تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 97 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بنده led 47la620v دارم روی کنترل نوشته ماشن زمان 2 چطور میتونم روی یو اس پی پرکنم حافظه داخلی ندارد و همچنین تعریف سوئیج برای ----- داخلی را کسی توضیح بده متشکر میشم . ایا باید از طریق منو مخفی ماشن زمان را را اندازی کرد متشکر میشم تلوزیون اسمارت و فول اچ دی میباشد

باید هارد اکسترنال داشته باشی روی فلش ضبط نمی کند ضمنا" باید به usb 3 شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامي يك راه آسان و ساده براي ورود به منو سرويس تلويزيون هاي lg پيدا كردم كه با هر نوع گوشي مي شه وارد شود اگه دوستان مايل بودن آموزشش رو قرار بدم. با تشكر از اساتيد
    دوست عزیز این که دیگه پرسیدن نداره هر راهی رو که بلدی برا آموزش همه بزار . با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باید هارد اکسترنال داشته باشی روی فلش ضبط نمی کند ضمنا" باید به usb 3 شود.
    دوست عزیز
    برای ضبط روی فلش به این تایپیک بروید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست من هارد اکسترنا ل چند گیگ باید باشد-باید usb 3 باشد یعنی چیه.به تاپیک که شما فرمودید رفتم نتیجه نگرفتم متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منظور هارد اکسترنال یا (هارد اینترنال با منبع تغذیه جداگانه توسط مبدل تبدیل به USB ) گیگش مهم نیست ولی طبق توصیه راهنمای TV هارد با 40 گیگ و بالاتر مناسب میباشد و منظور از USB 3 شماره USB بغل TV میباشد که نوشته HDD USB3 که هارد باید به آن وصل شود. بعد از وصل شدن یک پیغام جهت فرمت کردن میاد و بعد از آن اماده ضبط کردن .
    Last edited by aszv; 16-11-2013 at 22:12.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست من هارد اکسترنا ل چند گیگ باید باشد-باید usb 3 باشد یعنی چیه.به تاپیک که شما فرمودید رفتم نتیجه نگرفتم متشکرم
    دوست عزیز
    منظور هارد usb3 یعنی هارد با دور یا سرعت بالا مثلا 5400 دور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با عرض پوزش که نتونستم منظورم را درست بیان کنم , منظورم شماره USB بغل تلویزیون است که سه تا میباشند ( در مدل LA620 ) که هارد اکسترنال باید به USB شماره 3 وصل شود که روی آن نوشته HDD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض TIME MACHINE II

دوست من از این که جواب بنده میدی متشکرم درسته در راهنما نوشته 40گیگ به بالا-یک سوال دیگر به انگلیسی نوشته شده در راهنما
    TIME MACHINE II-HDD IS REQUIRED ON SOME TIME MACHINE II FUNCTIONS- سوال بنده این است با ورود به منوی مخفی میتوان
    رگورد داخل دستگاه را فعال کرد یا زبان تلویزیون را فارسی کرد-مدل تلوریون47LA620V- یا با ورود به منوی مخفی هرکاری به اپشن تلوزیون اضا فه بشه توضیح بدید متشکر میشم-

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست من از این که جواب بنده میدی متشکرم درسته در راهنما نوشته 40گیگ به بالا-یک سوال دیگر به انگلیسی نوشته شده در راهنما
    TIME MACHINE II-HDD IS REQUIRED ON SOME TIME MACHINE II FUNCTIONS- سوال بنده این است با ورود به منوی مخفی میتوان
    رگورد داخل دستگاه را فعال کرد یا زبان تلویزیون را فارسی کرد-مدل تلوریون47LA620V- یا با ورود به منوی مخفی هرکاری به اپشن تلوزیون اضا فه بشه توضیح بدید متشکر میشم-
    دوست عزیز
    مطلب زیر را بدقت بخوانید
    روشهای زیر را انجام بدهید

برای ورود به منو مخفی باید همزمان كلید menu روی ریموت و تلویزیون را فشار داده و بعد از 30 ثانیه منوی جهت ورود رمز ظاهر شده كه كد آن 0000می باشد .این روش بروی ال سی دی 32lf120fr آزمایش شده است.
    طريقه ورود به منو مخفی تلویزیون ال جی
    در بیشتر مدل های ال جی باید چنین عمل کنید
    دکمه ok را روی کنترل و روی تلویزیون را با هم فشار دهید

چند ثانیه صبر کنید منو ظاهر می شود

در بعضی از مدلهای ال ج چنین عمل می کند

دکمه Ok کنترل و دکمه منفی صدای تلویزیون را بمدت 15 ثانیه نگه دارید جدول ظاهر میگردد..
    و یک مدل دیگر چنین عمل می کند

منوی روی کنترل منوی روی تلویزیون را به مدت 10ثانیه نگهدارید منو باز میشود /////

برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR اینکار برای فارسی کردن است(در برخی مدل‌ها به AU) که آسیا است تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
    نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
    توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

و به این سایت رفته و دفترچه رهنما یتان را دانلود و مطالعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از ناظر انجمن متشکرم دوستان اگر کسی از این مدل تی وی 47la620v داره وتونسته وارد منو مخفی بشه یا از یواس پی کم حجم رکورد کنه ما را از تجربیات خود محروم نساز ه متشکر میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •