تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 280 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهنام ابوالقاسم پور بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان يكي از دستياران حميد استيلي انتخاب شد.

بهنام ابوالقاسم پور مربي تيم فوتبال پرسپوليس شد. بهنام ابوالقاسمپور بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز با تصميم حميد استيلي به عنوان مربي اين تيم انتخاب شد. ابوالقاسم پور داراي مدرك A مربيگري است.

پيش از اين سعيد عزيزيان به عنوان مربي دروازه بان ها و حشمت مهاجراني به عنوان مدير فني به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوسته بودند.
    پرسپولیس نیوز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

خواهشاً جواب بدید...خواهشاًً
    چه ربطی به تاپیک پرسپولیس داره؟!
    +
    دروازه‌بان تيم ملي پرسپوليسي مي‌شود؟
    مذاكره تلفني كاشاني با مهدي رحمتي
    خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه پرسپوليس با دروازه‌بان فصل گذشته سپاهان تلفني مذاكره كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني در مورد مذاكره با مهدي رحمتي براي حضور در پرسپوليس گفت: من هنوز با اين بازيكن ديداري نداشته‌ام و فقط تلفني با او صحبت كردم و بايد ببينيم در آينده چه پيش خواهد آمد.
    رحمتي فصل گذشته در تيم سپاهان حضور داشت و پيش از اين نيز با مسئولان باشگاه استقلال مذاكره كرده بود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شیث رضایی: استیلی مرا تا آخر عمر مدیون خودش کرد / می خواهم خیلی چیزها را ثابت کنم
    مدافع تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت به این تیم گفت: حمید استیلی با بازگرداندنم به پرسپولیس مرا تا آخر عمر مدیون خودش کرد.
    شیث رضایی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت به این تیم اظهار داشت: جلسه ای با آقای استیلی داشتم که پایه و اساسش بر اساس نظم، انضباط کاری است که امسال می‌خواهیم انجام دهیم. خیلی خوشحالم از اینکه دوباره به پرسپولیس برگشتم و امیدوارم سال خیلی خوبی را در پیش رو داشته باشیم.

وی افزود: از سرپرست باشگاه و سرمربی تیم، تشکر می کنم از اینکه شرایطی را فراهم کردند که من بتوانم برگردم و به هیچ وجه ناراحت نیستم از اینکه این تیم را ترک نکردم. حمید استیلی از من حمایت نمود و تا آخر عمر مرا مدیون خودش کرد و قطعا جواب اطمینان ایشان را خواهم داد.
    شیث ادامه داد: شش ماه بیرون نشستم و انگیزه ام بسیار زیاد است، خیلی چیزها را می خواهم ثابت کنم که در مصاحبه هایم نمی گویم چرا که می خواهم به آنها عمل کنم و امیدوارم انشاء ا... پرسپولیس با موفقیت کامل در جام های مختلف حاضر شده و نتایج مطلوب و مورد انتظار هواداران را کسب کند. امسال تیمی را خواهیم داشت که پایه و اساسش بر مبنای رفاقت است.

مدافع پرسپولیس در خصوص شرایط بدنی اش گفت: وضعیت بدنی مناسبی دارم که با رژیم غذایی، خیلی لاغر شده ام. صبح و بعدازظهر تمرین می کنم و وزنم را از 86 کیلوگرم به 78 کیلو گرم کاهش داده ام.

شیث رضایی درباره حضور علی کریمی در پرسپولیس نیز افزود: با علی کریمی دوست هستم و در تیم ملی نیز با هم کار کرده ایم. یقینا حضور علی کریمی کمک زیادی به موفقیت پرسپولیس خواهد کرد و بازی کنار چنین بازیکن با تجربه ای برای من افتخار است.

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

تیم دولتیه دیگه، به قول پژمان(satttanism) خوب بهش میرسن!!؟
    الله اعلم...............
    شاید میخواست پولا رو واسِ چیزای دیگه خرج کنه
    از جمله: باجناق، لابی بازی، لیدر، سوزوندن پیشونی و غیره/
    ولی فک کنم همه دیدن کاشانی چه دروغگوی بزرگیه، به غیر از دشمنای علی دایی!!
    1. والا تا جاییکه ما یادمونه، پرسپولیس همیشه از بی پولی می نالیده؛ جالبه شما هنوزم اصرار دارین که پرسپولیس می تونسته همزمان خلعتبری، عماد رضا، زنید پور و انصاری فر و غیره رو بگیره... (و اینکه یکی از دلایل نتیجه نگرفتن دایی، کم کاری کاشانی یا به نوعی توطئه ش بوده... من بازم میگم که غلام رضایی، محمد نوری و فشنگچی بازیکن های درجه یک لیگ ما به حساب میان...)

2. منطقِ آب دوغ خیاری...

3. انقده همه چیزو سیاه و سفید نبینید؛ با این حساب احتمالا کاشانی بدِ مطلق و علی دایی مظهر پاکی و صداقته... یادتون نره این دو نفر زمان زیادی رو بدون هیچ مشکلی با هم کار کردن و اون موقع همه چی گل و بلبل بود؛ تا به مشکل خوردن، جناب دایی تهدید به رسانه ای کردن موضوع و افشاگری کردن...

این بحث به نظر من تموم شده س... ادامه ندادنش بهتره؛ باز هم میگم به نظر شما احترام میذارم، ولی فکر نکنم تو این مورد با هم توافق داشته باشیم...

+

حسین جان، در مورد شیث با حرفات موافقم که این بازیکن حاشیه زیاد داره، ولی خدا وکیلی نمیشه منکر تواناییهاش شد؛ ضمن اینکه چن سال هم تو تیم بازی کرده و به نوعی به تیم تعصب داره؛ بازم میگم که از لحاظ رفتار های حاشیه ای، مشکل سازه؛ ولی تو همون خبر هم اومده بود که استیلی قصد داره باهاش طی کنه و شرایطی رو جلو پاش بزاره...

5. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استیلی: دوست دارم مهدوی کیا پرسپولیسی شود
    کریمی لیدر و کاپیتان پرسپولیس است
    مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي پرسپوليس از تمايلش براي جذب مهدي مهدوي‌كيا خبر داد.

حميد استيلي در خصوص اينكه آيا پرسپوليس، مهدوي‌كيا را جذب مي‌كند يا نه، ‌اظهار داشت: من خيلي دوست دارم مهدوي‌كيا پرسپوليسي شود اما يك سري مسائل هست. بايد ديد در آينده چه اتفاقي مي‌افتد. مهدي را از صميم قلب دوست دارم و خودش هم اين موضوع را مي‌داند.

وي تاكيد كرد: امروز به باشگاه پرسپوليس آمدم تا امور تيم را پيگيري كنم. اهداف خاصي را دنبال مي‌كنيم تا به نتيجه برسيم. از ورزشگاه درفشي‌فر نيز بازديد داشتم و نكاتي را يادداشت‌برداري كردم. با مدير برنامه‌هاي مربيان خارجي هم در تماسم.
    سرمربي پرسپوليس ادامه داد: در مورد نحوه يارگيري جلساتي داشتيم. با برخي بازيكنان مذاكره كرديم. ليست نفرات مورد نظرم را به باشگاه داده‌ام و خودم هم تا جايي كه در توانم باشد رايزني‌هايم را انجام مي‌دهم.

استيلي در مورد حضور بهنام ابوالقاسم‌پور به عنوان يكي از دستياران وي به فارس گفت: ابوالقاسم‌پور پرسپوليسي‌ است و تحصيلات عاليه دارد و اميدوارم بتواند به تيم كمك كند.

وي در خصوص علي كريمي گفت: كريمي يك ليدر براي پرسپوليس است. او كاپيتان تيم خواهد بود و به تيم كمك خواهد كرد.

7. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظرم باید حداقل و بدون رودربایستی و تعارف ، بازوبند کاپیتانی پرسپولیس به بازوی شیث رضایی هرگز بسته نشه دیگه ، چه به عنوان کاپیتان اول ( که با توجه به حضور کریمی محاله ) ، چه به عنوان کاپیتان دوم و چه به عنوان کاپیتان سوم /

از استیلی به عنوان یکی از وارثان همین بازوبند و یک پرسپولیسی اصیل فقط همین انتظار میره ، این بازوبند میراث پروین بزرگ و دیگر بزرگان پرسپولیس هست من جمله کریم باقری ،

بسته شدن دوباره ی این بازوبند به بازوی شیث ، حرمت شکنی نابخشودنی خواهد بود / این اشتباه شیث از اون اشتباهاتی هست که به هیچ وجه قابل اغماض نیست ، هرچند به عنوان یک پرسپولیسی مورد علاقه ی ماست اما اصل پرسپولیس هست نه بازیکنان اون /

9. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جلال حسيني: براي حضور در پرسپوليس فردا با استيلي مذاكره مي كنم

سایت گل - مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان گفت:‌ براي حضور درپرسپوليس فردا(پنجشنبه)‌با استيلي سرمربي جديد اين تيم مذاكره خواهم كرد.

سيد جلال حسيني با اشاره به اينكه هنوز مسوولان تيم سپاهان براي تمديد قراردادم با من تماسي نگرفته اند،افزود:‌به احترام مديرعامل و مسوولان تيم خوب سپاهان تا سه شنبه شب صبر كرده و با هيچ تيمي وارد مذاكره نشدم. وي افزود: اين درحالي است كه قراردادم با پايان يافتن رقابت هاي ليگ برتر با اين تيم تمام شده است از اين رو از امروز به پيشنهادهايي كه دارم فكر مي كنم.

مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان اظهارداشت: سپاهان تيم بسيار خوبي است و كار كردن دراين تيم براي هر بازيكني يك افتخار است اما متاسفانه مسوولان اين تيم هنوز نتوانستند يك سرمربي را براي فصل جديد به استخدام دربياورند.

حسيني با اشاره به اينكه تيم سپاهان در فصل آتي مدافع عنوان قهرماني در ليگ برتر و يكي از مدعيان جام حذفي و ليگ قهرمانان بوده و اين وضعيت به هيچ وجه براي اين تيم مناسب نيست،ادامه داد: معتقدم مسوولان اين تيم بايد هرچه سريع تر سرمربي جديد اين تيم را معرفي كنند. متاسفانه چند بازيكن كليدي اين تيم نيز از اين مجموعه جدا شده اند و كار آن ها در فصل آينده قدري دشوار خواهد بود.

وي درپاسخ سووالي مبني بر اينكه ترجيح مي دهد با دايي در سپاهان كاركند يا با استيلي در پرسپوليس فوتبال خود را ادامه دهد نيز گفت: به عنوان يك بازيكن حرفه اي به اين مسايل زياد فكر نكرده و ترجيح مي دهم بهترين مذاكره را داشته باشم.

مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان اصفهان درخصوص پيشنهادهايي كه به او شده نيز اظهار داشت: روز گذشته ازامارات پيشنهادات خوبي دريافت كرده و به صورت جدي در حال بررسي آن هستم البته از چند تيم داخلي نيز پيشنهاد دارم كه به آنها نيز مي انديشم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت : پروین بزرگ و سید جلال حسینی و سید محمد حسینی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استيلي:مهدوي كيا و حسيني را مي‌خواهم

حميد استيلي از شروع تمرين‌هاي پرسپوليس از روز شنبه خبر داد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره نخستين روز سرمربي‌گري‌اش در فصل جديد اظهار کرد: امروز با چند تن از بازيکنان باشگاه جلسه داشتيم و براي فصل بعد با آن‌ها صحبت کرديم. همچنين از امکانات ورزشگاه درفشي‌فر بازديد کردم اميدوارم که بتوانيم هرچه سريع‌تر تيم را جمع کنيم و تمرين‌هاي خود را از روز شنبه آغاز خواهيم کرد.
    استيلي با بيان اينکه هدفم قهرماني پرسپوليس در اين فصل است، گفت: سعي مي‌کنيم يک تيم خيلي خوب را براي فصل بعد آماده کنيم و ان‌شاءالله باشگاه با بازيکنان مورد نظر به توافق مي‌رسد تا حضوري پرقدرت در ليگ پيش رو داشته باشيم.
    استيلي درباره اضافه شدن بهنام ابوالقاسم‌پور و سعيد عزيزيان به کادر فني پرسپوليس هم گفت: هر دو از مربيان خوب فوتبال ما هستند که اميدوارم در اين فصل براي پرسپوليس مثمر ثمر باشند.
    وي در مورد بحث‌هايي مبني بر نمايشي بودن کميته فني پرسپوليس و زير سوال بردن انتخاب شما گفت: واقعا اين طور نيست. افراد حاضر در کميته فني همه شخصيت‌هاي بزرگي هستند که افتخار باشگاه پرسپوليس در چند سال گذشته بوده‌اند و بايد به آنها احترام گذاشت. آنها بزرگ پرسپوليس هستند و به هر حال طبق تصميم آنها من به عنوان سرمربي جديد انتخاب شدم.اميدوارم که در اين فصل با پرسپوليس قهرمان شوم.
    حميد استيلي درباره دروازه‌بان پرسپوليس در فصل بعد و مذاکره اين باشگاه با مهدي رحمتي گفت: صحبت‌هايي را با رحمتي انجام داده‌ايم و اميدواريم که او در اين فصل به ما اضافه شود. ضمن اينکه حقيقي هم از گلرهاي جوان و آينده‌دار فوتبال کشورمان است که سعي مي‌کنيم او را هم در تيم نگه داريم.
    سرمربي پرسپوليس از پذيرفتن پيشنهاد مديريت فني از سوي حشمت مهاجراني خبر داد و گفت: ايشان در حال آمدن به تهران هستند و ان‌شاءالله فصل بعد در خدمت او خواهيم بود.
    وي درباره مذاکراتش با رضا نورمحمدي و اين موضوع که اين مدافع با پرسپوليس به توافق نرسيده گفت: خير. هم نورمحمدي و هم ابراهيم شکوري جزو مدافعان خوب پرسپوليس هستند و امروز هم تا لحظات آخر که من در باشگاه بودم، با هر دوي آنها به توافق رسيده بوديم.
    استيلي درباره حضور مهدوي کيا در پرسپوليس هم گفت: مهدي يکي از اسطوره‌هاي پرسپوليس است. دنبال اين هستيم که مهدوي کيا در فصل بعد براي ما به ميدان برود. البته در زمينه جذب بازيکنان محدوديت‌هايي هم داريم که بايد همه آنها را در نظر بگيريم.
    سرمربي پرسپوليس با اشاره به مذاکره اين باشگاه با کريم انصاري فرد گفت: سيد جلال حسيني هم در ليستي که به باشگاه داده‌ام حضور دارد و بايد منتظر باشيم و ببينيم نتيجه مذاکرات چه خواهد بود.
    حميد استيلي همچنين درباره برنامه پرسپوليس براي اردوهاي داخلي و خارجي گفت: اول از همه بايد ببينيم چه امکاناتي از سوي باشگاه در اختيار ما قرار مي‌گيرد. فعلا مهم‌ترين چيز اين است که همه بازيکنان را جمع کنيم چرا که ما زمان را خيلي از دست داده‌ايم. فعلا در ايران هستيم و مطمئنا برنامه اردوي اروپايي هم در نظر داريم.
    زننده گل نخست تيم ملي در ديدار تاريخي مقابل آمريکا در جام جهاني 1998 درباره همزماني امضاي قراردادش با پرسپوليس با روزي که دروازه تيم ملي آمريکا را باز کرده بود، گفت: من خودم هم در جريان اين موضوع نبودم. وقتي داشتم قرارداد را امضا مي‌کردم، نگاهي به تاريخ انداختم و ديدم که آن تاريخ برايم خيلي آشناست و تازه امروز صبح فهميدم که همان روزي است که به آمريکا گل زده‌ام. ان‌شاءالله اين موضوع براي ما سبب خير خواهد شد و همان طور که در آن سال آمريکا را شکست داديم، امسال هم با پرسپوليس موفق باشيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن: خدا کنه مهدویکیا هم بیاد تا تیم دوتا بزرگتر باغیرت اصیل داشته باشه یکیش جادوگر یکیش مهدی
    به این میگن پرسپولیس اصیل نه کودکستان فصل قبل .... انشالله رحمتی هم اضافه میشه ...اولادی هم میاد وحسینی هم بیاد

12. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

پی نوشت : پروین بزرگ و سید جلال حسینی و سید محمد حسینی

خب سروش جان نمیگی ملت گمراه میشن با این حرف شما...
    کامل تعریف می کردی قضیه رو خب...

سید محمد حسینی: او همان بازیکنی است که دستیاران پروین به اشتباه او را به تمرین پرسپولیس برده بودند، اما علی پروین گفت که او سید جلال حسینی را می خواهد نه او را...
    احتمالا علی پروین به دور و بری هاش گفته: "این کیه دیگه بابا آوردینش؛ من اون یکی حسینی رو می خواسم..."

پ.ن. فوتبال بالا و پایین زیاد داره؛ اون موقع محمد حسینی ابومسلم بود و بعدش به ذوب آهن رفت و خودشو تو فوتبال ایران به عنوان یه مدافع گلزن تثبیت کرد... سید جلال هم بازیکن خیلی خوبیه و مثل اینکه قسمت این بوده که الان بیاد پرسپولیس؛ البته امیدوارم...

14. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

1. والا تا جاییکه ما یادمونه، پرسپولیس همیشه از بی پولی می نالیده؛ جالبه شما هنوزم اصرار دارین که پرسپولیس می تونسته همزمان خلعتبری، عماد رضا، زنید پور و انصاری فر و غیره رو بگیره... (و اینکه یکی از دلایل نتیجه نگرفتن دایی، کم کاری کاشانی یا به نوعی توطئه ش بوده... من بازم میگم که غلام رضایی، محمد نوری و فشنگچی بازیکن های درجه یک لیگ ما به حساب میان...)
    کاشانی تو نود نگفت به خاطر مشکل مالی نتونستیم اینارو بخریم!!
    واسِ هرکدوم یه پرونده رو کرد که اِل شدن و بل شدن
    در صورتی که همه اون اسما گفته بودن که حاظرن بیان پرسپولیس/
    2. منطقِ آب دوغ خیاری...
    ممنون/
    3. انقده همه چیزو سیاه و سفید نبینید؛ با این حساب احتمالا کاشانی بدِ مطلق و علی دایی مظهر پاکی و صداقته... یادتون نره این دو نفر زمان زیادی رو بدون هیچ مشکلی با هم کار کردن و اون موقع همه چی گل و بلبل بود؛ تا به مشکل خوردن، جناب دایی تهدید به رسانه ای کردن موضوع و افشاگری کردن...
    شما سریعاً منو میچسبونید به دایی
    من نگفتم دایی بی تقصیره و همه چی گردنِ کاشانیه!!
    دایی هم مقصر بوده ولی نه به اندازه کاشانی که یه "سرپرستِ فوتبالیه"/
    این بحث به نظر من تموم شده س... ادامه ندادنش بهتره؛ باز هم میگم به نظر شما احترام میذارم، ولی فکر نکنم تو این مورد با هم توافق داشته باشیم...
    موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •