سلام ویندوزم قبلا پیام میداد جنیون نیست ولی این بار پیام میده که اکتیو نیست چند روز قبل ازRemove wat استفاده کردم حال باید چکارکنم؟
سلام ویندوزم قبلا پیام میداد جنیون نیست ولی این بار پیام میده که اکتیو نیست چند روز قبل ازRemove wat استفاده کردم حال باید چکارکنم؟
سلام دوستان. آقا من kb971033 رو نصب کردم. خودم که نه
از remove wat استفاده کردمو به خوشی کارش تموم شد.
الان از wnidows loader که استفاده میکنم و uninstall رو میزنم این ارور رو میده. چیکارش کنم؟
![]()
مگه کرک ویندوز تاریخ مصرف داره تا اونجایی که من می دونم اگه آپدیت نکنی مشکلی نیست..!؟
Last edited by m jax; 24-04-2011 at 21:24.
سلام
چه اروری میده؟
سلام
یه بار دیگه ویندوز را کرک کنید
با استفاده از توضیحات پست اول این تاپیک
سلام.
آيا راهي هست كه بشه فهميد كه ويندوز، از اول ارجينال بوده يا اينكه بعدا كرك شده؟ (منظورم ويندوز سونه)
متشكرم.
من از ویندوز هفت sp1 استفاده می کنم و روی لپ تاب نصب کردم ولی وقتی همون اول کرک می کنم بعد از restart دیگه بالا نمیاد
من تاحالا از هر کرکی استفاده کردم sleep ویندوز رو خراب کرده
کسی کرکی سراغ داره که اینو خراب نکنه ؟واسه من خیلی مهمه این قابلیت
نه خیر...مسلماً تاریخ مصرف نداره ولی بعضی وقتا بدون اینکه آپدیت بشه هم از کار می افته ...
آپدیت کردید یا خود ویندوز رو نصب کردید؟شاید از نسخه های دستکاری شده هستش که خودشون کرک شدن ...
این رو امتحان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
Watermark من حذف شد. اما نمی دونم چرا وقتی می خوام لودر رو اجرا کنم می نویسه که تغییر داده سده می بایست کرک قبلی پاک بشه در حالی که من کرک هارو پاک کرده هم و فقط Watermaker رو زدم. حالا چیکار کنک ویندوزم فعال شه.
خودش sp1 هست و کرک نشدهآپدیت کردید یا خود ویندوز رو نصب کردید؟شاید از نسخه های دستکاری شده هستش که خودشون کرک شدن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)