یعنی این قضیه فقط فقط مربوط به دل هست و شرکت های دیگه همچین مباحثی ندارد؟ مثل ایسوس و ایسر ....
بعد میشه به شرکت های مثل دی جی کالا یا زیگورات امتحان کرد با توجه به اینکه شرکت دی جی کالا خودش میگه ما لپ تاپ ریفر نداریم اگه داشته باشیم به مشتری میگیم. و با توجه به 48 ساعت تست؟؟
بعد از آموزش های شما برای شناسایی لپ تاپ های ریفر فهمیدم فقط حرف R بود یا نبود تشخیص ریفر نیست و R فقط برای لپ تاپ های آمریکا هست
من منظورمو بد رسوندم. تمام شرکت های سازنده و مونتاژ کننده لپتاپ ریفر هم دارن و هر کدوم یک سیاستی دارن برای لپتاپهای ریفرشون. ما در این تاپیک با لپتاپ دل سر و کار داریم و در مورد n5110 بحث میکنیم. شما اگر علاقه دارید تا تمام سازو کار شرکت های تولید کننده لپتاپو بدونید به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیگورات یک شرکتی نیست که تازه تاسیس باشه و اگر نام زیگورات روی برگه گارانتی لپتاپ باشه به مفهوم این نیست که این شرکت ها و فروشندگان کارشون بدون ایراده و شما چشم بسته ازشون خرید کنین. زیگورات یک وارد کننده لپتاپ که با نام گارانتی لپتاپو گرون میفروشه. حالا در قبالش خدماتی ارائه میکنه که خیلی ها که ازش خرید کردن گفتن که خدمات ارائه نکرده و خیلی ها هم گفتن که ارائه کرده خوبم ارائه کرده.
علت وجود این شرکت ها اینه که به عنوان مثال چون دل ایرانو تحریم کرده لپتاپش به ایران صادر نمیشه و به صورت قاچاقی وارد کشور میشه و شرکت های خرده ریز میان و این لپتاپ هارو گارانتی خودشون میکنن و میفروشن که مشتری نگه جنسو بدون گارانتی میخرم و این که این شرکت ها به قول خودشون در قبال گارانتی عمل کنن هیچ تضمینی درش نیست چون که این شرکت ها زیر نظر شرکت دل نیستند و به هیچ عهدناسی جواب پس نمیدن و خودسر لپتاپو میفروشند و گارانتی میکنن که هیچ جای دنیا نداریم که لپتاپی که سازنده اونو گارانتی کرده یه شرکتی خودسر بیادو دوباره خودش گارانتی کنه. همه جای دنیا به این صورت که دل با گارانتی لپتاپو میفروشه و نمایندگان رسمی شرکت دل در کشورها در صورت نیاز به خدمات به اون لپتاپ خدمات میدن با توجه به گارانتی که خود دل ارائه کرده نه به گارانتی های جوک داخلی. لیست نمایندگان رسمی شرکت دل در سایت رسمی شرکت دل قید شده و میتونید ببینید که در ایران نمایندگی فروش و تعمیر و خدمات پس ار فروش وجود نداره.
اطلاعات کامل در مورد این بحث در تاپیک مخصوص به خودش دنبال کنید:
کد:
و اطلاعات در مورد ریفر بودن یا نبودن لپتاپ های دل در این صفحات دنبال کنید:
کد:
کد:
در مورد دیجی کالا من ازشون خرید نکردم و نمیتونم نظر بدم اما یک سوال ازتون دارم. این که شما فکر کن از دیجی کالا اینترنتی خرید کردین و براتون لپتاپ فرستادن و چک کردین و یک اشکالی داشت. میشه توضیح بدین که چطوری میخواهید دیجی کالارو قانع کنید تا لپتاپو پس بگیره و یک لپتاپ سالم بهتون بفرسته؟ اگر لپتاپ بعدی رو هم فرستاد و دوباره مشکلی بود ایا شما میتونید پولتونو درخواست کنید و از خیر خرید ازشون بگذرید؟
چیزی که ما ایرانیها به اون احتیاج داریم برای احساس امنیت خرید آنلاین چیزی هست که الان در آمریکای شمالی وجود داره و ارم BBB میتونه اطمینان صد در صد به خریدار بده که سرش کلاه که نمیره هیچ با اطمینان کامل خرید کنه و از تمام حقوق قانونی خودش میتونه در صورت وجود مشکل با کمترین دردسر استفاده کنه و به حقش برسه:
کد:
کد:
چون ما از این شرکت ها در اینجا نداریم خرید آنلاین ریسک هست. اما برای مثال من خودم همیشه شارژ adsl اینترنتی انجام میدم چون 4 سال مشتری یک شرکت اینترنتی هستم.
والا این ها آموزهای من نیست و آموزشهای دوستمون teknosys هست:
کد:
آموزشی که در بالا لینکشو قرار دادم هم برای teknosys عزیز هست. من فقط از آموزشهای ایشون در اینجا استفاده میکنم و راهنمائی میکنم. همین.
من به خاطر نمیآریم که گفته باشم فقط حرف اختصاری r به مفهوم ریفر هست. گرچه r به مفهوم لپتاپ ریفر در آمریکای شمالی هست. به صفهات 30 و 31 که درباره تشخیص لپتاپ های دل گذاشتم مراجعه کنید.