تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 62 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 613

نام تاپيک: Galaxy Ace S5830 | گوشي سامسونگ با پردازنده ي 800 مگاهرتزي و صفحه نمايش 3.5 اينچي

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راجع به این گوشی...

به لحاظ باتری نسبتا ضعیف هست(قبلا گفته بودم معمولیه؛ اما خب یه مقدار کمتر از معمولیه.)

سی پی یوش armv6 هست و تعدادی بازی بوده که نصب کردم و چون سی پی یوی armv7 نداشته نتونسته بازیها رو اجرا کنه.

بازیهای HD روش اجرا نمیشن.

گهگاهی قفل میکنه و مجبورم دکمه‌ی Home رو نگه‌دارم و Clear Memory کنم.(البته فک کنم فکتوری ریست کنم مشکل حل بشه اما خب فعلا نمیتونم.)

با نگهداشتن دکمه‌ی کم و زیاد صدا نمی‌شه رفت آهنگ قبل یا بعد و متاسفانه هیچ Appای وجود نداره که حتی وقتی گوشی صفحه‌ش خاموشه بتونه این کارو انجام بده. بهتر بگم، اگه گوشی تو جیبتون باشه و بخواین برین ترک بعد، باید درش بیارین و گوشی رو باز کنید و بعد برید آهنگ بعد، فاجعه‌س، نه؟

متاسفانه به جز یک Custom Rom ضعیف گزینه ی دیگه‌ای برای Ace وجود نداره.

اپ MoboPlayer که برای اجرای ویدئوها بدون کانورت کردن هست رو نصب کردم اما روی بعضی فرمتا سی پی یو کم میاره و در کل مقداری هم لگ داره(گاهی تصویر با صدا سینک نیست.)

کلا اندروید شبکه‌های بیسیم Ad-Hoc رو پیدا نمیکنه که جای ناامیدی داره(البته با نصب نرم افزاری مثل Connectify میشه مشکل رو تا حدودی حل کرد؛ یا حتی تغییراتی در خود سیستم اندروید که البته همیشه جواب نمیده.)

رم داخلی خیلی کمی داره که نصب نرم‌افزارا رو بسیار محدود می‌کنه. مگه اینکه به Move2SD enabler رو بیارین.

کلا نظر بنده این هست اگه میتونید مبلغ بیشتری هزینه کنید، یه سامسونگ گلکسی اس I9003 تهیه کنید(یا مواردی مشابه.)

کلا Ace گوشی بدی نیست.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب این رام سه فایلی نمیدونم چرا سامسونگ به صورت سه فایلی عرضه کرده ولی نباید از 2.2.1 به 2.3.3 به صورت مسثقیم رفت شما باید اول یک رام 2.3.3 یا 2.3.4 فلش کنین بعد به این رام برگردین حالا نگران نباش شما باتری گوشیرو در بیار دکمه های که به حالت دانلودینگ میره رو 30 ثانیه نگه دار بد همون حالت از کسی بخواه که باطری رو بزاره سر جاش حالا گوشی به دانلودینگ میره بعد یک رام 2.3.3 فلش کن بعد این رام رو بریز
    میشه بیشتر توضیح بدید؟ من الان رام رسمی 2.2.1 عربی دارم...روت هم کردم...آنروت کنم اول...بعد چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید؟ من الان رام رسمی 2.2.1 عربی دارم...روت هم کردم...آنروت کنم اول...بعد چی؟
    اول انروت کنین بعد یک رام رسمی 2.3.3 یا 2.3.4 فلش کنین فرقی نداره مال کدوم کشور باشه فقط این جدیده نباشه بعد این رام جدید خاورمیانه رو فلش کنین برای اطلاعات بیشتر به سایت ---------.ir برید

4. این کاربر از hamidb4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اول انروت کنین بعد یک رام رسمی 2.3.3 یا 2.3.4 فلش کنین فرقی نداره مال کدوم کشور باشه فقط این جدیده نباشه بعد این رام جدید خاورمیانه رو فلش کنین برای اطلاعات بیشتر به سایت ---------.ir برید
    کاملا جواب داد...مرسی واقعا اطلاعاتت دست اول بود

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

کاملا جواب داد...مرسی واقعا اطلاعاتت دست اول بود
    چطوره 2.3 ??? یکم تعریف کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

الان دارم این رامو تست میکنم تو مصرف باتری بهینه هست پنچمارکشهم بین 1240 تا 1300 بود نکته جدیدی دیدم حتما اعلام میکنم

8. این کاربر از hamidb4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چطوره 2.3 ??? یکم تعریف کنید
    والا به نظرم یکم روونتر شده...شکل آیکون باتری و آنتن عوض شده ...مصرفش واقعا بهینه شده...یه مارکت مال خود سامسونگ اضافه شده...
    فعلا زیاد کار نکردم باهاش...تغییرات بجز باطری زیاد برام محسوس نبود...

10. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی lock screen کنده که شنیدم همه ی 2.3 های رسمی این باگ رو دارن
    در ضمن فلش و فایر فاکش هم نصب شدن
    زودتر میاد بالا ولی احساس میکنم بعضی وقت ها کنده
    والا به نظرم یکم روونتر شده...شکل آیکون باتری و آنتن عوض شده ...مصرفش واقعا بهینه شده...یه مارکت مال خود سامسونگ اضافه شده...
    فعلا زیاد کار نکردم باهاش...تغییرات بجز باطری زیاد برام محسوس نبود...
    چه مارکتی؟ من چیزی ندیدم جز sam4.0 و samsung apps و market که قبلا هم بود!!

12. این کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اون مارکت که آیکونش شبیه M هست و بالاش سر روبات آندروید هست... قبلا واسه من نبود... کند بودن تو lock screen رو منم حس کردم...

14. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بله باید بگم این رام خیلی کند هست و این کندی واقعا عذاب اوره فکر کنم من به همون رام 2.2.1 برگردم چون تحمل این کندی رو ندارم این رام چیزه زیاد خواصی نداشت اگر کسی خواست به رام قبلی برگرده اطلاع بده تا راهنماییش کنم

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

[QUOTE=malkemid;6418892]اون مارکت که آیکونش شبیه M هست و بالاش سر روبات آندروید هست... قبلا واسه من نبود...
    خب برای کسایی که تا حالا گوشیشون رو ریست نکردن طبیعی هست اگر گوشی رو ریست کنین البته با رام 2.2.1 اندروید مارکت پاک میشه به جاش این میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •