ماسچرانو از دروغهای لیورپول می گوید
خاویر ماسچرانو خرید جدید باشگاه بارسلونا، در صحبتهایی از اتفاقاتی که در جریان جدایی اش از رختکن لیورپول رخ داد، می گوید.

سایت گل - خاویر ماسچرانو، ستاره آرژانتینی دنیای فوتبال، پس از مسجل شدن روند انتقالش به بارسا در صحبتهایی زبان به انتقاد از مسئولان لیورپول گشوده است.
این ستاره 26 ساله با امضای قراردادی 4 ساله به تیم قهرمان اسپانیا پیوست و به نظر می رسد که رقم اولیه در نظرگرفته شده برای او 21 میلیون یورو بود. شنیده می شود که سران باشگاه بارسا در بندی از قرارداد، مبلغ جدایی زودهنگام او را 90 میلیون یورو درج کرده اند.
ماسچرانو در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت منتشر شد، گفت: «احمقانه است اگر فکر کنیم که قرار است من در تمام بازیها به میدان بروم. ما باید به افرادی که کارشان را به خوبی انجام می دهند، احترام بگذاریم. در پست من، سه قهرمان دنیا در رختکن بارسا هستند که تمام عناوین ممکن را کسب کرده اند.»
بخشی از صحبتهای ماسچرانو نیز در روزنامه گاردین منتشر شده که به اتفاقاتی که در زمان جدایی او از رختکن لیورپول رخ داد اشاره دارد. روی هاجسون، مربی لیورپول هفته گذشته در صحبتهایی در این رابطه، تصمیم ماسچرانو را اقدامی خودخواهانه دانسته و اعلام کرده که ماسچرانو سال گذشته در فکر جدایی از آنفیلد بوده ولی ژابی آلونسو با پیشی گرفتن از او به رئال پیوسته است.
ماسچرانو در پاسخ به این صحبتهای هاجسون گفت: «روی هاجسون واقعیت را می داند. من اکنون لحظات شادی را پشت سر می گذارم ، پس زمان خوبی برای گفتن این صحبتها نیست ولی دروغهای زیادی در مورد من گفته شده که به همه آنها پاسخ خواهم داد. سال گذشته، مسئولان لیورپول به من اجازه جدایی ندادند. هیچ راهی برای فروش من وجود نداشت. آنها تنها من و ژابی آلونسو را داشتند و تنها به ژابی اجازه جدایی از تیم را دادند.»
ستاره آرژانتینی در ادامه صحبتهایش گفت: «سال گذشته از اینکه نتوانستم به بارسا بپیوندم، احساس ناامیدی می کردم. زمانی که بهترین تیم دنیا خواهان به خدمت گرفتن تو است، این اتفاقی است که تو دوست داری رخ دهد. من به تیمی پیوستم که واقعا خواهان جذب من بودند. در هیچ شرایطی به پیوستن به اینتر، به چشم یک گزینه نگاه نمی کردم. رافا به دنبال من بود و شاید به همین دلیل بود که خیلی ها فکر می کردند که من ممکن است به اینتر بروم ولی بارسا تنها تیمی بود که برای خرید من فشار می آورد.»
ستاره آرژانتینی خود را جانشین یایا توره نمی داند ولی درعین حال تمایل فراوانش را برای بازی کردن در هر پستی را بارسا اعلام کرد و گفت: «این برای من به منزله یک رویای در حال رشد است. با حضور دربارسا درسهای زیادی می گیرم و از بازی کردن در کنار این بازیکنان لذت می برم. من برای تعطیلات به اینجا نیامده ام و آمده ام که فوتبال بازی کنم. این فرصتی است که تنها یک بار به افراد روی می آورد. من آمده ام که به رختکن بارسا اضافه شوم. مطمئن باشید به خوبی تمرین می کنم تا زمانی که در ترکیب تیم قرار می گیرم، بتوانم در اوج آمادگی باشم. توره هم بازیکن بزرگی است که رد پایش را در تاریخ باشگاه به جای گذاشته. من برای پر کردن جای او به نوکمپ نیامده ام، بلکه می خواهم به بهترین نحو ممکن کارم را انجام دهم. به خاطر کارهایی که در طول سالهای اخیر انجام داده ام، به رختکن بارسا فرا خوانده شدم و سعی نمی کنم که مثل یایا توره باشم، چون من توره نیستم ولی کارهای دیگری را برای تیم انجام می دهم.»
ماسچرانو در بخش پایانی صحبتهایش گفت: «من بازیکن میانی با ویژگی های تدافعی هستم ولی می توانم کارهای دیگری نیز انجام دهم. در طول عمر فوتبالی ام در پستهای دیگری در تیم ملی آرژانتین، ریورپلاته و لیورپول بازی کرده ام و زمانی که به من نیاز باشد، نهایت تلاشم را برای تیم به کار خواهم گرفت.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/8/31
آگوئرو: اتلتیکو می تواند برای قهرمانی در لالیگا بجنگد
ستاره جوان آرژانتینی معتقد است که تیمش می تواند برای کسب عنوان قهرمانی لالیگا با بارسلونا و رئال مادرید به رقابت بپردازد.
سایت گل - سرخیو آگوئرو، مهاجم اتلتیکو مادرید معتقد است که تیمش می تواند با بارسلونا و رئال مادرید در مسیر قهرمانی در رقابتهای لالیگا رقابت کند.
اتلتیکو فصل جدید لالیگا را با پیروزی 0-4 مقابل اسپورتینگ خیخون آغاز کرد و دو گل دیه گو فورلان و گلهای خورادو و سیمائو سه امتیاز مهم را عاید این تیم کرد.
آگوئرو در پایان این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: «ما بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم. بسیار خوشحالیم که بازی می کنیم، از بازی لذت می بریم و به راحتی اهدافمان را به جلو می بریم. هدف ما صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپاست ولی واضح است که اگر بتوانیم به همین روش ادامه دهیم، می توانیم برای قهرمانی در لالیگا بجنگیم.»
آگوئرو در ادامه صحبتهایش با تمجید از کیکه سانچس فلورس، مربی جوان اتلتیکو گفت: «ما مربی ای داریم که عملکرد ما را آنالیز کرده و به ما انگیزه و اعتماد به نفس می دهد. اگر بتوانیم امتیازهای زیادی کسب کنیم می توانیم برای قهرمانی در لالیگا تلاش نمائیم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/8/31