تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 43 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم این بازی باید بیشتر در ژانر ترسناک قرار بگیره!
    توی بازی آدم همش ترس داره که یه اشتباه نابخشودنی انجام بده
    حالا یه تجربه جالب بگم که دیشب اتفاق افتاد
    این Depth رو قبلا علیرضا تعریف کرده بود جای خطرناکیه بیشنر به خاطر غورباقه ها
    من اون جا اولش زیاد به مشکلی نخوردم ولی اون چیزی که دوس نداشتم اتفاق افتاد یعنی افتادن به ته فاضلاب و مبارزه با این غورباقه ها !
    بار اول همش ترس داشتم که یه وقت نمیرم تا نفرین نشم ولی راحت همه رو کشتم ولی جالبه دو بار دیگه هم باز افتادم پایین یعنی دیگه اعصاب برام نموند!
    این مرحله حتی باس اون که یکمی سخت بود همون اولش کشتم ولی نمی دونم چرا حول شدم که روح ها رو از دست ندم
    به خاطر همین همش دنبال bonfire بودم در صورتی که اگه یکمی دقت می کردم توی همون depth هم یه bonfire نزدیک بودش ولی من به سمت blight town و گفتم شاید bonfire جدید همون نزدیکاست ولی اون جا اولاش نبود و یکمی هم دشمنا سخت بودن و مردم و دفعه بعدی هم افتادم توی دره راحت 36000 روح پرید!
    ولی دیگه بعد از اینجا ترسم ریخت یعنی بازی بهم زهرش ریخت ولی منم عوضش در ادامه میرم توی این darkroot garden حداقل چند صد هزار روح بدست میارم تا جبران اون بشه

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظرم این بازی باید بیشتر در ژانر ترسناک قرار بگیره!
    توی بازی آدم همش ترس داره که یه اشتباه نابخشودنی انجام بده
    حالا یه تجربه جالب بگم که دیشب اتفاق افتاد
    این Depth رو قبلا علیرضا تعریف کرده بود جای خطرناکیه بیشنر به خاطر غورباقه ها
    من اون جا اولش زیاد به مشکلی نخوردم ولی اون چیزی که دوس نداشتم اتفاق افتاد یعنی افتادن به ته فاضلاب و مبارزه با این غورباقه ها !
    بار اول همش ترس داشتم که یه وقت نمیرم تا نفرین نشم ولی راحت همه رو کشتم ولی جالبه دو بار دیگه هم باز افتادم پایین یعنی دیگه اعصاب برام نموند!
    این مرحله حتی باس اون که یکمی سخت بود همون اولش کشتم ولی نمی دونم چرا حول شدم که روح ها رو از دست ندم
    به خاطر همین همش دنبال bonfire بودم در صورتی که اگه یکمی دقت می کردم توی همون depth هم یه bonfire نزدیک بودش ولی من به سمت blight town و گفتم شاید bonfire جدید همون نزدیکاست ولی اون جا اولاش نبود و یکمی هم دشمنا سخت بودن و مردم و دفعه بعدی هم افتادم توی دره راحت 36000 روح پرید!
    ولی دیگه بعد از اینجا ترسم ریخت یعنی بازی بهم زهرش ریخت ولی منم عوضش در ادامه میرم توی این darkroot garden حداقل چند صد هزار روح بدست میارم تا جبران اون بشه
    آره بخدا...من اینقدر به طرق مختلف خنده داری مردم که نگو.... اصلا اسم فاضلابه و blight town رو آوردی... یاد اون مسیرهای پیچ در پیچ و صدای موجوداتی که اونجا زندگی میکردن افتادم، اون کف bt که معلوم نیست چیه لجنه چیه اون کف...اون مگس مانندها گیر 3پیچ میدن بهت، میوفتن دنبالت.... دوباره بیخیال بازی شدم از ترس آخه قبلا تا یه جاهایی رفته بودم ولی دیگه اعصاب برام نموند...یه مدت گذاشته بودم کنار گفتم بعدا از اول تر و تمیز میرم...که بعدشم برم سراغ شماره 2... ولی نمیدونم واقعا میتونم اصلا یا نه...همش تنهاییم تو بازی... دپرس میشم...اعصاب هم که برات نمیذاره...آخه یکم رحم کنید دیگه....یه چندتا bonefire بیشتر :'(
    فقط تنها چیزی اصلا ازش لذت نبردم نا واضح بودنه داستان و نوع روایت کردنشه. میدونم اینم خودش جزویی از بازیه و اصلا چون اینطوریه حس مخوف تر و ساکت و جالبی داره.... ولی سلیقه ای شخصا با این قسمتش زیاد ارتباط برقرار نکردم و فقط به خاطر challenge و بقیه نکات مثبتش بازی میکنم تــــا دنبال کردن ماجراجویی خاصی و .... امیدوارم تو bloodborne این قضیه اینطوری نباشه...چون اگه داستانش هم کشش داشته باشه دیگه فکر کنم کسی از پای بازی بلند نمیشه

میگم یه چیزی اگه مثلا سیستم سیو بازی quick saveیی بود بازم بازی جالب میشد؟ این هیجان کنونی رو داشت؟ یا فقط چون سیستم سیو اینطوریه اینقدر هیجان و ترس داره؟ کاری به گیم پلی و سیستم مبارزه اش ندارم که محشره. اتمسفرش هم خداس.هوش مصنوعی و .... موزیک ... ولی احساس میکنم همین یه نکته خیلی تاثیر گذاشته...فرض کن dragon age اینطوری بود..فک کنم سیستم سیو بازی روی حس کلی بازی تاثیر داره قشنگ... اینطور نیست ؟
    یادمه igi 1 هم تو کل مرحله سیو نداشتی و در طول کل ماموریت تا سربازی چیزی میدیدم، قلبم میومد تو حلقم ... وقتی تیر میخوردم و میمردم هم که دیگه سکته ناقص...

4. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره بخدا...من اینقدر به طرق مختلف خنده داری مردم که نگو.... اصلا اسم فاضلابه و blight town رو آوردی... یاد اون مسیرهای پیچ در پیچ و صدای موجوداتی که اونجا زندگی میکردن افتادم، اون کف bt که معلوم نیست چیه لجنه چیه اون کف...اون مگس مانندها گیر 3پیچ میدن بهت، میوفتن دنبالت.... دوباره بیخیال بازی شدم از ترس آخه قبلا تا یه جاهایی رفته بودم ولی دیگه اعصاب برام نموند...یه مدت گذاشته بودم کنار گفتم بعدا از اول تر و تمیز میرم...که بعدشم برم سراغ شماره 2... ولی نمیدونم واقعا میتونم اصلا یا نه...همش تنهاییم تو بازی... دپرس میشم...اعصاب هم که برات نمیذاره...آخه یکم رحم کنید دیگه....یه چندتا bonefire بیشتر :'(
    به نظرم یه شعاری توی بازی وجود داره ، توی این دنیای بازی هیچ رحمی وجود نداره بلکه رم وجود داره یعنی دشمنان هی رم می کنن!
    حالا دقیقا تا کجای بازی رفتی؟
    اگه بخوای دوباره بری یه راهی هست که بشه قدرتت دو برابر بشه
    یکی اینکه شمشیر دم اژدها رو توی همون اوایل بازی بدست بیاری که اینو احتمالا می دونی
    یکی هم توی darkroot garden یه در مخفی هست که کلیدش هم 20000 روح می خواد اون جا بری خیلی میشه روح جمع کرد
    چون دشمنا خنگن هی می افتن توی دره و در عرض 2-3 دقیقه یه بار میشه حداقل 6000 روح بدست اورد!
    من الان توی این blight town فک کنم نزدیک به 50000 روح از دست دادم که دیگه برام مهم نیست چون هر وقت برگردم به اون darkroot garden دیگه توی روح جمع کردن رحم نمی کنم

فقط این blight town دیگه واقعا سخته
    میشه تا یه جاییش رفت ولی این نبود bonefire اذیت می کنه
    امروز نزدیک 45 دقیقه داشتم می رفتم هیجی bonefire ندیدم و مردم و بازی از کلی عقبتر اومد!
    البته فک کنم اشتباه میرم و یه bonefire هست که ندیدم وگرنه دیگه این فاجعه میشه!

فقط تنها چیزی اصلا ازش لذت نبردم نا واضح بودنه داستان و نوع روایت کردنشه. میدونم اینم خودش جزویی از بازیه و اصلا چون اینطوریه حس مخوف تر و ساکت و جالبی داره.... ولی سلیقه ای شخصا با این قسمتش زیاد ارتباط برقرار نکردم و فقط به خاطر challenge و بقیه نکات مثبتش بازی میکنم تــــا دنبال کردن ماجراجویی خاصی و .... امیدوارم تو bloodborne این قضیه اینطوری نباشه...چون اگه داستانش هم کشش داشته باشه دیگه فکر کنم کسی از پای بازی بلند نمیشه
    داستانش یه مدل خاصیه دیگه
    داستانش نه میشه گفت خیلی فوق العاده ست نه بده یعنی یه جورایی نه نقطه قوت بازی نه نقطه ضعف بازی
    بیشتر نقطه قوت بازی توی همین گیم پلی و اتمسفر و مولفه های نقش آفرینی و اینجور چیزاست
    حالا من تمومش کنم می تونم بیشتر در موردش نظر بدم

میگم یه چیزی اگه مثلا سیستم سیو بازی quick saveیی بود بازم بازی جالب میشد؟ این هیجان کنونی رو داشت؟ یا فقط چون سیستم سیو اینطوریه اینقدر هیجان و ترس داره؟ کاری به گیم پلی و سیستم مبارزه اش ندارم که محشره. اتمسفرش هم خداس.هوش مصنوعی و .... موزیک ... ولی احساس میکنم همین یه نکته خیلی تاثیر گذاشته...فرض کن dragon age اینطوری بود..فک کنم سیستم سیو بازی روی حس کلی بازی تاثیر داره قشنگ... اینطور نیست ؟
    یادمه igi 1 هم تو کل مرحله سیو نداشتی و در طول کل ماموریت تا سربازی چیزی میدیدم، قلبم میومد تو حلقم ... وقتی تیر میخوردم و میمردم هم که دیگه سکته ناقص...
    صد در صد این توی هیجان بازی خیلی تاثیر داشته
    اگه بازی quick save داشت که شاید اینقدر قوی ظاهر نمیشد چون بازی یه مدل خاصیه اینم مدل سیو هم جزو اون قرار می گیره
    ولی به نظرم برای بازی می تونستن درجه سختی بذارن
    همین بازی هایی مثل دراگون هم توی درجه های سختی بالا خیلی سختن و گیمر رو عذاب میدن
    یا حداقل دیگه یه چیزی اینکه نزدیک باس فایت های اصلی bonefire می ذاشتن
    خداییش دیگه همه سختی های بازی رو میشه تحمل کرد و بعضی ها منطقیه و آدم بالاخره با تلاش می تونه ولی این که قبل باس فایت هم باید کلی راه بری دیگه واقعا آدم احساس جهنم بهش دست میده!

البته ایراد خاصی نمیشه به این قسمت گرفت
    من خودم حتما بعد از تمومش کردنش امتیاز بالا بهش میدم
    ولی باز میگم این دو تا نکته باشه بازی بهتره
    شاید بیشتر از 50 درصد گیمرها تا یه جایی برسن دیگه بی خیال بازی بشن

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظرم یه شعاری توی بازی وجود داره ، توی این دنیای بازی هیچ رحمی وجود نداره بلکه رم وجود داره یعنی دشمنان هی رم می کنن!

حالا دقیقا تا کجای بازی رفتی؟
    اگه بخوای دوباره بری یه راهی هست که بشه قدرتت دو برابر بشه
    یکی اینکه شمشیر دم اژدها رو توی همون اوایل بازی بدست بیاری که اینو احتمالا می دونی
    یکی هم توی darkroot garden یه در مخفی هست که کلیدش هم 20000 روح می خواد اون جا بری خیلی میشه روح جمع کرد
    چون دشمنا خنگن هی می افتن توی دره و در عرض 2-3 دقیقه یه بار میشه حداقل 6000 روح بدست اورد!
    من الان توی این blight town فک کنم نزدیک به 50000 روح از دست دادم که دیگه برام مهم نیست چون هر وقت برگردم به اون darkroot garden دیگه توی روح جمع کردن رحم نمی کنم

فقط این blight town دیگه واقعا سخته
    میشه تا یه جاییش رفت ولی این نبود bonefire اذیت می کنه
    امروز نزدیک 45 دقیقه داشتم می رفتم هیجی bonefire ندیدم و مردم و بازی از کلی عقبتر اومد!
    البته فک کنم اشتباه میرم و یه bonefire هست که ندیدم وگرنه دیگه این فاجعه میشه!

الان سیو بازیم هست، بازی هم نصبه و آمادس...من تا همین blight town ... رسیدم به باس قضیه... دیگه توبه کردم سمت بازی نرم... ولی دوست دارم از اول بازی کنم.
    با کلاس thief هم رفتم... تند و تند backstab ... خیلی حال میداد. اون حالت block کردنش هم خیلی بهش عادت نکردم ولی یاد بگیریم واقعا جواب میده. 100% میدونی... اسمش رو یادم رفته...

این darkroot garden رو که به گند کشیدم دیگه یکی دیگه از دلایل فرعیم که میخواستم از اول برم همینه....آخه بی جنبه بازی در آوردم اینقد پرتشون کردم پایین و روح جمع کردم ... دیدم یکم شاید بی مزه میشه... انگار cheat زدی... این قسمت رو از عمد گذاشتن ینی ؟ دوستم میکشتشون اینارو... میگفت پرتشون کنی پایین بی مزه میشه (البته وقت زیادی داشته لابد چون همین پرت کردنه هم خودش وقت میگیره چه برسه بکشیشون)

اتمسفر خود blighttown هم مثه یکی از قسمت های جهنم باید باشه...2 تا bonefire داره. یکی هم یه جای دیگشه. که نگم بهتره.. خودت کشفش کن که عذابشو حس کنی
    داستانش یه مدل خاصیه دیگه
    داستانش نه میشه گفت خیلی فوق العاده ست نه بده یعنی یه جورایی نه نقطه قوت بازی نه نقطه ضعف بازی
    بیشتر نقطه قوت بازی توی همین گیم پلی و اتمسفر و مولفه های نقش آفرینی و اینجور چیزاست
    حالا من تمومش کنم می تونم بیشتر در موردش نظر بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داستان کلی رو ترجمه کرده شاید دیده بودی ولی این لینک دانلودش:
    http://www.mediafire.com/download/xkuqgsknc28n15v/Dark_Souls1_-_Story.pdf
    باز اینطوری یکم اطلاعات دستگیر آدم میشه. (قسمت 2 هم ترجمه کردن ایشون)
    دیگر نقاط بازی به قدری قوی و خلاق و کامله که به چشم نمیاد این قسمت، تازه بازم خیلی خوبه در کل. خوب تونستن matchش کنن با کلیت بازی.

همین بازی هایی مثل دراگون هم توی درجه های سختی بالا خیلی سختن و گیمر رو عذاب میدن
    یا حداقل دیگه یه چیزی اینکه نزدیک باس فایت های اصلی bonefire می ذاشتن
    خداییش دیگه همه سختی های بازی رو میشه تحمل کرد و بعضی ها منطقیه و آدم بالاخره با تلاش می تونه ولی این که قبل باس فایت هم باید کلی راه بری دیگه واقعا آدم احساس جهنم بهش دست میده!
    قوانینی که تعریف کردن و سبک بازیش به نظرم به این مدل سیو میخوره...اینکه میمیری میتونی بری روحت رو پس بگیری...در بین راه هم باز روح جمع میکنی چون قبلی هارو کشتی.... بعد سیستم مبارزه چون کاملا مهارتیه...فرقی نمیکنه چه سلاحی داری، استاد باشی با دستای خالی هم میتونی بقیه رو از پا در بیاری ( که اینش واقعا جالبه) بعد باعث میشه هی مهارتت بره بالاتر...شاید سیستمش بیشتر استراتژی طور بود هی میمردی از اول ... کسل کننده میشد..ولی اینطوری جذابه...هی مبارزه میکنی و واقعا پیشرفت رو حس میکنی...حتی اگه هیچ کدوم از stats هارو نگیری. (یه ویدیو دیدم طرف کلا هیچی نداشت...لخت... میزد همه npc هارو)

ولی آره کاش حداقل نزدیک هر باس یه bonefire میذاشتن ...
    ( البته یه نکته ای هست که بعدا بهش میرسی، خودمم نرسیدم بهش، فقط خوندم راجع بهش که تا حدودی از عذاب کم میکنه )

داری کمکم هایپم میکنی برم شروع کنم بازی رو ...
    کلاست چیه ؟ البته کلاس که مهم نیست...یعنی stats هات رو شبیه چه کلاسی بیشتر گرفتی... ؟
    من همون theif یا rouge و ... کلا سریع و فرز بودن ...جا خالی بدیو از پشت بزنی... حیف که stealth خالص نداره...
    Last edited by brain; 08-01-2015 at 17:58.

8. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان سیو بازیم هست، بازی هم نصبه و آمادس...من تا همین blight town ... رسیدم به باس قضیه... دیگه توبه کردم سمت بازی نرم... ولی دوست دارم از اول بازی کنم.
    با کلاس thief هم رفتم... تند و تند backstab ... خیلی حال میداد. اون حالت block کردنش هم خیلی بهش عادت نکردم ولی یاد بگیریم واقعا جواب میده. 100% میدونی... اسمش رو یادم رفته...
    parry رو میگی
    البته من خودم این اواخر استفاده نکردم چون یکمی خطریه و ممکنه اشتباه کنی گرون تموم بشه
    این blight town هم دیدی آماده نیستی می تونی فعلا نری برگردی جاهای دیگه بری و بعد آماده بودی بیای

این darkroot garden رو که به گند کشیدم دیگه یکی دیگه از دلایل فرعیم که میخواستم از اول برم همینه....آخه بی جنبه بازی در آوردم اینقد پرتشون کردم پایین و روح جمع کردم ... دیدم یکم شاید بی مزه میشه... انگار cheat زدی... این قسمت رو از عمد گذاشتن ینی ؟ دوستم میکشتشون اینارو... میگفت پرتشون کنی پایین بی مزه میشه (البته وقت زیادی داشته لابد چون همین پرت کردنه هم خودش وقت میگیره چه برسه بکشیشون)

اتمسفر خود blighttown هم مثه یکی از قسمت های جهنم باید باشه...2 تا bonefire داره. یکی هم یه جای دیگشه. که نگم بهتره.. خودت کشفش کن که عذابشو حس کنی
    به نظر من که بی مزه نمیشه
    چه طور توی بازی به خاطر یه اشتباه کوچیک یه دفعه 50000 تا روح از دست دادم بعد مثلا از این قابلیت بازی استفاده نکنم؟ من تا بتونم از این جمع می کنم و به هیچ وجه رحم نمی کنم چون همون طور که گفتم بازی یه ذره هم رحم نداره

در مورد اون bonfire هم اتفاقا پیداش کردم و چند بار هم پیش باس رفتم ولی نشد بکشمش
    میشه کشتش ولی مطمئنا باید human باشی و یه نفر رو قبلش ظاهر کنی وگرنه اصلا نمیشه
    من یه دفعه یه نفرو ظاهر کردم بیشتر خونشو برده بودم ولی نامرد یه ضربه هایی داره یه دفعه کل خون میره
    حالا جالبه یه ویدئو دیدم طرف با یه اسلحه زیر 100 داشت با این می جنگید یعنی واقعا خنده دار بودش!
    خودش هم قبلش می گفت که این قسمت سخته و از طریق آنلاین استفاده می کنه و یعنی طرف دو نفر رو ظاهر که و به جنگ این باس رفت و کلا باسه طرف اون نمیومد!
    یعنی همین قابلیت آنلاین بازی خودش می تونه از سختی بازی کم کنه که متاسفانه من نمی تونم آنلاینشو برم
    ولی در هر صورت میشه رفتش یعنی من از اون آهنگره یه چی گرفتم که فک کنم قبل این باس یه چیز خیلی خوب برام ظاهر کنه
    فعلا اون جا رو برگشتم دوباره همون darkroot garden

قوانینی که تعریف کردن و سبک بازیش به نظرم به این مدل سیو میخوره...اینکه میمیری میتونی بری روحت رو پس بگیری...در بین راه هم باز روح جمع میکنی چون قبلی هارو کشتی.... بعد سیستم مبارزه چون کاملا مهارتیه...فرقی نمیکنه چه سلاحی داری، استاد باشی با دستای خالی هم میتونی بقیه رو از پا در بیاری ( که اینش واقعا جالبه) بعد باعث میشه هی مهارتت بره بالاتر...شاید سیستمش بیشتر استراتژی طور بود هی میمردی از اول ... کسل کننده میشد..ولی اینطوری جذابه...هی مبارزه میکنی و واقعا پیشرفت رو حس میکنی...حتی اگه هیچ کدوم از stats هارو نگیری. (یه ویدیو دیدم طرف کلا هیچی نداشت...لخت... میزد همه npc هارو)
    آره قبول دارم به سیستم بازی کلا این میاد
    یعنی سختی بازی یه جوریه که حرفه ای بشی و تصمیم های درست بگیری اون سختی کمتر میشه
    ولی دیگه این دست خالی و اینا شاید اوایل بازی جواب بده
    سر باس های اصلی اگه سلاج و زره و جادو مناسب رو نداشته باشی اصلا نمیشه رفت به خصوص هر چی جلوتر میری که سختر میشن

داری کمکم هایپم میکنی برم شروع کنم بازی رو ...
    کلاست چیه ؟ البته کلاس که مهم نیست...یعنی stats هات رو شبیه چه کلاسی بیشتر گرفتی... ؟
    من همون theif یا rouge و ... کلا سریع و فرز بودن ...جا خالی بدیو از پشت بزنی... حیف که stealth خالص نداره...
    حتما دوباره بازیو برو
    می تونی با همین کلاس هم بری و همونو ادامه بدی
    ولی اگه دوباره خواستی بری فک کنم با Pyromancer بری خیلی بهتر باشه و از نظر جادو می تونی بهتر کار کنی که توی بازی ظاهرا تاثیر زیادی داره و پستای قبلی رو بخونی علیرضا در مورد قدرت زیاد اونا گفته
    من با کلاس Bandit شروع کردم که به نظرم خوبه
    stat ها هم اونایی که بیشتر مربوط به جادو هستن رو زیاد بهشون توجه نکردم
    بیشتر روی Vitality و Endurance و Strength و یکمی هم Dexterity کار کردم
    اونایی که مربوط به جادو هستن رو هم اگه مجبور باشم زیاد می کنم
    مثلا Attunement اولش 8 بود ولی من تا 10 رسوندمش که بشه حداقل یه slot جادو رو استفاده کرد وگرنه نمیشد
    بقیه رو هم اگه به سلاح خاصی نیاز نباشه زیاد نمی کنم
    فقط حیف دیگه نمیشه Strength رو تا 50 رسوند وگرنه یه سلاح دارم که 380 تا قدرت داره و کلا بی خیالش شدم چون واقعا تا آخر بازی هم نمیشه دیگه تا 50 رسوندش!

یه سری نکته های خیلی خاص هم بازی داره که به مرور باید متوجه بشی به خصوص در مورد این سلاح ها و جادو
    یعنی اگه در این زمینه آدم درست تصمیم بگیره سختی بازی شاید خیلی کمتر بشه
    مثلا من یه شمشیر داشتم به نام Zweihander که همون اوایل بازی توی قبرستون بری هست
    بعد اونو 5 تا آپگرید کردم که بعدش بیشتر آهنگر رفتم دیگه میشد اونو modify کرد و اگه اون آیتم مورد نیازش رو بدست بیارم می تونم قدرت Lightening بهش اضافه کنم که خیلی زیادم هست
    همین رو توی ویکی سرچ کردم کلی جزئیات فقط همین سلاح داره و حتی قدرت های دیگه مثل Fire هم میشه بهش داد و یه جورایی میشه این شمشیر رو به یکی از قوی ترین شمشیرها تبدیل کرد ولی یکمی سخت میشه اون آیتم ها رو بدست اورد
    من برای شمشیر بیشتر دنبال این Quelaag's Furysword می گردم که ظاهرا خیلی عالیه و از همون اولش خودش Fire بالا داره
    Last edited by vahidgame; 09-01-2015 at 01:42.

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب new game زدم همون اولش باز یکم تردید داشتم .... گفتم بیخیال ... یاد blight town و... میوفتم ... کی میره این همه راهو دوباره .... کلا از اول شروع کردم که همه مکانیک ها و قوانین یادم بیاد... امیدوارم این دفع تا تهش برم.... I'm preparing to die خداییش

باز با همون thief میرم با اینکه سخته. wanderer و bandit هم بدم نمیاد. هیچوقت نتونستم با magic ارتباط خوبی برقرار کنم... از همون اول تو wow همیشه rouge میگرفتم ... مگه اینکه healer میخواستم باشم... یا شاید ranger از نوع hunter...
    همم knight و ... هم واسه شروع آسونه ولی دیگه خیلی کند راه میرن... D: اگه مخفی کاری رو یه جورایی میشد بیارن تو بازی خیلی خفن بود ولی واقعا کار دشواری بوده.

بیشتر stats هارو هم قصد دارم از اینا بگیرم :
    endurance / dex و بعد vitality و strength یا یه جورایی همزمان. بعد شاید تک و توک بقیه شون.

یکی از نقطه قوت های بازی، آنلاین بودنشه که من هیچوقت فکر نکنم بتونم :( چون ورژن 1 رو الان از استیم بخرم که بعید میدونم کسی بازی کنه آنلاین دیگه. ورژن 2 هم تا وقتی 1 رو نرم شروع نمیکنم، پس شاید اونم تاریخ انقضای آنلاینش بگذره ... :/ اصلا طعمشو نچشیدم...نمیدونم چه جوریه... فقط موقع boss ها افراد آنلاین رو میتونی summon کنی ؟ یا کلا میشه با هم دیگه رفت جلو بازی رو ؟ pvpیش هم که باید خیلی مزه بده با این سیستم مبارزه ای که داره !!!

پاراگراف آخری که گفتی چیزیه که اصلا دفعه پیش خیلی بهش توجه نمیکردم. ولی مثله اینکه این بازی ازت میخواد که به همه جزییات توجه کنی و یاد بگیریشون تا بتونی کمی احساس راحتی کنی.. مثله witcher 2 نیست که از اول تا آخرش با یه شمشیر و یه دست لباس بشه تمومش کرد : )) ...

یه چیزی هم که تازه فهمیدم تو بازی وجود داره، kick هستش : )) اصلا دفعه قبلی از همچین قابلیتی استفاده نکردم. چون تو pc بازی میکنم. این guide هایی که میاد توضیحش واسه دکمه های controllerـه نه کیبورد... واسه همین متوجه نشده بودم. ولی الان ویدئوشو دیدم. اسم اون یکی حرکت هم parry and riposteـه که timingـه دقیقی میخواد ... (اون ویدئو که طرف دست خالی میجنگید همش riposte انجام میداد.... حتی روی این knight گنده ها )
    امیدوارم چیز دیگه ای جا نمونه :
    Block Counter که اینم خیلی متوجه نشدم ... ولی فکر کنم منظورش اینه که وقتی ضربه با شیلد بلوک شد. یه heavy attack بزنیم خیلی dps میده .. ؟!
    parry o ripost که مشخصه ... واقعا خوب در آوردن این قسمت رو ... یاد بگیریم باید خیلی جواب بده... واسه هر enemy یه مدل انیمیت گذاشتن...
    backstab لذت بخش ترین نوع اتک D:
    یکی دیگه هست که میپره و بعد اتک میده ... اینم تست نکرده بودم :/
    فکر کنم بازم باشه ...
    Last edited by brain; 09-01-2015 at 19:20.

12. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

من پشیمونم دارک سولز رو خیلی دیر رفتم
    موقعی که بازی منتشر شد که کنسول نداشتم بعدشم که برای پی سی اومد احساس کردم زیاد بهینه نیست و پورت خیلی خوبی نشده و حتما هم بلزی دسته می خواد که من معمولا توی پی سی از دسته استفاده نمی کنم و دوس دارم بازی با موس و کیبورد بهینه باشه که این مشکل توی شماره دوم بازی حل شده و دقیقا توی پی سی بازی بهینه ست
    بعد اینکه بازی برای پی سی منتشر شد تقریبا چند ماه بعدش من کنسول هم داشتم ولی زیاد پیگیر این بازی نشدم یعنی می خواستم بازیو بگیرم برم ولی موقعیتش پیش نیومد

پست های اولیه تاپیک هم خیلی جالبه
    جا داره از علیرضای عزیز هم تشکر کنم که خیلی به بچه ها کمک کرد
    یعنی بعضی از راهنمایی هاش خیلی عالی بود
    حالا واقعا اونایی که چه نسخه کنسول چه نسخه پی سی رو شروع کردن و توی تاپیک اعلام کردن دارن بازیو میرن الان اعتراف کنن که همه شون بازیو تموم کردن؟

من یه بار بازیو رفتم بدون هیچ راهنمایی و چون زیاد بازیو بلد نبودم خیلی بد رفتم
    بعدشم دوباره شروع کردم با Bandit رفتم که اینبار خیلی خوب رفتم و الانم دارم ادامه میدم
    حتی اون باس فایت هایی که بعضی ها می گفتن خیلی سخته رو راحت بعد دو سه بار کشتم
    نکته مهم بازی اینه که دیگه واقعا بی تعارف همه باید حداقل یکمی از Walkthrough و ویکی بازی و اینجور چیزا استفاده کنن وگرنه باید هی عذاب بکشی
    مثلا همین Drake Sword رو فک کنم کمتر کسی بتونه خودش بدون هیچ راهنمایی کشف کنه که باید بگیره
    همین شمشیر خودش باعث میشه حداقل اوایل بازی یکمی راحتر بشه وگرنه بدون اون یه سری جاها غیر ممکن بودش
    کلا از اون بازی هاست که ویکی اون خیلی به درد می خوره و می تونی جزئیات مختلفی رو از اون بفهمی

من دارم همون نسخه Prepare to Die Edition رو میرم ولی توی X360
    پشیمونم بازیو دیر رفتم ولی این احساس رو ندارم مثلا یه بازی دو سه سال از انتشارش گذشت پس تموم شد نباید بری!
    بازی های تاپ همیشه تاپن و حتی بعد از یه نسل هم بری برات لذت بخشن و من خودم خیلی بازی ها رو با تاخیر بازی کردم ولی جزو بازی های مورد علاقم تبدیل شدن
    فقط یه مشکلی هست بازی حس کنجکاوی ایجاد می کنه و این خودش باعث اعتیاد میشه که آدم از کار و زندگی می افته
    نکته مثبتش اینه که مولفه های نقش آفرینی بازی فوق العاده ست یعنی توی بازی اگه پیشرفت نکنی یعنی الکی داری بازیو میری و هیچ کاری نمی تونی کنی و همین طور کلا انگار همه بازی براساس انتخابای گیمره چون میشه حتی یه نفر که به درد می خوره رو هم کشت و اون فرد دیگه اصلا وجود نداشته باشه و همین طور خیلی موارد دیگه که همه اینا باعث میشه که شاید 1000 نفر هم بازیو برن به 1000 حالت مختلف و با انتخاب های مختلف بازیو رفته باشن...
    سلام

من که با کلاس warrior رفتم و یک دور بازی رو تموم کردم و +NG رو هم کلی رفتم جلو .بعد مدت ها دوباره بازی رو اجرا کردم لولم 175 هست

الان که فکر می کنم می بینم جدا Dark souls یک پروژه ای بود واسه خودش !
    چقدر وقت میزاشتم تو این ویکی و اون ویکی جواب سوالامو در بیارم ، فیلم نگاه میکردم ، تو فروم های خارجی سوال می پرسیدم چون یه چیزایی رو دیگه فقط از کسایی که تجربه داشتن میشد فهمید خوب هم جواب میدادن اول که بیشتر میخاستم مکانیزم بازی رو یاد بگیرم ولی بعد مسائل حرفه ای تر شد مثلا اینکه از چه سلاحی و چه آپگریدی استفاده کنی اون اوایل هم که از همه چیز بی خبر بودم.

Inventory من دیگه یک کلکسیونی شده ولی بازم آیتم مونده . آیتم های باس ها و یک سری آیتم خاص ! یکی رو که من می دونم فقط توی ++NG میشه بدست آورد ! ( جل الخالق!)

بعد از کشتن باس آخر ( Gwyn,Lord of cinder ) در NG+ با روحش میتونی شمشیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازی یا میتونی ببری پیش مجسمه شکسته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که محل گروه warrior of sunlight هست و جادوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیری من چون میدونستم حالا حالا ها Faith ام به 50 نمیرسه که از Sunlight Spear استفاده کنم باهاش شمشیر Gwyn رو ساختم
    حالا شده یکی از فانتزی هام که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرمش و لباس Gwyn رو هم بپوشم و به طرف everlasting dragon پرت کنم !
    البته نسخه های ضعیف تر این جادو رو دارم

راست میگی منم وقتی این ویکی رو پیدا کردم دیگه تقریبا از جای دیگه استفاده نکردم نامردا سیر تا پیاز بازی رو در اوردن!

یه چند تا نکته ی مهم میگم شاید به دردتون بخوره:

1- در مورد آپگرید ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پنج جور سلاح هست :
    normal و dragon و unique و Boss و Demon

normal که چند جور میشه آپ کرد
    normal تا 15
    Raw ,Divine, Magic , Fire, از لول 5 معمولی
    crystal, lightning از لول 10 معمولی
    occult از لول 5 divine
    enchanted از لول 5 magic
    chaos از لول 5 fire
    boss از لول 10 معمولی به همراه روح یک باس

اینها همه با titante های سیاه و سبز و قرمز آپ میشن
    boss ها با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

demon ها فقط تا +5 میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل
    Quelaag's Furysword
    dragon ها فقط تا+5 میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل همین drake sword
    unique ها هم فقط تا +5 میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل سری سلاح های black knight

این عکس خیلی خوب ترتیبش رو گفته:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Blacksmith ها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای معمولی و divine و occult و raw
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برق و باس و crystal
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجیک و enchanted
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آتش و chaos

2- Stat Bonus سلاح ها خیلی مهم تره شاید بیشتر از مقدار دمیج . که در قسمت مشخصات سلاح هست . به ترتیب از سمت چپ به راست Strength و Dexterity و Intelligence و Faith هستند که هر کدوم از بالاترین درجه به پایین ترین S و A و B و C و D و E و - (صفر ) میتونن باشن که یک در صدی از اون stat رو به دمیج اضافه میکنن و جلوی دمیج اصلی با + مینویسه

من وقتی Drake Sword رو گرفتم ازش استفاده نکردم چون گفتم بازی بی مزه میشه ! ولی در کل زیاد فرقی هم شاید نداشت چون سلاح هایی که از جنس پوست اژدها هستند و با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتقا می یابند هیچ Stat Bonus ای ندارن و اون موقع از Halberd استفاده می کردم و ارتقاش دادم و شاید Halberd +5 در یک لول استرنج از اون قوی تر باشه

مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بالاترین دمیج رو داره ولی stat bonus نداره +5 کردم شده 585 ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که +15 کردم دمیجش شده 275 و فقط از استرنج S میگیره با استرنج من که 50 هست +374 تا بهش اضافه شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به نظرم ارزش نداره روش کار کنی مخصوصا اول بازی که Titanite کم پیدا میشه . هر کار کنی آخرشم یه چیز گرزی هست! اگرم Lightning بهش اضافه کنی که کلا state bonus هاش پاک میشه ولی اگه برقی +5 بشه کلا میشه 650 دمیجش که خیلی خوبه

توجه کنید اضافه کردن Lightning و Fire ، بونوس ها رو پاک میکنه و بعضی آپگرید های دیگه هم بونوس ها رو تغییر میدن
    من بیشتر از ارتقای معمولی استفاده کردم ولی شاید اشتباه کردم!
    شاید چون وقتی به Giant Blacksmith میرسی لولت بالاست دیگه نیازی به برقی کردن نیست

من بعد از halberd از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم . اون بلک نایت اول تو undead burg رو همون موقع که بهش رسیدم کشتم البته با بد بختی ولی خیلی حال داد و شانس اوردم که شمشیرش رو داد و کلی از بازی رو با اون رفتم البته استرنج 20 میخاد و دکس 18

بعدها هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد استفاده کردم خیلی باحاله
    توصیه میکنم به strength بیشتر توجه کنی

3- به هر NPC می رسی توضیحاتشو از تو ویکی بخونی چون هر کدوم یک سیر داستانی دارن که اگه مرحله مرحله باهش نری ممکنه فاتح بازی خونده شه ! سیر داستانی یعنی جاهای مختلف باید باهاشون حرف بزنی و دیالوگ ها کامل بشه و شاید کار خاصی انجام بشه مخصوصا در مورد اون یارو چاقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فکر کنم طولانی ترین داستان رو داره آخرشم به دو تا مسیر میتونی تموم کنیش من اون سمتی رو رفتم که Titanite Slab بدست میاری.

من چون خیلی تو بازی میگشتم و فارمینگ های روح و titanite انجام میدادم شانسی به NPC ها برخورد میکردم مثلا تو اون مرداب سمی کرم ها رو میکشتم و large titanite فارم میکردم که دیدم اون چاقه یه گوشه واستاده و چند تا poison most میخاد

4-من کلا مخالف سریع جلو رفتن هستم تو این بازی چون هیچی نمیفهمی
    تو Depth کلی Humanity از موش ها فارم کردم
    همیشه سعی کن ده تا humanity زده باشی چون تاثیر خوبی روی Item discovery داره که به همراه انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به حداکثر خودش یعنی 410 می رسه که من اکثر اوقات ازش استفاده می کردم
    من همیشه سیو بازی رو مرحله مرحله کپی میکردم و بایگانی میکردم ولی فقط وقتی ضرر خاصی به بازی میخورد استفاده میکردم

5- دو مورد از جاهایی که در مورد NPC ها خیلی مخفی هست که خودم داستان رو خراب کردم و اون موقع سیو هم نداشتم بهت میگم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نجاتش میدی بعدش باید بدون اینکه هیچ جایی دیگه بری یکسره بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توی اون کلیسا میشینه و کلی miracle جدید ازش میخری اگر قبلش جای دیگه بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونو میکشه در کل برای اینکه زنده بمونه باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بکشی که من این کار رو در ng+ انجام دادم! یا باید همه ی آیتماشو همون موقع تو کلیسا بخری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باید درست بهش جواب بدی تا بیاد firelink shrine و آیتم هاشو بخری

برای نجات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید در گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به درجه دو برسی یعنی 30 تا humanity به خواهر Quelaag بدی و برای رسیدن به اون مواظب باش اون یارو که پشتش تخم حمل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نکشی
    وقتی به درجه دو رسیدی یک shortcut به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه بعد وقتی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنار bonfire در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف زدی باید بدون اینکه بازی لود بشه از اون دری که باز شده بری و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بکشی
    میتونی هم مثل من بعد مرگش ست لباسشو بگیری . اگرم نجات بدیش در آخرین نبرد به کمکت میاد!

یک داستان خیلی مهم هم مربوط میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6- کلا اکثر npc ها آخر کار hollow میشند و می کشیشون ولی باید مواظب باشی قبلش تمام استفاده رو ازشون بکنی مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7-قبل از هر باس چک کن که NPC برای ظاهر کردن داره یا نه ( در ویکی قسمت باس ها و قسمت npc summon )
    چون این کمک گرفتن از اونا خودش جزو سیر داستانی هست و اگه تو یک باس یک نفرو ظاهر نکنی سیر داستانیش کامل نمیشه و برای دیدن نوشته های اظهار کردن باید انسان باشی
    کلا قبل هر باس یک انسان شدن و کپی کردن سیو بازی لازمه

8- قبل از هر باس چک کن که میشه دم اون رو جدا کرد یا نه( قسمت drop ها)
    چون خیلی از باس ها یک آیتم اضافی از دمشون میدن ولی من برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار رو نکردم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دست دادم ولی تو ng+ گرفتمش

9-هر آیتمی یه جای فارمینگ خوب داره مثلا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین محل سول فارمینگ از نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

humanity فارمینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها رو پیدا کنید

11- یک سریnpc invader در offline هست که بهتون حمله میکنن پیداشون کنید و برای اینکه ببینیدشون باید انسان باشید

12- پرکاربرد ترین انگشتر ها :

اگه سوالی داشتید در خدمتیم

موفق باشید
    Last edited by aminkhoob; 10-01-2015 at 14:16.

14. 3 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

خب new game زدم همون اولش باز یکم تردید داشتم .... گفتم بیخیال ... یاد blight town و... میوفتم ... کی میره این همه راهو دوباره .... کلا از اول شروع کردم که همه مکانیک ها و قوانین یادم بیاد... امیدوارم این دفع تا تهش برم.... I'm preparing to die خداییش

باز با همون thief میرم با اینکه سخته. wanderer و bandit هم بدم نمیاد. هیچوقت نتونستم با magic ارتباط خوبی برقرار کنم... از همون اول تو wow همیشه rouge میگرفتم ... مگه اینکه healer میخواستم باشم... یا شاید ranger از نوع hunter...
    همم knight و ... هم واسه شروع آسونه ولی دیگه خیلی کند راه میرن... D: اگه مخفی کاری رو یه جورایی میشد بیارن تو بازی خیلی خفن بود ولی واقعا کار دشواری بوده.

endurance / dex و بعد vitality و strength یا یه جورایی همزمان. بعد شاید تک و توک بقیه شون.

یکی از نقطه قوت های بازی، آنلاین بودنشه که من هیچوقت فکر نکنم بتونم :( چون ورژن 1 رو الان از استیم بخرم که بعید میدونم کسی بازی کنه آنلاین دیگه. ورژن 2 هم تا وقتی 1 رو نرم شروع نمیکنم، پس شاید اونم تاریخ انقضای آنلاینش بگذره ... :/ اصلا طعمشو نچشیدم...نمیدونم چه جوریه... فقط موقع boss ها افراد آنلاین رو میتونی summon کنی ؟ یا کلا میشه با هم دیگه رفت جلو بازی رو ؟ pvpیش هم که باید خیلی مزه بده با این سیستم مبارزه ای که داره !!!

پاراگراف آخری که گفتی چیزیه که اصلا دفعه پیش خیلی بهش توجه نمیکردم. ولی مثله اینکه این بازی ازت میخواد که به همه جزییات توجه کنی و یاد بگیریشون تا بتونی کمی احساس راحتی کنی.. مثله witcher 2 نیست که از اول تا آخرش با یه شمشیر و یه دست لباس بشه تمومش کرد : )) ...

یه چیزی هم که تازه فهمیدم تو بازی وجود داره، kick هستش : )) اصلا دفعه قبلی از همچین قابلیتی استفاده نکردم. چون تو pc بازی میکنم. این guide هایی که میاد توضیحش واسه دکمه های controllerـه نه کیبورد... واسه همین متوجه نشده بودم. ولی الان ویدئوشو دیدم. اسم اون یکی حرکت هم parry and riposteـه که timingـه دقیقی میخواد ... (اون ویدئو که طرف دست خالی میجنگید همش riposte انجام میداد.... حتی روی این knight گنده ها )
    امیدوارم چیز دیگه ای جا نمونه :
    Block Counter که اینم خیلی متوجه نشدم ... ولی فکر کنم منظورش اینه که وقتی ضربه با شیلد بلوک شد. یه heavy attack بزنیم خیلی dps میده .. ؟!
    parry o ripost که مشخصه ... واقعا خوب در آوردن این قسمت رو ... یاد بگیریم باید خیلی جواب بده... واسه هر enemy یه مدل انیمیت گذاشتن...
    backstab لذت بخش ترین نوع اتک D:
    یکی دیگه هست که میپره و بعد اتک میده ... اینم تست نکرده بودم :/
    فکر کنم بازم باشه ...
    فکر کنم منظورت deflection باشه

هر سپری یک deflection rate داره که مقدارش مخفی هست و در مشخصات اسلحه نیست و اگه به مقدار کافی باشه و ضربه حریف باعث از بین رفتن گاردت نشه ، حریف به حالت stagger میره یعنی همون گیجی بعد میتونی دمیج بیشتری وارد کنی

پیشنهاد من اینه که برای gift اول بازی Old With Ring رو انتخاب کنید چون راحت گیر نمیاد و بقیه هم که تاثیر خاصی ندارن
    Last edited by aminkhoob; 10-01-2015 at 00:35.

16. این کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه کلاس های مربوط به جادوگر رو انتخاب نکردم ولی کم کم داره از جادو خوشم میاد
    فقط از جادوی های پایرومنسی استفاده می کنم چون بقیه رو یکمی سخته و stat هام بهشون نمی خوره
    این دستکش پایرومنسی هم تا 15 تا آپگرید کردم دیگه خیلی قوی شده حتی با جادوهای معمولی هم میشه خیلی ها رو کشت
    این باسه که گرگ بزرگ بود هم رفتم با همین جادوها کشتم که کشتنش خیلی فایده داشت!
    پستای علیرضا توی تاپیک رو می خوندم در مورد این پایرومنسی می گفت بعضی هاش شبیه بمب اتمه یعنی تازه دارم به اون حرف علیرضا می رسم

حالا می خوام این دستکش رو بازم آپگرید کنم ولی فقط یه نفر هست که توی اون مرداب Blighttown می تونه اونو آپگرید کنه که خیلی هم روح می خواد
    تقریبا فک کنم یه 200 هزار تا روح باید جور کنم!
    باز دوباره باید برم سمت همون دره انداختن دشمنا
    کلا این قسمت darkroot garden رو فک کنم از قصد و برای فان گذاشتن
    بعضی وقتا دشمنا از تپه نمی افتن و من راحت با یه ضربه سپر می ندازمشون پایین یا حتی با یه جادو به نام force که اونا رو پرت می کنه پایین
    حتی دشمنا خنگ هم نبودن اینجا خیلی میشد روح جمع کرد چون اون سه چهار نفر اون چنان قوی نیستن و قدرتشون هم در حد 2000 روح که میدن نیست!

اشتباه نکن این بازی با بازی های دیگه فرق داره باور کن بدون جادو یه جاهایی رو نمی تونی بری و پشیمون میشی
    اون blighttown باسش رو بکشی و تمومش کنی باز جای بعدی خیلی سختر میشه و دشمنا خیلی قویترن
    حالا با این کلاس شروع کردی حداقل از همون اول به فکر این پایرومنسی باش
    یه نکته هم اینه که Attunement رو یکمی زیاد کن یعنی اگه زیر 10 باشه که اصلا نمیشه جادویی انتخاب کرد بعد تقریبا ار اون به بعد هر دو تا که زیاد کنی یه slot برای جادو داری
    منم با اینکه کلاسم جادوگر نیست ولی اینو تا 14 رسوندم تا حداقل 3 تا slot داشته باشم و بتونم بیشتر جادو با خودم ببرم

در مورد این ظاهر کردن هم توی آنلاین فک کنم همین جوری هم بشه و احتمالا آیتم های مخصوصی می خواد
    چون من دیدم طرف هر جای می خواست دو نفر رو ظاهر می کرد!
    ولی با همین آفلاین هم می تونی بری فقط ممکنه آنلاین یه سری جاها راحتر و آسونتر بشه به خاطر همین ظاهر کردن ها

سلام

من که با کلاس warrior رفتم و یک دور بازی رو تموم کردم و +NG رو هم کلی رفتم جلو .بعد مدت ها دوباره بازی رو اجرا کردم لولم 175 هست

الان که فکر می کنم می بینم جدا Dark souls یک پروژه ای بود واسه خودش !
    چقدر وقت میزاشتم تو این ویکی و اون ویکی جواب سوالامو در بیارم ، فیلم نگاه میکردم ، تو فروم های خارجی سوال می پرسیدم چون یه چیزایی رو دیگه فقط از کسایی که تجربه داشتن میشد فهمید خوب هم جواب میدادن اول که بیشتر میخاستم مکانیزم بازی رو یاد بگیرم ولی بعد مسائل حرفه ای تر شد مثلا اینکه از چه سلاحی و چه آپگریدی استفاده کنی اون اوایل هم که از همه چیز بی خبر بودم.

Inventory من دیگه یک کلکسیونی شده ولی بازم آیتم مونده . آیتم های باس ها و یک سری آیتم خاص ! یکی رو که من می دونم فقط توی ++NG میشه بدست آورد ! ( جل الخالق!)

بعد از کشتن باس آخر ( Gwyn,Lord of cinder ) در NG+ با روحش میتونی شمشیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازی یا میتونی ببری پیش مجسمه شکسته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که محل گروه warrior of sunlight هست و جادوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیری من چون میدونستم حالا حالا ها Faith ام به 50 نمیرسه که از Sunlight Spear استفاده کنم باهاش شمشیر Gwyn رو ساختم
    حالا شده یکی از فانتزی هام که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرمش و لباس Gwyn رو هم بپوشم و به طرف everlasting dragon پرت کنم !
    البته نسخه های ضعیف تر این جادو رو دارم

راست میگی منم وقتی این ویکی رو پیدا کردم دیگه تقریبا از جای دیگه استفاده نکردم نامردا سیر تا پیاز بازی رو در اوردن!

یه چند تا نکته ی مهم میگم شاید به دردتون بخوره:
    من موندم اگه ویکی نبود چی میشد و سازنده ها اصلا توی بازی یه ذره راهنمایی هم نذاشتن
    یعنی مثلا این سیر داستانی این همه کارکتر رو آدم باید از کجا بفهمه!
    اگه یه نفر تنهایی بخواد همه جزئیات رو بفهمه فک کنم باید یه سال وقت بذاره
    کلا سازنده ها خواستن از همه لحاظ کار گیمر سخت باشه!
    ولی این داستان ها شخصیت ها خیلی برام مهم نیست
    آخرش شاید همه شون رو از دم کشتم آخه تا می تونستم ازشون خرید کردم بعضی هاشون هیچی دیگه ندارن!

در مورد شمشیر نه از اون شمشیری که گفتم استفاده نمی کنم و به درد نمی خوره چون خیلی سنگینه
    فعلا از همون Drake Sword استفاده می کنم و همین طور یه نیزه جدیدا گرفتم خیلی قویه همون اولش قدرت برقی داره و سریع هم هست
    فک کنم آپگریدش کنم خیلی عالی بشه
    فقط حیف ظاهرا این Quelaag's Furysword بدست اوردنش سخته یعنی من روح Quelaag رو دارم ولی برای ساختن این شمشیر راه درازی رو دارم

مرسی آقا توضیحاتی خوبی دادی
    در مورد انگشتر من فک کنم نصف بیشتر انگشترهای خوب رو پیدا کردم و فعلا کمبودی ندارم
    در مورد سپر من یکمی به مشکل خوردم یعنی حواسم نبود یه سری ها که attack بالا داشتن رو زیاد کردم در صورتی که مقاومت سپر مهمه به خصوص مثلا در مقابل آتش
    حالا بهترین سپرها از نظرت چیه؟
    من فعلا دارم با یه سپر به نام Crystal Shield میرم که آپگرید هم نمیشه
    در موردش شمشیر هم با همون نیزه میرم که خیلی خوبه ولی سلاح بهتر از اون باید خیلی زیاد باشه
    فعلا از جادو استفاده می کنم با دشمنا به مشکل نمی خورم شاید حالا جلوتر شمشیر بهتر هم گیر اوردم

18. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یادش بخیر یه کاراکتر ساخته بودم اسمش این بود : Angel of Death

بیلدش رو خودتون نگاه کنین . خیلی جالب بود بازی باهاش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا جلادی بود واسه خودش . هر چند یه کم سخت بود بدون ارمور . اما لااقل quick roll داشت . دور بعد میشد endurance رو بالا ببری و Armor of Thorns رو هم تنش کنی .
    Last edited by Gregar; 11-01-2015 at 00:02.

20. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •