.
.
.
آقا اینقد با اطمینان حرف نزن....مارکت گول رو دیدی اصلا؟؟؟
اینقد تعصب هم خوب نیست بخدا....
.
.
.
آقا اینقد با اطمینان حرف نزن....مارکت گول رو دیدی اصلا؟؟؟
اینقد تعصب هم خوب نیست بخدا....
هنوز قضیه آلوده شدن 260.000 گوشی آندرویدی رو یادم نرفته.
مارکت گوگل: جایی که شما میتونید هر تراوشات ذهنی ای که در قالب Application در آوردید رو برای فروش بگذارید و هیچ کس بر کار شما نظارتی نداره.
اینا تعصب نیست. چیزی رو که دارم میبینم میگم. جالبه هرکی سنگ آندروید رو به سینه بزنه متعصب و فن بوی نیست ولی هرکی اپل رو قبول داشته باشه واویلا.
Last edited by *Ali*; 06-06-2011 at 18:38.
من گوشی آیفون دارم.
با این سیستم عامل محدودی که IOS داره نباید هم انتظار آلوده شدن و ویروس و باکتری و انگل و کرم رو داشت
حسرت عوض کردن تم به دلم مونده بود
البته به نظرم Ios در زمینه اجرای بازی های گرافیکی تواناتره و سرعتش هم بهتره ولی من آندروید رو به خاطر رابط کاربری بهتر و بازتر بودن سیستم عاملش بیشتر میپسندم
Last edited by hajoo; 06-06-2011 at 19:07.
لیست قیمت ها در 15 خرداد
MOTOROLA XOOM Android Tablet Wi-Fi 32 GB
حدود 760 هزار تومان ( فروش ویژه )
-----------------------------------------------------------------
MOTOROLA XOOM ANDROID 3G 4G + WIFI TABLET VERIZON
حدود 930 هزار تومان
منبع : سایت ایران دلیور
قربون شکلت من که خودم دو تا پست قبل تر همین مطلبو گفتم که . بنده به شخصه آنروید رو به IOS ترجیح میدم . هر جور که باشه .
Last edited by masood.ashoori789; 07-06-2011 at 13:09.
ازش پرسیدم مدل 3g آنلاک شده است. نمی دونست![]()
ایران دلیور فقط کار واردات وسایل کامپیوتری و تلفن های همراه دنیا رو اونم فقط از یک سری سایت های خاص انجام میده . و هیچ اطلاعی در مورد وسیله و یا نحوه ی کارکرد اونا نداره . قابل ذکره که هچ کدوم از این وسایل آنلاک نشده و به صورت کاملا اورجینال ( به همون شکل که در فروشگاه ایننترنتی فروحته میشه ) به دست شما میرسه .
ebook reader ,Android Tablet با گارانتی و کیفیت عالی 5 و 7 اینچ با قابلیت ساپورت تمامی فایلهای متنی فارسی در :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست سقوط از ارتفاع زوم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زوم سه مدل داره ZM601 که اصلا سیم کارت نمیخوره، ZM600 که فکر می کنم سیم کارت های ایران بهش نمیخوره و ZM604 که GSM هست و فکر کنم سیم کارتهای ایران هم بهش میخوره و قابلیت مکالمه هم داره. البته باید در عمل دید و تست کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)