تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 53 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 530

نام تاپيک: S5250 » تاپیک مخصوص گوشی Wave 525

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام دوستان...
    در مورد این گوشی رویو های زیادی خوندم و همینطور نظرات دوستان رو هم دیدم...

چنتا سوال داشتم از خدمتتون :

1- در مورد سرعت گوشی حرف و حدیث زیاد بود طبعا پردازنده خیلی فوقی نداره و انتظارم نمیره داشته باشه ولی یه سوال داشتم که فقط با اجرای یه برنامه مخصوصا پلیر موزیکش آیا سرعت به طور محسوس کم میشه ؟ و اگه آره آیا مثلا میشه همزمان با اجرای موسیقی یک یا 2 نرم افزار دیگه باز کرد مثلا به گشت زنی در وب پرداخت یا بازی کرد و اس ام اس داد و... ، یا سرعت افتش اذیت کننده میشه ؟

2- در مورد بدنه گوشی ، آیا استحکام نسبی رو داره ؟ تو دست به نظر گوشی محکمی میرسه یا ازوناست که با کوچکترین ضربه یی به فنا میره ( خود ویو 1 تو دستم به نظر خیلی شکستنی میومد حالا اینو نمیدونم ) ؟

3- درب باطری ( و سایر اجزا ) خوب فیکس شدن ؟ درب باطری لقی نداره ؟ ( حتی اگه داره ولی کم لطفا بگین ) ؟ این مورد برام مهمه...

4- کیفیت ال سی دی و عکس العملش رو خوب اکثرا مناسب دونسته بودن... تو یه ویدئو دیدم نسبت به ویو 723 سرعت گشت زنی تو بخشای گوشی کمتر بود... در کل به نظرم بیشتر به پردازنده بر میگشت تا کیفیت تاچ... خواستم دوستان اگه ممکنه نظرشونو بگن ، در کل تاچش با کیفیت و سریع هست یا خیر ؟

5- اس ام اس زدن برای انگشتای نسبتا بزرگ باهاش راحته یا انگشت قلمی میخواد ؟

6- برنامه پیکسل ویوئرش فایلای پی دی اف رو سریع باز میکنه ؟ جابجایی بین صفحات چطوره ؟ کلا میشه راحت باهاش پی دی اف خوند یا نه ؟

ممنون...

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان گوشی من wave 525 هست.من وقتی فایلی برام بلوتوث میشه این فایل توی حافظه خود گوشیم ذخیره میشه و توی مموری کارت نمیره.
    دوستان بهم گفتند مسیر زیر رو برم setting>memoru>defult memory
    در بخش بلوتوث مموری defult را به memory card تغییر بدم.من این کار رو کردم ولی باز هم وقتی یه فایل برام بلوتوث میشه توی حافظه خود گوشی میره.به این مسیر که باز هم میرم میبینم دوباره تیکش رفته روی phone .رم گوشیم هم 2 گیگ هست از همین micro ها.خود فروشنده بهم داد.حالا چکار کنم

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان...
    در مورد این گوشی رویو های زیادی خوندم و همینطور نظرات دوستان رو هم دیدم...

چنتا سوال داشتم از خدمتتون :

1- در مورد سرعت گوشی حرف و حدیث زیاد بود طبعا پردازنده خیلی فوقی نداره و انتظارم نمیره داشته باشه ولی یه سوال داشتم که فقط با اجرای یه برنامه مخصوصا پلیر موزیکش آیا سرعت به طور محسوس کم میشه ؟ و اگه آره آیا مثلا میشه همزمان با اجرای موسیقی یک یا 2 نرم افزار دیگه باز کرد مثلا به گشت زنی در وب پرداخت یا بازی کرد و اس ام اس داد و... ، یا سرعت افتش اذیت کننده میشه ؟

2- در مورد بدنه گوشی ، آیا استحکام نسبی رو داره ؟ تو دست به نظر گوشی محکمی میرسه یا ازوناست که با کوچکترین ضربه یی به فنا میره ( خود ویو 1 تو دستم به نظر خیلی شکستنی میومد حالا اینو نمیدونم ) ؟

3- درب باطری ( و سایر اجزا ) خوب فیکس شدن ؟ درب باطری لقی نداره ؟ ( حتی اگه داره ولی کم لطفا بگین ) ؟ این مورد برام مهمه...

4- کیفیت ال سی دی و عکس العملش رو خوب اکثرا مناسب دونسته بودن... تو یه ویدئو دیدم نسبت به ویو 723 سرعت گشت زنی تو بخشای گوشی کمتر بود... در کل به نظرم بیشتر به پردازنده بر میگشت تا کیفیت تاچ... خواستم دوستان اگه ممکنه نظرشونو بگن ، در کل تاچش با کیفیت و سریع هست یا خیر ؟

5- اس ام اس زدن برای انگشتای نسبتا بزرگ باهاش راحته یا انگشت قلمی میخواد ؟

6- برنامه پیکسل ویوئرش فایلای پی دی اف رو سریع باز میکنه ؟ جابجایی بین صفحات چطوره ؟ کلا میشه راحت باهاش پی دی اف خوند یا نه ؟

ممنون...
    سلام..
    دوست عزیز..
    من ویو723 دارم . ولی قبل از خریدش قصد خرید ویو525 داشتم البته صفحه کلید دارش. خیلی تحقیق کردم..
    با توجه به تحقیقاتی که کردم جواب سوالات رو میدم.

در مور پردازنده.. در حالت معمولی سرعت گوشی خوبه ولی میگن موقع موزیک گوشی دادن یا اجرا 2 برنامه همزمان گوشی کمی کند میشه... همینطور در همین تاپیک یکی از دوستان گفتند که بعضی از بازی های خود بادا رو هم با کمی افت فرم اجرا میکنه.. البته من ویدیو های زیادی دیدم که سرعت گوشی خیلی خوبه..

در مورد استحکام. به هرحال یک گوشی هست و از قطعات ظریفی ساخته شده و باید مواظب باشید. من ویو 723 چند بار از دستم افتاده چیزیش نشده.. البته بدنه ویو 723 استیل هست.

من با تاچ ویو 525 کار نکردم ولی تاچ ویو 723 فوق العاده حساس هست .. حتما ویو 525 هم همینطور خواهد بود..
    ال سی دی خوبی داره 3.2 اینچ فکر نکنم برای کسانی که انگشت درشت هم داشته باشند دچار مشکل بشند.
    شتاب سنج هم داره در صورت لزوم به لندسکپ راحتر تایپ کنید

سوال اخرت رو نمیدونم ولی ویو 723 فایل های pdf رو خودش راحت باز میکنه. حتی از فایل فلش هم پشتیبانی میکنه بعید میدونم ویو 525 نتونه....

اگه میخوای یکم پولتو بیشتر کن ویو 723 بخر.. با گارانتی 230 هست بدون گارنتی 200 گیرت میاد من 205 خریدم..
    موقع موزیک گوشی دادن یا هر کار دیگه ای اصلا مشکل افت سرعت رو نخواهید داشت.

موقع بازی اصلا افت فرم مواجه نمیشید...
    دوربینشم 5 هست..
    در ضمن به بادا 2 هم اپدیت میشه در اینده.
    کلا یک پله بالاتره..

اگه خواستی 525 بخری نسخه پرو بخر کخ صفحه کلیدم داره واسه چت و تایپ خیلی مناسب هست..

برای اطلاعات بیشتر از دوستانی که این گوشی رو دارند سوال کن

4. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

ممنون دوست عزیز...

دوستانی که این گوشی رو دارن در مورد میزان افت سرعتش بیشتر بگن ممنون میشم ! مثلا موقع استفاده از موزیک پلیر زدن اس ام اس هم با کندی مواجه میشه ؟ باز کردن همزمان یه نرم افزار مثل اپرا مینی یا... کند انجام میگیره ؟ و این تاخیر و لگ چقدره ؟ 1 ثانیه ؟ کمتر ؟ بیشتر ؟
    موقع اجرای یه برنامه مثه اپرا میبی چی ؟ آیا راحت میشه از بخشای دیگه استفاده کرد ؟ یا باز افت سرعت داریم ؟
    راستش به هر حال یه خاصیت گوشی های حتی جاوای امروزی اکثر برندها مولتی تسک بودنه ! اگه قرار باشه افت سرعت خیلی محسوس باشه و آزار دهنده به نظرم بهتره برم سراغ گزینه های دیگه !
    در مورد اینکه درب باطریش لقی داره یا نه هم دوستان یه توضیحی بدن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

در پاسخ به سوالات Nabakhshoode:
    موزیک پلیر: اولا درباره افت سرعت در هنگام پخش موزیک افت سرعت کاملا محسوسه ولی اذیت کننده نیست، ولی وقتی که افکت 5.1 رو روشن می کنی علنا هیچ کاری دیگه با گوشی نمی تونی بکنی، چون خیلی افت سرعت داره، ولی وقتی که 5.1 روشن نیست، چندتا برنامه هم که باز باشه، باز هم افت سرعت گوشی (با توجه به CPU) قابل چشم پوشی هست، و می تونی به کارهایی مثل اس ام اس دادن، خواندن pdf ، و وبگردی بپردازی (البته نه خیلی روون و راحت...)

وبگردی :درباره وب گردی هم کلا وب گردی با این گوشی خیلی لذت بخش نیست و لذت کار بار browser های اندروید و iOs رو القا نمی کنه ولی browser خوبی داره.

استحکام: راستش من تا حالا با این گوشی نرفتم دعوا(!) ولی در کل بدنه گوشی مستحکم و خوش ساخت هست، درباره لق بودن در باطری من منظورت رو کامل متوجه نشدم، خب خیلی از گوشی ها یه کم در باتری شون لق هست، تو این مسئله پیشنهاد می کنم اگر می تونی حتما یه سر به غرفه سامسونگ علائدین بزن، 525 رو گذاشته...

سرعت و کیفیت تاچ و صفحه نمایش: به نظرم توی این رنج قیمت و با این امکانات تاچ کاملا خوب و مناسبی داره، (از لحاظ سرعت کلی و حساسیت تاچ)، در ضمن dual touch هم هست.

اس ام اس: باید گفت که کار با صفحه کلید QWERTY اون هم در حالت portrait(افقی) کار هر کسی نیست و از انگشتان دست هر کسی بر نمیاد و مطمئناً اس ام اس های شما پر از غلط غلوط خواهد بود... ولی صفحه کلید QWERTY در حالت landscap تایپ سریع و راحتی در انتظار شماست... برای کسانی که این گوشی رو دارن راه حل جایگزین استفاده از keypad یا صفحه کلید عددی در حالت افقی هست.

اجرای PDF: برنامه picsel viewer در کل برنامه خوبی برای اجرای فایل های پی دی اف هست و شما در هنگام خوندن فایل های پی دی اف مشکل خاصی احساس نمی کنید، ولی نباید احساس کنید که دارید با iPhone کار می کنید (هر چند iPhone هم بعضی وقت ها موقع خوندن فایل های PDF لگ داره).

به نظرم جایگزین این گوشی از لحاظ قیمتی وجود نداره، ولی جایگزین هایی که یک مقدار قیمتشون بالاتر هست Wave525 یا 724 هست که به ترتیب حدود 30 و 70 با این گوشی اختلاف قیمت دارند... توی مارک های دیگه گوشی هم به نظرم رقیب این گوشی تو نوکیا X3-02 هست، تو مارک های دیگه هم که رقیب نداره!

در آخر جا داره از خطوط پر سرعت BRT، مسئولین محترم، آقای علی انصاری(به خاطر ساخت بازار موبایل)، شرکت گارانتی تقلبی ماکروتل، مغازه داران محترم ، شرکت سامسونگ و کلیه عزیزانی که دست به دست هم دادند تا این گوشی بره تو پاچمون... نه، نه ، ببخشید... تا این گوشی توسط ما خریداری بشه تشکر و قدر دانی می کنیم...!

7. 2 کاربر از rudbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

سلام دوستان گوشی من wave 525 هست.من وقتی فایلی برام بلوتوث میشه این فایل توی حافظه خود گوشیم ذخیره میشه و توی مموری کارت نمیره.
    دوستان بهم گفتند مسیر زیر رو برم setting>memoru>defult memory
    در بخش بلوتوث مموری defult را به memory card تغییر بدم.من این کار رو کردم ولی باز هم وقتی یه فایل برام بلوتوث میشه توی حافظه خود گوشی میره.به این مسیر که باز هم میرم میبینم دوباره تیکش رفته روی phone .رم گوشیم هم 2 گیگ هست از همین micro ها.خود فروشنده بهم داد.حالا چکار کنم
    به احتمال زیاد شما تغییرات رو توی defult memory اعمال می کنید و بعد رم و از گوشی در میاری یا گوشی رو به صورت mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، قابل ذکر هست که وقتی که شما رم از گوشی در میاری یا گوشی رو mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، به کلی تنظیمات defult memory به هم میریزه... .
    د

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به احتمال زیاد شما تغییرات رو توی defult memory اعمال می کنید و بعد رم و از گوشی در میاری یا گوشی رو به صورت mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، قابل ذکر هست که وقتی که شما رم از گوشی در میاری یا گوشی رو mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، به کلی تنظیمات defult memory به هم میریزه... .
    د
    نه دوست من.نه رو رو در میارم نه به pc وصل میکنم.ولی همون لحظه که یه فایل بهم بلوتوث میشه میبینم توی رم ذخیره نشده.همون موقع که توی defult mmemory میرم میبینم تیکی که من گذاشته بودم روی رم برگشته روی phone

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان میشه یک نفر جواب سوال منو بده

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

سلام
    میشه چنتا تم با بازی برای s5253 واسه دانلود بزارید
    ممنون

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض چگونه از اینترنت گوشی در کامپیوتر استفاده کنیم

سلام به همه
    من گوشیم wave 525 میخوام از کامپیوتر برم تو اینترنت ولی هر کاری میکنم نمیشه
    تو رو خدا کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •