نحوه تشخیص کابلهای HDMI اصلی از تقلبی به چه صورت است . چون شنیدم نمونه های تقلبی هم در بازار هست که کیفیت خوبی ندارد.
نحوه تشخیص کابلهای HDMI اصلی از تقلبی به چه صورت است . چون شنیدم نمونه های تقلبی هم در بازار هست که کیفیت خوبی ندارد.
1- نه
2-بله بعد از زدن پایپ یا همون تصویر در تصویر بعد از اینکه تصاویر کنار هم اومدن از روی چهار جهت اصلی دکمه بالا رو انتخاب کن تصاویر کوچک و بزرگ میشن
3- نه
4-بله(بله بله بالاخره سونی تو سوال آخر قبول شد)
نکته:
با زدن دگمه بالای سمت چپ کنترل (دگمه بالای track id) منوی input باز میشود. چنانچه از ورودیهای hdmi 1، hdmi 2، hdmi 3، hdmi 4 استفاده نمی کنید بهتر است از منوی
Home>setting>external input>video lables
حالت ALWAYS به حالت AUTO تغییر وضعیت بدهید. در این صورت دیگر لزومی به پیمایش بی مورد لیست INPUT نخواهید داشت.
با زدن دگمه OPTION S از روی کنترل :
1-TRACK ID چه استفاده ای دارد ؟(احتمالا مربوط به قابلیتهای اینترنتی است؟)
2-ADD TO FAVORITE چه کاری انجام می دهد؟ و برعکس آن REMOVE چی؟
3-تفاوت Twin Picture در دو حالت pip و p&p در چیست؟
4- mpeg noice reduction چه کاری انجام می دهد؟
5- ایا فرمت flv توسط تی وی ساپورت میشود؟ اگر نه ، آیا با کانورت آن به mpeg کیفیت آن خیلی افت می کند؟
6- آپدیت جدید نیامده ؟ بعد از این آپدیت : PKG3_209GAA-0104
Last edited by arashp30world; 17-10-2011 at 09:42.
با سلام خدمت دوست گرامی
لینک آخرین آپدیت تی وی 520 ::
نام ورژن فایل :: 3.407GAAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان عزیز .
در مورد این کلید پاورش ، اگه این کلید برق رو قطع میکنه پس چرا با زدن کلید روی کنترل دوباره روشن میشه و نیازی به زدن دوباره این کلید پاور نیست ؟
به نظر من این کلید پاور همون کار کلید روی کنترل رو میکنه با این تفاوت که اگه یک بار بیشتر این کلید رو فشار بدیم اون چراغ قرمز رنگش که شبها اگه روشن باشه یه خورده اذیت میکنه رو خاموش میکنه .
در مورد خاموش کردن هم من بعد از خاموش کردن از روی کنترل از برق میکشمش البته شبها .
راستی این تی وی به جز دو تا خروجی صدایی که داره دیگه خروجی نداره ؟
من فکر می کنم به هر حال کشیدن دوشاخ از پریز برق یا قطع دگمه رابط برق بهترین کار است . چون در حالت خاموش بودن از دگمه پاور همچنان خیلی از قسمتهای تی وی در گیر می مانند و مستهلک خواهند گردید. ضمن احترام به نظر همه دوستان که فرموده بودند سونی این گونه پیش بینی ها را نموده ، باید بگویم بله ولی مصرف کننده ایرانی ،مصرف کننده ای است که شایدحداقل 5 یا 10 سال بخواهد بااین تی وی سر کند و قدرت این را نداشته باشد که مثل مصرف کننده مالزی یا سنگاپوری یکسال یا دوسال یکبار مدل جدید را خریداری کند. البته کشیدن تی وی از برق مستلزم خاموش کردن تی وی با کنترل و حتی اگر خاموش کردن با دگمه پاور باشد که ایده آل خواهد بود.
من هم شدیدا با آرش موافقمچ
به شدت تایید ....
سلام من دیروز یه تلویزیون 46ex520 خریدم.
با استفاده از گیرنده دیجیتال خودش که کانالیابی کردم، فقط کانال هایی مثل پرس، العالم، شما، بازار، مستند، آی فیلم، جام جم رو نشون می ده که اصلا به صورت آنالوگ پخش نمیشن، ولی کانالهای داخلی شبکه های 1 تا 7 و قرآن رو نمی گیره، یعنی می گیره ولی می نویسه تصویر ندارد.
می دونید مشکل از کجاست؟
احتمالا در کانالهای تکراری که پیدا کرده با فاصله و پرش بتوانید شبکه های یک تا 7 را هم با تصویر پیدا نمائید وگرنه توصیه می کنم ارتفاع انتن را بالاتر ببرید و جهت را هم همجهت با آنتن همسایه ها قرار دهید .چون بهترین دریافت آنالوگ با بهترین دریافت تعداد شبکه دیجیتال ارتباط مستقیم دارد. توصیه دیگر اینکه کشور را سنگاپور و زبان را انگلیسی انتخاب کنید . با اینکار حتی عنوان شبکه در جستجو برایتان نمایش داده خواهد شد و دگمه guide از روی کنترل در حالت دیجیتال فعال میشود. و نام شبکه ها نمایش داده می شود. مثل IRIB TV1 , ....
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
با زدن دگمه OPTION S از روی کنترل :
1-TRACK ID چه استفاده ای دارد ؟
2-ADD TO FAVORITE چه کاری انجام می دهد؟ و برعکس آن REMOVE چی؟
3-تفاوت Twin Picture در دو حالت pip و p&p در چیست؟
4- mpeg noice reduction چه کاری انجام می دهد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)