سلام
من يه لپتاپ ASUS N61JV دارم كه اواخر دي ماه خريدم با گارانتي ويستا پخش و شكر خدا هيچ مشكلي نداشته .
البته اين مدل پسوند هم داشته N61JV-jx463
نكته يك : كنفيگ استاندارد اين لپتاپ Core i5 430M/520M/540M هست ولي براي من 560M هست .
نكته دو : لپتاپ كاملا آكبند بوده و جلوي خودم پلمپ رو باز كرده و همچنين بوي نو بودن رو ميداد !!! همچنين به وضوح سيمها و وسائل جانبي دست نخورده بودند .
نكته سه : يه نرم افزاري هست كه زمان كاركرد هارد رو نشون ميده كه من فكر ميكنم قبلا حدود چهارساعت كاركرد داشته حالا نميدوم اين چهار ساعت از كجا اومده تست كارخونه است يا اينكه توي مغازه موقع نصب ويندوز بهش اضافه شده !!! كه نصب ويندوز 4 ساعت نميشه !!!
اين لپتاپ رو هم رجيستر كردم . طبق عكس زير كه البته اطلاعات چنداني هم نميده !!!
سوال اول : آيا Rfbd هست ؟؟؟ (كه فكر ميكنم هست!!!)
سوال دوم : آيا لپتاپ آكبند هست ؟؟؟ سر اون چهار ساعت عذاب وجدان دارم . اگه واقعاً دست دو بهم داده سرنماز نفرينش كنم تا ديگه از اين كارا نكنه !!!!
ممنون از وقتي كه ميذارين
سلام
متاسفانه لپ تاپ ایسوس از لحاظ پشتیبانی آنلاین خیلی ضعیف عمل کرده و مراجعی که بشه اطلاعاتی در مورد سیاست های فروش شرکت بدست اورد خیلی محدوده.
اما چند نکته:
در مورد کانفیگی که لپ تاپ شما داره، چک کردم و ندیدم با 560. احتمالا کیبورد شما عربی نیست؟ اگه اینطوره ممکنه سفارشی باشه. البته نه سفارشی به سبک HP یا Dell که کاربر بتونه CTO کنه. نحوه سفارشی کردن در ایسوس بصورت سفارش به کارخونه با تعداد بالاست. اغلب این دستگاه ها با کیبوردهای دو زبانه هستند.
در مورد آکبند بودن لپتاپ چندتا نکته بگم. اول اینکه برای تشخیص آکبند بودن دستگاه بایستی نحوه آکبند کردن کارخونه رو بدونین. اینکه یه بسته بندی دارای برچسبی هست که باز نشده هم به تنهایی نمیتونه اون بسته بندی ، آکبند محسوب بشه.
در مورد بویی که لوازم و وسائل نو میدن هم شنیدم اسپری هایی هست که همون بو رو دارن. البته ندیدم تا حالا ، ولی فکرشو بکنید متوجه میشید که خیلی هم سخت نیست که همچین رایحه ای رو درست کنند.
توضیحاتی که دادم برای لپ تاپ شما نبود ، صرفا یه سری نکته بود که خواستم بدونین. همونطوری که گفتم ایسوس در پشتیبانی آنلاین و ایجاد مراجعی که نحوه کار رو برای عموم روشن کنه ، ضعیف عمل کرده. دلیلش هم واضحه. چون آمریکایی نیست. شرکت های آمریکایی به دلیل قوانین خیلی سخت گیرانه ای که دارند و البته رقابت فشرده ای که بین شرکت ها وجود داره و کمی هم بخاطر طرز فکر و شخصیت خود آمریکایی ها ، سعی میکنن هیچ نقطه تاریکی از خودشون توی ذهن مردم باقی نذارن. حتی اگه مجبور باشن دروغ بگن!! این رو میشه به وضوح توی تمام جوانب آمریکا دید؛ از محصولاتشون تا رفتارهای سیاست مدارانشون!!
بگذریم!
درمورد زمان کارکرد هارد؛ اگر ترس شما از دسته دوم بودن دستگاه هست که چهار ساعت استفاده یک دستگاه رو دسته دوم نمیکنه. اساسا زمان کارکرد هارد رو نمیشه مبنا قرار داد. چون یه دستگاه میتونه 1000 ساعت کار کرده باشه و هاردش رو تعویض کنند. اون موقع خود دستگاه 1000 ساعت و هاردش صفر ساعت کارکرد خواهند داشت!!
همونطور که عرض کردم نمیشه اطلاعات چندانی بصورت آنلاین بدست اورد و این هم از نقیصه های ایسوس هست.
در حال تکمیل مطلب ایسوس هستم. اونجا توضیخات بیشتری در مورد سیاست های فروش ایسوس خواهم داد.
موفق باشین.