به نظر من الان دیگه مثل 2 یا3 سال پیش نیست که بخوایم گوشی عوض کنیم چون الان اکثر کسایی که گوشی باز بودن رو به یه سیستم عامل آوردن و سعی در ارتقای اون دارن نه اینکه یه گوشی جدیدتر بخرن مثل قبلنا که هرماه با اومدن یه گوشی جدید گوشی رو باید عوض میکردی.
الان واسه شما یا من یا بقیه دوستان دو نکته مهمه اول انتخاب سیستم عامل که اگه اندروید باشه باید ببینی ساپورت و ارتقا داره یا نه بعدم انتخاب برند هستش.
کسایی که موتو میخرن عاشق برند هستن نه چیز دیگه و احتمال زیاد رو همون برند میمونن
در مورد خرید و فروش اتفاقا چون موتو ها یه مقدار کم هستن تو بازار همیشه یه سری مشتری خاص خودشون رو دارن که دنیال تک بودن هستن و این مورد تو بازار ایران تنها در مورد موتو صحت داره .
شما نگاه کنید اطراف شما چند نفر موتو دارن احتمالا هیچکی در حالی که نوکیا و سامسونگ و بقیه خیلی زیادن
در مورد صفحه نمایش یه چیز رو مطمئنم اونم اینه که با اون رزولوشن آتریکس که به جز رتینا از تمام گوشیهای موجود تو بازار بالاتره اگه کیفیتش بالاتر نباشه پایینتر نیست و متاسفانه تو ایران موتو یه مقدار مورد اجحاف قرار گرفته والا بالاترین کیفیتها همیشه متعلق به موتو هست و به نظر من موتورولا یه گوشیه اصیله که هیچوقت تابع نظر دلالها و فروشنده ها نبوده (منظورم تو ایران نیست)ودائما دنبال خلاقیت و نوآوری بوده و همینم تا حدودی به ضررش تموم شده تو بحث فروش در حالی که اگه یه بار موتو رو استفاده کنی ازش دست بر نمی داری.