تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 167 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستان تو یه تاپیک دیگه گفت این ایراد عمومی همه LED هاست.
    بعد از این قضیه من به هر تلویزیونی رسیدم دقت کردم به تصویرش.
    مثلا LCD 32 JVC رو دیدم همین مشکل رو داره ولی اگه زیاد دقت کنی به چشم میاد. در واقع آزاردهنده نیست ...

حالا اون یه TV دیگه است ولی رو همین حساب من فک میکنم باید از همین مدل تلویزیونی که داریم رو تصویرش رو جای دیگه یی هم ببینیم.ممکنه TV ما اصلا ایراد داشته باشه!
    واقعا زور داره 4 تومن بدی TV بگیری نه بتونی باهاش تصویر شفاف ببینی , نه بتونی بهش فلش مموری تازه از نوع مرغوب! وصل کنی , نه بتونی ضبط کنی تازه اگه بتونی تو کامپیوتر نتونی پخش کنی ...
    لعنت به همشون بابا

به هر صورت اگه شما هم به نتیجه ای رسیدی حتما به من PM بزن.
    من xbox رو بردم زدم به یه سامسونگ 5550 با اون تست کردم، اصلا این مشکل نبود. تازه اون که 50Hz هستش. ولی مسئله اینه که دستگاه من وقتی داره از رو فلش یا هارد میخونه اصلا این مشکل رو نداره و فقط وقتی ورودی hdmi بهش میزنم مشکل جاموندگی و تار شدن تصویر پیدا میکنه.
    حالا من زنگ زدم سام سرویس، اومدن دیدن خودشون تعجب کردن. منو با xbox بردن شرکتشون اونجا با یه 6960 دیگه تست کردیم ، همین مشکل رو داشت. گفتن تا حالا به همچین چیزی توجه نکرده بودن و باید برسی کنن و با شرکت اصلی کره ای هم مشورت کنن. حالا فعلا دارن امروز فردا میکنن ولی بعید میدونم بتونن کاری کنن.

2. 2 کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

همين مقايسه رو ميتونيد با LED شارپ مدل LE8300 انجام بديد ؟؟؟؟؟ كيفيت شارپ در مقايسه با اين دو در چه حده ؟؟؟؟؟؟
    LE8300 تقریبا با NX720 قابل قیاس هست اگر جفتشون درست کالیبره بشن مشکی نسبتا خوبی دارن ولی بالا بردن عمق رنگ مشکی در اونها مستلزم کم کردن بک لایت در نتیجه برایتنس کل تصویر هست به همین دلیل از برایتنس به شدت کاسته میشه مجموعا اکثر منابع بعد از کالیبره کردن , تصویر با کنتراست تری از NX720 میگیرن و قبل از کالیبره کردن هم NX720 کنتراست بهتری داره ( با اختلاف جرئی) ولی سه بعدی LE8300 خیلی بهتر هست و کراس تاک (تصویر دوتایی) کمتری داره.
    یک مشکل دیگه در اکثر ال ای دی ها Edge مثل همین دو مدل مشکل عدم یکنواختی شدت نور در سطح پنل هست که البته در بین دو مدل یکسان هم به دلیل تفاوت در مونتاژ ممکنه تفاوت وجود داشته باشه ولی اغلب منابع عنوان کردن که LE830 (مدل سفارش اروپای LE8300) از این نظر مشکلات کمتری داره در مورد مدلهای آسیایی هم اطلاعاتی در دسترس نیست.

با سلام
    جناب alucard در مورد این sumsung d6920 و سئوالم می تونید کمکم کنید
    با تشکر
    بعضی پنلها Web Browser ـی برای گشتو گذار اینترنتی ندارن و فقط یک تعداد سایت محدود رو باز میکنن در مورد مدلهای مختلف مخصوصا در ایران بهتره از فروشنده ها سوال کنید چون مدلهای عرضه شده به ایران در امکانات جانبی کمی متفاوت هستن.
    Last edited by *Alucard*; 01-05-2012 at 15:47.

4. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام و تشکر
    کیفیت عینکهاش چطور هست ؟ الا ن بهترین عینک بازار چی هست و تفاوت و قیمتش با مدل که همراه این تلویزون هست چقدر هست ؟
    ضمنا در مورد اینترنت این تلویزییونها میشه توضیحی بدید از چه طریق وصل میشن ؟ منظور از 4 تا سیات یا بیشتر باز میشه یعنی چی ؟ سایتهای خاصی رو میشه رفت ؟و ...
    با تشکر
    کیفیت عینک رو که نمیشه سنجید اگر منظور کیفیت 3D خود TV بد نیست اما در مورد عینک ها کلا روی همه مدل ها یک نوع عینک که اگر اشتباه نکنم مدل 3200 که باطری می خوره ( باطری مثل باطری مادربرد ) یه مدل دیگه هم هست که رو تلوزیون ها نیست خیلی کمه مدلش 3700 که این مدل شارژی و کیفیت دیدن 3D با این مدل بیشتر و قیمتش هم تقریبا دو برابر مدل اولی

در مورد اینترنت هم این ها یه بخشی به نام اسمارت هاب دارند تو این بخش بخشی هست به اسم samsung Aap که اپیلکیشنهای مختلف داره که یه جور رابط یا میانبر حالا این ها می تونه بازی باشه می تونه اشتراک فیلم باشه یا حتی می تونه مثلا رابط کاربری یه سایت باشه مثل همشهری انلاین یا بی بی سی نیوز و .... یعنی مثلا شما نوار ادرس ندارید که آدرس سایت همشهری انلاین رو تایپ کنید و برید توش اما چون این سایت با شرکت توافق کرده میانبر اون ساخته شده و شما این میانبر دانلود می کنید و هر بار که روی اون کلیک کنید وارد همشهری انلاین می شید تعداد این میانبر ها هم دائما داره زیاد تر میشه از سایت های خارجی گرفته تا ایرانی

6. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من xbox رو بردم زدم به یه سامسونگ 5550 با اون تست کردم، اصلا این مشکل نبود. تازه اون که 50Hz هستش. ولی مسئله اینه که دستگاه من وقتی داره از رو فلش یا هارد میخونه اصلا این مشکل رو نداره و فقط وقتی ورودی hdmi بهش میزنم مشکل جاموندگی و تار شدن تصویر پیدا میکنه.
    حالا من زنگ زدم سام سرویس، اومدن دیدن خودشون تعجب کردن. منو با xbox بردن شرکتشون اونجا با یه 6960 دیگه تست کردیم ، همین مشکل رو داشت. گفتن تا حالا به همچین چیزی توجه نکرده بودن و باید برسی کنن و با شرکت اصلی کره ای هم مشورت کنن. حالا فعلا دارن امروز فردا میکنن ولی بعید میدونم بتونن کاری کنن.

سام سرویس یه کلاه برداره و هیچ کاری حاضر نیست واسه این مشکلش بکنه. خودشون هم قبول کردن که تمام این سری و به گفته خودشون تمام سری های بالاتر این مشکل رو دارن. و در واقع با پر رویی تمام به من گفتن همینه که هست، برو شکایت کن ، هر کاری میخوای بکن.
    منم از همین جا به همه کسانی که میخوان TV بخرن میگم. گول تبلیغات سام سرویس رو نخورین. گول خوش زبونی و برخورد اولیه خوبشون رو هم نخورید. چون وقتی که کار به مشکل برسه دیگه خبری از اونا نیست.
    هر کسی هم خواست مشکل این دستگاه ها رو نشون میدم و ثابت میکنم.

8. 2 کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سام سرويس از اول هم همين بود
    6-7 سال پيش که تازه فول اچ دي اومده بود
    ما يه دونه از همين سامسونگ گرفتيم و از شانس ما يه بلندگوش ايراد داشت ، اينقدر سر دوندن و آخر سر هم همون رو باز کردن بردن تعميير کردن آوردن
    جالب اينه طرف نميگفت تعميير کردم و ميگفت اين آک هست ، خوب حداقل دروغ نگن چون به شعور آدم توهين ميشه اينجوري.
    100 رحمت به گلديران ، چون يه خورده فشار بياري قبول ميکنن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

10. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سام سرويس از اول هم همين بود
    6-7 سال پيش که تازه فول اچ دي اومده بود
    ما يه دونه از همين سامسونگ گرفتيم و از شانس ما يه بلندگوش ايراد داشت ، اينقدر سر دوندن و آخر سر هم همون رو باز کردن بردن تعميير کردن آوردن
    جالب اينه طرف نميگفت تعميير کردم و ميگفت اين آک هست ، خوب حداقل دروغ نگن چون به شعور آدم توهين ميشه اينجوري.
    100 رحمت به گلديران ، چون يه خورده فشار بياري قبول ميکنن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    آره دقیقا به شعور آدم توهین میکنن انگار آدم نفهمه. هر چرتی میگن که خودشونو توجیه کنن. به من میگه این دستگاه مخصوص دیدن سه بعدیه ، معلومه تو 2بعدی مشکل داره! آدم تا کجاش میسوزه...

12. 2 کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

آره دقیقا به شعور آدم توهین میکنن انگار آدم نفهمه. هر چرتی میگن که خودشونو توجیه کنن. به من میگه این دستگاه مخصوص دیدن سه بعدیه ، معلومه تو 2بعدی مشکل داره! آدم تا کجاش میسوزه...
    کی گفته مال 3بعدیه؟
    مال 2بعدی و 3بعدیه.
    غلط کرده همچین حرف چرتی زده.

14. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نکته مهمی رو اشاره کردی.
    مدل lw98000 که 400 هرتزه.این از این ...

ولی اینکه میگی فقط با hdmi اینجوری میشه , شما با یک کابل hdmi 1.4 مرغوب تست کردی ببینی فرقی میکنه یا نه ؟
    نکنه مشکل با این کابل حل بشه!؟
    من هم حتما با فلش مموری تست میکنم ببینم واقعا مثل شما برای منم فرقی میکنه یا نه

مشکل رو خواستم تلفنی با کارشناس گلدیران در میون بذارم , سطح سوادشو که دیدم اصلا نپرسیدم.
    لطفا اگه از دوستان کسی مدل lw98000 داره به من pm بزنه.

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

کی گفته مال 3بعدیه؟
    مال 2بعدی و 3بعدیه.
    غلط کرده همچین حرف چرتی زده.
    دوست عزیز ایرادی که من و این دوستمون دست روش گذاشتیم خیلی برامون ضدحال شده.
    یعنی اگه واقعا قرار باشه حل نشه و همینطور باقی بمونه , میشه نتیجه بگیریم راست هم گفته !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یک نوع مانیتور یا تلوزیونهای تبلیغاتی هستند که توی ویترین میزارن واسه تبلیغات
    مثلا ساعت فروشی یک مانیتوری میزاره واسه تبیلغ مدلهای ساعتش
    فلش مموری بهش وصل میشه عکس و فیلم پخش میکنه
    میخواستم بدونم اسم اینا چیه؟مانیتوره یا تلویزیون؟
    ممنون

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كلا به نظرميرسه بهترين انتخابها ميتونه شارپ le8300 و ال جي W57000‎ باشه . چون به قول دوستان علاوه بر كيفيت خيلي خوب تصوير فرمتهاي مختلف تصويري رو هم بدون ايراد ساپورت ميكنن برعكس سوني ! البته بازم ميگم كيفيت اينها ممكنه تو گيرنده هاي ديجيتال خيلي خوب باشه ولي كلا تو ماهواره چنگي به دل نميزنه . سامسونگ هم ظاهرا يه سري ايرادات داره كه دوستان دارن بهش اشاره ميكنن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •