تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 80 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    خبرای خوشی منتشر شده مبنی بر آمادگی و بازگشت اولیچِ رفت و برگشت .

Ivica Olic targets comeback against Hertha Berlin

ایویکا اولیچ چند روز اخیر رو به تمرینات بایرن برگشته و بنظر میرسه که آمادگی این رو داره که در بازی روز شنبه
    مقابل هرتابرلین توی ترکیب بایرن قرار بگیره. ایویکا در مصاحبه با تلویزیون باشگاه گفته: "واقعا احسـاس خوبـی
    دارم. چند روز اخیر تمرینات زیادی داشتم و امیـدوارم بازی مقابل هرتا برلین توی ترکیب باشم . البته میدونم که
    برای شروع زود هست اما امیدوارم چند دقیقه ای بازی کنم" .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -----------------------------------------------------------------

توماس مولر: بعد از جام جهانی پیشنهاد چلسی را رد کردم/
    اکنون عاشق بایرن مونیخ هستم

توماس مولر ستاره تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی اعلام کرد پیشنهاد باشگاه چلسی را بعد از این تورنمنت رد کرده است.
    مهاجم باشگاه بایرن مونیخ که کفش طلای جام جهانی را از آن خود کرد در پیروزی چهار بر یک ژرمن ها مقابل تیم ملی انگلیس دو گل تیمش را به ثمر رساند.
    مولر پیشنهاد چلسی را به دلیل نداشتن آمادگی برای ترک آلمان رد کرد. مولر 22 ساله که محصول آکادمی فوتبال بایرن است پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد را هم رد کرده است.
    مولر می گوید:" بعد از جام جهانی چندین پیشنهاد داشتم که همه آنها را رد کردم. یکی از آنها باشگاه چلسی بود. چلسی باشگاه بزرگی است و پیشنهاد آنها چیزی نیست که هر روز اتفاق بیفتد اما به این فکر کردم که صلاح نیست این پیشنهاد را در این سن کم قبول کنم."
    "قبول پیشنهاد چلسی در آن زمان یک تصمیم احمقانه بود چرا که تنها یک سال بود به عنوان بازیکن حرفه ای در بایرن بازی می کردم و در این سن باید فرصت بازی بیشتری داشته باشم. این روزها از اینکه در بایرن مانده ام بسیار خوشحالم. اکنون عاشق این باشگاه هستم."
    کد:

.

2. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رافینیا: بازی برای بایرن همیشه آرزویم بود

رافینیا مدافع برزیلی بایرن مونیخ اعلام کرد از حضور در این تیم بسیار خوشحال است و می گوید پیوستن به این تیم همیشه آرزویش بوده است.
    این مدافع برزیلی پیش از این وقتی در شالکه بود نیز تا آستانه پیوستن به بایرن پیش رفت اما سرانجام به جنوا رفت و بالاخره تابستان امسال به آلیانس آره نا آمد.
    رافینیا می گوید:" بازی برای بایرن همیشه برایم یک آرزو بود و خوشحالم که به این آرزو رسیده ام. دو سال پیش تا آستانه پیوستن به بایرن آمدم اما در نهایت این انتقال انجام نشد. تابستان امسال بالاخره به آرزویم رسیدم."
    "به این پیشنهاد فکر هم نکردم و سریع آن را قبول کردم. به نظرم بایرن یکی از 5 باشگاه بزرگ فوتبال دنیاست و حضور در این باشگاه افتخار بزرگی برای من است."
    بایرن هم اکنون با 19 امتیاز از 8 بازی در صدر جدول بوندسلیگا قرار گرفته است.
    کد:
    پ.ن : انگار خبری از مصدومیت نیس برا رافینیا و مصدومیتش برطرف شده . خوشحالم که دوباره داریمش .

.

4. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب منم خوشحالم از اینکه ایویکا اولیچ داره به ترکیب تیم برمیگرده دو فصل پیش که بایرن به فینال لیگ قهرمانان رسید فوق العاده بود مخصوصا اون گل حیاتی که در مقابل منچستر تو ورزشگاه اولدترافورد زد.

راستی اگه در آینده توماس میلر پیشنهاد یه تیم دیگه رو قبول کنه برای بایرن خیلی گرون تموم میشه. مولر یه بازیکن جوان و بااستعداده که میتونه سالها برای بایرن بازی کنه واقعا حیفه که از دستش بده.

6. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی اگه در آینده توماس میلر پیشنهاد یه تیم دیگه رو قبول کنه...
    درسته که هیچ چیزی قابل پیش بینی نیس ولی به دو دلیل احتمال کمی داره که مولر به این زودی ها بایرن رو ترک کنه . اولیش که قراردادی هست که مولر تا ۲۰۱۵ با بایرن داره . و همه میدونیم که بایرن اهل فروختن ستاره هاش نیس .
    دوم اینکه مولر ِ بیست و دو ساله حدود ۱۱ ساله که داره برای تیم بایرن بازی میکنه . یعنی از سال ۲۰۰۰ که به بایرن مونیخ اومد و برای تیم دوم بازی کرد تا ۲۰۰۸ که اومد تو تیم اصلی . بازیکنی که از ۹ سالگی تو یه تیم حضور داره فکر میکنم احساس خاصی به اون تیم داشته باشه مخصوصا اگه آلمانی باشه. میدونین که... بعضی آلمانیا بیرون از آلمان بودن براشون سخته .
    کد:
    البته همونطور که گفتم اینا همش حرفه و هیچی قابل پیش بینی نیس...

.

8. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    خبر اول اینکه سائو پائولو بطور جدی دنبال بخدمت گرفتن برنو تو ژانویه هست. رئیسشون هم فاش کرده که تو قضایای اخیر (آتش سوزی خونه ی برنو و زندانی شدنش) بشدت پیگیر کاراش بودن و وکیل و روانپزشک فرستادن به مونیخ .
    بنظر میرسه ژانویه دیگه برنو مونیخی نباشه .
    کد:
    و خبر بد اینکه طبق گفته ی هاینکس بنظر میرسه مصدومیت روبن بیشتر از ۱۰ روزی که گفته شده قبلا طول بکشه :

هاینکس : آرین به دو هفته استراحت نیاز دارد و بعد به تمرینات اضافه خواهد شد

یوپ هاینکس سرمربی بایرن معتقد است که آرین روبن طی چند هفته آینده مهیای بازی کردن می شود. ملی پوش هلندی تیم بایرن هفته گذشته عمل جراحی موفقیت آمیزی روی کشاله ران خود انجام داد. بایرن مونیخ اعلام کرده بود روند درمان و بازگشت روبن به تمرینات طی 10 روز به اتمام میرسد.
    اما هاینکس اعتقاد دارد که زمان این اتفاق هنوز مشخص نیست. یوپ هاینکس به bayern tv گفت : "آرین به 14 روز استراحت نیاز دارد و بعد از این زمان می تواند در تمرینات شرکت کند. اما زمان دقیق بازگشت او هنوز مشخص نیست ولی من اعتقاد دارم که طی چند هفته آینده مهیا خواهد بود".
    روبن در این فصل چندین بازی را به دلیل آسیب دیدگی از دست داده است.
    کد:
    -----------------------------------------------------------------

اما آمار و اطلاعاتی از بازی فردا با هرتابرلین :

رافینیا و ریبری که بازی قبل بایرن برابر هوفنهایم رو بدلیل مصدومیت از دست دادن مشکل خاصی ندارن و بنظر میرسه توی ترکیب اصلی حاضر باشن . ایویکا اولیچ هم بعد از مصدومیتی طولانی میتونه توی لیست بایرن برای این بازی قرار بگیره. از طرف دیگه بایرنی ها آرین روبن رو بدلیل مصدومیت در اختیار نخواهند داشت.
    برای هرتابرلین هم رانی ، هافبک برزیلی این تیم تنها غایب برلینی ها خواهد بود.
    میدونستید که :
    -- بایرن مونیخ برای ۳۴ سال هست که در خونه ی خودش به هرتابرلین نباخته.
    -- مانوئل نویر ۱۰۱۸ دقیقه هست که دروازه ی خودش رو بسته نگه داشته.
    -- بایرن مونیخ تنها یکی از ۱۷ دیدار اخیر خودش برابر هرتابرلین رو به این تیم واگذار کرده که اونم در فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۹ و تحت مربیگری یورگن کلینزمن بوده.

اما نکته ی جالب این بازی حضور چهار باواریاییِ سابق در تیم حریف هست که در لباس هرتابرلین به الیانس آرنا میان.
    کریستین لِل ، اندریاس اوتل و توماس کرافت (شخصیت مورد علاقه ی بردیا) بازیکنانی هستن که از بایرن به هرتابرلین ترانسفر شدن .

همچنین برلینی ها مارکوس بابل رو روی نیمکت سرمربیگریشون دارن که هفت سال رو در بایرن مونیخ بود و با این تیم به ۵ جام رسید .
    نکته ی جالب دیگه ی این بازی هم رو در روی هم قرار گرفتن ژروم بوآتنگ و انیس بن هتیرا هست که به گفته ی خودشون مثل برادر میمونن با هم . و در هامبورگ و تیم ملی زیر ۲۱ ساله های آلمان همبازی هم بودن و با توجه به پست بازیشون انتظار میره توی این بازی درگیری های جالبی با هم داشته باشن.

به امید برد بایرن مونیخ و البته حفظ رکورد نویر .

.

10. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توماس کرافت (شخصیت مورد علاقه ی بردیا)
    تو رو خدا اسم اینو جلوی من نیار
    فصل قبل دیوونم کردش

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بازم بازی ساعت 5 هست . همه مشغولن این ساعت .
    فقط گل نخورن . امیدورام ولی حریف هم تیم دست و پا بسته ای نیست . این هفته دروازه رو بسته نگه داریم . 3 شنبه با ناپل داریم که شبکه 3 هم پخش میکنه . اون تو بمیری دیگه از این تو بمیریا نیست

13. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به به ...
    آدم لذت می بره این روزا بازی بایرن رو می بینه ... همون اول بازی کارشون رو ساختیم
    از همون ابتدا انگاری برلین یکی دو بازیکن کم داشت ...
    در خط هافبک و دفاع واقعا با کلاس بازی می کنیم یعنی منظور اینکه بدون عجله ، جوری که انگار هیچ حریفی توان مقابله رو با خط هافبک و دفاع ما نداره و البته حمله و سوپر ماریو ( مگه غیر از اینه؟)
    فکر کنم تعداد پاسهامون توی بعضی دقایق رو دست تیکا تاکا زده بود!
    و البته حفظ رکورد نویر...رفت بالای 1100 تا دیگه؟ بازیهای ملی که حساب نیست نه؟
    به امید پیروزی در بازی مقابل ناپلی...

15. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن مونیخ ۴ - ۰ هرتابرلین
    به زانو در آوردن برلینی ها در سیزده دقیقه

در حساس ترین امروز بوندس لیگا، تیم بایرن مونیخ موفق شد 4-0 هرتا برلین را شکست دهد.

ترکیب بایرن مونیخ : نویر، بواتنگ، ون بویتن، بادشتوبر،لام (کنتنتو ۷۸)، تیموشوک، شواین اشتایگر، مولر (آلابا ۷۳)، کروس، ریبری، گومز (اولیچ ۷۵)
    گلها : گومز (۵ و ۶۹ از روی نقطه پنالتی )، ریبری (۷)، شواین اشتایگر (۱۳)

در این دیدار شاگردان یوپ هاینکس بازی را طوفانی آغاز کردند و در 13 دقیقه با زدن سه گل تیم حریف را مقهور قدرت کردند.
    ماریو گومز در دقیقه 5 گلزنی را آغاز کرد. دو دقیقه بعد فرانک ریبری حساب کار را دو برابر کرد و در دقیقه 13، شواین اشتایگر گل سوم را به ثمر رساند.
    بایرنی ها می توانستد گل های بیشتری به ثمر برسانند اما به نظر می رسید قصد ندارند بیش از این تیم حریف را تحقیر کنند.
    در نیمه دوم ماریو گومز روی یک ضربه پنالتی گل چهارم را به ثمر رساند تا پیروزی بایرنی ها با شکوه تر شود.
    یکی دیگر از نکات جالب توجه این دیدار، بسته ماندن دروازه ی بایرن بود. نویر بعد از اینکه در دیدار هفته ابتدایی مقابل مونشن گلادباخ دروازه اش باز شد، در 8 دیدار اخیر دروازه اش را بسته نگه داشته است.او 748 دقیقه است که در خلال رقابت های بوندس لیگا دروازه اش را بسته نگه داشته است.
    کد:

----------------------------------------------------------------
    آمار بازی

--------------------------------------------------------------

گزارش تصویری

محتوای مخفی: ۳۵ عکس دیگه 

17. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بایرن 4 - 0 هرتابرلین

ریبری 2 تا پاس گل داد، یک گل زد، و یک پنارتی گرفت. واقعا نشون داد که تو اوح آمادگی هست.

گومز هم الان با 10 تا گل تو 8 تا بازی که کرده ]قای گله.

19. 3 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •