جلال حسيني: براي حضور در پرسپوليس فردا با استيلي مذاكره مي كنم
سایت گل - مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان گفت: براي حضور درپرسپوليس فردا(پنجشنبه)با استيلي سرمربي جديد اين تيم مذاكره خواهم كرد.
سيد جلال حسيني با اشاره به اينكه هنوز مسوولان تيم سپاهان براي تمديد قراردادم با من تماسي نگرفته اند،افزود:به احترام مديرعامل و مسوولان تيم خوب سپاهان تا سه شنبه شب صبر كرده و با هيچ تيمي وارد مذاكره نشدم. وي افزود: اين درحالي است كه قراردادم با پايان يافتن رقابت هاي ليگ برتر با اين تيم تمام شده است از اين رو از امروز به پيشنهادهايي كه دارم فكر مي كنم.
مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان اظهارداشت: سپاهان تيم بسيار خوبي است و كار كردن دراين تيم براي هر بازيكني يك افتخار است اما متاسفانه مسوولان اين تيم هنوز نتوانستند يك سرمربي را براي فصل جديد به استخدام دربياورند.
حسيني با اشاره به اينكه تيم سپاهان در فصل آتي مدافع عنوان قهرماني در ليگ برتر و يكي از مدعيان جام حذفي و ليگ قهرمانان بوده و اين وضعيت به هيچ وجه براي اين تيم مناسب نيست،ادامه داد: معتقدم مسوولان اين تيم بايد هرچه سريع تر سرمربي جديد اين تيم را معرفي كنند. متاسفانه چند بازيكن كليدي اين تيم نيز از اين مجموعه جدا شده اند و كار آن ها در فصل آينده قدري دشوار خواهد بود.
وي درپاسخ سووالي مبني بر اينكه ترجيح مي دهد با دايي در سپاهان كاركند يا با استيلي در پرسپوليس فوتبال خود را ادامه دهد نيز گفت: به عنوان يك بازيكن حرفه اي به اين مسايل زياد فكر نكرده و ترجيح مي دهم بهترين مذاكره را داشته باشم.
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان اصفهان درخصوص پيشنهادهايي كه به او شده نيز اظهار داشت: روز گذشته ازامارات پيشنهادات خوبي دريافت كرده و به صورت جدي در حال بررسي آن هستم البته از چند تيم داخلي نيز پيشنهاد دارم كه به آنها نيز مي انديشم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت : پروین بزرگ و سید جلال حسینی و سید محمد حسینی