تو این تریلر 12 دقیقه ای بازی آخرش میگه
All units this net, be advised a catastrophic earthquake event in Iran is affecting all operational capability in the Iran/Iraq region
خدا بخیر کنه! یعنی یه زلزله میاد تو ایران کل منطقه کن فیکون میشه!
تو این تریلر 12 دقیقه ای بازی آخرش میگه
All units this net, be advised a catastrophic earthquake event in Iran is affecting all operational capability in the Iran/Iraq region
خدا بخیر کنه! یعنی یه زلزله میاد تو ایران کل منطقه کن فیکون میشه!
آقا یه سوتی تو این تریلره دیدم .
البته چون انتظار من با دیدن این تریلر از این بازی رفته بالا ، بنظرم سوتی اومد ، ولی اگه بازیه دیگه ای بود شاید خیلی هم طبیعی می بود
تو اون قسمتی که میرن رو پشت بوم اون تک تیر اندازه رو بزنن. اگه دقت کرده باشین روی دوش سرجوخه یک دونه راکت اندازه AT-4 هست ، که همونو میده به شما که شما باهاش بزنین. اما وقتی اونو میده به شما از پشتش که نگاه میکنین میبینین دوباره یه دونه راکت اندازه دیگه هم داره . یعنی یه دونه یهو میشه دوتا!!
گفتم شاید این اصلا سوتی برای یه بازی بحساب نیاد اما بنظرم برای یک همچین بازیی با این درجه واقعیت و گرافیک باید به این چیزا هم دقت کنن
نظر شما چیه؟
درست میگی.اولش یه دونه داشت ولی وقتی به طرف میخواد بده دو تا میشه که اون یکی اونور کوله پشتیشه
سوتی کدومه برادر!
اشتباه میکنین
اگه منظورتون این صحنه هستش باید یکم دقت کنین:
با یکم دقت میتونین سر اون یکی راکت انداز رو ببینین
بروبچه ای تیم رو دست کم گرفتینا!
شرمنده عکسا کم کیفیت بود !
درسته !!من که به شخصه متوجه نشده بودم !!
دوست عزیز یه بار اون تریلرو از اول ببینید متوجه منظور این دوستمون میشید !!اصلا از اون در که میان بیرون 1کی داره !! و اونجا که داره سینه خیز میره هم یکی داره اما اینجا که میرسن میشه 2 تا
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 25-04-2011 at 15:42.
ای بابا،اومدم سوتی بچه ها رو بگیرم، خودم سوتی دادم
آره درسته، اولش یه دونه داره بعد میشه دوتا
با یه کم دقت میتونی سر اون یکی راکت اندازو نبینی![]()
تو این تریلره یه جاییش بود به نظرم فارسی حرف زد ، درسته ؟
بستگی داره ایران رو چطور در بازی گنجونده باشه ، هدف بد باشه میریم تو کار کرک و تبلیغات ضد ، خوب باشه ، مثل نسخه های قبلیش اورجینال می گیرم![]()
یعنی با dx9 اجرا نمیشه بازی؟ باید برم کارت گرافیک بخرم :(
بله فقط از dx10 و dx11 پشتیبانی می کنهیعنی با dx9 اجرا نمیشه بازی؟ باید برم کارت گرافیک بخرم :(
روی ویندوز xp هم اجرا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)