حالا حالا ها پایین نمیاد به نظر من چون خود آیپد 1 کلی طول کشید تا قیمتش ارزون شد.....اگه امکان خرید خوده دستگاه و بازی ای ارجینال را دارید درنک نکنید![]()
حالا حالا ها پایین نمیاد به نظر من چون خود آیپد 1 کلی طول کشید تا قیمتش ارزون شد.....اگه امکان خرید خوده دستگاه و بازی ای ارجینال را دارید درنک نکنید![]()
ممنون. قیمت توی دبی با اینجا خیلی فرق داره ؟ دبی الان چنده ؟
سلام...
قیمت دبی خیلی با اینجا فرق می کنه... من توی دوبی با اسمارت کاور 32 گیگ وای فای خریدم 780.... درصورتی که اینجا حدود 1 میلیون تومنه.... اگه براتون امکان خرید از کشور های حاشیه خلیج فارس خصوصا امارت وجود داره درنگ نکنید.
milla.online
سلام دوست عزیز شما که می فرمایید از دبی خرید کنیم هزینه رفت و برگشت چقدر در میاد یا اصلا ارزش داره که طرف بره اونور خرید کنه ؟
Ipad دارها،
شما 32 گیگابایت بسه تونه یا 64 ؟
کارهایی که من خواهم کرد احتمالا چند تا فیلم ، چند تا بازی ، collection موسیقی (که خیلی هم بزرگ نیست) و البته بازی ها و app هست.
همیشه بزرگ تر بهتر ولی مطمئن نیستم اصلا این 32 گیگ اضافی هیچ وقت پر میشه یا نه.. البته بازی های جدید هم سنگین هستن (500 - 700 مگ ).
کسایی که دارن نظر بدن لطفا.
سلام به همه،ميخواستم بدونم صفحه ipad2 ضد خشه يا نه؟و اينكه ميشه با دوربين مستقيم عكسا رو ريخت روي ipad2؟![]()
با دوربین میشه مستقیم عکسا رو ریخت به شرطی که کمرا کیت داشته باشی
32 بسه
من خودم 64 دارم لا مصب پر نمیشه
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
پشتش مثه آیپاد نیست که خش بیفته ولی اگه ازش خوب مراقبت نکنی ممکنه خش بیفته...من خودم تو پره قو دارم ازش نگه داری میکنم
...موقع شارج زیرش متکا میزارم.
.انواع و اقسام ویتامین ها و مواد معدنی هم به صورت قطره بهش میخورونم
![]()
سلام
می خواستم بدون ipad 2 نسخه داره که هم wifi ساپورت باشه و هم 3g بخوره ؟
من مصرف اینترنتم زیاده و خونه wifi دارم ولی بیرون از دسترسی به اینترنت ندارم
و می خواستم تفاوت قیمت بین این نسخه ها رو بدونم
مدل 3g + wifi هم داره
100-150 ت اختلافشونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)