سلام.
وقتي تو منو وارد قسمت زامبي ميشي يه آهنگ خيلي جالب و قشنگ ميزنه. اگر كسي اون آهنگ رو ميشناسه و داره ، برام بذاره كه خيلي دنبالشم.
ممنون.
سلام.
وقتي تو منو وارد قسمت زامبي ميشي يه آهنگ خيلي جالب و قشنگ ميزنه. اگر كسي اون آهنگ رو ميشناسه و داره ، برام بذاره كه خيلي دنبالشم.
ممنون.
یک چیزی که برام عجیبه اینه که یک صحنه هایی که ازش بازجویی میکردن این عکس هم رو صفحه تلویزیون ها بود
در حالی که اون موقع کندی هنوز ترور نشده بود
بالاخره منم بعد از مدت ها بازی رو تموم کردم.خیلی طولانی شد چون فیفا 11 اجازه نمیداد:دئ
به نظرم بهترین گیمی بود که تا حالا بازی کردم و از هر نظر کامل و بی نقص بود.
چه از نظر گرافیک بازی که در تک تک مراحل به تمام جزئیات کامل پرداخته شده بود و فضای بازی کاملا طبیعی بود.
و نکته ی دیگه گیم پلی خیلی استثنایی بازی بود که از نسخه ی قبلی خیلی بهتر و جذاب تر شده بود.
یکسری مکمل ها هم داشت:
محتوای مخفی: خطر
در کل من خیلی لذت بردم از این گیم و بهش نمره ی 10 میدم.
راستی تا اونجایی که من دیدم باگ و اینجور پیزا هم نداشت.
Last edited by Hamid Hamid; 13-12-2010 at 16:29.
البته این نیازی به اسپویلر نداشتااااا! : دیمثل روندن هلی کوپتر و ماشین و موتور و سوار شدن تانک و ...
من یادم نمیاد سوار تانک و ماشین شده باشم تو بازی...!شما کجا رو میگی ؟(اینو تو اسپویلر بگو) : دی
ای امان از آلزایمر
محتوای مخفی: اینجا:
یه بحث جالبی رو می خوام راه بندازم
خب خیلیا میگن داستان عالیه و اینا
ولی به یه اصل مهم توجه نکردن
از این جا به بعد تو اسپویلر می ذارم
محتوای مخفی: !
در کل هر کی می دونه بیاد یه بحثی بکنیم که این قضیه روان منو بهم ریخته
محتوای مخفی: !
محتوای مخفی: ادامه
بعد از چند بار خوندن منظورتو فهميدم علي، به نكته ي خوبي اشاره كردي كه تا الان در موردش فكر نكرده بودم . اگه منظورتو درست فهميده باشم بايد بگم كه رزنوف تو فكر ميسون بوده، يعني هر اتفاقي ميتونه بيوفته . ميشه در مورد برخورد هاي فيزيكي رزنوف مثل بلند كردن ميسون بعد از مرگ وودز، يا كشتن يه نفر، اينطور استدلال كرد كه اون لحظات ميسون فكر ميكرده رزنوف اون كارها رو ميكنه ولي يا يك نفر ديگه بوده يا خود ميسون بوده و يا اصلا كسي نبوده . يا همين صحنه ي آخر كه ميگي، ميسون فكر ميكرده كه رزنوف اشتاينر رو كشته ولي خودش اين كارو كرده . اگه بخوام از يه زاويه ديگه بگم اين تنها صحنه ي اخر نبوده كه ميسون به قول خودت خودشو جاي رزنوف گذاشته امكان داره همه كساني كه رزنوف كشته هم كار خود ميسون بوده باشه ( يعني اونجا ها هم خودشو جاي رزنوف ميذاشته )
بعد از مرگ وودز هم يه لحظه ميسون ميبينه كه وودزه ميخواد ميسون رو بلند كنه ولي بعد ميبينه كه رزنوفه، اين صحنه كاملا نشون دهنده ي بي ثباتي فكر و ذهن ميسونه كه بعد از دو بار شستشوي مغزي تعجب برانگيز هم نيست .
نكته ي جالب ديگه هم اينه كه بعد از وركوتا بازيكن ميتونه آزادنه به رزنوف هرچقدر كه ميخواد تير بزنه يا نايفش كنه، هيچ اتفاقي نمي افته و پيغام فريندي فاير هم داده نميشه .
در ضمن يادتون هم باشه كه امشب آرسنال ميبره D:
محتوای مخفی: !!
تا میتونی تیر نخور ... تنها راهش همینه ... اسلحه داری دید در شب داره برای همین دیگه ... دورادور بزن این Nova6 رو تنفس نکنی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)