آقایون این جریان چینی و تایوانی چیه که حدود 40 تومن اختلاف قیمت وجود داره ؟؟؟؟
آخه امروز رفتم بگیرم گفت تایوانی با گارانتی و بیمه 760 و چینی با گارانتی 720
من هم نگرفتم اومدم دستخالی
اینجوری هم که شما نوشتید خیلی مشکل داره
نگیرم بهتره نه؟؟؟؟؟؟
آقایون این جریان چینی و تایوانی چیه که حدود 40 تومن اختلاف قیمت وجود داره ؟؟؟؟
آخه امروز رفتم بگیرم گفت تایوانی با گارانتی و بیمه 760 و چینی با گارانتی 720
من هم نگرفتم اومدم دستخالی
اینجوری هم که شما نوشتید خیلی مشکل داره
نگیرم بهتره نه؟؟؟؟؟؟
سلام من HTC Sensation رو از آمریکا برام آوردن ، برا network unlock باید چه کار کنم ؟![]()
این گوشی htc sensation از خارج از کشور خریدم ولی sim network unlock pin می خواد !!! از کجا بیارم ؟؟؟
sensation 4g هست یا معمولی؟ فک نکم فعلا روشی برای آنلاکش اومده یاشه.تو فروم xda-developers سوال کنید.
4G هست ....
با سلام
بعد از امدن اپدیت 27 مگی:{بعد از 2 روز از اپدیت کردن}
بعد از اپدیت تغییری در منو یا صفحه اصلی ایجاد نشد ولی 2 تغییر اساسی به وجود اومد
اول اینکه عمر باطری واقعا بهتر شده<تا قبل از اپدیت اگر هم استفاده از گوشی نمیشد باطری بیش از 1روز و خورده دوام نمیاورد>
ولی الان 2 روزه با وجود استفاده هنوز باطریش به نصف هم نرسیده
دوم :گرماش به طور محسوسی کم شده و دیگه در حالت اسنتد بای خبری از گرمای اضافه نیست و همچنین در هنگام استفاده هم باز گرماش کم تر شده
دوستان دیگه هم که اپدیت کردن لطفا نظرشون رو بگن![]()
من از بازار موبایل دو هفته پیش گرفتم 700 تومن، تایوانی هم هست!!!(تازه چونه هم نزدم)
برید بازار موبایل به بقیه جاها اعتماد نیست
در ضمن من اصلا از خریدش پشیمون نیستم، فک نکنم بقیه هم پشیمون باشن چون واقعا شاهکاره
من بردم یاس برام آپدیت کرد، به نظرم مصرف باتری بهتر شده ولی نه در این حد!
گرما هم دقت نکردم![]()
Last edited by :((; 16-07-2011 at 00:06.
دوستان قیمت sensation با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
من آپدیت کردم، مصرف باطری توی وب گردی خیلی بهتر شده ولی تغییر محسوسی در کل مصرف احساس نمیشه ! هنوزم سر 15 ساعت باید بزنم شارژ .
گوشی توی پخش بعضی فایلهای divX مشکل داشت، یعنی حدودای 2 دقیقه ای فیلم صدا قطع میشد که درست شده و یکی دو تا باگ کوچیک دیگه هم بود که برطرف شده.
فکر کنم آپدیت من مشکل داشت، یعنی فایل ناقص دانلود شده، گوشی توی مسیجینگ یا حالت تماس یهو ارور میده و برنامه ها فورس کلوز میشن ! یا اینکه هوم اسکرین قفل میکنه و فقط باید یبار لاک/آنلاکش کرد.
دوستان خواهشا بدون تعصب و تخصصی به سوالات من پاسخ دهید:
1)چرا لقب سنسشن رو گذاشتن ضعیفترین دوهسته ای
2)چرا این گوشی بااینکه سیپیوش 1.2 از 2ایکس که سیپیو 1 داره ضعیفتر عمل میکنه
3)چرا بااینکه رمش از 2ایکس بالاتره ضعیفتر عمل میکنه
4)مگه ادرنو 220 چقدر از تگرا2ضعیفتره
5(چرا شرکت بزرگی همچون اچ تی سی که حرف اول رو دربین سازندگان گوشیهای هوشمند میزنه چنین کاری رو با غول جدیدش انجام داده که تو تمام بنچمارکها از گلکسی2و الجی 2ایکس و اتریکس عقب بمونه
مشکل اصلی اینجاست که سنسشن بعد از گوشیهای فوق وارد بازار شده
چرا اچ تی سی!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)