تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 70 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 697

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ایول به همه!
    اخبار ظهر گفت شایعه ســـت!
    صحت نداره! (خبر).

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز اولش میگن شایعه هست وقتی فردا صبح از خواب بیدار شدی اخبار ورزشی نگاه کردی اونوقت میبینی شایعه هست یا نه

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من که به شدت عاشق اعجوبه ونابغه فوتبال جهان ال دیگو عزیز هستم .ولی هیچ دوست ندارم به ایران بیاد چون ابروی فوتبالیش میره.
    تیم ملی ایران در حد دیگو عزیز نیست وبا باندهایی که تو ایران هستن ولابی میکنن وهمه کارن حتی مارادونا هم زمین میخوره

پس دیگو خودت رو سبک نکن واینجا نیا
    عاشقتم دیوانه وار

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من که به شدت عاشق اعجوبه ونابغه فوتبال جهان ال دیگو عزیز هستم .ولی هیچ دوست ندارم به ایران بیاد چون ابروی فوتبالیش میره.
    تیم ملی ایران در حد دیگو عزیز نیست وبا باندهایی که تو ایران هستن ولابی میکنن وهمه کارن حتی مارادونا هم زمین میخوره

عاشقتم دیوانه وار
    مارادونا وقتی با اون تیم پرستاره با 4 گل از آلمان باخت و تیمش با خفت و خواری حذف شد آبروی فوتبالیش رفت.
    اتفاقا اگر الان میخواد دوباره به اوج برگرده و کسب آبرویی کنه(حداقل در عرصه مربیگری) باید از یه تیم کوچیک یا درجه دو و سه کارشو شروع کنه و اون تیمو به موفقت برسونه(اگر بتونه)تا دوباره به سطح اول فوتبال برگرده.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

مارادونا وقتی با اون تیم پرستاره با 4 گل از آلمان باخت و تیمش با خفت و خواری حذف شد آبروی فوتبالیش رفت.
    اتفاقا اگر الان میخواد دوباره به اوج برگرده و کسب آبرویی کنه(حداقل در عرصه مربیگری) باید از یه تیم کوچیک یا درجه دو و سه کارشو شروع کنه و اون تیمو به موفقت برسونه(اگر بتونه)تا دوباره به سطح اول فوتبال برگرده.
    100% تایید میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی خب حالا که شما هم موافقید زنگ بزنم فردا بیاد برای قرارداد و اینا البته دیشب رایکارد زنگ زد گفت خیلی نامردید اول با من صحبت کرده بودید !
    ...
    حالا اصلا که اومد مشکل فوتبال ایران فقط مربی هست؟یعنی الان این فرار به جلو نیست؟به حای تحلیل و بحث رو جام ملتها داریم در مورد مربی بعد از جام ملتها صحبت می کنیم؟چیه قضیه

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حای تحلیل و بحث رو جام ملتها داریم در مورد مربی بعد از جام ملتها صحبت می کنیم؟چیه قضیه
    چون خودشون هم می دونن حتی از توی گروه هم بالا نمیان

می خوان بعد از گندشون یه جوری با تعویض مربی ماست مالی کنن ....

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی خب حالا که شما هم موافقید زنگ بزنم فردا بیاد برای قرارداد و اینا البته دیشب رایکارد زنگ زد گفت خیلی نامردید اول با من صحبت کرده بودید !
    ...
    حالا اصلا که اومد مشکل فوتبال ایران فقط مربی هست؟یعنی الان این فرار به جلو نیست؟به حای تحلیل و بحث رو جام ملتها داریم در مورد مربی بعد از جام ملتها صحبت می کنیم؟چیه قضیه
    رفیق تو که دستت میرسه زنگ بزن مورینیو بیاد یکم حال کنیم

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

مارادونا با قطبي فرقي نداره!!
    جفتشون بيشتر تو كار تقويت روحي و رواني تيم هستن
    ايران يه مربي ميخواد كه پايه اي روي نحوه بازي تيم كار كنه...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا گوشواره هیچی دائم الخمر بودنش البته دوستان میگردند و بهترین نوعش رو براش میارند مثل قضیه پوتین که اومده بود ایران
    بي خيال گوشواره...ماري جوانا و شنگولياش چي ميشن
    با این شرایط، من از همین الان آمادگی خودم رو واسه عضویت در کادر فنی مارادونا اعلام میکنم

ایول به همه!
    اخبار ظهر گفت شایعه ســـت!
    صحت نداره! (خبر).
    پس اوضاع خطری تر شد! حتما میاد

عاشقتم دیوانه وار
    مارادونا عرضه داشت، اون آرژانتین رو به جایی میرسوند!!! کل تیم و فقط مسی میچرخوند! بیچاره بصورت افقی و عمودی جر خورد تا به همونجا رسیدن...

ناز نفست

...
    آقا نه اون رایکارد مربیه، نه این مارادونا، باز رایکارد بهتره...

مارادونا با قطبي فرقي نداره!!
    جفتشون بيشتر تو كار تقويت روحي و رواني تيم هستن
    ايران يه مربي ميخواد كه پايه اي روي نحوه بازي تيم كار كنه...
    عجب حرفی زدیا البته اینا همش چرت و پرته! فردا میبینی علی پروین رو آوردن کردن مربی!!!

اون سری که حرف کاپلو بود رو یادتون رفته؟ بعد یهو علی دایی بدبخت آوردن کردن مربی... با آبروش هم بازی شد. الان بعضیا میان میگن علی دایی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •