از شامپوهایی مثه بایوکلین ادونس یا فیتولیوم انرجایز میشه برا مصرف معمولی استفاده کرد ؟ ضضری نداره ؟
از شامپوهایی مثه بایوکلین ادونس یا فیتولیوم انرجایز میشه برا مصرف معمولی استفاده کرد ؟ ضضری نداره ؟
من clear به رنگ آبی کبود خریدم خیلی خوب بود اما سری بعدی که ازش خریدم خیلی افتضاحه! تابلو قلابیه!
حالا موندم برای از بین بردن شوره سر چی بخرم!!!؟؟؟
همین Clear که رسماً وارد شده؟ همین که دوتا برچسب داره؟ اگه این قلابی باشه که دیگه واویلا!
نه از این ها نیست.
هد شولدر ها که همه قلابین! این هم از clear ! الان من از چی استفاده کنم؟؟؟؟
هم هداندشولدر و هم کلیر بطور رسمی وارد شده که دوتا برچسب روش داره. یکی روی اتصال درپوش به بدنه و یکی روی بدنه.
همه داروخانه ها هم دارند.
صدر صد تایید میشه
حواستون باشه هداندشولدر ها خیلی وقته تقلبی شده
من تا سه سال هداند شولدر استفاده میکردم فقط هم از داروخانه میخریدم.
اما بعدش هرچی از این شامپو میخریدم قلابی بود!! دیگه هم نخریدم.
کلییر هم اولیش عالی بود اما بعدیش افتضاح!
حالا موندم واسه درمان شوره سرم چی بخرم!؟؟
دوست عزیز مگه قحطی شامپوی خوبه که شما مستاصل موندی؟؟؟
اصلا clear در دنیای محصولات معتبر آرایشی بهداشتی در دنیا در مقابل خیلی از برند ها حرفی برای گفتن نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ali_softcenter; 14-09-2012 at 08:38.
دوستان چرا شما ها از سینره استفاده نمی کنید؟
من خودم خیلی وقت پیش که موهای بلندی داشتم توی این تاپیک هم پیغام دادم؛ شامپوهای معمولی خوبی رو هم تست کردم. بهترینش سانسیلک بود که فقط واسه 3 روز جواب می داد. بعد از اون انواع خشکی و ریزش مو و...
الان تقریبا از عید به این طرف دارم از سینره تقویتی استفاده می کنم. میانگین 1 روز در میون سرمو می شورم. ریزش موهام از هفته ای حداقل 70 تار مو شده حداکثر 10 تار مو...!!! شامپوی ضد شوره اش رو هم برای یکی از دوستام که شوره سرش بیداد می کنه گرفتم باورتون نمی شه؛ هرگاه استفاده می کنه دیگه خبری از شوره نیست.
خوبی این شامپوها اینه که PH = 5.5 هست یعنی این که می تونید تقریبا به طور روزانه هم ازش استفاده کنید. خدا رو شکر شامپو برای همه نوع مو هم داره.
اشتباه منو نکنید و الکی سمت تست کردن شامپوهای خارجی نرید. برخی از جنسای ایرانی خیلی بهترن
شاد باشین
شامپو سینره ساخت ایرانه؟ تقلبیش هم تو بازار هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)