تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 171 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه،یکی از دوستان من میخواهد برای کار با 3dmax بصورت نیمه حرفه ای یک لپ تاب تا حدود یک تومان بخرد من
    DELL INSPIRON 5110 CORE i7 500 رو پسندیدم می خواستم بدونم آیا گزینه ای خوبی هست؟باهاش رو دربایستی دارم میخواهم یه وقت بد از آب در نیایید ما پیش ضایع شویم.ممنون.
    سلام. inspiron ها سری هست که برای کارهای روزانه ساخته شده و برای کار سنگین طراحی نشده. اما چون ارزونه و با قیمت خوب i7 میده همه میرن دنبالش. به شخصه راضیم. مشکل نویز خفیف خروجی کارت صدا هم به صورت نرم افزاری حل شده با یک سری انگولک کاری در تنظیمات کارت صدا و برای من کلا هیچ ایرادی نمونده که از این لپتاپ بگیرم. اما 3dmax چون پردازش و گرافیکو همزمان طلب میکنه از سخت افزار بنابراین فکر کنم این لپتاپ برای دوستتون کمی گرم باشه و پر سر و صدا. اگر بتونید از سری asus n یا xps خرید کنید خیلی معقول تر به نظر میآد و البته با اینده نگری. اما اگر مشکل مالی هست که خوب هممون تو این تاپیک 5110 داریم و راضی هستیم. تقریبا همه هم گیم بازی میکنن. اما مشکل گرما و صدای این مدل روی لود 60 درصد به بالا برای 3dmax که خیلی هم زیاد نیست برای دوستتون در نظر بگیرید.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

HDMI این 5110 ها چطور کار میکنن؟
    شخصا تست نکردم اما کابل hdmi به سوکت hdmi 5110 و اون طرفش به سوکت hdmi تلویزیون یا مانیتور یا پروژکتور وصل میشه و همزمان تصویر انتقال داده میشه بدون هیچ تنظیمی. اگر کابل تهیه میکنید با آلیاژ طلا تهیه کنید که حدود 1 متر کابل آماده از این الیاژ 15 هزار تومان باید باشه از مارک sony. البته قیمت 4 5 ماه پیش هست.

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

دوستان از این مدل راضی هستین؟...برای کارای معمولی میخاستم بگیرم وگاهی اوقات بازی......میخاستم نظرتون رو دربارش بدونم...
    بگیر عزیز بگیر که تا الان همه راضی بودن. بگیر اما با وسواس قبل از خرید و آرامش خاطر بعد از خرید!

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

دوستانی که مدل n5110 corei5 رو دارن یه سوال داشتم من موقعی که گیمهای سنگین مثل cod. black ops رو اجرا میکنم لب تاب خیلی داغ میکنه و سرعت فن هم شدیدا میره بالا میخواستم ببنم برای همه اینطوریه یا فقط من این مشکل رو دارم؟؟؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدید چون میخوام اگه ایراد داره سریع عوضش کنم اخه تازه 2 روزه خریدمش
    برای من هم به همین صورت هست. اگر بتونید در هنگام گیم از کولپد مناسب استفاده کنید بنظرم ارزش داره.
    چند روزی مسافرت بودم و در اونجا روی تخت خواب که میزاشتم لپتاپو گرم نمیشد با این که تقریبا همه ورودی های هوا بسته میشد اما فکر میکنم تا دلتون بخواد پرز رفت توی کیس لپتاپ. اونجا بود که گفتم اگر کولپد داشتم میتونستم استفاده کنم و پرز هم نره تو لپتاپ و ورودی های هوا هم باز بمونن. و این که تمام جاهای لپتاپ پرز گرفت مخصوصا کیبوردش که الان که اومدن تهرون تمیزش کردم تقریبا همه جاش راحت تمیز شد اما لابلای دکمه های کیبورد دیگه خیلی تمیز هم نشده و کمی پرز اونجاها مونده که میشه کیبوردو در آورد و سوکت کیبوردو درآورد و کیبوردو با آرامش خاطر تمیز کرد و بعد دوباره جا زد. که آسونه و کمی مهارت میخواد. میتونید به ویدیوهای یوتوب مراجعه کنید برای این آموزش.
    Last edited by mansia; 13-07-2011 at 18:10.

2. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام جناب mansia ... من امروز رفتم بازار ایران برای خرید این لپ تاپ اول که خیلی کم دیدم با کانفیک ای فایو...
    دوم با توجه به وجود بیش از 80 درصد بازار به لپ تاپ های ریفر... از خریدم منصرف شدم!!

حالا نمی دونم میشه یه کامپیوتر غیر ریفر خرید؟ زنگ زدم دی جی کالا اطلاعات در مورد این نوع لپ تاپ ها داشتند و گفتن ما لپ تاپ ریفر نمی فروشیم یا اگه بفروشیم به مشتری میگیم الان لپ تاپ های ریفر نداریم... و با ضمانت 48 ساعت تست میدیم!

و گفتن فقط و فقط اینترنتی باید سفارش بدی و از اونجا که خرید آنلاین تو ایران مرسوم نیست و حضوری کلا سرت میزارن ریسک نکردم..

رفتم زیگوارت که لپ تاپ های با گارانتیش خیلی کم بود یه جا که پیاد کرد تو ایرانیان البته خود زیگورات بهم داد 860 با کانفیک که دی جی کالا 795 میده... آیا میشه اطمینان پیدا کرد که زیگورات لپ تاپ غیر ریفر وارد میکنه؟!

خواهشن بگید واقعا موندم.... بیخیال این مدل بشم صبر کنم تا y570 بیداد یا برم ایسوس بگیرم. دلم با این سیاست مسخرش

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام جناب mansia ... من امروز رفتم بازار ایران برای خرید این لپ تاپ اول که خیلی کم دیدم با کانفیک ای فایو...
    دوم با توجه به وجود بیش از 80 درصد بازار به لپ تاپ های ریفر... از خریدم منصرف شدم!!

حالا نمی دونم میشه یه کامپیوتر غیر ریفر خرید؟ زنگ زدم دی جی کالا اطلاعات در مورد این نوع لپ تاپ ها داشتند و گفتن ما لپ تاپ ریفر نمی فروشیم یا اگه بفروشیم به مشتری میگیم الان لپ تاپ های ریفر نداریم... و با ضمانت 48 ساعت تست میدیم!

و گفتن فقط و فقط اینترنتی باید سفارش بدی و از اونجا که خرید آنلاین تو ایران مرسوم نیست و حضوری کلا سرت میزارن ریسک نکردم..

رفتم زیگوارت که لپ تاپ های با گارانتیش خیلی کم بود یه جا که پیاد کرد تو ایرانیان البته خود زیگورات بهم داد 860 با کانفیک که دی جی کالا 795 میده... آیا میشه اطمینان پیدا کرد که زیگورات لپ تاپ غیر ریفر وارد میکنه؟!

خواهشن بگید واقعا موندم.... بیخیال این مدل بشم صبر کنم تا y570 بیداد یا برم ایسوس بگیرم. دلم با این سیاست مسخرش
    سلام. گفتی 570. ای داد بیداد. من 1 سال صبر کردم تا y460p بیاد بعد که اومد دیدم که b2 هستند اما نه از این b2 هایی که اینجا در این تاپیک معلوم شد الکیه. بعدش که 570 دیدم خیلی حال کردم و گفتم که 470 حتما میگیرم. خلاصه جفتشون اومدن اما حدودا بالای 1400 500 با کانفیگ i7. برای این مدل های لنوو هیچ شکی نکنید. من اینترنتو بلعیده بودم به خاطرشون. اما زیگورات یک گرون فروشه معروفه. من نمیگم که زیگورات ریفر وارد میکنه یا نمیکنه. دوستان بودند همین مدل از زیگورات تهیه کردند و راضی یودند و هستند. ریفر هم نیست لپتاپشون. اما بوده فردی که 1 2 مدل با گارانتی زیگورات نشونش دادن و معلوم نبوده که ریفر هست یا نیست و وقتی فروشنده سومین لپتاپ 5110 سفارش میده و میاره ایشون میبینه که این یکی ریفر نیست. همه کسانی که این تاپیکو دنبال میکنن بالای 90 درصد به خاطر همینه که در هنگام خرید سرشون کلاه نره و حق هم دارن. شما اگر از این بابت نگرانی میتونی با گارانتی شرکت زیگورات تهیه کنید و قبل از پرداخت وجهه به فروشنده , سریال چک کنید یا اگر براتون مشکله سریال لپتاپو اینجا قرار بدید تا براتون چک بشه. y570 و y470 ارزش خرید دارن چون طراحی و تجربه ibm یدک میکشن و ایسوس هم اگر بتونید n53sn اگر اشتباه نکنم تهیه کنید مدل های بسیار خوبی هستند. شما نیازتون از لپتاپو بگید تا هم فکری کنیم برای این که راضی باشید بعد از خریدتون.
    Last edited by mansia; 13-07-2011 at 21:36.

5. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من یه لپ تاپ با مشخصات همین مدل میخوام واقعا تو این رنج قیمت من چیزی پیدا نکردم که usb3 باشه سندی بریج باشه و گرافیک خوبی داشته باشه... البته من زیاد اهل بازی نیستم و شاید اصلن بازی روش نریزم! اما اینترنت و برنامه نویسی و گرافیک زیاد کار میکنم

این همنطوری که گفتید تنها از روی سریال نمیشه تشخیص داد و این جور که گفتید اگه اینقدر راحت بود که یه تایپیک بیشتر نمی خواست این موضوع....

7. این کاربر از SonyEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یه لپ تاپ با مشخصات همین مدل میخوام واقعا تو این رنج قیمت من چیزی پیدا نکردم که usb3 باشه سندی بریج باشه و گرافیک خوبی داشته باشه... البته من زیاد اهل بازی نیستم و شاید اصلن بازی روش نریزم! اما اینترنت و برنامه نویسی و گرافیک زیاد کار میکنم

این همنطوری که گفتید تنها از روی سریال نمیشه تشخیص داد و این جور که گفتید اگه اینقدر راحت بود که یه تایپیک بیشتر نمی خواست این موضوع....
    چرا نمیشه. البته درسته که فقط سریال نیست اما دست ماها به همین چیزها بنده و وقتی یک سری ترفند هست چرا ازشون استفاده نکنیم. به قول خودتون درصد بالایی ریفر بوده. و وقتی وارد کننده ریفر 500 دلار خرج میکنه و 950 تومن قالب میکنه و 450 تومن میخوره حیف نیست که با کمی تلاش یک لپتاپ بخرید که فرداش نگید فلانی ... این همه بالا کشید ... .

درسته لنوو ها گرون هستند. اما نظرتون در مورد z470 و z570 لنوو چیه؟ با حدود 1 میلیون i5. البته هیچی 5110 نمیشه. اینو همه میدونیم

میتونید به acer هم نیم نگاهی داشته باشید و تقریبا تو این رنج قیمت. البته مثل این که قیمت های کف بازار کمی از این قیمت ها پائینتر هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    فقط میتونم بگم شما هم مثل دیگران باید برای خودتون تلاش کنید تا کامپیوتر دست نخورده بدست بیارید

9. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یعنی این قضیه فقط فقط مربوط به دل هست و شرکت های دیگه همچین مباحثی ندارد؟ مثل ایسوس و ایسر ....
    بعد میشه به شرکت های مثل دی جی کالا یا زیگورات امتحان کرد با توجه به اینکه شرکت دی جی کالا خودش میگه ما لپ تاپ ریفر نداریم اگه داشته باشیم به مشتری میگیم. و با توجه به 48 ساعت تست؟؟

بعد از آموزش های شما برای شناسایی لپ تاپ های ریفر فهمیدم فقط حرف R بود یا نبود تشخیص ریفر نیست و R فقط برای لپ تاپ های آمریکا هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام من یک اینسپایرون 5010 دارم که به نظرم کارت گرافیکیش مشکل داره نصب میشه رزولوشنش هم خوبه ولی توی بازیها کنده و از همه مهمتر در برنامه گوگل ارث وضوح خیلی چایینی داره هر درایوری هم بگید نصب کردم درست نشد که نشد گرافیکش هم Ati radeon hd 5650 است و cor i5 سی پی یو اش هست لطفا کمک کنید البته از مغازه ای که خریدم تا آخر اسفند گارانتی داده نمیدونم چکار کنم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی این قضیه فقط فقط مربوط به دل هست و شرکت های دیگه همچین مباحثی ندارد؟ مثل ایسوس و ایسر ....
    بعد میشه به شرکت های مثل دی جی کالا یا زیگورات امتحان کرد با توجه به اینکه شرکت دی جی کالا خودش میگه ما لپ تاپ ریفر نداریم اگه داشته باشیم به مشتری میگیم. و با توجه به 48 ساعت تست؟؟

بعد از آموزش های شما برای شناسایی لپ تاپ های ریفر فهمیدم فقط حرف R بود یا نبود تشخیص ریفر نیست و R فقط برای لپ تاپ های آمریکا هست
    من منظورمو بد رسوندم. تمام شرکت های سازنده و مونتاژ کننده لپتاپ ریفر هم دارن و هر کدوم یک سیاستی دارن برای لپتاپهای ریفرشون. ما در این تاپیک با لپتاپ دل سر و کار داریم و در مورد n5110 بحث میکنیم. شما اگر علاقه دارید تا تمام سازو کار شرکت های تولید کننده لپتاپو بدونید به این تاپیک مراجعه کنید:

کد:
    زیگورات یک شرکتی نیست که تازه تاسیس باشه و اگر نام زیگورات روی برگه گارانتی لپتاپ باشه به مفهوم این نیست که این شرکت ها و فروشندگان کارشون بدون ایراده و شما چشم بسته ازشون خرید کنین. زیگورات یک وارد کننده لپتاپ که با نام گارانتی لپتاپو گرون میفروشه. حالا در قبالش خدماتی ارائه میکنه که خیلی ها که ازش خرید کردن گفتن که خدمات ارائه نکرده و خیلی ها هم گفتن که ارائه کرده خوبم ارائه کرده.

علت وجود این شرکت ها اینه که به عنوان مثال چون دل ایرانو تحریم کرده لپتاپش به ایران صادر نمیشه و به صورت قاچاقی وارد کشور میشه و شرکت های خرده ریز میان و این لپتاپ هارو گارانتی خودشون میکنن و میفروشن که مشتری نگه جنسو بدون گارانتی میخرم و این که این شرکت ها به قول خودشون در قبال گارانتی عمل کنن هیچ تضمینی درش نیست چون که این شرکت ها زیر نظر شرکت دل نیستند و به هیچ عهدناسی جواب پس نمیدن و خودسر لپتاپو میفروشند و گارانتی میکنن که هیچ جای دنیا نداریم که لپتاپی که سازنده اونو گارانتی کرده یه شرکتی خودسر بیادو دوباره خودش گارانتی کنه. همه جای دنیا به این صورت که دل با گارانتی لپتاپو میفروشه و نمایندگان رسمی شرکت دل در کشورها در صورت نیاز به خدمات به اون لپتاپ خدمات میدن با توجه به گارانتی که خود دل ارائه کرده نه به گارانتی های جوک داخلی. لیست نمایندگان رسمی شرکت دل در سایت رسمی شرکت دل قید شده و میتونید ببینید که در ایران نمایندگی فروش و تعمیر و خدمات پس ار فروش وجود نداره.
    اطلاعات کامل در مورد این بحث در تاپیک مخصوص به خودش دنبال کنید:

کد:
    و اطلاعات در مورد ریفر بودن یا نبودن لپتاپ های دل در این صفحات دنبال کنید:

کد:
    کد:
    در مورد دیجی کالا من ازشون خرید نکردم و نمیتونم نظر بدم اما یک سوال ازتون دارم. این که شما فکر کن از دیجی کالا اینترنتی خرید کردین و براتون لپتاپ فرستادن و چک کردین و یک اشکالی داشت. میشه توضیح بدین که چطوری میخواهید دیجی کالارو قانع کنید تا لپتاپو پس بگیره و یک لپتاپ سالم بهتون بفرسته؟ اگر لپتاپ بعدی رو هم فرستاد و دوباره مشکلی بود ایا شما میتونید پولتونو درخواست کنید و از خیر خرید ازشون بگذرید؟

چیزی که ما ایرانیها به اون احتیاج داریم برای احساس امنیت خرید آنلاین چیزی هست که الان در آمریکای شمالی وجود داره و ارم BBB میتونه اطمینان صد در صد به خریدار بده که سرش کلاه که نمیره هیچ با اطمینان کامل خرید کنه و از تمام حقوق قانونی خودش میتونه در صورت وجود مشکل با کمترین دردسر استفاده کنه و به حقش برسه:
    کد:
    کد:
    چون ما از این شرکت ها در اینجا نداریم خرید آنلاین ریسک هست. اما برای مثال من خودم همیشه شارژ adsl اینترنتی انجام میدم چون 4 سال مشتری یک شرکت اینترنتی هستم.

والا این ها آموزهای من نیست و آموزشهای دوستمون teknosys هست:

کد:
    آموزشی که در بالا لینکشو قرار دادم هم برای teknosys عزیز هست. من فقط از آموزشهای ایشون در اینجا استفاده میکنم و راهنمائی میکنم. همین.

من به خاطر نمیآریم که گفته باشم فقط حرف اختصاری r به مفهوم ریفر هست. گرچه r به مفهوم لپتاپ ریفر در آمریکای شمالی هست. به صفهات 30 و 31 که درباره تشخیص لپتاپ های دل گذاشتم مراجعه کنید.

13. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام من یک اینسپایرون 5010 دارم که به نظرم کارت گرافیکیش مشکل داره نصب میشه رزولوشنش هم خوبه ولی توی بازیها کنده و از همه مهمتر در برنامه گوگل ارث وضوح خیلی چایینی داره هر درایوری هم بگید نصب کردم درست نشد که نشد گرافیکش هم Ati radeon hd 5650 است و cor i5 سی پی یو اش هست لطفا کمک کنید البته از مغازه ای که خریدم تا آخر اسفند گارانتی داده نمیدونم چکار کنم راهنمایی کنید
    سلام. دوست عزیر کارت 5650 کارت قوی هست و احتمالا اگر یک بار درایور از سایت amd شخصا دانلود کنید و قبل از نصب clean uninstall کنید و بعد از نصب درایور , جدیدترین directx از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید نباید مشکلی باشه.
    میتونید به این مسیر google earth / tools / options برید و دکمه restor defaults بزنید تا تنظیمات ریسیت بشن. این احتمال هست که تنظیمات به هم خورده باشن. در مورد بازی ممکنه شما بازی نصب کرده باشین که از قدرت کارت گرافیکتون بیشتر نیاز داشته باشه و میتونید تنظیمات بازی روی کم بزارید و از جلوه های ویژه بازی کم کنید و رزولیشن بازی پائینتر بیارید تا بازی رونتر اجرا بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. دوست عزیر کارت 5650 کارت قوی هست و احتمالا اگر یک بار درایور از سایت amd شخصا دانلود کنید و قبل از نصب clean uninstall کنید و بعد از نصب درایور , جدیدترین directx از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید نباید مشکلی باشه.
    میتونید به این مسیر google earth / tools / options برید و دکمه restor defaults بزنید تا تنظیمات ریسیت بشن. این احتمال هست که تنظیمات به هم خورده باشن. در مورد بازی ممکنه شما بازی نصب کرده باشین که از قدرت کارت گرافیکتون بیشتر نیاز داشته باشه و میتونید تنظیمات بازی روی کم بزارید و از جلوه های ویژه بازی کم کنید و رزولیشن بازی پائینتر بیارید تا بازی رونتر اجرا بشه.
    با تشکر از شما که پاسخگو بودید ولی تمام این کارها رو کردم جواب نداد بازی هم همچین قوی نبوده age of mythology بوده البته گیرش زیاد نیست ولی برای گرافیک یک گیگ افت داره نظر شما چیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •