من پشیمونم دارک سولز رو خیلی دیر رفتم
.gif)
موقعی که بازی منتشر شد که کنسول نداشتم بعدشم که برای پی سی اومد احساس کردم زیاد بهینه نیست و پورت خیلی خوبی نشده و حتما هم بلزی دسته می خواد که من معمولا توی پی سی از دسته استفاده نمی کنم و دوس دارم بازی با موس و کیبورد بهینه باشه که این مشکل توی شماره دوم بازی حل شده و دقیقا توی پی سی بازی بهینه ست
بعد اینکه بازی برای پی سی منتشر شد تقریبا چند ماه بعدش من کنسول هم داشتم ولی زیاد پیگیر این بازی نشدم یعنی می خواستم بازیو بگیرم برم ولی موقعیتش پیش نیومد
پست های اولیه تاپیک هم خیلی جالبه
جا داره از علیرضای عزیز هم تشکر کنم که خیلی به بچه ها کمک کرد
یعنی بعضی از راهنمایی هاش خیلی عالی بود
حالا واقعا اونایی که چه نسخه کنسول چه نسخه پی سی رو شروع کردن و توی تاپیک اعلام کردن دارن بازیو میرن الان اعتراف کنن که همه شون بازیو تموم کردن؟
من یه بار بازیو رفتم بدون هیچ راهنمایی و چون زیاد بازیو بلد نبودم خیلی بد رفتم
بعدشم دوباره شروع کردم با Bandit رفتم که اینبار خیلی خوب رفتم و الانم دارم ادامه میدم
حتی اون باس فایت هایی که بعضی ها می گفتن خیلی سخته رو راحت بعد دو سه بار کشتم
نکته مهم بازی اینه که دیگه واقعا بی تعارف همه باید حداقل یکمی از Walkthrough و ویکی بازی و اینجور چیزا استفاده کنن وگرنه باید هی عذاب بکشی
مثلا همین Drake Sword رو فک کنم کمتر کسی بتونه خودش بدون هیچ راهنمایی کشف کنه که باید بگیره
همین شمشیر خودش باعث میشه حداقل اوایل بازی یکمی راحتر بشه وگرنه بدون اون یه سری جاها غیر ممکن بودش
کلا از اون بازی هاست که ویکی اون خیلی به درد می خوره و می تونی جزئیات مختلفی رو از اون بفهمی
من دارم همون نسخه Prepare to Die Edition رو میرم ولی توی X360
پشیمونم بازیو دیر رفتم ولی این احساس رو ندارم مثلا یه بازی دو سه سال از انتشارش گذشت پس تموم شد نباید بری!
بازی های تاپ همیشه تاپن و حتی بعد از یه نسل هم بری برات لذت بخشن و من خودم خیلی بازی ها رو با تاخیر بازی کردم ولی جزو بازی های مورد علاقم تبدیل شدن
فقط یه مشکلی هست بازی حس کنجکاوی ایجاد می کنه و این خودش باعث اعتیاد میشه که آدم از کار و زندگی می افته
.gif)
نکته مثبتش اینه که مولفه های نقش آفرینی بازی فوق العاده ست یعنی توی بازی اگه پیشرفت نکنی یعنی الکی داری بازیو میری و هیچ کاری نمی تونی کنی و همین طور کلا انگار همه بازی براساس انتخابای گیمره چون میشه حتی یه نفر که به درد می خوره رو هم کشت و اون فرد دیگه اصلا وجود نداشته باشه و همین طور خیلی موارد دیگه که همه اینا باعث میشه که شاید 1000 نفر هم بازیو برن به 1000 حالت مختلف و با انتخاب های مختلف بازیو رفته باشن...