واقعا مورينيو اين حرفها رو ازكجا مياره؟دليل اخراج واضحه حفظ توپ و مالكيت اون باعث تحريك تيم حريف ميشه ميخوان توپ رو مالك بشن كه خطا ميكنن!
يكي به اون ادبايور بگه تو ديگه نظر نده همه ديدن بوكس بازي ميكردي
واقعا مورينيو اين حرفها رو ازكجا مياره؟دليل اخراج واضحه حفظ توپ و مالكيت اون باعث تحريك تيم حريف ميشه ميخوان توپ رو مالك بشن كه خطا ميكنن!
يكي به اون ادبايور بگه تو ديگه نظر نده همه ديدن بوكس بازي ميكردي
باشگاه بارسلونا: از مورينيو شکايت مي کنيم
باشگاه بارسلونا اعلام کرد از مورينيو، سرمربي رئال مادريد، به دليل اظهاراتش بعد از ديدار شب گذشته دو تيم به يوفا شکايت خواهد کرد. مورينيو باشگاه کاتالاني را به فريب داور متهم کرد و اعلام کرد اين باشگاه تاکنون نتوانسته در ليگ قهرمانان يک قهرماني "پاک" به دست بياورد.
بخش حقوقی باشگاه بارسلونا قصد دارد در مورد این صحبت های مورینیو که پس از پیروزی 2-0 بارسا مقابل رئال در لیگ قهرمانان بیان شد، تحقیق کند.
در دیدار شب گذشته په په از رئال به دلیل خطایی که روی دنی آلوس انجام داد، از بازی اخراج شد و مورینیو نیز به دلیل اعتراض به این تصمیم به سوی سکوی تماشاگران هدایت شد.
مورینیو در پایان بازی گفت:" گواردیولا مربی فوق العاده ای در دنیای فوتبال است ولی او یک بار در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده که من شرمم می آید با توجه به جنجالی که در استمفورد بریج راه افتاد، چنین قهرمانی ای را کسب کنم.امسال هم اگر بارسا به قهرمانی برسد، با جنجال برنابئو این اتفاق خواهد افتاد. گواردیولا شایستگی آن را دارد تا درحالت عادی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.این آن چیزی است که برای او آرزو می کند، چون او مربی خیلی خوبی است."
اولین جنجالی که مورینیو از آن صحبت می کند، دیدار بارسا مقابل چلسی در سال 2009 بود که بارسا موفق شد با گل دقایق پایانی اینیستا به فینال برسد. در این دیدار بازیکنان چلسی معتقد بودند که تام اوربو، داور نروژی بازی، 4 ضربه پنالتی برای آنها اعلام نکرده است. بارسا در آن سال در فینال منچستریونایتد را شکست داد و به قهرمانی رسید.
varzesh3
واقعا کسی بگه این بازیکن تو زمین بمونه چی میشه گفت؟ از شدت کف پای پپه آلوز تو هوا کامل دور خودش چرخید.
اظهارات مجری شدیدا ضد بارسا و کارشناس ذوب در مورینیو رو از دست دادی.![]()
تماس با روابط عمومی شبکه سه فراموش نشه
جاودانی عزیز را باید یه حالی بهش بدیم
شما به جای نشون دادن عکس که فقط همون چیزی رو که خودتون می خواید نشون میده اون قسمت خطا رو فیلمش رو نشون بده به هیچ عنوان اون صحنه کارت قرمز نداشتدیگه همه ما صحنه های مشابه این رو تو مسابقات دیدیم
نویسنده اینتری گل فارسی دست به کار شد.
گزارش روز: همه اشتباهات داوری معروف لیگ قهرمانان/همیشه پای بارسا در میان است!
مهریار انداجه
1- نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2008/09 : چلسی 1 - 1 بارسلونا
2. نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2009/10 : بارسلونا 1 - 0 اینترمیلان
3. یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 2010/11 : بارسلونا 3 - 1 آرسنال
4. نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2010/11 : رئال مادرید 0 - 2 بارسلونا
کامل:
011/4/28کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: تعجب نکنید خبری از بارسلونا 0-0 چلسی و اینتر 3-1 بارسلونا نیست.
تبریک به طرفداران بارسا
خوب منم یه نظر شخصی بدم ولی امیدوارم کسی نتیجه نگیره که من طرفدار فلان تیمم
کاملا مشخص بود که رئال بعد از باخت معروف یه بازی پر برخورد و عصبی رو در دستور کارش داشت
این روش توی فینال کوپا دل ری راحت جواب داد و بازیکنان بارسا رو خسته کرد
شخصا خود من گفتم اگه بازی به وقت اضافه کشیده بشه رئال میبره حتی گفتم رونالدو یه کاری خواهد کرد که همینم شد
اما در این بازی بارسا مقابله به مثل کرد ( منظورم همون فیلم بازی کردن هاست) و کاملا هم این تقابل به نفع بارسا تمام شد
به نظر من رئال چوب عصبی بازی کردنش رو میخوره و بارسا هم به خوبی از این (شاید) ضعف استفاده میکنه
کاری با داوری ندارم اما به قول گفتنی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها یعنی اگر رئال این برخورد ها رو نداشت و محتاطانه تر بازی میکیرد مسلما داور هم اینطور برخورد نمیکرد
دیگه انصاف نیست 4 بار اخراجی در 4 بازی رو فقط تقصیر داور دونست
در کل به نظر من بازی برگشت به مراتب جذابتر از این بازی خواهد بود توی این بازی که تا قبل از اخراج PEPE من که شخصا خوابم گرفته بود!
پ.ن:یه چیز جالب که دیدم اینه که تا قبل از این بازی در نظر سنجی حدود 10 تا اختلاف بین صعود رئال و بارسا بود که حالا برابر شده!
2 تا نتیجه میشه گرفت
یا اینکه طرفداران رئال یکدست تر هستند!
و یا اینکه طرفداران بارسا صبور تر!
حالا این رو دانلود کنید تا نتیجه گیری بشه واستون واقعا به هیچ وجه پای په په به آلوز نخورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاش اينيستا هم بود تو بازي جاي پسر خوب اسپانيا تو بازي خالي بود!
رئال خشن بازي كرد و بارسا هم به خوبي استفاده كرد!خطاهاي ممتد باعث كارت گرفتن و اخراج شد!
حركت مسي و گل دومش واقعا زيبا و ديدني بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)