تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 154 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چلسی اگر پاتو رو میخواد باید در کنارش باربارا رو هم بخره!!

ولی با عبرت گرفتن از سرنوشت شوچنکو-پاتو نمیره چلسی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پویول: مالدینی الگوی من بود

سایت گل - پائولو مالدینی همیشه یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال خواهد بود. او در 25 سال حضورش در میلان افتخارات بسیاری با این تیم کسب کرد. او در سال 2009 و در سن 41 سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

مالدینی که هم اکنون در آمریکا به سر می برد در تمرینات تیم فوتبال بارسلونا که در این کشور اردوی تدارکاتی پیش فصل خود را بر پا کرده است حضور یافت و با کارلس پویول کاپیتان این تیم نیز ملاقاتی داشت.

پویول در مورد این ملاقات می گوید:" با بهترین مدافع تاریخ فوتبال جهان تمرین کردم. پائولو مالدینی الگوی من بود."

پویول یک سال پس از اینکه مالدینی ششمین عنوان قهرمانی اش با میلان در اسکودتو را کسب کرد وارد تیم بزرگسالان بارسلونا شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گالیانی اموده و گفته که بازیکن 40 -50 میلیون یورویی نمیگیریم!!
    احتمالا همون آکوئیلانی و مونتولیوو رو بخره این مردک!!
    ولی بازم باید صبر کرد!
    از هر 100 تا چاقویی که مدیران میلان بسازن یه دونه اش دسته نداره-نمیشه به حرفاشون اعتماد کرد!

5. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایجنت مونتی مذاکرات با میلان را تایید کرد

در اینجا می توانید مصاحبه ایجنت این بازیکن با Gazzeta.it را مشاهده کنید.

میلان ایتالیا اعلام کرده است که تمایل به جذب هافبک لیورپول آلبرتو آکوئیلانی دارند اما در مورد ریکاردو مونتولیوو کاملا برعکس بوده است.با این اوصاف ایجنت وی اعلام کرده است که شایعات پیرامون تمایل روسونری ها به جذب مونتولیوو کاملا حقیقت دارد.

رسانه های ایتالیایی نشان می دهند که ماکس آلگری مشتاق است تا این بازیکن را در ترکیب خود داشته باشد اما زمزمه های دیگری به گوش می رسد که مونتی برای یک سال دیگر در فیورنتینا خواهد ماند با وجود اینکه قرارداد وی سال آینده به اتمام می رسد.

ایجنت وی جیوانی برانچینی در مصاحبه با گازتا دات ایت چنین گفت " بله این حقیقت دارد که دو باشگاه با هم بر سر این بازیکن مذاکراتی انجام داده اند و این فیورنتینا است که در حال حاضر باید تصمیم بگیرد چه کاری می خواهد انجام دهد . ما یک تصمیمی گرفته ایم که مونتی قرارداد خود را با باشگاه فیورنتینا تمدید نخواهد کرد اما ما تحت هیچ گونه فشاری از جانب آنها مبنی بر ترک فلورانس قرار نگرفته ایم"

آکوئیلانی یک گزینه ارزان تر نسبت به مونتولیوویی خواهد که فیورنتینا مبلغ 12 ملیون یورو برای او درخواست کرده است و در عین حال گازتا دلا اسپورت ادعا کرده است که میلان و لیورپول بر سر مبلف 6-10 میلیون یورو بر سر آکوئیلانی به توافق خواهند رسید.

کد:

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقای ایکس ,یک بازیکن 40-50 ملیون یورویی نمی باشد!

در اینجا می توانید مصاحبه گالیانی با روزنامه گازتا دلا اسپورت را مشاهده کنید.

آدریانو گالیانی طی صحبت هایی اعلام کرد که میلان یک بازیکن با قیمت نجومی را جذب نخواهد کرد.

گالیانی که در شهر پکن ,چین به سر می برد هم نمی تواند به سادگی از خبرنگاران عبور کند اما مطبوعات اصرار دارند که او به جای صحبت در مورد بازی به نقل و انتقالات بپردازد.

هافبک وعده داده شده تنها در روز آخر نقل و انتقالات خواهد رسید و در حال حاضر این کاملا واضح است که میلان با یک بازیکن گران قراردادی امضا نخواهد کرد چرا که آنها به سادگی نمی توانند قیمت های دیوانه وار و نجومی این روزها که بر بازار نقل و انتقالات حاکم است را پرداخت کنند.

گالیانی در مصاحبه نسبتا طولانی با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " اگر آقای ایکس بیاید تنها در روز آخر نقل و انتقالات خواهد آمد و آن بازیکنی نخواهد بود که قیمت آن 40 یا 50 میلیون یورو باشد"

میلان بارها انتقال کاکا به میلان را تکذیب کرده است اما هنوز هم احتمال این انتقال به نظر می رسد وجود دارد.

گالیانی در پایان اضافه کرد " این یک انتقال غیر ممکن است و من نمی دانم چطور این را دیگر تکرار کنم,تنها مشکل کاما دستمزد کاکا در ایتالیا است که مشکلات مالیاتی در بر خواهد داشت"

دستمزد کاکا مبلغ 9 میلیون یورو در سال می باشد.

کد:
    !

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض اخبار کوتاه از میلانلو و روسونری ها

آباته که به تازگی دچار مصدومیت شده بود و حضورش برای بازی سوپرکاپ در هاله ای از ابهام قرار داشت به تمرینات تیم بازگشت. وی در آخر تمرین میلان در پکن تمام مدت تمرین را البته با فشار کمتر به همراه اعضای تیم کار کرد و با این حساب به نظر می رسد که او تا روز ششم آگوست بتواند در مسابقه حضور پیدا کند. گفته می شد در صورت بازی نکردن او دانیله بونرا جای او را پر خواهد کرد.

با حساب برطرف شدن مصدومیت آباته حال مصدومین میلان اینزاگی ، فلامینی ، ال شاراوی و اودو هستند.

------

جان لوکا زامبروتا در صحبت هایی اذعان داشت : ما در حال بررسی روی اینتر جدید هستیم .
    اینتر فصل جدید از لحاظ بازیکن چندان دچار تحولی نشده است اما با حضور گاسپارینی ساختار تاکتیکی این تیم بسیار متفاوت شده است.
    زامبروتا نیز این مسئله را باز کرد و گفت : این اینتر تیمی جدید و متفاوت با فصل گذشته ی خود است و ما هرگز نباید آن ها را دست کم بگیریم هرچند که از آن ها جلوتر هستیم.

جان لوکا زامبروتا ی 34 ساله به دلیل محرومیت تایوو برای بازی سوپر کاپ به عنوان دفاع چپ برای میلان به میدان خواهد رفت.

------

فیگو : ابرا هر کاری که بخواهد می کند.

لوییز فیگو اسطوره ی فوتبال پرتغال در جدید ترین صحبت هایش به تمجید از عملکرد ابراهیموویچ مهاجم سوئدی تیم میلان پرداخت.
    " من همیشه فوتبال تیم های بزرگ را دنبال می کنم و از دیدن بازی این تیم ها و بازیکنان بزرگشان لذت می برم. کریس رونالدو ، مسی و یا حتی رونی بازیکنانی هستند که هر تیمی باید قدر آن ها را بداند اما هرگز نمی توان قدرت ابرا را با دیگران مقایسه کرد زیرا زلاتان تنها کسی است که هر کاری که بخواهد در زمین می کند و شما نمی توانید جلوی او را بگیرید. "

------

استانکوویچ بازی با میلان را از دست می دهد ؟
    به نظر می رسد این بازیکن صرب با مشکلی از ناحیه ی زانو مواجه است و احتمال اینکه به بازی برابر میلان نرسد وجود دارد.
    علاوه بر او حضور ساموئل و مایکون نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.

کد:

11. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان علاقه ای به جذب آمائوری ندارد

دیر برنامه های این بازیکن هرگونه مذاکره با میلان راتکذیب کرد..

گزارشات رسیده از ایتالیا حاکی از آن بود که میلان و یوونتوس علاقه ی زیادی به جابه جایی آنتونیو کاسانو و آمائوری دارند، چرا که این تغییر می توانست برای طرفین سودمند باشد تیم هایی که به چنین بازیکنانی برای تکمیل برنامه های تاکتیکی خود نیازمند هستند.

اما جیامپیرو پوچتا مدیر برنامه های آمائوری اعلام کرده است که همه ی اخبار رسیده شایعه است و هیچ تیم ایتالیایی علاقه ای به جذب این بازیکن 31 ساله ندارد.

"هنوز تا پایان فصل نقل و انتقالات زمان باقی است و ما به دنبال آن هستیم تا بهترین راه حل را که برای او مناسب باشد را انتخاب کنیم."

او ادامه داد " علاقه ی میلان؟هنوز هیچ پیشنهاد رسمی از میلان دریافت نکرده ایم. باید اعلام کنم که از طرف هیچ باشگاه ایتالیایی پیشنهاد رسمی دریافت نکرده ایم اما چند پیشنهاد از خارج از ایتالیا رسیده است."

به نظر می رسد کاسانو به زودی میلان را به مقصد جنوا ترک خواهد کرد چرا که سران جنوا در جذب او مصمم هستند.

کد:

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب خدا رو شکر امائوری قسیل وبال گردنمون نشد
    اما مثل اینکه از اونور آکوئیلانی داره راهی سن سیرو میشه!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هنوز مشخص نیست که اکویلانی باشه
    مونتولیوو هم هنوز جزو بازیکنان مورد نظر میلانه و احتمال انتقالش به میلان زیاده
    باید صبر کنیم تا بعد سوپرکاپ تا ببینیم چی میشه!

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

روبینیو: کاسانو باید در میلان بماند

کاسانو در ژانویه گذشته از سمپدوریا به میلان پیوست اما اخیرا شایعاتی در مورد پیوستن او به باشگاه هایی مانند فیورنتینا و جنوا منتشر شده است.

سایت گل- روبینیو، مهاجم برزیلی میلان، اعلام کرد دوست ندارد آنتونیو کاسانو این باشگاه را ترک کند و همچنین تایید کرد ناراحتی ماریو بالوتلی از زندگی در شهر منچستر را درک می کند.

کاسانو در ژانویه گذشته از سمپدوریا به میلان پیوست اما اخیرا شایعاتی در مورد پیوستن او به باشگاه هایی مانند فیورنتینا و جنوا منتشر شده است.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" کاسانو دوست فوق العاده من است و من امیدوارم با ما بماند. او نباید از میلان برود."

این در حالی است که ماریو بالوتلی، مهاجم سیتی، اخیرا از زندگی در منچستر اظهار ناراحتی کرده و اعلام کرده که دلش برای ایتالیا تنگ شده است.

روبینیو که خود نیز زمانی در منچسترسیتی با چنین شرایطی روبرو شد، در این مورد گفت:" این مسئله من را شگفت زده نرد. او اولین کسی نیست که در سیتی با چنین مشکلی روبرو شد. من نمی دانم او می خواهد در سیتی بماند یا برود اما من او را درک می کنم. زندگی کردن در منچستر خوب نیست."

روبینیو نقش مهمی در قهرمانی فصل گذشته میلان و انتظار می رود در دیدار فردا مقابل اینتر در سوپرکاپ ایتالیا در ترکیب اصلی قرار بگیرد، هرچند او تاکید کرد که نیمکت نشینی ابعث ناراحتی اش نمی شود.

" نیمکت نشینی باعث ناراحتی من نمی شود زیرا من به انتخاب های مربی احترام می گذارم و همچنین به هم تیمی ای که به جای من بازی خواهد کرد. من می توانم هرجایی که سرمربی بخواهد، بازی کنم."

کد:

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •