی در ساختار دفاعیشون دارن
شاید کمی خوش اقبالی و درخشش فوق العاده چک و همینطور استفاده صد در صدی از موقعیتهای گل اجازه نمیداد این ایرادات کاملا خودشون رو نشون بدن
چیزی که کار دفاع چلسی رو سخت کرده بود حضور یه بازیکن قد بلند در خط حمله لیورپول بود
چلسی بیش از اونکه منطقه ای دفاع کنه سعی میکنه با عقب کشیدن بازیکناش یه دفاع جمعی و بر اساس زیاد بودن نفراتش در صحنه ها داشته باشه
اما وقتی تیم مقابل یه بازیکن قد بلند توی خط حمله داشته باشه دفاع چلسی برای جلوگیری از این مسئله و برای بستن کناره ها و جلوگیری از سانتر کردن حریف عرض بگیره و باز بشه
اما از اینجا به بعد این دفاع اون شکل متمرکز خودش رو از دست میده و آسیب پذیر میشه
اتفاقی که در فینال حذفی بعد از ورود کارول هم افتاد
امسال به غیر از فینال حذفی که به نظر من باز هم لیورپول بهتر بازی کرد چلسی چه با ویواس بواس و چه با دی متئو در مقابل ما یک شکست خورده کامل بوده
جالبه بعد از فینال جام حذفی چلسی رو خوش شانس ترین تیم دنیا خطاب می کنید
حالا هم که در مورد دفاع چلسی انتقاد می کنید که نمی دونم شما واقعا بازیکنای چلسی رو نمی شناسید یا اینکه اینجوری نشون میدید... از دفاع های چلسی فریرا و برتراند که توی این فصل کلا ذخیره بودن همین طور ترنبال که درون دروازه بان بود که این سه بازیکن خیلی اشتباه داشتن. ایوانوویچ و تری هم که جزو دفاع های اصلی بودن فاجعه بار بازی کردن. در صورتی که این دو بازیکن مثلا توی بازی با بارسا به بارسا درس دفاع کردن رو یاد دادن. ولی خب بعضی وقتا بازیکنا در شرایط خوبی نیستن و اینجوری میشه. ولی در کل مسئله اینه که من نمی دونم شما چه جوری این ترکیب دفاع رو با ترکیب دفاع جام حذفی مقایسه می کنید و تازه اونو نقد هم می کنید!
جالبه ترکیب چلسی توی بازی دیشب رو می بینم به جرات می تونم بگم که 8-11 بازیکن از این بازیکنا توی بازی فینال مقابل بایرن نیستن و برد مقابل تیم دوم چلسی خوشحال شدن نداره. به خصوص اینکه لیورپول با ترکیب اصلی و به نسبت ترکیبی بهتر از ترکیب فینال جام حذفی بازی می کرد!
لیورپول چند سال پیش یادمه رقیب اصلیش یعنی منچستر رو توی زمین اون 4 بر 1 شکست داد ولی از طرفی مثلا همین منچستر میاد تعداد قهرمانی خودشو از لیورپول بیشتر می کنه و دیگه نمی دونم برای یه تیم چی بدتر از این می تونم باشه
در کل امیدوارم لیورپول بازم از اینجور برد های اینجوری خوشحال بشه و در مقابل دائما جام های متعددی رو از دست بده و به همون برد ها افتخار کنه...
آقا جان فوتبال،فوتباله!
الان کیه که میگه فوتبال غیراز :گل زدن، بردن وقهرمانیه؟
قهرمانی تحت هرشرایطی و با هرنوع سبک نشون دهنده لیاقت اون تیمه.
من هم به چلسی تبریک میگم.
پ ن:مثل این که علی رضا هنوز از باخت مقابل چلسی ناراحته.![]()
یادم نمیاد تری به بارسا درس دفاع داده باشه.. درس در چیز دیگه ای داد که البته پاداشش رو هم گرفت.
ایووانویچ هم جلوی بارسا عالی بود ولی دیروز باید همون نیمه اول به خاطر حرکت غیر ورزشیش در صحنه پنالتی اخراج می شد. جناب تری هم فکر کنم 4-5 بار لایی خورد در بازی و روی هر چهار گل مقصر بود. دیشب اتفاقا همون فریرا و برتراند بهترین مدافع های چلسی بودن (البته اونها هم افتضاح بودن، ولی نسبت به تری و ایوانویچ!).
من کاملا اعتقاد دارم لیورپول دیشب خیلی خوب بازی نکرد، چلسی به حدی افتضاح بود که باخت.
شما چرا داری به کل باشگاه توهین می کنی؟ دقت کن اگه علیرضا انتقادی کرد به بازی و ساختار دفاع چلسی بود، نه به کل باشگاه و هوادارهاش.![]()
پ.ن. یادتون نرفته در 4 بازی اخیر مقابل لیورپول در لیگ برتر چلسی همه بازیهاش رو باخته و فقط دو گل زده، و 9 گل خورده. همه این بازیها مقابل تیم دوم چلسی نبوده. امسال هم 4 بار لیورپول/چلسی بازی کردن که لیورپول 3 بار برنده شد. شما مشخصه از این باخت (و باخت های پی در پی و پشت سر هم چلسی مقابل لیورپول) خیلی عصبانی هستید و حالا که فهمیدید اون برد هفته قبل احتمالا یک اتفاق بوده و از این پس باز هم قراره چلسی مقابل لیورپول بازنده باشه بیشتر عصبانی شدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)