تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 43 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 423

نام تاپيک: مانیتور samsung px23720plus

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سوالای قبلیتو کم و بیش جواب دادم در کل مانیتور عالیه گیر اوردی بگیر مانیتور عالیه
    به به ستاره سهیل
    من دقیقا اینها منظورم بود:

رنگهایی که نشون میده دقیقا همونه که قبلا توی CRT نشون میداد یا رنگهای تیره رو بنفش نشون میده متوجه نمیشی؟ جدیدا مقایسه کردید؟
    روی دو رزولیشن 1024*768 و 1920*1080 به درستی جواب میده؟
    مشخصات فنیش رو لطفا بفرست. خیلی مهم است میخوام مدل اصلیش توی سایت سامسونگ رو پیدا کنم.
    راحت کالیبره شد برای فتوشاپ و این حرفها؟
    حداکثر رزولیشنش چند میتونی انتخاب کنید؟ منظورم همون 85HZ که توی CRT بود از طریق تنظیم دسکتاپ ویندوز میشه تغییرش داد.
    حالا که خریدی px23720 بهتره یا bx2285 ؟؟
    کدوماش رو نگفتی؟

من یک هفته پیش رفتم کلی با نماینده بحث کردم زنگ زد گفت یک ماه دیگه صبر کنی 23720 میاد و من خوب میدونم وعده سر خرمن داد! و 2285 هم گفت داریم گفتم سفارش بده بیاد ولی هنوز خبری نشده.

دارم کم کم به این نتیجه میرسم مانیتور ما هنوز میتونه تا یکسال دیگه دوام بیاره فقط موندم چش و چارمو چه طوری قانع کنم!!!؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ما که 2285 گرفتیم و پولمون رو دور ریخیتم. بد تر از این نمیشه. 23720 هم اصلا تولید نمیشه!
    تصویر ویبره داره و از 1080p کمتر بزاریم همه چی خراب میشه و توی 1080p هم چش و چار آدم در میاد تا با صفحات اینترنتی کار کنه از بس ریزه.
    بالای تصویر هم یه خط مشکلی کشیدن روی صفحه که بالاترش تصویر هست نور میاد!
    پایه غیر قابل تنظیم و صفحه مانیتور رو به بالا و باید کلی چیز روی صندلی گذاشت تا مانیتور رو صاف نگاه کرد.
    رنگها به رنگ اصضلی نزدیک هستند و میشود از ان صرف نظر کرد اما رنگ مشکلی خالص نداره!
    همه ادواتش هم ساخت چین هست.
    بهترین تصویر برای وبگردی و کارهای مشابه 1280*768 بود که وقتی میزارم روی این رزولیشن تصویر به لرزش میافته!
    کنتراستش خوب نیست
    موقع لود ویندوز که صفحه مشکلی هست اگه دقت کنیم اون نور بنفش از پایین معلومه.
    تصاویر ریز و شطرنجی رو با لزرش نشون میده
    برای گیم هم خوب نیست و با افزایش سرعت تصاویر مات میشوند.

درایور همون 2250 هست و روی کارتن نوشته 2285

اینم مثل مانیتورهای قبلی باید باهاش بسازم! فقط خیلی بده کمتر از 1080p بزارم تصویر به لرزه میافته!
    Last edited by 900913; 25-06-2011 at 21:23. دليل: ارسال دوبله!!

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

ما که 2285 گرفتیم و پولمون رو دور ریخیتم. بد تر از این نمیشه. 23720 هم اصلا تولید نمیشه!
    تصویر ویبره داره و از 1080p کمتر بزاریم همه چی خراب میشه و توی 1080p هم چش و چار آدم در میاد تا با صفحات اینترنتی کار کنه از بس ریزه.
    بالای تصویر هم یه خط مشکلی کشیدن روی صفحه که بالاترش تصویر هست نور میاد!
    پایه غیر قابل تنظیم و صفحه مانیتور رو به بالا و باید کلی چیز روی صندلی گذاشت تا مانیتور رو صاف نگاه کرد.
    رنگها به رنگ اصضلی نزدیک هستند و میشود از ان صرف نظر کرد اما رنگ مشکلی خالص نداره!
    همه ادواتش هم ساخت چین هست.
    بهترین تصویر برای وبگردی و کارهای مشابه 1280*768 بود که وقتی میزارم روی این رزولیشن تصویر به لرزش میافته!
    کنتراستش خوب نیست
    موقع لود ویندوز که صفحه مشکلی هست اگه دقت کنیم اون نور بنفش از پایین معلومه.
    تصاویر ریز و شطرنجی رو با لزرش نشون میده
    برای گیم هم خوب نیست و با افزایش سرعت تصاویر مات میشوند.

درایور همون 2250 هست و روی کارتن نوشته 2285

اینم مثل مانیتورهای قبلی باید باهاش بسازم! فقط خیلی بده کمتر از 1080p بزارم تصویر به لرزه میافته!

سلام!
    دوست من چرا اینطوریه؟؟؟شاید شما یکم سخت میگیرین!
    حالت 1080 بهترین حالت و کیفیته!میتونید متن صفحات اینترنتی رو با غلتک موس تغییر بدین!
    شاید درایور کارت گرافیتون نصب یا آپدیت نیست!شایدم کارت گرافیکتون ضعیفه و قدرت full HDرو نداره!!!
    در کل فکر نمیکنم مشکلتون اساسی باشه!من چند ماهه دارم با px23720 کار میکنم که از نظر فنی تفاوت چندانی با واسه شما نداره خیلی راضی ام و لذت میبرم!

4. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام!
    دوست من چرا اینطوریه؟؟؟شاید شما یکم سخت میگیرین!
    حالت 1080 بهترین حالت و کیفیته!میتونید متن صفحات اینترنتی رو با غلتک موس تغییر بدین!
    شاید درایور کارت گرافیتون نصب یا آپدیت نیست!شایدم کارت گرافیکتون ضعیفه و قدرت full HDرو نداره!!!
    در کل فکر نمیکنم مشکلتون اساسی باشه!من چند ماهه دارم با px23720 کار میکنم که از نظر فنی تفاوت چندانی با واسه شما نداره خیلی راضی ام و لذت میبرم!
    بزار اول یه خرده داد و بیداد کنم :

میدونید سری bx رو واسه بازی و فیلم دیدن ساختن هر چند توی بازی کم میاره اما روی تغییر رنگ و زیبا کردن تصویر آپشنهاش خوب بود. رنگهاش هم یه کم فرق داره ولی میشه برای طراحی باهاش ساخت.

مشکل اینجاست که به نسبت عرضش و رزولیشن تصویر رو ریز نشون میده. یعنی همه نوشته ها در همه ویندوز و برنامه هاش.. همه آیکن ها .. همه چیز...
    بخواهیم هم روی 1024 بزاریم تصویر خراب میشه. یعنی کمتر از 1080 بزاریم به ضوه میشه رفرش پیکسلها رو دید. چش و چار واسه آدم نمیمونه!

راستی اون بالای تصویر که میگفتم نو بیرون میزنه در اصل به خاطر قاب مانیتور است که خاصیت آینه داره! نور رو منعکس میکنه!

حالا صفحات وب رو زوم کنیم. بقیه جاها چی!؟
    کاش یه مدل معمولی 19 اینچ میخریدم. اصلا واید واسه کارهای من مناسب نیست.

سعی کردم مانیتور روشن رو یه جایی ببینم قبل از خرید نشد تا خریدم متوجه شدم با همه خوبیهایی که تعریف میکنن به درد من نمیخوره. من نه بازی میکنم و نه واسه فیلم دیدم میخواستم. یا من خوب حالیم نشد یا کسی بهم نگفت.

ببخشید خیلی شلوغ کردم. دیگه باید بهش عادت کنم یا یکی رو پیدا کنم مانیتور رو بدم بهش یه مدل معمولی واسه خودم بردارم.

الان یه CRT و یه LCD گذاشتم کنارش هر کدوم یه طیف رنگ رو نشون میدن!

کلی صفحه اضافه اومده!! هی باید سرم رو اینور و اونور بچرخونم واسه نوشتن یه برنامه یا خوندن یه متن!
    پشت پایه مانیتور کتاب گذاشتم صفحه یه خرده بیاد پایین بشه دیدش!!

به هر حال کسی سوالی داشت در مورد این مانیتور که بی جواب مونده من در خدمتم.

6. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

بزار اول یه خرده داد و بیداد کنم :

میدونید سری bx رو واسه بازی و فیلم دیدن ساختن هر چند توی بازی کم میاره اما روی تغییر رنگ و زیبا کردن تصویر آپشنهاش خوب بود. رنگهاش هم یه کم فرق داره ولی میشه برای طراحی باهاش ساخت.

مشکل اینجاست که به نسبت عرضش و رزولیشن تصویر رو ریز نشون میده. یعنی همه نوشته ها در همه ویندوز و برنامه هاش.. همه آیکن ها .. همه چیز...
    بخواهیم هم روی 1024 بزاریم تصویر خراب میشه. یعنی کمتر از 1080 بزاریم به ضوه میشه رفرش پیکسلها رو دید. چش و چار واسه آدم نمیمونه!

راستی اون بالای تصویر که میگفتم نو بیرون میزنه در اصل به خاطر قاب مانیتور است که خاصیت آینه داره! نور رو منعکس میکنه!

حالا صفحات وب رو زوم کنیم. بقیه جاها چی!؟
    کاش یه مدل معمولی 19 اینچ میخریدم. اصلا واید واسه کارهای من مناسب نیست.

سعی کردم مانیتور روشن رو یه جایی ببینم قبل از خرید نشد تا خریدم متوجه شدم با همه خوبیهایی که تعریف میکنن به درد من نمیخوره. من نه بازی میکنم و نه واسه فیلم دیدم میخواستم. یا من خوب حالیم نشد یا کسی بهم نگفت.

ببخشید خیلی شلوغ کردم. دیگه باید بهش عادت کنم یا یکی رو پیدا کنم مانیتور رو بدم بهش یه مدل معمولی واسه خودم بردارم.

الان یه CRT و یه LCD گذاشتم کنارش هر کدوم یه طیف رنگ رو نشون میدن!

کلی صفحه اضافه اومده!! هی باید سرم رو اینور و اونور بچرخونم واسه نوشتن یه برنامه یا خوندن یه متن!
    پشت پایه مانیتور کتاب گذاشتم صفحه یه خرده بیاد پایین بشه دیدش!!

به هر حال کسی سوالی داشت در مورد این مانیتور که بی جواب مونده من در خدمتم.

دوست عزیز
    اولا که مانیتور مبارک باشه
    دوما من قبلا هم گفته بودم خدمتتون تمام مانیتور های موجود ایران برای وبگردی - و دیگه نهایتا فیلم دیدن و گیم هست
    اساسا در ایران مانیتوری که برای تولید محصولی با محتوای گرافیک باشه موجود نیست (الحمدااله )
    در مورد لرزش هم بگم مانیتور lcd با crt فرق میکنه و یک رزولوشن native داره که شما باید از همون استفاده کنید. اون crt بود که هر طور صلاح میدیدی رزولوشن رو تغییر میدادی
    نشت نور سفید هم برای تمام مانیتور ها هست حتی مانیتور های حرفه ای چند هزار دلاری فقط کم و زیاد داره همین
    خیلی از گرافیست های هنوز از crt های حرفه ای برای رنگبندی کار استفاده میکنند چون گرفتن اون رنگبندی در lcd بسیار گرون تموم میشه

اگه دسترسی به بازار خارج از ایران نداری فقط میتونم بگم سخت نگیر چون تمام برند ها و مدل ها سر ته یک کرباسند چون برای مصرف کننده عادی هستند نه حرفه ای
    Last edited by Cyber-PC; 27-06-2011 at 20:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    اولا که مانیتور مبارک باشه
    دوما من قبلا هم گفته بودم خدمتتون تمام مانیتور های موجود ایران برای وبگردی - و دیگه نهایتا فیلم دیدن و گیم هست
    اساسا در ایران مانیتوری که برای تولید محصولی با محتوای گرافیک باشه موجود نیست (الحمدااله )
    در مورد لرزش هم بگم مانیتور lcd با crt فرق میکنه و یک رزولوشن native داره که شما باید از همون استفاده کنید. اون crt بود که هر طور صلاح میدیدی رزولوشن رو تغییر میدادی
    نشت نور سفید هم برای تمام مانیتور ها هست حتی مانیتور های حرفه ای چند هزار دلاری فقط کم و زیاد داره همین
    خیلی از گرافیست های هنوز از crt های حرفه ای برای رنگبندی کار استفاده میکنند چون گرفتن اون رنگبندی در lcd بسیار گرون تموم میشه

اگه دسترسی به بازار خارج از ایران نداری فقط میتونم بگم سخت نگیر چون تمام برند ها و مدل ها سر ته یک کرباسند چون برای مصرف کننده عادی هستند نه حرفه ای
    ممنون
    اولا که من با اینکه داره چش و چارم بدتر از اون crt در میاد از بس نوشته های این مانیتور ریزه. نه تنها نوشته بلکه همه چیز تصویر. اگه این رزولوشن native باشه واسه این مانیتور به درد نمیخوره خوب بود من نمیخواستم رزولیشن تغییر بدم. بعد چنتا دوست دیگه گفتن با تغییر رزولیشن این حالتها پیش نمیاد!!
    من میگم این مانیتور های واید واسه مدیا هست نه تکست و باهاش وبگردی هم عذاب داره چون یا صفحات بیخودی کش میاد یا یه صفحه وسط مانیتور ظاهر میشه و کناره ها خالی میشه!
    حالا این به کنار به نسبت رزولیشن تصویر خیلی ریزه.
    نشت نور هم قابل چشم پوشی است.
    مشکل من در حال حاظر اینه که همه چیز رو کوچیکتر از اونی که باید نشون میده! و از بیشتر فضای صفحه هم استفاده نمیشه! کاش یه نفر اون موقع اینا رو هم به من میگفت تو که کار مدیا و گیم نداری ازین ماینتور های عریض نگیر. من اولش هم گفتم 19 میخوام چی شد نظرم عوض شد خودم هم نمیدونم! شاید به هاطر اینکه مانیتور با کیفیت پیدا نکردم یا هی گفتن اینا خوبه اینا خوبه. خوبه نه برای من.
    به زور کالیبرش کردم با هزار ترفند و برنامه و یه مانیتور crt و یه lcd هم گذاشتم بقل دستم از روی اونا تقلب کردم.
    من که با crt کار کردم زیاد این کنتراستش هم منو داره میکشه از بقل نوشته های سیاه نور خیره کننده میزنه شاید هم به خاطر ریز بودن تصویر است!
    رنگ سیاه رو هم قهوه ای نشون میداد به زحمت به سیاه نزدیکش کردم.

نیاز گرافیکی ما رو تامین میکنه به حد کافی فعلا اما سایر مشخصه هایی که انتظار داشتم رو نداره!

اینا رو گفتم فقط درد و دل بود و شاید راهنمایی برای اونایی که میخوان بخرن بدونن چی مناسبشونه.
    من که برنامه مینویسم و طراحی میکنم + وبگردی همون 19 اینچ شاید برام بهتر باشه و اذیت نشن! به خاطر سایزش گفتم فقط اگه اونم تصویر ریز نشون بده خوب نیست.

یه چیز دیگه پایه مانیتور رو اصلا نمیشه جابه جا کرد!!!!! فقط باید زیرش کتاب گذاشت!!!!!!!!!!!!

به قول شما همه سر و ته یه کرباسند ما هم طبق معمول داریم باش دوست میشیم. اصلا اینجا دباید سوخت و ساخت.

ممنون از وقتی که گذاشتین جواب دادین همین ارزش داره.

هر کسی سوالی داشت بگه اگه بتونم جواب میدم در مورد این مانیتور.

9. 2 کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من میخواستم مدل bx2285 رو برای بازی باps3 بگیرم بنظر شما گزینه خوبیه

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من میخواستم مدل bx2285 رو برای بازی باps3 بگیرم بنظر شما گزینه خوبیه
    2285 خوب نیست چون نه کیفیت داره نه سرعت پاسخگویی که ادعا کرده. ورودی های hdmi اون هم دکور هستند و بعضی وقتها کار نمیکنن!

این هم دو تا تصویر جانانه از 2285 مونتاژ ایران :

در حالت صفحه کاملا مشکی

زاویه دید هم نداره
    نورش هم نورافکن است باید از کارت گرافیک و خود مانیتور کم کنی.
    رزولیشن هم فقط 1920*1080 که تصویر رو کمی ریزتر نشون میده!

اگه سامسونگ میخواهی بگیری و مونتاژ ایران باشه شاید 23720 بهتر باشه با قیمت 350 بگیر نه بیشتر

اینا نظر شخصی بود و هر کاری دوست دارید انجام بدین.

12. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی از جوابتون 300 تا 350 از برند دیگه ای پیشنهادی ندارید px23720 رو میشه پیدا کرد مدلهای asus ml238h ml229h ms228h ms238h کیفیت تصویرشون چطوره لطفا کمک کنید
    Last edited by bocelli; 24-08-2011 at 01:03.

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

مرسی از جوابتون 300 تا 350 از برند دیگه ای پیشنهادی ندارید px23720 رو میشه پیدا کرد مدلهای asus ml238h ml229h ms228h ms238h کیفیت تصویرشون چطوره لطفا کمک کنید

مانیتور های ایسوس شفافیتشون خیلی زیاده و نور سفید چشم رو اذیت میکنه!با تنظیمات هم نمیشه زیلد کاهشش داد!(به نظر من!شاید به نظر بعضی افراد خوب باشه!ولی تو اکثر سایت ها این اشکال رو از ایسوس میگیرن!)

15. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •