تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 43 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 421

نام تاپيک: LG Optimus Black اولین گوشی اندرویدی LG با ضخامت 9 میلیمتر

داره خودمونی میشه hatef_motahhary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران گرمسار

پيش فرض

اندروید 4 واسه این گوشی نمیاد؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فعلا ال جی چیزی نگفته

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سری اکسپریای 2011 Jelly Bean رو دریافت نمی کنن.
    و o2x و بلک ics رو دریافت نمی کنن...

Every time Google announces a new version of its Android mobile OS, every droid user out there starts asking - will my smartphone get it? Well, we have some bad news for Sony Ericsson phones regarding Android 4.1 Jelly Bean and worse still - LG cancelled the ICS update for two of its phones.
    Sony (actually, Sony Ericsson at the time) made sure to announce early on that its 2011 Xperia lineup will be updated to Android 4.0 Ice Cream Sandwich (even if the company wasn't so quick to actually deliver the updates). And now is has revealed that the Xperia arc S and Xperia mini pro won't be getting Jelly Bean.

This is coming from John Cooper, UK Product Manager for Sony Mobile, and while he didn’t say anything about other models, they all use the same chipset (with the arc S using an overclocked version). This means it's more than likely that the entire 2011 lineup will be missing out on the Android 4.1 JB fun.
    As for the 2012 Xperia phones, Cooper says they're still reviewing which handsets are "the best for the Jelly Bean update" and promised Sony will announce its decision on Facebook once it figures it out.
    No Jelly Bean sounds rough, but LG Canada had some worse news for some of its users - no Ice Cream Sandwich update for the LG Optimus 2X and Optimus Black. The LG Optimus 2X was expected to get Ice Cream Sandwich in Q2 but got [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the Optimus Black was originally scheduled for Q3.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Optimus 2X will not be receiving the ICS upgrade. The original upgrade announcement was a general statement issued from HQ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    LGCanada

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Optimus Black will not be receiving the ICS upgrade. The original upgrade announcement was a general statement issued from HQ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    LGCanada

Now it turns out that the ICS update for both phones has been canceled - in Canada, at least. The statement doesn't make it entirely clear if this is a country-specific thing or if all Optimus 2X and Black phones will remain stuck on Gingerbread.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Arius.anthesious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض کمک در زمینه وصل شدن به اینترنت با گوشی از طریق اینترنت کامپیوتر

با سلام
    من چند روزیه که یک ال جی p970 خریدم
    من تو خونه اینترنت adsl دارم بدون وایرلس
    می خواستم با گوشی ازطریق کامپیوتر به اینترنت وصل شم ولی نتونستم
    تو کامپیوتر یک ad hoc ساختم و internet sharing رو هم فعال کردم ولی گوشی اون رو نمی شناسه
    و تازه برای امتحان هم به یک وایرلس وصل شدم ولی موقع اتصال همش این کار رو انجام میده
    scan------ip obtaining-----------disconeccted
    لطفا در این زمینه کمکم کنید
    با تشکر
    در ضمن هرچه ساده تر توضیح دهید

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 درخواست راهنمایی جهت خرید یه گوشی! (با مسئولیت محدود - یعنی محدودیت بودجه - حداکثر 420)

سلام.
    دوستانی که این گوشی را دارند، ازش راضی هستند؟
    من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
    دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت این گوشی تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
    ساخت کره هست، نه؟
    یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
    در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که این گوشی را دارند، ازش راضی هستند؟
    من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
    دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت این گوشی تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
    ساخت کره هست، نه؟
    یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
    در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)

سلام..
    الانشم قیمتش حدود 440 هست..
    گوشی عالی هست.. من خودم این گوشی رو داشتم..

کیفیت نمایشگرش خیلی خوبه..
    پردازشگر 1ghz از نوع Cortex A8 هست که جز بهترین تک هسته ای ها هست..
    پردازنده گرافیکشم PowerVR SGX530
    گوشی خیلی خوبیه.

7. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

...
    الانشم قیمتش حدود 440 هست...
    ...
    سلام.
    ای بابا، رفتم به باباهه میگم چند، میگه 580! نمیدونم این قیمتو از کجاش در آورده میگه...
    شما تهرانی هستید؟
    فکر کنم توی تهران 440 گیر بیاد، ولی شهر ما نه... . فکر کنم باید به بچه بگم برام بخرند، بفرستند... .
    Last edited by atlas-m; 17-08-2012 at 18:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.
    ای بابا، رفتم به باباهه میگم چند، میگه 580! نمیدونم این قیمتو از کجاش در آورده میگه...
    شما تهرانی هستید؟
    فکر کنم توی تهران 440 گیر بیاد، ولی شهر ما نه... . فکر کنم باید به بچه بگم برام بخرند، بفرستند... .
    دست دوم این گوشی ارزش خرید داره؟
    من تاحال دست دو نخریدم، یکم می ترسم.

داره خودمونی میشه Arius.anthesious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز گوشی خیلی خوبیه ولی نباید انتظار داشته باشی مثل دوهستهای ها کار کنه
    ولی تو رنج خودش عالیه من اینو دارم ازش بنچمارک گرفتم از galay s یه چند تا گوشی عقب تر بود جالب که گوشی htc desire hd فقط چند امتیاز بالا تر بود
    در کل گوشیه عالیه
    من الان چند وقته دارمش عالی کار میکنه راضیم
    در ضمن دیجی کالابا گارانتی یاس زده 490 تومان
    اگه با گارانتی میخوای فقط یاس بگیر گر جه من بدون گارانتی تو کرمانشاه خریدم 400
    البته یه ماه پیش
    الان احتمتلا باید 450 تومانی باشه
    حتما خر در ضمن خودش فارسی داره نری بدی فارسی کنن و برنامه براش زیاد پیدا میشه
    دسته دو نخر احتمال مشکلش زیاده مگر نه من خودم یه بار برام پیش اومد آیپد 400 بخرم نگاش کردم سالم بود
    ول وقتی اونجا امتحان کردم بایکی از دوستام فهمیدم یارو تبلت رو ترکونده

11. این کاربر از Arius.anthesious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

دوست عزیز گوشی خیلی خوبیه ولی نباید انتظار داشته باشی مثل دوهستهای ها کار کنه
    ولی تو رنج خودش عالیه من اینو دارم ازش بنچمارک گرفتم از galay s یه چند تا گوشی عقب تر بود جالب که گوشی htc desire hd فقط چند امتیاز بالا تر بود
    در کل گوشیه عالیه
    من الان چند وقته دارمش عالی کار میکنه راضیم
    در ضمن دیجی کالابا گارانتی یاس زده 490 تومان
    اگه با گارانتی میخوای فقط یاس بگیر گر جه من بدون گارانتی تو کرمانشاه خریدم 400
    البته یه ماه پیش
    الان احتمتلا باید 450 تومانی باشه
    حتما خر در ضمن خودش فارسی داره نری بدی فارسی کنن و برنامه براش زیاد پیدا میشه
    دسته دو نخر احتمال مشکلش زیاده مگر نه من خودم یه بار برام پیش اومد آیپد 400 بخرم نگاش کردم سالم بود
    ول وقتی اونجا امتحان کردم بایکی از دوستام فهمیدم یارو تبلت رو ترکونده
    برای روتش مشکلی نداری؟ اصلا روتش کردی؟ اگه روتش کردی، می تونی روششو بگی. می خوام بدونم گوشی پر دردسری نیست. فروم خاصی برای روت این گوشی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •