تبریک به طرفدارای بارسا
با این گزارشی که مزدک کرد و از کاه کوه ساخت جشنتون کامل تر هم شد!!!!
تبریک به طرفدارای بارسا
با این گزارشی که مزدک کرد و از کاه کوه ساخت جشنتون کامل تر هم شد!!!!
و خداحافظی تلخ ادوین ون در سار
حیف که باید این جوری خداحافظی کنه
خوب همون جوور که پیش بینی کرده بودم بارسا داره می بره ...
روی هر 3 گل منچستر مقصر بودش ... 2 تای اوول که فن در سار ترکوند ...
متچستر فقط رونی رو داشت و چند دقیقه هم ویدیچ ... با تمام احترام برای منچستر و طرفداراش . منچستر حقش نبود تو فینال باشه ..
تبریک به دوستان بارسایی
کماکان بارسا بهترین هست و شایسته ی این قهرمانی .
تبریک میگم به طرفدارای بارسا قهرمانی مبارکتون باشه .
اما فرگوسن 2 تا اشتباه بزرگ انجام داد . یکی فرستادن والنسیا به جای نانی دومیشم بازی کردن کریک به جای اسکولز .
بازیکنا هم که بعد گل دوم اصلا اشتیاقی به حمله نداشتند و گل سوم هم اب سردی بو بر پیکره منچستر
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
دوست عزیز درست نیست همچین حرفی این بازی بد بازی کرد بازی های قبلیش فوق العاده بود .
همون طور که پیش بینی کرده بودم 3-1 بردیم.
تبریک به تمام بارسایی های فروم .
تبریک میگم به بارسایی ها..
کاملا شایسته این برد بودن...حتی نتیجه ای بهتر...
+
من واقعا برام تعجبه که درسی که فرگوسن از شکست بازی قبلیش با بارسا گرفت، این بود که ژاوی-مسی-اینیستا-ویا رو بدون یار درگیر بذاره و رهاشون کنه؟!
به نظرم فرگوسن خیلی ها رو ناامید کرد امشب...خیلی انتظارم بیشتر بود از منچستر...
خیلی بد بود منچستر...
با ديدن بازي امشب بيش از پيش به مورينيو و رئال ايمان آوردم
بهم ثابت شد كه تنها تيمي كه ميتونه جلوي بارسا رو بگيره رئاله . . .
تبريك به بارساييا
به همهی هوادارای بارسای دوست داشتنی تبریک میگم
واقعاً منچستر توان مقابله با این بارسا رو نداشت (حداقل با این مهرهها و این تاکتیک ...)
ظاهراً تو دنیا فقط مورینیو میتونه جلوی بارسا حرفی واسه گفتن داشته باشه ... دیگه از فرگوسن بزرگتر هم هست مگه؟!
با این حال به نظرم سر الکس میتونست نانی رو زودتر به بازی بیاره و البته سیستمش رو تو نیمهی دوم واسه مقابله با چنین بازیای عوض کنه ... (به قول حسین یه Plan B داشته باشه)
نیمهی دوم واسه منچستر فاجعه بود !! بارسا سلطهاش رو روی بازی به خصوص تو 30 دقیقهی اول نیمهی دوم نشون داد ... از سوپر گل مسی تا ضربهی زیبای ویا و تیکی تاکایی که البته نه مثل همیشه، اما در حد قابل قبولی اجرا شد ...
امروز دفاع منچستر خیلی هم بد نبود ... درسته تو دو سه شوتی که از دور شد، نتونستن جلوی بازیکنای بارسا رو بگیرن، ولی در کل اگه فردیناند و به خصوص ویدیچ نبودن، امروز منچستر حداقل 6-5 تا میخورد ...
فکر کنم نیمهی دوم بارسا همهی بازیکناش خوب بودن (با این حال همچنان ژاوی مغز متفکر بازیه)، منچستر هم رونی تحرک بدی نداشت تو چند توپی که بهش رسید، پارک کمفروغ شد تو نیمهی دوم، اما نمانیا ویدیچ خوب بود و البته ادوین فن در سار عزیز که دو سه توپ خوب رو گرفت ...
این منچستر با یه یارگیری خوب، فصل بعد هم میتونه قهرمان لیگ برتر باشه ...
فکر نکنم دیگه تیمی در دنیا باشه که بتونه جلوی بارسا را بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)