من که تصمیم گرفتم بار اول با شمشیر + Fire برم!
میگم آدم اسپل جدید از کجا یاد میگیره؟
خوب اینم خودش یک داستان دیگه ای است
شما اول بازی با توجه به نژادت چند تا spell اتوماتیک داری که میتونی ازشون استفاده کنی. اما spell های جدید که تعدادشون به اندازه موهای سر هست
رو باید از مغازه بخری
یا همینطور میتونی از اشخاص عادی که mage هستند یا اونهایی که عضو mage guild هستند بخری. هر چقدر spell قدرتمند تر باشه گرونتره. البته باید توجه داشته باشی که هر Spell زیر مجموعه ی یکی از این پنج مهارت جادوگری هست:
Destruction-Alteration-Restoration-Illusion-Conjuration
مثلا آتیش یا fire زیر مجموعه ی destruction هست. شما مهارت های مختلفی در بازی داری مثلا شمیشیر زنی. Destruction هم یکی از این مهارت هاست. هر چقدر آتیش شما قوی تر باشه به مهارت Destruction بیشتری احتیاج داری وگرنه spell بیخودی نخرید. اول باید مهارتش رو داشته باشید. دوما باید با اندازه ی کافی magicka داشته باشید. یعنی مثلا آتیش ضعیف 5 تا magicka از شما کم میکنه و آتیش قوی 50 تا. شما باید حداقل به اندازه 50 تا magicka داشته باشید تا بتونید از آتیش قوی استفاده کنید. شاید بپرسید magicka اصلا چیه؟ magicka همون مقدار کلی جادوی شماست و رنگش آبیه و هر چقدر مقدار بیشتری از spell استفاده کنید از magicka شما کم میشه البته بعد از مدتی که بستگی به ویژگی های کاراکتر شما داره magicka دوباره پر میشه. همینطور میتونید از potion برای پر کردن magicka استفاده کنید. ولی من راجبه مقدار کلی magicka صحبت میکردم که بستگی به ویژگی های نژادی شما داره و همینطور وقتی لول آپ می شید مقدار کلی magicka شما افزایش
پیدا میکنه.
__________________________________________________ _____
یه کوئیز گذاشتن برای اینکه ببینید چقدر در مورد اسکایریم اطلاعات دارید برید تست بدید. من 100 زدم
.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید