تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 555 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا اینکه همه چیز میزنه یک حسن هست نه عیب ! .. و شخصا خوشم میاد از این موضوع !... که برندی که انتخاب کردم لیست محصولاتش تکمیل هست و قدرتمند تر و ثروتمند تر از بقیه !...

تو تست gsm arena هم دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمیمونه ! به جز تست gpu ...که اونم قطعی شده تگرا 2 مال این حرفا نیست .. باید بریم سراغ ایپد 2. !

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

اتفاقا اینکه همه چیز میزنه یک حسن هست نه عیب ! .. و شخصا خوشم میاد از این موضوع !... که برندی که انتخاب کردم لیست محصولاتش تکمیل هست و قدرتمند تر و ثروتمند تر از بقیه !...

تو تست gsm arena هم دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمیمونه ! به جز تست gpu ...که اونم قطعی شده تگرا 2 مال این حرفا نیست .. باید بریم سراغ ایپد 2. !
    منم نگفتم که عیبه منظورم این بود که سامسونگ همینطور که گفتی واقعا خفنه احتمالا منظورمو بد متوجه شدی دوست عزیز

من بیصبرانه منتظر این گوشی هستم که بیاد فقط خدا کنه خیلی گرون نباشه و بتونم بگیرمش

4. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

Rushing to be first in the world, the Optimus came out without the latest Android build and without competition, while the Galaxy S II had time to check out its opponents and give its best. A little like cheating, we have to say. But the end result is what counts above everything else.
    .....................

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad20ali20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

صفحه نمایش ips

8. 4 کاربر از mohammad20ali20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

من بیصبرانه منتظر این گوشی هستم که بیاد فقط خدا کنه خیلی گرون نباشه و بتونم بگیرمش
    اونطوری که تو چند صفحه قبل گذاشته بودن مثل اینکه 850$ امریکا بود فکر کنم با حافظه 16 گیگ و 32 گیگش هزار و خورده ای دلار بود
    من فکر کنم وقتی 16گیگش تو ایران بیاد با 1 تومن شروع شه و بعد از چند ماه بشه 800 تومن

10. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سامسونگ که کلا گوشیهاش رو با قیمت بالایی عرضه میکنه و بعد افت هم اونقدرها از قیمتشون نمیفته!
    البته منظورم این نیست که اینقدرها ارزش ندارندا نه صحبت سر سیاست قیمتگذاریشه!
    ولی خودمونیم قرار بود تو این ماه ریلیز بشه ولی انگار هنوز سر و صدایی نیست!

12. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سامسونگ که کلا گوشیهاش رو با قیمت بالایی عرضه میکنه و بعد افت هم اونقدرها از قیمتشون نمیفته!
    البته منظورم این نیست که اینقدرها ارزش ندارندا نه صحبت سر سیاست قیمتگذاریشه!
    ولی خودمونیم قرار بود تو این ماه ریلیز بشه ولی انگار هنوز سر و صدایی نیست!
    سلام دوست عزیز

من بین arc با galaxy s 2 موندم نمیدونم چیکار کنم. زیبایی رو انتخاب کنم یا قدرت رو تا میخوام از یک گوشی خوشم بیاد سریع یه گوشی دیگه میاد فکر کنم اینجوری نتونم گوشی بگیرم
    Last edited by kissyou; 09-04-2011 at 22:24.

14. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تنها رقیبش آیفون 5 میتونه باشه که اونم با توجه به محدودیت های اپل بهترین انتخاب همین گوشیه

16. 2 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه en8800gt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من تا دیروز تصمیمو گرفته بودم که lg optimus 2x روبخرم ولی دیشب وقتی بررسی optimus 2x VS galaxy sII رو دیدم نظرم عوض شد چون:
    1-دو تا ویدیوی 1080p دو گوشی رو دانلود کردم:انصافا مال سامسونگ خیلی بهتره.1080p lg فقط یک شوخیه.رنگ ها تو سامسونگ خیلی زنده تر و در تصویر سریع تره.
    2-من فکر میکردم tegra2 خیلی قوی تر از پلت فروم سامسونگه ولی تو تست دیدم که زیاد با هم فرق ندارن.البته gpu الجی هنوزم بهترینه.
    3-عکسای galaxy s II یکم از optimus 2x بهتره.
    4-از همه ی همه مهمتر نمایشگراشونه که با اون عکسایی که gsm arean گذاشته از زاویه که من کلا همونجا از lg دل کندم
    5-سرعت بروزر هاشونم که معلوم بود galaxy sII بهتره.
    6-قیمت galaxy sII احتمالا خیلی بالایه.ولی قیمت optimus خوبه.الان که 800 تومنه حتما تا 700 پایین میاد.مخصوصا وقتی galaxy II بیاد.
    یک تو ضیح بدم که من اصلا آدم متعصبی رو هیچ شرکتی نیستم و اگر فردا یک گوشی بیاد که از galaxy sII بهتر باشه میرم اونو میخرم.تا دیروز میخواستم optimus بخرم ولی .....

18. 6 کاربر از en8800gt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من بین arc با galaxy s 2 موندم نمیدونم چیکار کنم. زیبایی رو انتخاب کنم یا قدرت رو تا میخوام از یک گوشی خوشم بیاد سریع یه گوشی دیگه میاد فکر کنم اینجوری نتونم گوشی بگیرم
    ببین در طراحی بدون شک سونی فوق الهاده است!
    بدون شک!
    مخصوصا در سری اکسپریا در دو گوشی X10 و Arc فوق العاده عمل کرده! مخصوصا در Arc!
    درسته که فناوریهایی مثل دو هسته ای بودن سی پی یو و تری دی بودن صفحه ی نمایش هنوز خوب جا نیفتادند و مقرون به صرفه نیستند ولی اگه دقیقتر نگاه کنی مطمئنا گالکسی اس2 فوق العاده است.
    همونطوری که گفتی اینجا جنگ بین طراحی و قدرته و طبیعتا بسته به انتظارات شما از گوشیتون انتخاب متفاوته!
    البته این بین قیمت هم مهمه! (خیلی مهم)
    باید ببینی که توی چه برهه ی زمانی میخوای گوشیت رو خرید کنی!
    تا اون موقع صبر کن!
    بعد میتونی بسته به قیمت، طراحی و یا قدرت البته بسته به نیازت گوشیت رو انتخاب کنی!
    ولی مطمئنا آرک بغیر از دیزاین و قیمت در هیچ چیز دیگه ای بهتر از گالکسی اس2 نیست!

20. 3 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •