http://www.uploadbaz.com/bgs95otd257g
کیییییییییییییییییی سیووووووووووووووو میخواستتتتتتتتتتتتت ایناهاش
http://www.uploadbaz.com/bgs95otd257g
کیییییییییییییییییی سیووووووووووووووو میخواستتتتتتتتتتتتت ایناهاش
آقایون شما که به ما کمک نکردین خودمون یه خودمون کمک کردیم!
هر کی مشکل منو داره یعنی با ارور:
روبرو میشه این کارو بکنه مشکل کاملا رفع میشه.خودم فقط با این کار درست شد و الان دارم بازی میکنم.
این کرک کاملا تست شده بوده و باعث هیچگونه افت فریم و مشکلات دیگر نخواهد شد که با لینکی کاملا سالم در اختیار شما قرار گرفته است.
آموزش نصب:
1.ابتدا آنتی ویروس خود را غیر فعال کرده.
2.فایل FullCrack (Fixed SAVE) DiRT 3 را دانلود کرده و پس از خارج کردن از حالت زیپ آن را در محل نصب بازی کپی کنید.
3.سپس برنامه Microsoft Games for Windows Live 3.3 را دانلود و نصب کرده. (ورژن 3.3 مهم است فقط این ورژن از نرم افزار برای DiRT 3 لازم است با ورژنهای قبلی کار نمیکند.)
4.در نهایت وارد بازی شوید و پروفایل آفلاین خود را بسازید. (توجه داشته باشید که ممکن است آنتی ویروس شما فایلهای کرک را ویروس بشناسد و آنها را پاک کند پس به غیر فعال بودن آن توجه کنید)
FullCrack (Fixed SAVE) DiRT 3-P30BAND:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(حجم:8.9 مگابایت)
---------------------------------------------
Microsoft Games for Windows Live 3.3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای این بازی این ورژن نیاز استحجم:27.9 مگابایت
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه دوستان چرا اینقدر لودینگ طول می کشه مردیم از بس صبر کردیم توجه
کسی نیست جواب بده ؟
یوزری که استفاده میکنی Administrator هست؟ اگه نیست تو یوزر Administrator امتحان کن. Administrator یه محدودیتی ایجاد کرده که اجازه نصب نمیده.کسی نیست جواب بده ؟
با این کار فقت میشه تک نفره بازی کرد تو split screen یا همون دونفره کار نمیکنه![]()
یوزر هم adminisrator هست![]()
خودت تغییراتی چیزی ندادی؟؟؟؟یوزر هم adminisrator هست![]()
مثلا چه تغییراتی قبلا که اون یکی بازی رو که دانلود کرده بودم نصب کردم اجرا نمیشد رفتم راه حلاشو از مایکروسافت دیدم و چند تا تغییر انجام دادم
راستی وقتی روی همون فایله که با فرمت msi کلیک میکنم گزینه ی run as administrator توش نیست
نمیدونم چیکار کنم .![]()
![]()
![]()
من با نصب نسخه 4 گیگی BlaxBox مشکل اجرا نشدن بازی برام حل شد.
این نسخه در هنگام نصب همزمان اکسترکت میشه که در نهایت حجم فولدر بازی به 11 گیگ میرسه
این نسخه 4 گیگی هیچ کم و کاستی از بازی نداره و به قول معروف نسخه Limited نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)