تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 320 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من از تنها زمانی که متنفرم همین نقل و انتقال ها هستش هر چی سعی میکنم نیبینم چی میشه نمی تونم بازم به این تاپیک سر میزنم واقعا اعصاب خرد کن شده

2. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خدایا چرا اون مسئله پیش اومد که باعث بشه مورینیو لج کنه دیگه حرف نرنه ! اگه حرف می زد الان دیگه روزنامه ها این قدر حرف واسه خودشون نمی زدن !
    نکته جالب قضیه، همینه که از اون روزی که خوزه مصاحبه نکرد، کلی شایعه و حاشیه دنبال تیم ایجاد شد...!
    اونم در حالیکه تا قبل از اون، بازیکنا و تیم، یکی از کم حاشیه ترین سالهاشون رو سپری کردن!
    به هر حال این سفید شدن موهای خوزه، الکی نیست...
    +

4. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برادر راموس: من آن حرف ها را نزدم!

برادر و وکیل سرجیو راموس که گفته میشد صحبت هایی مبنی بر نارضایتی برادر و موکلش بابت تمدید نشدن قراردادش کرده، اعلام کرد که هرگز چنین صحبتی نکرده.

وی به AS گفت: من اینو نگفته، اونارو (کسایی که این حرف رو نقل کردن) رو نمیشناسم. من معمولا صحبتی نمیکنم اونم تا این حد ناگهانی"

" بابت این صحبت ها که باعث ایجاد اختلافات میشه واقعا ناراحتما، این مورد رو به وکلام اطلاع میدم تا دنبال کنن"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بر همگی. ممد مادرید هستم .
    خبر نداشتم که دوباره اینجا واسه تیما تاپیک زدن وگرنه زودتر میومدم. کسری بهم خبر داد.
    پرچم رئال و رئالی بالاست!

8. 9 کاربر از Boy Ka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض یار در خانه و ما گرد جهان می‌گردیم

به هر حال این سفید شدن موهای خوزه، الکی نیست...
    الته یه جا تو مصاحبه گفته بود که سفید شدن موهاش ارثیه و پدر و پدر بزرگش هم تو همین سن موهاشون سفید شده
    هر چند فشار مادریدم بی ربط نیست
    به خصوص که یه سری عوامل انحرافی درست دارن تو این فشار ها دی:
    -----
    مقاله ای خوندم دیروز که واقعا حیفم اومد نذارمش اینجا و نخونید
    مثل اینکه خانم هم نوشتتش (احساس رو دخیل نکرده انصافا لول)

----
    هرسال وقتی فصل نقل و انتقال می‌شود، موج بزرگی از شایعات راست و دروغ پیرامون جابه‌جایی و فروش بازیکنان مطرح فوتبال راه می‌افتد که هیجانش کمتر از خود رقابت‌ها نیست.

امسال هم به حسب عادت این موج به راه افتاده. برحسب این شایعات رئال مادرید هم می‌خواهد بازیکنانی بخرد. یک یا حتی دو مهاجم، یک ‌هافبک و یک مدافع که اخبارش را همه مان شنیده ایم. اما اساسا باشگاه چه احتیاجی به خرید بازیکن دارد؟

بازیکنان مطرح شده همه ارزشمند هستند و هر مربی دوست دارد آن‌ها را در تیمش داشته باشد. آگرو، نیمار، ‌هازارد، واران، پاستوره و... همه‌شان. اما بازیکنان خود باشگاه چه می‌شوند. یادمان نرفته که موقع خرید کانالس بین بارسا و رئال رقابت بود و دست آخر او به رئال آمد. الان وضعیت او و لئون چه طور است. تضمینی نیست که سرنوشت بازیکنان جدید به همین شکل نباشد.

رئال امسال به نسبت هشت سال گذشته انسجام تیمی‌ قویتری داشته و بازیکنان عالی کار کرده‌اند. بله. عالی. هرچند هواداران بارسا با غوغا و توهین و افترا بخواهند قضیه را جور دیگر نمایش بدهند. اوج این قضیه را می‌شد در بازی برگشت لیگ قهرمانان و در چهارمین ال کلاسیکو دید.

بازی در نیوکمپ برگزار می‌شد. بارسایی‌ها فینال کوپا را باخته بودند و سرمربی‌شان در روز قبل اختیار از دست داده بود و حسابی به مورینیو تاخته بود. تماشاگران حریف هم از هیچ توهینی خودداری نکردند. این توهین‌ها به داخل زمین هم سرایت کرده بود. بازیکنان بارسا که متوجه شده بودند که این رئال، رئال بازی 5-0 نیست و فینال برای آن‌ها ممکنست از دست برود، جنگ روانی را شروع کرده بودند. رئال به شدت تحت فشار بود. دو گل از رقیب ( و بلکه دشمن) دیرینه عقب بود. مورینیو از حضور کنار زمین محروم بود و پپه هم به عنوان یک عنصر مهم دفاعی حضور نداشت. سوت‌های داور هم مطابق معمول نشان از حمایت یوفا داشت تا یک قضاوت عادلانه.

اما در پایان نتیجه مساوی تمام شد. شاید این تنها نتیجه مساوی و تنها حذف شدنی بود که هواداران از بابت آن احساس غرور کردند. به خوبی معلوم بود که نه تنها رئال به بارسا باج نداده که هیچ، بلکه اگر آن سوت‌های جانبدارانه لعنتی نبود هواداران حالا جشن صعود گرفته بودند. در پایان ال کلاسیکوها، نتیجه هرچه که بود ما سر افکنده و شرمنده نبودیم.

تصور نمی‌کنم موقعیتی بهتر از این وجود داشت که رئال بخواهد بازیکن‌هایش را محک بزند. هر تیم دیگری به جز رئال بود، در چنین شرایط سخت و دشواری یک شکست مفتضحانه 4-0 به بالا خورده بود! منچستر یونایتد که خودم هم طرفدارش هستم، با پشتوانه یک فصل عالی، در فینال چنان از بارسا ترسیده بود که فقط ده الی پانزده دقیقه توانست بازی را به دست بگیرد.

خوب حالا ما چرا می‌خواهیم بازیکن بخریم وقتی چنین بازیکن‌های درست و حسابی‌ای داریم. بازیکن هایی که در هر تیم دیگر باشند حتما فیکس خواهند بود. کانالس، لئون،
    گرانرو، خدیرا و... اما ما مدام بازیکن می خریم و مدام اسامی جدید مطرح می‌کنیم. در حالی که توجه نمی‌کنیم که فقط کافی است کمی به همین بازیکنهایی که داریم روحیه بدهیم و نتیجه عالی بگیریم.

بازیکنهای ما وقتی به تیم های دیگر می روند و مورد توجه قرار می‌گیرند بازی‌ای از خود به نمایش می‌گذارند که آدم متحیر می‌شود. میشل سالگادو را یادتان هست؟ بازی او را مقابل منچستر یونایتد دیدید؟ بازی منچسترـ بلکبرن که در آن بازی منچستر قهرمان لیگ شد. بدون اغراق یک تنه تمام رشته های فرگوسن را پنبه کرده بود. حالا ما با او که کاپیتان چهارم تیممان هم بود چکار کردیم؟ کی می‌خواهیم به تجربه و هماهنگی تیمی ‌بازیکن‌هایمان بها بدهیم. و به ارتباط روحی‌شان با همدیگر. هر بازیکن دیگری (هرچقدر ارزشمند) که بیاید، افراد هم پست آنها اغلب دچار استرس و فشار روحی می‌شوند. یا تحمل می‌کنند و بازیشان افت می‌کند یا تحمل نمی‌کنند و می‌گذارند می‌روند. ضمن این که بازیکنان دیگر هم باید بازهم وقت و انرژی بگذارند تا از نو با تازه واردها ارتباط برقرار کنند.دیگر این که پس این وسط جایگاه آکادمی ‌ما کجاست؟‌ هازارد و واران و نیمار استعدادهای شگفت انگیز تیم‌های دیگرند؟ بسیار خوب. اما استعدادهای تیم خود ما چه می‌شوند. کی می‌خواهیم از آن‌ها استفاده کنیم. از موراتا و سارابیا و بقیه. بازیکنان آکادمی ‌ما در تیم‌های دیگر رشد می‌کنند و بعد یا ارتباط روحی خود را با باشگاه از دست می‌دهند( مثل ماتا)، یا به دشمن خانگی خودمان تبدیل می‌شوند (مثل نگردو).

در کشوری که مسائل سیاسی بیشتر از مسائل ورزشی در فوتبال مؤثر است، آکادمی تیم باید جایگاه بالاتری داشته باشد. و از همین جا می رسیم به تیم ملی.

حضور تعداد بیشتری از بازیکنان ملی پوش در تیم منافع بسیار زیادی برای باشگاه دارد. چطور؟ به تیم ملی اسپانیا نگاه کنید. اگر کاسیاس از تیم ملی کنار برود، تیم ملی تبدیل میشود به تیم ملی کاتالونیا! با 10بازیکن کاتالونیایی از ایالتی جدایی طلب که بعد از قهرمانی اسپانیا در برابر دوربین‌ها پرچم ایالتشان را بلند میکنند: پویول، ژاوی، اینیستا، پیکه، پدرو، بوسکتز، والدز، بویان، فابرگاس و رینا. همه کاتالان و مال آکادمی بارسا. خودتان دیده‌اید بارساییها از این قضیه جدایی طلب بودن کاتالونیا و پادشاهی بودن مادرید چقدر در تبلیغاتشان بهره برده و در بین مردم و حتی بازیکنان و تیم های اسپانیا برای خود هوادار جمع کرده‌اند. حالا ما چکار میکنیم؟ آکادمی خودمان را کنار گذاشته‌ایم و مدام از تیم های غیر اسپانیایی بازیکن می خریم. بازیکنانی که با ارزش هستند اما هرگز جای یک بازیکن اسپانیایی را نمی گیرند.

در تیمی‌که پنج نماینده ( دربرابر هشت نماینده‌ی بارسا) در تیم ملی دارد، کاپیتان سوم تیم یک برزیلی است؛ مارسلو. نه این که من روی کاپیتانی هر کدام از غیر اسپانیایی‌ها حرف داشته باشم. اما رئال مادرید حرف دارد و برایش مهم است. پس چرا دنبال پرورش یک یا چند رائول و گوتی و کاسیاس و هیروی دیگر نیست؛ یک بازیکن که از درون مادرید باشد و در تیم ملی هم رهبری را به عهده بگیرد.اگر می خواهیم از بارسا (که ما همه کارهایمان را با آنها میزان می‌کنیم و یادمان رفته خودمان کی هستیم ) سر باشیم و جایگاهمان را ازشان پس بگیریم، باید غیر از نقاط ضعف نقاط قوتشان را هم بشناسیم. بارسا دارد نان سال‌های متمادی بازی بازیکنانش در کنار همدیگر را می‌خورد. نان انسجام و« تیم » بودنش را. خط هافبک و دفاع آن‌ها سالهاست که کنار هم بازی می‌کنند. برای افزایش ارتباط بین بازیکنان در درون و بیرون زمین برنامه‌ها دارند. در نتیجه کوچکترین حرکات و افکار هم را می‌شناسند و باصطلاح همدیگر را با چشم بسته هم پیدا می‌کنند. به علاوه‌ی این که آن‌ها همان برخوردی را با بازیکن‌های جوان و همچنین آکادمی‌شان می‌کنند که ما با ستاره‌هایی که می‌خریم. گواردیولا در ال کلاسیکو (لالیگاـ بازی رفت ) جفرن را به زمین می‌فرستد که بلافاصله هم گل می‌زند. همین اتفاق در ال کلاسیکوی لیگ قهرمانان ( بازی رفت) می‌افتد و آفلای پاس گل می‌دهد.

برای حل تمام این مشکلات و برای بازگشت دوران طلایی سروری رئال در جهان، ما به مربی‌ای نیاز داریم که باشگاه را خانه خودش بداند. مانند فرگوسن و ونگر. مورینیو مربی‌ای است که هیچ کدام ما در لیاقت و قدرت و ارزشش شکی نداریم. شاید، شاید اگر پرز اجازه بدهد که مورینیو مانند فرگی و ونگر سالها در باشگاه بماند، دیگر به رئال به چشم « تیم » خودش نگاه نکند که می‌خواهد قهرمانش کند و بعد هم به تیم دیگر اسباب کشی کند. مانند کاری که در تمام این سالها کرده. بلکه اینجا را خانه خودش بداند و رئال را همان تیمی‌ بسازد که همه ما آرزویش را داریم.

-----
    (یه جورایی ربط داره به صحبتامون نه احمد؟ لول)

----

دم ممدم گرم که برگشته به تاپیک
    انصافا جوی که اینجا داشت رو اون کلوپ هوادارا نداره
    اونجا تا صحبتی بکنی به یه عده بر میخوره و ....
    ممد مادرید زمانی که هنوز کسی فعالیت مجازی به اون صورت نداشت تو سایتها خبر ترجمه میکرد و تو همین(همچین دی: )‌ تاپیکی 1000 تا پست داشت که .... بن شد لول

10. 7 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

آن سوت‌های جانبدارانه لعنتی نبود
    لول ! :دي
    دم ممدم گرم که برگشته به تاپیک
    انصافا جوی که اینجا داشت رو اون کلوپ هوادارا نداره
    اونجا تا صحبتی بکنی به یه عده بر میخوره و ....
    ممد مادرید زمانی که هنوز کسی فعالیت مجازی به اون صورت نداشت تو سایتها خبر ترجمه میکرد و تو همین(همچین دی: )‌ تاپیکی 1000 تا پست داشت که .... بن شد لول
    یادش به خیر ! عجب روزایی بودش ! حذف شدنامون ! هی ....
    منم خوش امد می گم به ممد مادرید ! :دي
    من از اونجا هم بن شدم ! :دي

12. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوست ندارم از متنی که نمیدونم نویسندش کیه، نقل قول بگیرم و فقط یه چی میخوام بگم..
    تمام صحبت این دوستمون، روی این قسمته:
    خوب حالا ما چرا می‌خواهیم بازیکن بخریم وقتی چنین بازیکن‌های درست و حسابی‌ای داریم. بازیکن هایی که در هر تیم دیگر باشند حتما فیکس خواهند بود. کانالس، لئون،
    گرانرو، خدیرا و... اما ما مدام بازیکن می خریم و مدام اسامی جدید مطرح می‌کنیم. در حالی که توجه نمی‌کنیم که فقط کافی است کمی به همین بازیکنهایی که داریم روحیه بدهیم و نتیجه عالی بگیریم.
    دقیقا موضوع همینه که این بازیکنا، تویه خیلی از تیمها، میتونن فیکس باشن اما نه در حد تیمهایی مثل رئال!
    کانالس رو به شخصه خیلی دوست دارم امیدوارم یه فصل قرضی بره و از فصل بعدش برگرده..
    اما خداییش، با سپردن فاز تهاجمی تیم به این کانالس، چقدر سود میکنیم؟! خیخون رو میزنیم؟! سویا چی؟! سویا رو زدیم، والنسیا چی؟! والنسیا رو هم به سختی بردیم، بارسا چی؟!
    به نظرم، امثال لئون و گرانرو، برای تیمهایی مثل ختافه، خیلی مفید هستن اما نه برای تیمی مثل رئال که نه تنها بردن مهمه توش، بلکه تویه هر بازی 4-5 تا گل زدن هم مهمه و البته این همه فشار توش هست!
    داریم با بهترین بارسای تاریخ رقابت میکنیم و نیاز داریم به بازیکنایی که بتونن بیشترین کمک رو بکنن...

در ضمن، هممون دوست داریم تا توی تیم، ثبات رو ببینیم و شکی نوس نیست...
    اما حالا این حرفا چیه که وجود نداره این ثبات؟
    ترکیب اصلی این فصل چی بود؟؟
    ...............کاسیاس.............
    مارسلو..کاروالیو....پپه....رام وس
    ...........ژابی.....خدیرا..........
    ................اوزیل...............
    کریس.....................دی ماریا
    ...........هیگواین(کریم).........
    حالا این ترکیب به نظرتون تویه فصل بعد، چقدر تغییر میکنه؟!
    به نظرم نهایتا، ما در 2 پست تغییر داشته باشیم که واقعا هم نیاز داشتیم به این تغییر...!
    یکی پست خدیرا و مکمل ژابی(و جانشینش) و اون یکی هم تویه خط حمله..البته خط حمله، هیگواین اگه روی فرم بیاد، میتونه کمک بزرگی باشه...
    شما به این ثبات نمیگید؟!
    +
    بازم میگم که اکثر این صحبت ها، فقط بخاطر وضعیت اکادمی بارساست..
    بیاید الکی تکذیب نکنیم و قبول کنیم! یجورایی خیلیهامون حسودیمون میشه!
    اما حقیقت اینه که رئال الان شرایطی نداره که بخواد روی جوون ها وقت اونطوری بذاره و اینکار، نیاز به یخورده زمان داره و البته داره شروع میشه...

14. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض بنزما :" هرگز به رفتن از رئال مادريد فكر نكرده ام "

مرجع خبري رئال مادريد : كريم بنزما در تعطيلات به سر مي برد . اما در همين مدت مصاحبه اي اختصاصي با آس داشت كه در آن به بررسي فصل گذشته و اهدافش براي فصل بعد پرداخت . او سر حال است و آماده چالش جديدش است :" بيشتر تلاش خود را خواهم كرد كه نشان دهم لياقت حضور در اين باشگاه و پوشيدن اين پيراهن را دارم ."

تعطيلاتت چطور پيش مي رود ؟
    عالي است . روزهاي خوبي را پشت سر مي گذرانم ، مدتي در ايبيزا بودم و حالا به ماوئوريتيسوس مي روم . حسابي باتري هايم شارژ شده است .

گفتي كه چند روز در ايبيزا بودي ، دوست داشتي ؟
    عالي بود . قبلا به آن جا نرفته بودم و بايد بگويم كه خيلي خوب بود . در آن جا كارلوس پويول ، دوستم مسعود و چند فوتباليست ديگر را ديدم .

در تعطيلاتت سعي كردي كه فوتبال را فراموش كني ؟
    سعي كردم كه كمي از آن فاصله بگيرم ، هر چند كه فوتبال هميشه در ذهنم است . علاوه بر آن ، در كنار افرادي بودم كه هيچ گاه از صحبت كردن در موردش خسته نمي شدند . ورزش بخشي از زندگي من است . توپ هميشه در كنار من بوده است .

مورينيو توصيه خاصي براي تابستان داشت ؟
    مربي براي ما آرزوي يك تابستان خوب را داشت و از ما خواست كه با فرم خوبي برگرديم . ما حرفه اي هستيم و مي دانيم كه بايد چه كار كنيم . شخصا خوب حواسم به خودم است و مي دانم كه بايد در 21 تير با فرم خوبي به مادريد برگردم . هر روز تمرين مي كنم . زياد شنا مي كنم چرا كه اين براي كمر خوب است و همين طور دوچرخه هم مي زنم .

فصل دومت در رئال مادريد را چطور ارزيابي مي كني ؟
    به نظرم فصل خوبي داشتم . در ابتدا كار كمي مشكل بود چرا كه كمي درد و اضافه وزن داشتم . اما اين اتفاقات باعث شد كه تلاشم را بيشتر كنم و اوضاع را به نفع خودم كنم . به همين علت است كه مي توانم بگويم كه از نيمه دوم فصل خيلي راضي هستم . به نظرم پاسخ اميدي كه مردم به من داشتند را دادم .

كدام لحظه را بدترين لحظه خود مي داني ؟
    بازي نكردن در نيمه نهايي چمپيونزليگ ، بدون شك . البته كاملا به تصميم مربي احترام مي گذارم . برايم خيلي ناراحت كننده بود كه نتوانم در آن بازيها برابر بارسلونا حاضر باشم چرا كه شرايط خوبي داشتم و مي دانستم كه مي توانم به تيم كمك كنم . برايم آزار دهنده بود اما نا اميد نشدم و پس از آن بازي هم به گلزني ادامه دادم .

و بهترين ؟
    قهرماني كوپا دل ري . در فينال بازي نكردم اما بردن اولين جامم با رئال مادريد برايم بسيار نشاط آور بود .همچنين در اين تورنمنت زياد بازي كردم و گل هم زدم ، به طور مثال گلم در نيمه نهايي برابر سويا . گلي كه برابر ---- در مرحله يك هشتم زدم هم گل مهمي بود . در اين فصل اتفاقات خوب زيادي افتاد . من براي قهرماني به رئال مادريد امدم و حالا يكي بردم . اما فعلا قصد متوقف شدن ندارم.

مورينيو معمولا مي گويد كه فصل هاي دومش هميشه بهترين هستند ، تو اين را چطور مي بيني ؟
    من هم مثل او فكر مي كنم كه قرار است سال بسيار خوبي داشته باشيم . اين گروه فوق العاده است ، همه به خوبي هماهنگ شده ايم ، مربي بزرگي داريم . نسبت به فصل بعد خوشبين هستم .

هيچ گاه به رفتن از رئال مادريد فكر كرده اي ؟
    هرگز ، تكرار مي كنم ، هرگز ! هيچ گاه در لحظات سخت عقب نمي كشم . اين فلسفه من است . مي دانم كه وقتي قرار است يك نفر اين بخت را داشته باشد كه بخشي از باشگاه همچون رئال مادريد شود ، بايد آماده رنج كشيدن باشد ، اين بخشي از بازي است .

فصل آينده را چطور مي بيني ؟ اهدافت چيست ؟
    اولين نكته اين است كه مي خواهم كه در فرم بدني خوبي باشم تا بتوانم كه در طول فصل بهترين بازي خودم را ارائه دهم و براي رسيدن به آن از هيچ تلاشي دريغ نمي كنم . روز 21 تير آماده جنگيدن خواهم بود . عادت ندارم كه براي خودم از نظر تعداد گلي كه قرار است بزنم ، عدد تعيين كنم . جيزي كه مي خواهم داشتن يك فصل فوق العاده است . مي دانم كه بايد بهتر شوم و گلهاي زيادي بزنم .

دادن پاس گل را هم دوست داري ...
    بله ، در حقيقت پاسهاي گل زيادي در فصل گذشته داده ام ، اين چيزي است كه دوست دارم . يك پاس خوب مي تواند زيبا باشد . من يك گلزن هستم ، اما از وقتي بچه بودم ، وقتي مي ديدم كه هم تيمي ام موقعيت بهتري براي گلزني داد ،‌ توپ را به او مي دادم . به نظرم يك فوروارد بايد دو كار انجام دهد : گلزني و دادن پاس گل . خودخواه نيستم .

هموطنت ، رافائل واران ، قرار است به زودي به رئال مادريد بپيوندد ، زيدان او را توصيه كرده است . چه طور فكر مي كني ؟
    همين كه زيدان او را توصيه كرده گوياي همه چيز است . به نظرم واران انتخاب صحيحي كرد چرا كه رئال مادريد فرصتي است كه يك بار در زندگي پيش مي آيد و بايد از اين فرصت نهايت بهره را برد . به او خوشامد مي گويم . مي تواند روي من براي زندگي جديدش در مادريد حساب كند .

وقتي به اين جا آمدي فقط 21 سال داشتي و مي داني كه ترك كشور و خانواده چقدر سخت است .
    البته ،‌مي دانم . به همين علت است كه مي گويم رافائل هر چه بخواهد كمكش مي كنم .

زيدان چه تاثيري روي اين فصل تو داشت ؟
    در ابتدا ، وقتي به مادريد آمدم ، زيدان و من در اين حد به هم نزديك نبوديم ، اما طبيعتا و با گذر زمان ،‌روابطمان بيشتر شد . تلفني با هم در تماس هستيم ، همديگر را مي بينيم ، او به من كمك مي كند و به من پند و اندرز مي دهد . فصل گذشته ، او را زياد در والدبباس ديديم . زيدان از فوتبال خيلي چيزها مي داند و حضورش به ما كمك زيادي كرده است .

دوست داري چه پيغامي به هواداران بفرستي ؟
    مي خواهم به آنها بگويم كه مي خواهيم در كنار هم در فصل بعد لحظات فوق العاده اي را داشته باشيم و مي خواهيم در تمامي جامهايي كه در آنها حضور داريم بجنگيم . از نظر شخصي ، تمام تلاش خود را خواهم كرد تا نشان دهم كه شايستگي حضور در اين باشگاه و پوشيدن اين پيراهن را دارم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض مورينيو و ايجاد تغييرات فراوان در درون باشگاه

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورينيو به ايجاد تغييرات در رئال مادريد ادامه مي دهد . مربي پرتغالي يك ماه گذشته را پس از اتمام بازيهاي رسمي ، به تغييرات در ساختار دروني باشگاه پرداخته است . از دپارتمان بازيكنان گرفته تا بخش استعداديابي و آكادمي .

مورينيو كه سالي 10 ميليون مي گيرد ، جدا از بحث نياز به قهرماني ليگ و چمپيونزليگ ، اين تغييرات را بخشي از وظيفه خود مي گيرد .
    به گزارش ماركا ، مورينيو در طول فصل به اين مسئله اذعان داشته و تغييرات زيادي را در ساختار دروني باشگاه ايجاد كرده است . او به شرايط تمامي 300 كارمند باشگاه ، 2000 نفري كه در طول روزهاي بازي مشغول به كار مي شوند و 350 بازيكن رئال در تمامي رده ها ، را جويا شده است .
    مورينيو چهارشنبه گذشته به تعطيلات رفت . اما تا پيش از آن هر روز بدون خستگي از ساعت 8 صبح تا 7 عصر از دوشنبه تا جمعه در والدبباس به همراه دوست خوبش ، خوزه آنخل سانچز تلاش مي كرد تا مسائلي كه درون باشگاه وجود دارد را حل كند و سازماندهي دقيقي را از درون باشگاه به وجود آورد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 4 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نيمار به زودي بهتر از مسي خواهد شد

قهرمان پيشين تيم ملي فوتبال برزيل معتقد است مهاجم جوان برزيل به زودي بسيار بهتر از ليونل مسي خواهد شد.

به نقل از آنسا، توستائو نيز در ماه‌هاي اخير به يکي از تحسين کنندگان اين بازيکن تبديل شده و مي‌گويد وي در آينده جاي مسي را خواهد گرفت.
    مهاجم 19 ساله در اين فصل نقش بسيار پر رنگي در قهرماني تيمش در جام ليبرتادورس داشته و توانسته سرمربي تيم ملي برزيل را نيز تحت تاثير قرار داده و براي جام ملت‌هاي آمريکاي جنوبي به تيم ملي دعوت شده است. مدت‌ها است که نام اين بازيکن در خصوص انتقال به رئال مادريد شنيده شده و مشخص نيست وي فصل آينده را در سانتوس مي‌ماند يا راهي مادريد مي‌شود.
    توستائو در اين خصوص گفت: نيمار يک بازيکن تکنيکي و با استعداد است و مي‌تواند در بهترين باشگاه‌‌هاي اروپايي به ميدان برود. مطمئن هستم او طي چهار سال آينده بهتر از به ليونل مسي خواهد رسيد و از او بهتر نيز خواهد شد.
    گفتني است توستائو در جام جهاني 1970 توانست با تيم ملي فوتبال برزيل به مقام قهرماني برسد و در آن جام 2 گل نيز وارد دروازه حريفان کند. وي اسطوره باشگاه کروزيرو است و در 378 بازي توانسته 249 گل به ثمر برساند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •