سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟![]()
وضعیت ADSL مخابرات اسفناک شده. نیاین که اعصابتون خورد میشه. از ما گفتن بود...
یعنی الان سرعت دانلود من (طرح بعثت) اومده روی 7kbps ! از دیال آپ هم بدتر.
اینجوری باشه باید بفکر تعویض باشم.
خبر دارم که هفته پیش اومدن تجهیزات نصب کردن مثلا توسعه دادن. گند زدن! احتمالا تنظیمات لازم رو درست انجام نمیتونن بدن... حقاکه کم سوادی از بیسوادی خیلی بدتره!
سلام
دوستان من دو تا سوال دارم :
اول اینکه امروز رفتم هزینه شارژ اینترنتمو پرداخت کردم ولی وقتی خواستم برم مخابرات بسته بود دیگه . حالا میتونم برم دفاتر خدمات ارتباطی تا شارژشو انجام بدن یا حتما باید همون مرکز مخابراتی که سرویس گرفتم ازش برم؟
سوال دوم اینکه طرح صبا طلایی گرفتم . دوره اول هزینه ش همون 26700 شده بود که تو سایت اعلام کرده . ولی برای دوره بعد که رفتم گفتن دیگه حالا باید ترافیکتو به صورت گیگ خریداری کنی. یعنی به ازای هر ماه 3150 تومن و هر گیگ هم 3150 تومن . اینطوری تقریبا همین طرح طلایی 38000 تومن میشه. میخواستم ببینم این کارشون درسته یا نه فقط تو همین مرکز اینجام میشه؟
ممنون
آقا اين چه فيلم جديديه اينا در آوردن دقيقا هر ده مگا بايت كه دانلود مي كنه قطع ميشه اينترنت !!! واقعا مسخره است . براي شما هم اينجوريه ؟ شبانه رايگان دانلود هر ده مگ تقريبا قطع ميشه بدون دانلود هم هر ده دقيقه يك بار !!!!!!!
برامن که اینجوری نیست.
اوایل سرعت شبانه من که افتضاح بود ولی الان شبی تقریبا 2300 مگ دانلود میکنم بدون قطعی
ماله منم خوبه
البته روزا شاید خیلی خفن نباشه.بازم سرعت دانلود 120 هستش که بسه.فقط تو صفحه باز کردن شاید یکم کند باشه
ولی خب سرعت دانلود شبانه هم همون 120 هستش که خیلی خوبه دیگه!
همه ی اینا در مورد طرح بعثت بود البته!
کسایی که فقط دانلود میخوان برن سرویس عادی مخابرات رو بگیرن که نامحدوده . به خدا از وقتی نامحدود دارم عمرا نمیتونم یه لحظه اینترنت گیگی رو تحمل کنم که واسه یه ذره گیگ خودمو بکشم . راحت از صبح تا شب هر موقع که دوست داشتم میزنم با سرعت 60 تا دانلود میشه . تنها هزینه اش دوبرابره . ولی واقعا من راضیم از این سرویس . تنها مشکلی که اخیرا روی اعصابه همین پینگ بالا و تایم اوتهای فراوونشه که واسه ما که بازی انلاین میزنیم دیوانه ات میکنه واقعا . ولی از نظر حجم مصرفی خداییش از وقتی دارم ماهی 20 تومن میدم اعصابم بهتر شده که دیگه سر حجم و گیگ و شبانه دیوونه نمیشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Gregar; 28-07-2012 at 23:44.
نمیدونم اخیرا چه بلایی سر این نت آوردن که هیچ کاری نمیکنی ازت حجم میخوره!
خدایی سه گیگ شارژ کردم به جز اینکه وارد چندتا فروم میشدم صبح ها هیچی دانلود نمیکردم دیگه،نمیدونم این سه گیگ چجوری کم شد اصلا،حتا آنتی ویروسم هم از نت چیزی دانلود نمیکنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)