آره
از شماره اول هم به همین صورت بودش
شپرد یه هویته و چهره و جنسیت و ایناش دیگه به دلخواه هر گیمره
کلا توی اکثر بازی های نقش آفرینی انتخاب جنسیت برای کارکتر اصلی وجود داره مخصوصا توی بازی های شرکت بایوور
آره
از شماره اول هم به همین صورت بودش
شپرد یه هویته و چهره و جنسیت و ایناش دیگه به دلخواه هر گیمره
کلا توی اکثر بازی های نقش آفرینی انتخاب جنسیت برای کارکتر اصلی وجود داره مخصوصا توی بازی های شرکت بایوور
دقت نکرده بودم....
این کرکترشم باحاله...مثه شپرد!![]()
سلام دوستان
من دیشب یه ویدئو جدید از بازی دیدم اسلحه M55 رو نشون میده تا خواستم بزارم دیدم شارز نتم تموم شد
برید ببینید در نوع خودش جالبه جای بحث داره
الان هم دیال اپم.....
ویدیو رو دیدم و گرخیدم!!!آرمور جالبی بود . فقط یک چیزی واسم لو رفت (مطمئن نیستم) ولی اینبار دشمنامون باتارین هایی هستند که توسط ریپر ها تقویت شدند و چون سیارشون رو هم ترکوندیم کینه ای شدند. ثانیه 30 ویدیو 55 مگی رو نگاه کنید میبینید که یک موجود 4 چشم رو شپرد میزنه و 4 چشما فقط باتارین ها هستند. شاید شما زود تر حدس زده بودین.
چه محیطایی طراحی کرده عالیه.
یک چیزه دیگه ای که دیدم کاور گیری در این نسخه جذاب تر میشه. مخصوصا میتونه استفاده از اسنایپر رو جالب تر کنه. روی بعضی مونع که ارتفاع بلندی دارند نردبون گذاشتن و چون در این نسخه قالبیت بالارفتن از نردبون رو داره راحت میشه رفت از یک مکان مناسب بالاتر از میدان جنگ( یعنی دو متر بالاتر) همه رو کشت. خیلی جالبه.
بعد روی کله شپرد رو موهاش خط انداختن بنده خدا بعد مدت ها رفته سلمونی!!
یه چیز دیگه هم الان دیدم برام خیلی خیلی جذاب شد و برام سوال پیش اومد!!! (من در حال دیدن دارم پست رو اپدیت میکنم)
در ثانیه 42 همون ویدیو 55 مگی شپرد داره با یک توریان میجنگه که توسط ریپر ها تغییر ساختار پیدا کرده. مثل انسان ها که هاسک میشن. پس احتمالا باقی نژاد ها هممورد حمله قرار گرفتند و توسط توسط ریپر ها به این شکل در اومدن و تبدیل شدن. سوالی که واسه من پیش میاد اینه که شپرد چند مدت از صحنه جنگ بیرون بوده که ریپر ها به کل کهکشان حمله کردند و برده از هر نژادی جمع کردند؟ پس احتمال زندان افتادن شپرد در اوایل بازی واسه من بیشتر شد.
در ضمن فقط ویدیو 55 مگی رو دانلود کنید چون حاوی اون یکی ویدیو هم هست.
در ضمن ظاهر جدید کنسول شخصی شپرد که ایمیل هاش میره توش رو هم میشه دید
Last edited by AlexMercer; 06-01-2012 at 06:50.
یک سوال ؟ این نسخه بازم EDI به عنوان AI صفینه حضور داره ؟ واسه سربروس خبر چینی مگه نمیکنه؟ مگه میشه؟ تازه گفتن دیالوگ های بین جوکر و EDI طنز تر میشه.
این 3mb هسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sexual content داره پس رومنس هم داریم !
تیم بایوور امروز از تعطیلات برگشت. در اول خبرشون اعلام کردند که خبر های جدید در مورد دموی بازی در طی دو هفته اینده اعلام میکنند.
احتمال زیاد دمو برای 24 یا 31 ژانویه بیاد!
10Best Mass Effect Teammates
IGN لیستی از 10 شخصیت برتر گذاشته که خیلی جالبن هستش.
10. Mordin
9. Kasumi
8. Jack
7. Miranda
6. Thane
5. Legion
4. Liara
3. Wrex
2. Tali
محتوای مخفی: شخصیت متخب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن..: انتخاب خیلی خوبی هستش من چرا این عشقمو از دست دادم نمیدونم : دی
خداییش راس میگه گروس یک کلاس خاصی داره . جالبه باید کامنت های هواداران در مورد این انتخاب رو توی سایتش خوند فکر کنم کلی انتقاد کنن که چرا اشلی نیست.
لگیون زیاد از نظر من جالب نیست. به دلیل اینکه اواخر بازی به تیم اضافه میشه فرصتی نیست باهاش ماموریت رفت و حتی توی overload هم اگر استفادش کنی بازی خراب میشه!
به نظر من اتفاقا" لیجن یک موجود منحصر بفرد هست . یادم میاد اون موقعی که برده بودنش توی اون اتاقه ، هی ازش سوال میکردم ببینم فلسفه ش چیه ، اعتقادش چیه . بعد همینجوری نگاش میکردم . به نظر من پیدا کردنش و نجات دادنش هم کاملا" منحصر بفرد بود . کلا" داشتن ِ یک گِت خیلی حس ِ خاص بودن داره ( حامد هم که عشق ِ خاص بودنه) .
یک گِت ِ فرمانبردار مث ِ این میمونه که یه هیولا رو رام کردی . . . توی یونیورس هم گِت ها مطیع ِ کسی نبودن این فقط شپرده که گِت داره ( انگار قناریه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)