تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 53 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من يه لپتاپ ASUS N61JV دارم كه اواخر دي ماه خريدم با گارانتي ويستا پخش و شكر خدا هيچ مشكلي نداشته .
    البته اين مدل پسوند هم داشته N61JV-jx463

نكته يك : كنفيگ استاندارد اين لپتاپ Core i5 430M/520M/540M هست ولي براي من 560M هست .

نكته دو : لپتاپ كاملا آكبند بوده و جلوي خودم پلمپ رو باز كرده و همچنين بوي نو بودن رو ميداد !!! همچنين به وضوح سيمها و وسائل جانبي دست نخورده بودند .

نكته سه : يه نرم افزاري هست كه زمان كاركرد هارد رو نشون ميده كه من فكر ميكنم قبلا حدود چهارساعت كاركرد داشته حالا نميدوم اين چهار ساعت از كجا اومده تست كارخونه است يا اينكه توي مغازه موقع نصب ويندوز بهش اضافه شده !!! كه نصب ويندوز 4 ساعت نميشه !!!

اين لپتاپ رو هم رجيستر كردم . طبق عكس زير كه البته اطلاعات چنداني هم نميده !!!

سوال اول : آيا Rfbd هست ؟؟؟ (كه فكر ميكنم هست!!!)
    سوال دوم : آيا لپتاپ آكبند هست ؟؟؟ سر اون چهار ساعت عذاب وجدان دارم . اگه واقعاً دست دو بهم داده سرنماز نفرينش كنم تا ديگه از اين كارا نكنه !!!!

ممنون از وقتي كه ميذارين
    Last edited by ata.royalfalcon; 30-05-2011 at 19:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

سلام
    راستی توی تاپیک asus n53sn یکی از کاربرا ایمیل زده بود اسوس و اونهم آدرس 4تا شرکت رو توی ایران داده بود واسه رفع اشکالش،این نشونه نمایندگه بودن اون شرکت ها نیست ؟
    آخ چه حالی میداد اگه میشد لپتاپ های اسوس رو خودمون یکم کانفیگش رو تغییر بدیم !!! خیلی حال میداد ! میشه ؟! من توی سایتش ندیدم !
    اسوس توی سایت خودش قیمت نمیده ، قیمت درستش رو از کجا بگیریم ؟
    از کجا بفهمم اسوس قراره چه لپتاپ های جدیدی روانه بازار کنه ؟
    میگم داشتن lojack هم مزیته ؟
    راستی اگه اسوس رو از همین ایران بخریم به صرفه تره یا بگیم از اونور بیارن ؟ مثلا آمریکا
    درضمن تکنوسیس عزیز من تاپیک رو خوندم ولی جایی رو یادم نمیاد مشاهده کرده باشم راهی واسه این که بفهمیم دستگاه اسوس ما ریفرب هست یا دستکاری شده گفته باشید و فقط گفتید :
    کلا مبحث ریفر در ایسوس اصلا جدی گرفته نمیشه ، پس خیلی روی این مورد تمرکز نکنید.
    خب یعنی اگه ریفرب هم انداختن بهمون بیخیال ؟ یا نمیندازن ؟ دستکاری نشدن قطعات رو از کجا بفمیم ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    Last edited by mamadosein; 30-05-2011 at 12:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

راستی توی تاپیک asus n53sn یکی از کاربرا ایمیل زده بود اسوس و اونهم آدرس 4تا شرکت رو توی ایران داده بود واسه رفع اشکالش،این نشونه نمایندگه بودن اون شرکت ها نیست ؟
    آخ چه حالی میداد اگه میشد لپتاپ های اسوس رو خودمون یکم کانفیگش رو تغییر بدیم !!! خیلی حال میداد ! میشه ؟! من توی سایتش ندیدم !
    اسوس توی سایت خودش قیمت نمیده ، قیمت درستش رو از کجا بگیریم ؟
    از کجا بفهمم اسوس قراره چه لپتاپ های جدیدی روانه بازار کنه ؟
    میگم داشتن lojack هم مزیته ؟
    راستی اگه اسوس رو از همین ایران بخریم به صرفه تره یا بگیم از اونور بیارن ؟ مثلا آمریکا
    درضمن تکنوسیس عزیز من تاپیک رو خوندم ولی جایی رو یادم نمیاد مشاهده کرده باشم راهی واسه این که بفهمیم دستگاه اسوس ما ریفرب هست یا دستکاری شده گفته باشید و فقط گفتید :

خب یعنی اگه ریفرب هم انداختن بهمون بیخیال ؟ یا نمیندازن ؟ دستکاری نشدن قطعات رو از کجا بفمیم ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام

کاش کمی صبر میکردین و پست رو تکرار نمیکردین. هرموقع فرصت بشه جواب میدم، نیازی به یادآوری نیست. ممنون.

اما در مورد سئوالتون.

معلومه که پست های قبلی رو با دقت خوندین. توی همون پست ها هم عرض کردم که همیشه مرجع ؛ وبسایت انگلیسی زبان شرکت هست. سایتی که ساپورترها رو معرفی میکنه و آدرس میده. تمام برندها هم همچین صفحه ای دارند. از اپل بگیرید تا gateway !!

اما اون ایمیل:

من پارسال چندین بار و به چندین نفر ایمیل زدم. بالای 20 بار !! از هر متخصصی از شرکت ایسوس در هر زمینه ای که تونستم ایمیلش رو گیر بیارم ایمیل زدم تا جواب ها رو مقایسه کنم. نکته جالب اینجا بود که همشون با قاطعیت جواب نمی دادند. بعضی میگفتن بله ، و بعضی میگفتن نه!! برخی هم میگفتن از واحد مربوطش بپرسین.

ولی در میون ون جواب ها ، جواب مدیر دبیرخانه شرکت جالبتر از همه بود و فکر کنم بهترین توضیح رو داد!! کلیت ایمیل چنین منظوری داشت:

بهتره بگیم مورد اعتماد شرکت هستند ، نه نمایندگی رسمی!! از اونجایی که ایسوس نمی خواد مورد تحریم قرار بگیره، اسم ایران رو از لیست ساپورترها خارج کرده و عملا در ایران نمایندگی نداره. اما اگر کاربری از ایران از ما درخواست معرفی یک ساپورتر کنه ، اولا چون حقه کاربر هست ، ثانیا اعتبار و آبروی شرکت در خطر خواهد بود، ما آدرس این شرکتها رو به کاربر میدیم. اما بطور رسمی هیچ وقت اعلام نمیکنیم. (همین الان هم یه ایمیل دیگه به ساپورتر شرکت زدم ، درباره همین موضوع!! سنگ مفت ...!!!)

لپ تاپ Dell :

خرید از سایت Dell ، یعنی مطمئن ترین خرید از هر لحاظ!

کانفیگ سفارشی در ایسوس:

امکان همچین کاری برای مصرف کننده در نظر گرفته نشده. ولی هر سری ایسوس کانفیگ های زیادی داره. هرچند نسبت به مناطق مختلف؛ تنوع کانفیگ کم و زیاد میشه.

قیمت :

اصولا خریدار قیمت جایی رو میخواد که اونجا زندگی میکنه. پس طبیعیه که هیچ شرکتی نمیتونه یه قیمت واحد برای تمام مناطق بزنه و تنها پیشنهادی که میده رفتن به نمایندگی فروش هست. ایسوس برای لپ تاپ های NEW ، خرید آنلاین نداره، ولی نمایندگی آنلاین داره. اما نه برای تمام مناطق.

لینک نمایندگی های فروش آنلاین ایسوس برای آمریکا یا کانادا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از رفتن به لینک بالا در سمت چپ صفحه گزینه Notebook رو کلیک کنید:

نمونه ای از لیست:

خرید ایسوس در آمریکا:

هر جای دنیا از نمایندگی رسمی خرید کنید ، مطمئن ترین خرید ممکن رو خواهید داشت.

بین Dell و ایسوس:

هردو!!

لپ تاپ های جدید:

میتونید توی روزنامه شرکت که با ایمیل ارسال میشه عضو بشین. یا اینکه قسمت News سایت رو دنبال کنید. (فرقی نمیکنه، هر سایتی از ایسوس باشه مهم نیست.)

lojack :

نسبیه. ممکنه برای شما مهم باشه ، برای یکی دیگه نه!!!

امیدوارم جواب گرفته باشین.

موفق باشین.

4. 5 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض Asus : N43SN , Eee Note EA-800 , Lojack

بسیار بسیار متشکر !
    توی پرشین تولز یکی چنتا عکس گذاشته بود که اسوس از لپتاپ هاش تست فشار و ضربه و لولا و ... رو میگیره ، آیا این یک مزیت حساب میشه یا برند های دیگه هم انجام میدن ؟
    در مورد ریفرب بودن و اون جمله که نقل قول کردم ازتون توضیح ندادید !
    جواب ساپورتر اسوس هم اگه رسیده بگید ممنون میشم !
    چنتا سوال هم بیربط به تاپیک اما با توجه به این که در تخصص شماست میپرسم:
    این lojack رو میشه توضیح بدید ؟ من فقط در این حد میدونم ضد سرقت هست !! همین !
    توی سایت اسوس ننوشته8سل برای n43sn ، آیا میشه روش انداخت ؟ با8سل چندساعت شارژ میده ؟ ( اصلا توی بازار ایران n43sn پیدا میشه ؟!)
    sasus eee note ea 800 رو توی ایران وارد میکنن ؟ یا کسی نمیخواد وارد کنه ؟ قیمتش حدودا چقدر میشه ؟ اگه هنوز ریلیز نشده کی ریلیز میشه ؟ کلا اینکه آیا واسه نوشتن جزوه های امسال دانشگاه روش حساب کنم یا نه ؟
    الان طبق این خبر در سایت اسوس قراره این شرکت لپتاپ های جدیدشو توی Computex 2011 ارائه کنه . به نظر شما کی به ایران میرسن این لپتالپ ها ؟ ارزش انتظار داره ؟
    کد:
    ممنونم و معذرت میخوام
    Last edited by mamadosein; 30-05-2011 at 23:24.

6. این کاربر از mamadosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام .

چهمه خسته نباشید. این تاپیک خیلی مفید و کاربردی شده. قطعا این تاپیک کمک میکنه تا همه بیشتر با بازار آشنا بشن و متقلب ها کمی خودشون رو جمع کنند. راجع به این پست من یک توضیح مختصری بدم. اول از همه نتیجه بررسی شماره سریال در این آدرس از نظر منطقی باید 100% درست باشه. چون از دیتا بیس خود شرکت استفاده میکنه و نمیشه بگیم که بعضی وقت ها اشتباه میکنه. فرض کنید که شما در آمریکا یا هر کشور دیگه که HP نمایندگی داره محصولی خریدی بعد میبریش گارانتی . اونجا شماره سریال و مشخصات محصول شما را به سیستم میدن تا تایید بشه که محصول شما هنوز تحت پوشش گارانتی هست یا نه. حالا فرض کنید این سیستم خطا داشته باشه و به شما بگن که شماره سریال شما وجود نداره و به شما سرویس ندن.
    حالا. الان سری ها Pavilion dv6 6090ee و 6080ee و 6050ee و ... که در بازار هستن سفارش کشور استونی هست که پسوند ee مشخصه Estonia هست. پس کسایی که این مدل لپ تاپ ها را دارن در قست تنظیمات کشور در آدرسی که این دوستمون زحمت کشید و به ما دادن کشور Estonia را انتخاب کنید.پس اگر قبلا امارات یا کانادا رو زدین و نتیجه نداد نترسین که سرتون کلاه رفته...
    اینم نتیجه بررسی لپ تاپ خودم هست که مدل و تاریخ اتمام گارانتی رو توش داده و مدت یکساله گارانتی نشان دهنده ریفر نبودن دستگاه هست چون لپ تاپ های ریفر را با گارانتی 90 روزه یا همون سه ماهه ارائه میدن.
    سلام

ممنون از محبت شما.

چندتا کته هست که بایستی خدمتتون تذکر بدم.

اول اینکه هیچکس نگفته که توی وبسایت چک کردن گارانتی برای Home Users ، اگر جواب نداد ، سر کسی کلاه رفته. همونطور که گفتم اگر تونستین جواب بگیرین ، تنها مزیتش بونجول!! نبودن دستگاه هست؛ همین!! لطفا قسمتی که سایت رو توضیح دادم دوباره مطالعه کنید.

دوم اینکه دستگاهی که برای خدمات به نمایندگی می برند، PN و SN رو چک نمیکنند. بلکه از شما برگه گارانتی شرکت رو میخوان. برگه ای که توی تمام بسته بندی های لپ تاپ هست، و با حضور خریدار بایستی قسمت های خالیش پر بشه و مهر نماینده فروش ، زیرش بزنن. تاریخ شروع و اتمام گارانتی در همون برگه ضمانت نامه هست، و البته همراه با شرایط ضمانت.

سوم اینکه پسوند ee که فرمودین نشانه سفارش Estonia هست رو میشه تجزیه کنید؟؟ به فرض یک e ماله استونی باشه ، e دوم ماله چه کلمه ای هست؟؟
    همونطور که قبلا و در پست HP قسمت اول؛ عرض کردم که EE/EA برای لپ تاپ های اروپا و مجموعه کشورهای خاورمیانه ، اقیانوسیه استفاده میشه. EA حروف اول و آخر EMEA و EE ؛ حرف اول مربوط به EURO و حرف دوم ، E اول EMEA هست. اساسا لپ تاپ سفارش استونی نداریم. ممکنه برای بارگیری به مقصد استونی بوده باشه ، ولی سفارش استونی معنی دیگری دارد.

در آخر بگم که من توی توضیحاتم در این قسمتی که صحبت کردین، گفتم که با چندین کشور تست کنید، ممکنه جواب بده؛ اما چون اساسا جزئیاتی که این سایت در مورد دستگاه میده، کابردی نبود، خیلی سریع از روی اون گذشتم، وگرنه شما یا هرکس دیگه ای میتونه تمام کشورها رو انتخاب کنه و تست کنه، حتما یکی از اونها جواب خواهند داد. اما نتیجه ای که در نهایت سیستم به ما میده ، ارزشش رو نداره که این همه وقت صرف بشه.

اما در مجموع ، ممنون ؛ چون یک کشور هم به لیست تست ها اضافه شد، ممکنه برای خیلیا جواب بده.

موفق باشین.

8. 4 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

من يه لپتاپ ASUS N61JV دارم كه اواخر دي ماه خريدم با گارانتي ويستا پخش و شكر خدا هيچ مشكلي نداشته .
    البته اين مدل پسوند هم داشته N61JV-jx463

نكته يك : كنفيگ استاندارد اين لپتاپ Core i5 430M/520M/540M هست ولي براي من 560M هست .

نكته دو : لپتاپ كاملا آكبند بوده و جلوي خودم پلمپ رو باز كرده و همچنين بوي نو بودن رو ميداد !!! همچنين به وضوح سيمها و وسائل جانبي دست نخورده بودند .

نكته سه : يه نرم افزاري هست كه زمان كاركرد هارد رو نشون ميده كه من فكر ميكنم قبلا حدود چهارساعت كاركرد داشته حالا نميدوم اين چهار ساعت از كجا اومده تست كارخونه است يا اينكه توي مغازه موقع نصب ويندوز بهش اضافه شده !!! كه نصب ويندوز 4 ساعت نميشه !!!

اين لپتاپ رو هم رجيستر كردم . طبق عكس زير كه البته اطلاعات چنداني هم نميده !!!

سوال اول : آيا Rfbd هست ؟؟؟ (كه فكر ميكنم هست!!!)
    سوال دوم : آيا لپتاپ آكبند هست ؟؟؟ سر اون چهار ساعت عذاب وجدان دارم . اگه واقعاً دست دو بهم داده سرنماز نفرينش كنم تا ديگه از اين كارا نكنه !!!!

ممنون از وقتي كه ميذارين
    سلام

متاسفانه لپ تاپ ایسوس از لحاظ پشتیبانی آنلاین خیلی ضعیف عمل کرده و مراجعی که بشه اطلاعاتی در مورد سیاست های فروش شرکت بدست اورد خیلی محدوده.

اما چند نکته:

در مورد کانفیگی که لپ تاپ شما داره، چک کردم و ندیدم با 560. احتمالا کیبورد شما عربی نیست؟ اگه اینطوره ممکنه سفارشی باشه. البته نه سفارشی به سبک HP یا Dell که کاربر بتونه CTO کنه. نحوه سفارشی کردن در ایسوس بصورت سفارش به کارخونه با تعداد بالاست. اغلب این دستگاه ها با کیبوردهای دو زبانه هستند.

در مورد آکبند بودن لپتاپ چندتا نکته بگم. اول اینکه برای تشخیص آکبند بودن دستگاه بایستی نحوه آکبند کردن کارخونه رو بدونین. اینکه یه بسته بندی دارای برچسبی هست که باز نشده هم به تنهایی نمیتونه اون بسته بندی ، آکبند محسوب بشه.

در مورد بویی که لوازم و وسائل نو میدن هم شنیدم اسپری هایی هست که همون بو رو دارن. البته ندیدم تا حالا ، ولی فکرشو بکنید متوجه میشید که خیلی هم سخت نیست که همچین رایحه ای رو درست کنند.

توضیحاتی که دادم برای لپ تاپ شما نبود ، صرفا یه سری نکته بود که خواستم بدونین. همونطوری که گفتم ایسوس در پشتیبانی آنلاین و ایجاد مراجعی که نحوه کار رو برای عموم روشن کنه ، ضعیف عمل کرده. دلیلش هم واضحه. چون آمریکایی نیست. شرکت های آمریکایی به دلیل قوانین خیلی سخت گیرانه ای که دارند و البته رقابت فشرده ای که بین شرکت ها وجود داره و کمی هم بخاطر طرز فکر و شخصیت خود آمریکایی ها ، سعی میکنن هیچ نقطه تاریکی از خودشون توی ذهن مردم باقی نذارن. حتی اگه مجبور باشن دروغ بگن!! این رو میشه به وضوح توی تمام جوانب آمریکا دید؛ از محصولاتشون تا رفتارهای سیاست مدارانشون!!

بگذریم!

درمورد زمان کارکرد هارد؛ اگر ترس شما از دسته دوم بودن دستگاه هست که چهار ساعت استفاده یک دستگاه رو دسته دوم نمیکنه. اساسا زمان کارکرد هارد رو نمیشه مبنا قرار داد. چون یه دستگاه میتونه 1000 ساعت کار کرده باشه و هاردش رو تعویض کنند. اون موقع خود دستگاه 1000 ساعت و هاردش صفر ساعت کارکرد خواهند داشت!!

همونطور که عرض کردم نمیشه اطلاعات چندانی بصورت آنلاین بدست اورد و این هم از نقیصه های ایسوس هست.

در حال تکمیل مطلب ایسوس هستم. اونجا توضیخات بیشتری در مورد سیاست های فروش ایسوس خواهم داد.

موفق باشین.

10. 4 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pirsoner's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

5

سلام
    من مدل dv3 4170 برای خرید مد نظر هست
    شما تو چند صفحه قبل لیستی از مدل که تو امارات میاد گذاشته بودید این مدل نبود من چند کشور دیگه رو هم که احتمال میدادم برای ایران جنس بیاد نبود یعنی شاید بیشتر از 70% مدل تو بازار از Hp نبود دلیلش چی

تقلبی هست من سردر نمیارم توضیح میدید

اگه تقلبی هست چطوری یه قسمت برای درایو های این مدل هست ولی جای برای فروش نسیت تو سایت مادر یا من ندیدم

درایو ها 4170
    کد:
    قسمت خاور میانه
    کد:
    قسمت هند
    کد:
    در آخر توصیه میکنید از مدل های قسمت امارات یا هند بخرم یافرقی نداره
    Last edited by pirsoner; 02-06-2011 at 15:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    میشه یه کم بیشتر در مورد خرید عمده از دبی توضیح بدید؟
    چه مارک هایی سود و فروشش بیشتره؟
    مثلا اگه بخوایم 10 تا لپتاپ که تو ایران 900 هستش، قیمتش چند در میاد؟ (سونی، ایسوز، دل، ایسر و...)
    و اگه ممکنه جاهایی که میشه تو دبی خرید ارزون و مطمئنی داشت رو معرفی کنید، خوبه. (البته خرید بالای 7 8 تا)

بازم ممنون
    Last edited by hamidzaeri; 03-06-2011 at 11:59.

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام ممنون از تایپیک مفید... یه سوال دارم من داییم در آلمان زندگی میکنه و بدلیل کهولت سن و .... امکان خرید از مغازه ندارم و من میخوام خرید مستقیم از سایت دل یا اچ پی انجام بدم اما با توجه به تکس بالا حدودا 19 درصد خرید از دل به صرفه نیست اما اچ پی بدون تکس هست و حتا دایی گفت اگه لپ تاپ برات بفرستم اون 19 درصد بر میگردونن

راسیاتش من زیاد در مورد کس یا همون مالیات ندارم! و نمی دونم چرا دل میگیره اما اچ پی تا پرداخت پایانی رفتم اما غیر 80 دلار اضافه که هزینه های عمومی اش هست چیزی دیگه ذکر نکرده....

حالا یه سوال به صرفه هست خرید اینجوری؟ غیر از هزینه با توجه به وجود لپ تاپ های اکثرا بدون ویندوز زیر 1 تومن تو بازار ایران و کانفیگ های مورد نظر که گاهی تو بازار نیست و البته 100 البته خرید لپ تاپ از خود شرکت که از مشکلاتی به ریفر دور باشیم و با توجه به گارانتی های نا مطمئن که تو ایران هست!!!

تجربه خرید آنلاین دارم ولی به دست داییم رسیده و برام پست کرده و از اون نظر مشکلی نیست..

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

درود بر استاد بزرگوار
    استاد یه درخواستی داشتم خدمتون که اگر وقت داشتین در مورد تشخیص رفورب لب‌تاپ اپل (اگه براتون مقدور کل محصولات ) هم مطلب بذرید

ممنون از لطفتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •