تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 46 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام.
    وقتي تو منو وارد قسمت زامبي ميشي يه آهنگ خيلي جالب و قشنگ ميزنه. اگر كسي اون آهنگ رو ميشناسه و داره ، برام بذاره كه خيلي دنبالشم.
    ممنون.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یک چیزی که برام عجیبه اینه که یک صحنه هایی که ازش بازجویی میکردن این عکس هم رو صفحه تلویزیون ها بود

در حالی که اون موقع کندی هنوز ترور نشده بود

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بالاخره منم بعد از مدت ها بازی رو تموم کردم.خیلی طولانی شد چون فیفا 11 اجازه نمیداد:دئ
    به نظرم بهترین گیمی بود که تا حالا بازی کردم و از هر نظر کامل و بی نقص بود.
    چه از نظر گرافیک بازی که در تک تک مراحل به تمام جزئیات کامل پرداخته شده بود و فضای بازی کاملا طبیعی بود.
    و نکته ی دیگه گیم پلی خیلی استثنایی بازی بود که از نسخه ی قبلی خیلی بهتر و جذاب تر شده بود.
    یکسری مکمل ها هم داشت:
      محتوای مخفی: خطر 
    مثل روندن هلی کوپتر و موتور و سوار شدن تانک و ...

در کل من خیلی لذت بردم از این گیم و بهش نمره ی 10 میدم.
    راستی تا اونجایی که من دیدم باگ و اینجور پیزا هم نداشت.
    Last edited by Hamid Hamid; 13-12-2010 at 16:29.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل روندن هلی کوپتر و ماشین و موتور و سوار شدن تانک و ...
    البته این نیازی به اسپویلر نداشتااااا! : دی
    من یادم نمیاد سوار تانک و ماشین شده باشم تو بازی...!شما کجا رو میگی ؟(اینو تو اسپویلر بگو) : دی

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

البته این نیازی به اسپویلر نداشتااااا! : دی
    من یادم نمیاد سوار تانک و ماشین شده باشم تو بازی...!شما کجا رو میگی ؟(اینو تو اسپویلر بگو) : دی
    ای امان از آلزایمر
      محتوای مخفی: اینجا: 
    اول سوار تانکی(شایدم نفربر) که هم رگبار داری و هم نارنجک میندازه و بعدش میزننت و پیاده میشی با ماسک میری جلو که گاز نوا 6 تو هوائه ...

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یه بحث جالبی رو می خوام راه بندازم
    خب خیلیا میگن داستان عالیه و اینا
    ولی به یه اصل مهم توجه نکردن
    از این جا به بعد تو اسپویلر می ذارم

محتوای مخفی: ! 
    اولا اینکه داستان و نوع شخصیت پردازی رزناو و اینکه میسون اونو توی ذهن خودش برای کمک به خودش میسازه از فیلم Fight Club کپی شده
    اما نمی خوام اینو بگم می خوام بگم که نوع این شخصیت پردازی معلوم نیست
    یعنی شما می بینید که میسون رزناو رو میسازه تا بیاد بهش روحیه بده و کمکش کنه و رزناو هم تو مراحل کمکش می کنه و پا به پای میسون می جنگه و می کشه
    یعنی تا این جا آدم به این نتیجه می رسه که رزناو توسط میسون ساخته میشه و میسون خودشو جای رزناو نمی ذاره
    اما، اما صحنه ای که میسون میره اشتاینر رو می کشه و میگه اسم من رزناوه و میکشه اونو؛ اینجا یه تضاد کاملا اساسی به وجود میاد
    تا قبل از اون میسون خودشو جای رزناو نمی ذاشت ولی اینجا یه دفعه می بینیم که خودشو جای رزناو می زاره
    خب این به نظر من یه سوتی خیلی بده که خیلی ها متوجه این قضیه نشدن
    شایدم من اشتباه گرفتم قضیه رو

در کل هر کی می دونه بیاد یه بحثی بکنیم که این قضیه روان منو بهم ریخته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

محتوای مخفی: ! 
    اولا اینکه داستان و نوع شخصیت پردازی رزناو و اینکه میسون اونو توی ذهن خودش برای کمک به خودش میسازه از فیلم Fight Club کپی شده
    اما نمی خوام اینو بگم می خوام بگم که نوع این شخصیت پردازی معلوم نیست
    یعنی شما می بینید که میسون رزناو رو میسازه تا بیاد بهش روحیه بده و کمکش کنه و رزناو هم تو مراحل کمکش می کنه و پا به پای میسون می جنگه و می کشه
    یعنی تا این جا آدم به این نتیجه می رسه که رزناو توسط میسون ساخته میشه و میسون خودشو جای رزناو نمی ذاره
    اما، اما صحنه ای که میسون میره اشتاینر رو می کشه و میگه اسم من رزناوه و میکشه اونو؛ اینجا یه تضاد کاملا اساسی به وجود میاد
    تا قبل از اون میسون خودشو جای رزناو نمی ذاشت ولی اینجا یه دفعه می بینیم که خودشو جای رزناو می زاره
    خب این به نظر من یه سوتی خیلی بده که خیلی ها متوجه این قضیه نشدن
    شایدم من اشتباه گرفتم قضیه رو
      محتوای مخفی: ادامه 
    ببین کلا توهم بوده .
    اگه دقت کنی woods و اینا اصلا توجهی به رزناو نمیکنند . به خاطر همینه توی مرحله ویتنام اونجایی که سوار قایقی رزناو هیچ کاری نمیکنه .
    یا کلا از نظر من رزناو کسی رو نمیکشه . توی اکثر مراحلی که با رزناوی خودت میکشی . فقط یکم راهنماییت میکنه . مثلا یه جا دیدم که دشمنا زیاد بودن و رزناو به دیوار تیر میزد !
    و اونکه گفته من ویکتور رزناو هستم هم اثرات توهم . زیاد چیز عجیبی نیستش . توهم زده کلا . از نظر میسون فکر میکنه رزناو گفته ولی در اصل خودش گفته.

ولی سوتی جالب اینه که .
    اگه رزناو وجود نداره
    پس کی بود که بعد مرگ Woods دست میسونو میگیره و بلند میکنه
    یا کی بود که یه بار جون میسون رو بعد مرحله زندان نجات میده ؟
    یا مهم تر بعضی جا ها دیدیم رزناو یکی رو میکشه .
    یا مثلا توی مرحله یکی مونده به آخر ، میسون تونست تنهایی کل اون مقر استاینر رو خالی کنه ؟! اونهمه دشمنو تنهایی بکشه ؟ یکم عجیب نیست؟
    من فکر کنم میسون یکی رو با رزناو اشتباه میگرفته .

8. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بعد از چند بار خوندن منظورتو فهميدم علي، به نكته ي خوبي اشاره كردي كه تا الان در موردش فكر نكرده بودم . اگه منظورتو درست فهميده باشم بايد بگم كه رزنوف تو فكر ميسون بوده، يعني هر اتفاقي ميتونه بيوفته . ميشه در مورد برخورد هاي فيزيكي رزنوف مثل بلند كردن ميسون بعد از مرگ وودز، يا كشتن يه نفر، اينطور استدلال كرد كه اون لحظات ميسون فكر ميكرده رزنوف اون كارها رو ميكنه ولي يا يك نفر ديگه بوده يا خود ميسون بوده و يا اصلا كسي نبوده . يا همين صحنه ي آخر كه ميگي، ميسون فكر ميكرده كه رزنوف اشتاينر رو كشته ولي خودش اين كارو كرده . اگه بخوام از يه زاويه ديگه بگم اين تنها صحنه ي اخر نبوده كه ميسون به قول خودت خودشو جاي رزنوف گذاشته امكان داره همه كساني كه رزنوف كشته هم كار خود ميسون بوده باشه ( يعني اونجا ها هم خودشو جاي رزنوف ميذاشته )
    بعد از مرگ وودز هم يه لحظه ميسون ميبينه كه وودزه ميخواد ميسون رو بلند كنه ولي بعد ميبينه كه رزنوفه، اين صحنه كاملا نشون دهنده ي بي ثباتي فكر و ذهن ميسونه كه بعد از دو بار شستشوي مغزي تعجب برانگيز هم نيست .
    نكته ي جالب ديگه هم اينه كه بعد از وركوتا بازيكن ميتونه آزادنه به رزنوف هرچقدر كه ميخواد تير بزنه يا نايفش كنه، هيچ اتفاقي نمي افته و پيغام فريندي فاير هم داده نميشه .
    در ضمن يادتون هم باشه كه امشب آرسنال ميبره D:

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

محتوای مخفی: ادامه 
    ببین کلا توهم بوده .
    اگه دقت کنی woods و اینا اصلا توجهی به رزناو نمیکنند . به خاطر همینه توی مرحله ویتنام اونجایی که سوار قایقی رزناو هیچ کاری نمیکنه .
    یا کلا از نظر من رزناو کسی رو نمیکشه . توی اکثر مراحلی که با رزناوی خودت میکشی . فقط یکم راهنماییت میکنه . مثلا یه جا دیدم که دشمنا زیاد بودن و رزناو به دیوار تیر میزد !
    و اونکه گفته من ویکتور رزناو هستم هم اثرات توهم . زیاد چیز عجیبی نیستش . توهم زده کلا . از نظر میسون فکر میکنه رزناو گفته ولی در اصل خودش گفته.

ولی سوتی جالب اینه که .
    اگه رزناو وجود نداره
    پس کی بود که بعد مرگ Woods دست میسونو میگیره و بلند میکنه
    یا کی بود که یه بار جون میسون رو بعد مرحله زندان نجات میده ؟
    یا مهم تر بعضی جا ها دیدیم رزناو یکی رو میکشه .
    یا مثلا توی مرحله یکی مونده به آخر ، میسون تونست تنهایی کل اون مقر استاینر رو خالی کنه ؟! اونهمه دشمنو تنهایی بکشه ؟ یکم عجیب نیست؟
    من فکر کنم میسون یکی رو با رزناو اشتباه میگرفته .

محتوای مخفی: !! 
    نه ببین توی این مدل داستان گویی دو مدل داریم که گفتم
    بازی هم میاد مدل اول رو پیاده کنه و تا اون صحنه هم همینکارو می کنه ولی یه دفعه عوض میشه که این یه سوتی به حساب میاد
    بعد همینارو می خواستم بگم که گفتی
    یه سری کارای مهم رو رزناو می کنه که اگه وجود نداشته پس چطوری بوده ؟ یعنی میسون خودش اون کارو می کرده ولی فکر می کرده که رزناو کرده ؟ خب این میشه مثل فیلم Fight Club اما بازی نمی تونه این کارو انجام بده و سوتی زیاد داره
    اگه هم توجه کنین توی این نوع داستان گویی به هیچ وجه نباید چنین سوتی هایی داد

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام دوستان.یه مرحله ای رو گیر کردم نمیدونم چطور ردش کنم.کسی راهنمایی چیزی نداره:
      محتوای مخفی: خطر 
    اون مرحله ای که میریم یه جا که هوا آلوده به گاز هست و اگه تنفس کنیم قبض رو میگیریم
    من یکم که میرم جلو میان میزنن این محافظم رو پنچر میکنن.منم خفه میشم
    تا میتونی تیر نخور ... تنها راهش همینه ... اسلحه داری دید در شب داره برای همین دیگه ... دورادور بزن این Nova6 رو تنفس نکنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •