دوست عزیز
از سایت امارات دانلود کنید که با سیستم ما سازگار تراست و در ضمن M مختص ایران است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از سایت امارات دانلود کنید که با سیستم ما سازگار تراست و در ضمن M مختص ایران است
ممنون از کمکتون
این یکی آخرش R هست, مشکلی پیش نمیاره؟
با سلام من یه پلاسما 43 اینچ 4950 سامسونگ دارم
میخواستم ببینم چطور میتونم آپدیتش کنم
با تشکر
دوست عزیز
خیر با خیال راحت دانلود کنید.
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگل دارد از اینجا دانلود کنید وگرنه نیازی به دانلود نیست.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام. جدید ترین آپدیت واسه UA46ES8880M رو میشه لینک بدید ؟
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید ممکن است با آبدیت بعضی از آیتمهای تان خاموش شود
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما UA46ES8880 و نام گذاری اصلی آن UAES8000 است و برای آبدیت به اینجا بروید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
دست تون درد نکنه.يه مدل ديگه هم دارم تو منو مخفى زده UA32EH5300 ولى پشت TV زده UA32EH5560M . لينک اين هم ميشه لطف کنيد ؟
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید
کسی میدونه برای مدل 40d6960 کدوم فایل آپدیت رو باید بگیرم؟؟؟ داخل منوی مخفی مدل رو زده ua40d6600 اما پشت تلویزیون نوشته ua40d6960 فایل آپدیت هر دو مدل رو گرفتم اما توی هر دوتا وقتی داره آپدیت میکنه تو 3 درصد تلویزیون خاموش و روشن میشه و میگه دوباره امتحان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)