تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 75 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 749

نام تاپيک: Need for Speed: The Run

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

میگم این بازی های جدید چطور هی دی وی دی ها زیاد میشن؟

بتل 3 .. کال اف ... ان اف اس ... قضیش چیه ؟

ورشکست نشیــم.. قبلا یادم میاد دو تا دی وی دی بود

تقصیر این RAGE هستا ... !! دی

حالا خوبه ما دی ودی دونه ای 700 باهامون حساب میکنن بازم بهتر از بقیه جاها ست با کیفیت و اتوران اختصاصی و فیلم اموزشی کرک .. حالشو ببریم

عزیز شما که 700 میخری این همه ناراحتی از این موضوع توی کرج DVD 1500 میفروشن دو برابر قیمتی که شما میخری
    سر هر کدوم از این بازی ها حداقل بچه ها 5000 تومان پیاده شدن حداقل
    برو خدارو شکر کن با این قیمت بازی میخری جای ما بودی که دیگه فکر کنم اصلا بازی نمیکردی

2. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من یه آدمیم عاشق ماشین و بازیهای ماشینی
    اینم که میگم میدونم این دوبازی سبک هاشون فرق میکنه
    ولی من خیلی خیلی خیلی بیشتر از فورزا 4 خوشم اومده
    این هم بد نبود ولی اصلا حال نداد
    ازون اول هی گفتم الان تموم میشه
    یه جوری بود با اینکه حال نداد ولی واس تمومش میکردم
    در کل نمره ی من به این بازی با اغماض میشه 5 از ده
    واسه فورزا هم 9.8 از 10
    سلطان بازیهای ریسنگ Forzs motor sport 4

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

عزیز شما که 700 میخری این همه ناراحتی از این موضوع توی کرج DVD 1500 میفروشن دو برابر قیمتی که شما میخری
    برو خدارو شکر کن با این قیمت بازی میخری جای ما بودی که دیگه فکر کنم اصلا بازی نمیکردی
    اینجا شهرمون روی دوتا دی وی دی ناین (dvd 9) میزنه دونه ای 1400
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 20111211123225_14.jpg   LR-Hans-Zimmer-500x500.jpg   350.jpg   Mahmoud_Karimi_copy.jpg   b1o90xu9sr6h9tnz256.jpg  

Last edited by CRIS Joon CR7; 08-09-2012 at 08:25.

4. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اینجا شهرمون روی دوتا دی وی دی ناین (dvd 9) میزنه دونه ای 1400
    خب اینجا DVD9 دونه ای 3000 تومان هست

6. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید..از همه دوستان طرفدار عذر میخوام....
    نظر شما محترم هست، من الان بازی رو دانلودش کردم (نسخه 8 گیگ که بعد اکسترکت شد 15 گیگ) و نظرات خودمو تو ادامه همین مطلب میگم
    من به شدت طرفدار سری NFS بودم... حتی بدترینشون... که بعضی ها میگن شیفت بوده ( ولی من قبول ندارم).... خیلی سر تر از RUN بودن
    RUN فقط و فقط گرافیک عالی داره... و نه هیچ چیز دیگه ای
    به نظر من run جز بهترینهای این نسخه هست ، علارقم اینکه من با تنظیمات Medium گرافیک، بازی میکنم ولی خیلی به دلم نشسته، البته یه مشکلی هم دارم اونم اینکه با نور خورشید مشکل داری بازی( نمیدونم برا من اینجوریه یا برا همه ، یعنی تا نور خورشید رو میبینم صفحه یکم قاط میزنه)
    کنترل فوق العاده بد....
    کنترل ماشین ها چند نوع هست، نرمال، اسان، سخت و چلنجینگ که هر کدومشون متفاوت هست من اول با هندلینگ خیلی سخت شرو کردم بعدش easy بعدش چلنجینگ و هنوز تا این دقیقه که این پست رو میدم نرمال و نرفتم
    در کل کنترل ماشینها هم خیلی خوبه
    برگشت های روی اعصاب شدید.. که تا یه ذره میرفتی توی خاکی سریع بر میگردونتت !!!!
    من با این قسمتش هم حال کردم، چون راننده باید تو جاده باشه نه به در ودیوار بخوره ، تو همین مراحل اولیش 1 بار از جاده انحراف پیدا کردم رفتم تو آب و ... یه بار هم زدم به کوه ... تو هر دو بار منو به عقب بر میگردند و دفعه بعد مثل رانندگی واقعی به در ودوار نمیزدم
    عدم تیونینگ دستی...( الان اتومات براش تیونینگ بدنه فقط کرده)
    همین bodykit هم نعمتیه، چون تو چند سری قبل نبود وو اقعاً جای تیونینگ خالی بود

پ ن 2 : اون قضیه جهت های کنترل بازی رو ... خیلی تصادفی پیدا کردم...
    من که مشکلی با این قضیه نداشتم، همون اول از طریق صفحه کلید مجازی ویندوز تنظیمات بازی رو رو فلش های جهت نما تنظیم کردم و تنظیماتش هم به هیچ وجه قاطی نشد !!!
    برای حل این مشکل... وقتی در حالت انتخاب دکمه هستید...باید با سرعت نوووووووور... کلید های بالا و یا پایین رو بزنید....البته در چندین نوبت
    !!!!!!!!!!

8. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

نظر شما محترم هست، من الان بازی رو دانلودش کردم (نسخه 8 گیگ که بعد اکسترکت شد 15 گیگ) و نظرات خودمو تو ادامه همین مطلب میگم

به نظر من run جز بهترینهای این نسخه هست ، علارقم اینکه من با تنظیمات Medium گرافیک، بازی میکنم ولی خیلی به دلم نشسته، البته یه مشکلی هم دارم اونم اینکه با نور خورشید مشکل داری بازی( نمیدونم برا من اینجوریه یا برا همه ، یعنی تا نور خورشید رو میبینم صفحه یکم قاط میزنه)

کنترل ماشین ها چند نوع هست، نرمال، اسان، سخت و چلنجینگ که هر کدومشون متفاوت هست من اول با هندلینگ خیلی سخت شرو کردم بعدش easy بعدش چلنجینگ و هنوز تا این دقیقه که این پست رو میدم نرمال و نرفتم
    در کل کنترل ماشینها هم خیلی خوبه

من با این قسمتش هم حال کردم، چون راننده باید تو جاده باشه نه به در ودیوار بخوره ، تو همین مراحل اولیش 1 بار از جاده انحراف پیدا کردم رفتم تو آب و ... یه بار هم زدم به کوه ... تو هر دو بار منو به عقب بر میگردند و دفعه بعد مثل رانندگی واقعی به در ودوار نمیزدم

همین bodykit هم نعمتیه، چون تو چند سری قبل نبود وو اقعاً جای تیونینگ خالی بود

من که مشکلی با این قضیه نداشتم، همون اول از طریق صفحه کلید مجازی ویندوز تنظیمات بازی رو رو فلش های جهت نما تنظیم کردم و تنظیماتش هم به هیچ وجه قاطی نشد !!!

!!!!!!!!!!
    مرسی از جوابهات.. ولی ایشالا بری تا آخراش... اونوقت این رو اعصاب رفتنه رو میفهمی.... منم اوایلش حال میکردم
    البته ... یه نکته ای رو بگم.... من چون به شدت ریسینگ باز هستم و اکثرا بازی هایی که شبیه سازی بهتری رو از یه خودرو به نمایش میزارن رو بازی میکنم ... واسه همین Run اصلا به چشمم نمیاد
    عرض کردم.. از لحاظ گرافیک.. واقعا تکه.... مخصوصا قسمت جنگلهای پائیزیش
    ولی از نظر هندلینگ... فقط بدرد با سرعت 250 تا رد کردن یه پیچ میخوره ... و این یعنی کارتونی بودن قضیه
    اگر هندلینگ شبیه بازی هایی مثل DIRT3 یا F1 2011 و یا حتی حتی حتی Driver هم بود ..مطمئنا یکی از بهترین ها بود
    هر چند هنوز هم من با open world نبودنش مشکل دارم.... و مخصوصا اینکه بعد از تمام کردن همه مراحل..کلا بازی هم تموم شده است..مگر challenge ها رو که همون مراحلی که رفتید قبلا هست رو بخواید بازی کنید
    مرسی

10. این کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

آره راست میگیا

12. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

یکی دیگر از نکات منفی بازی، این بید که از حریف ۱ ساعت جلو هستی، یهو تو ۲ ثانیه میرسه بهت! مثل پلیس ها!
    دوم اینکه ماشین خیلی سنگین به نظر میرسه! سوم تیونینگ مزخرف بازی هست، اسمش رو نمیشه تیونینگ گذاشت اصلا!
    نکات مصبت هم فقط و فقط جاده ها هستند! بسیار زیبا و پر هیجان! مخصوصأ اتوبان ها که شلوغ هستند! خیلی حال میده!

در کل بازی خنک و لوسی هست.

14. 3 کاربر از Black Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    یک نکته لازمه بگم
    اگه گرافیکتون بازی را درست حسابی نکشه ممکنه همش تصادف کنید
    اینو باور کردنش براتون شاید سخت باشه
    ولی من عملا در هات پر سویت تجربه کردم
    Last edited by golmohammadi; 19-11-2011 at 13:29.

16. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من که پشیمون شدم و دارم بازی رو دانلود می کنم. حدود 2 گیگ مونده.
    ضمنا من از یه فروشگاه اینترنتی معمولا خرید می کنم که DVD9 رو 1000 میده و معمولا رو دی وی دی چاپ هم می کنه لیبل بازی رو.

داره خودمونی میشه $360$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازی بسیار زیبا مضخرف کار شده...فقط گرافیکش خوبه...بقیه ی چیزاش رو هواس...تنوع ماشین ها کمه...خداحافط nfs

19. 5 کاربر از $360$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •