این تحلیل صرفی چی میگه؟ با کی کار داره؟
فقط خدا رو شکر آخرین امتحان عربی تشریحیه عمرمه.
این تحلیل صرفی چی میگه؟ با کی کار داره؟
فقط خدا رو شکر آخرین امتحان عربی تشریحیه عمرمه.
فک کنم تو دانشگاه هم یکی دو واحد عربی داریم!
تحلیل هر کدومش کامل فقط 25 صدم داره . ظاهرا یکیشو ننویسی کل نمره میپره !
شما بزار ما کنکور قبول شیمفک کنم تو دانشگاه هم یکی دو واحد عربی داریم!![]()
تحليل صرفي اسم و فعل 4 مورد صحيح ميخواد حرف 3 مورد ، حالا اگه شما به همين تعداد درست داشته باشيد ، حتي اگه بقيه اش هم غلط باشه نمره شو ميگيرين
من نمونه سوالا رو حل کردم ! یاد سالا 85 و 86 بخیر چه ساده بودن87 به بعد هر سال سخت تر شدن ! به خصوص معنیاش همونطور که گفتم چند تا ترکیبی میده و عین متن کتاب نیست ! برای که جواب بدید باید لغت ها رو کامل بلد باشید .
در ضمن قواعد سال قبل رو اگه نخوندید به خصوص اعرابش رو حتما بخونید ! هر سال سوال میاد از لا نفی جنس و نواسخ و غیره !
مطمئنی ؟ اگه اینجوری باشه میتونم دوباره رو 1 نمره تحلیل حساب باز کنمتحليل صرفي اسم و فعل 4 مورد صحيح ميخواد حرف 3 مورد ، حالا اگه شما به همين تعداد درست داشته باشيد ، حتي اگه بقيه اش هم غلط باشه نمره شو ميگيرين![]()
مطمئن باش !! صددرصد
پاسخنامه امتحان نهايي ها رو نگاه كن ، نه بني هاشمي ! مال خود aee.medu.ir زير همشون اينو نوشته يا نوشته هر دو مورد تجزيه 25 صدم ، زياد نگران اين نباشيد، فقط براش زياد بنويسيد ، مثلا اگه چهارتا كافيه شما 8 تا بنويسيد ، تا كفشون ببره
فقط دعا كنيد كه تحليل صرفيش « غلط ها رو پيدا كنيد» نباشه
Last edited by Headphone; 07-06-2011 at 20:04.
من دستورا رو هم یه دور دیگه خوندم
میمونه قواعد پارسال + مرور معنی ها
ترجیه میدم فعلا یه ساعتی استراحت کنم چون واقعا دیگه نمیکشم ! ساعت 6 صبح شروع کردم تا الان دیروزم که دو درس ... همشم برای یه نمره ماکسیموم 17-18 !!
چرا آخه ؟فقط دعا كنيد كه تحليل صرفيش « غلط ها رو پيدا كنيد» نباشه
اتفاقا اینش خیلی سادست ! من بسی امیدوارم اینجوری بدن !
از 1 نمره فقط 25 صدمش شاید سخت بدن اینجوری ... حالا تو سوالایی که من حل کردم اینجوری بود لااقل
اينجوري ديگه نميتوني بيشتر از چهارتا بنويسي ، هرچند تو اين حالتم اگه يكي دو تا غلط اضافه پيدا كنيد ، گير نميدن ولي بدبختي اون موقعه ه كه نتونيد پيدا كنيد![]()
Last edited by Headphone; 07-06-2011 at 20:19.
اي بابا همينجور داره برام اس ام اس اشكالات عربي مياد ؟!!!
ديگه داره حالم از هر چي عرب و عربيه به هم ميخوره!![]()
من رسما مریض شدم !
سرم گیج میره ...
4 درسم برای دوره ی معنی مونده ...
جدا به این فکر میکنم که فردا غایب شم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)