تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 646 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اولا" آندروید 2.4 و 2.5 که گفتین هنوز ساخته نشده
    الان 2.2 رو گوشی ها هست و تا 5-6 ماه دیگه گوشی های با ورژن 2.3 میان به بازار

دوما" نرم افزار ها و بازی ها روی هر ورزنی از آندروید نصب میشن . ورژنهای جدیدتر آندروید امکانات بیشتری داره و سرعت رو بالاتر میبره . اما ربطی به بازی نصب کردن نداره .

سوما" دیفای قیمتش حدود 425 هست و فکر نکنم گرون حساب بشه .

کلا" شما هر آندرویدی بخرین چه x10 - defy - milestone2 یه روزی نیاز به آپدیت دارین اگر بخواین از گوشیتون حرفه ای استفاده کنین .
    وگرنه همون ورژن که روش هست هم بخوبی کار میده

نه خوب من معمولا یه گوشیه 3 سال دستم میگیرم و میخوام توی 3 سال مشکل برنامه ریختنو اینا نداشته باشم

میدونم 2.2 بالاتر نداریم میگم اگه به فرض نسخه 100000 اومد آیا نرم افزار های نسخه 10000 روی نسخه های قدیمی نصب میشه ؟مثلا نرم افزار های ویندوز 6.5 روی 7 نصب نمیشه همین طور سیمبین 3^ روی ورژن های 9.2 و 9.3 نوکیا
    اگه همچین چیزی واسه آندروید هم صادق باشه خیلی وضع خرابه چون آندروید همش داره ورژن میده و همیشه آدم عقبه و 6 ماه به 6 ماه باید گوشی عوض کنی

اگه میشه این رو هم جواب بدید :

از x10 خیلی خوشم اومده هم قیافش هم سایز ال سی دیش هم دوربینش هم سایزش اما روی ورژن 1.06 موندم --خیلی بده ؟دردسر داره آپدیتش ؟

و اینکه من عاشق موتورولاها هستم خودم l6-l7-v3i-v3x رو داشتم و دنیایه عجیبی داشت یادش بخیر حالا یادم نمیاد اسم فریمورش چی بود بهش فریمور نمیگفتند یه چیز دیگه میگفتند هر روز روش میریختم تمامی امکانات گوشی عوض میشد تمام فریمور های کوک شده هر روز یه شکلیش میکردم واقعا توپ بود

اما مشکلی که بود هیچ وقت نه جایی اینا رو تعمیر میکرد و نه قابو باطری درستو حسابی ازش تو بازار بود حتی بیچاره دوستم lcd گوشیش شکست دیگه میخواست گریش بگیره که هیچ جا گیر نمیومد
    واسه همین میترسم پول زیاد بالای این جور چیزا بدم مخصوصا حالا که این آندرویده دیگه هیچ کس حالیش نیست و من قیمت کردم گفت 460 البته یه مغازه فقط پرسیدم به نظر من خرابی زیادم که نباشه اما هر چی باشه به هر حال باید احتمال خرابی هم داد و واقعا این پول خیلییییییییی زیادیه اگه قرار باشه یه بار مصرف باشه یا واسه یه خرابی آدم پاشه بیاد تهران
    Last edited by ali_disslove; 06-03-2011 at 11:10.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من X10 داشتم ولی یکی اینکه گوشی بزرگی بود و اینکه صدای مکالمه کمی داره واسه همین دارم x10 رو میدم به کسی که طالبش شده . موندم خودم لجند بگیرم یا نه . بودجه ام در حد همین 420-430 هست و اینکه میخوام به عنوان یک پلیر موزیک از گوشی استفاده کنم در ضمن راحت فارسی بشه و مشکلی واسه فارسی کردن و این چیزا نداشته باشه . نظرتون در مورد لجند چیه ؟ راحت فارسی میشه ؟ فارسی رو در حد خوندن و نوشتن اس ام اس میخوام . لطفا کمک کنید چون تا عصر باید تصمیم بگیرم

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه خوب من معمولا یه گوشیه 3 سال دستم میگیرم و میخوام توی 3 سال مشکل برنامه ریختنو اینا نداشته باشم

میدونم 2.2 بالاتر نداریم میگم اگه به فرض نسخه 100000 اومد آیا نرم افزار های نسخه 10000 روی نسخه های قدیمی نصب میشه ؟مثلا نرم افزار های ویندوز 6.5 روی 7 نصب نمیشه همین طور سیمبین 3^ روی ورژن های 9.2 و 9.3 نوکیا
    اگه همچین چیزی واسه آندروید هم صادق باشه خیلی وضع خرابه چون آندروید همش داره ورژن میده و همیشه آدم عقبه و 6 ماه به 6 ماه باید گوشی عوض کنی

اگه میشه این رو هم جواب بدید :

از x10 خیلی خوشم اومده هم قیافش هم سایز ال سی دیش هم دوربینش هم سایزش اما روی ورژن 1.06 موندم --خیلی بده ؟دردسر داره آپدیتش ؟

و اینکه من عاشق موتورولاها هستم خودم l6-l7-v3i-v3x رو داشتم و دنیایه عجیبی داشت یادش بخیر حالا یادم نمیاد اسم فریمورش چی بود بهش فریمور نمیگفتند یه چیز دیگه میگفتند هر روز روش میریختم تمامی امکانات گوشی عوض میشد تمام فریمور های کوک شده هر روز یه شکلیش میکردم واقعا توپ بود

اما مشکلی که بود هیچ وقت نه جایی اینا رو تعمیر میکرد و نه قابو باطری درستو حسابی ازش تو بازار بود حتی بیچاره دوستم lcd گوشیش شکست دیگه میخواست گریش بگیره که هیچ جا گیر نمیومد
    واسه همین میترسم پول زیاد بالای این جور چیزا بدم مخصوصا حالا که این آندرویده دیگه هیچ کس حالیش نیست و من قیمت کردم گفت 460 البته یه مغازه فقط پرسیدم به نظر من خرابی زیادم که نباشه اما هر چی باشه به هر حال باید احتمال خرابی هم داد و واقعا این پول خیلییییییییی زیادیه اگه قرار باشه یه بار مصرف باشه یا واسه یه خرابی آدم پاشه بیاد تهران
    ببین دوست عزیز ، اندروید خاصیتش همینه که شما میگی اگه بخوای گوشیت نرم افزار های روز رو داشته باشه نمیتونی تا 3 سال باهاش سر کنی . اول این که اپدیت هاش خیلی دیر به دیر ارائه میشه و نهایت برای یه گوشی تا یکی دوسال پشتیبانی وجود داره ( دو سال در بهترین شرایط ) البته گوشی های گوگل میگویند که این مشکل پشتیبانی براش پیش نمیاد ، که فعلا گوگل یه مدل گوشی ارائه داده و دومیش تو راهه ( که البته بخاطر همین پشتیبانی نسبت به سایر گوشی های هم رده گرونتر هستن )
    اگه میخوای گوشی که تو دستت میگیری تا سه سال بهت جواب بده من بهت ایفون 4 رو پیشنهاد میکنم که قیمتش دو سه برابر چیزی هست که شما میخوای هزینه کنی
    این رو در نظر بگیرید که هر نرم افزار که ارائه میشه بر روی یک نسخه خاص اندروید نصب میشه ...
    به نظر من x10 نگیرید ، چون دیگه داره میمیره از زمان ارائه این گوشی خیلی گذشته و بدرد 3 سال نگه داشتن نمیخوره
    Last edited by sinasalar2007; 06-03-2011 at 12:08.

4. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

آقا چرا یه عالمه سوال میپرسی که آدم بعد جواب دادن به سوال اولت سوال دومت رو فراموش کنه؟
    یه دونه یه دونه بپرس خوب!

درباره ی آبدیت آندوها و اینکه نرم افزارهاش ساپورت میشند یا نه باید بگم که خوب اینطوری نیست که مثلا بعد از اینکه آندو 2.1 به 2.2 آبدیت شد گوشیهایی که ساپورتش نمیکنند باید دور ریخته بشند و اینکه خوب مثلا آندو 2.2 با 2.3 خیلی فرقی ندارند که بخواند انقلابی در نرم افزارها به وجود بیارند.
    ولی خوب یه چیزهایی مختص اون سیستم عامله مثلا گیم پلیی که سونی برای گوشیهای همراه ایچاد کرده و کارش اجرای بازیهای پلی استیشن بر روی موبایلهاست فقط روی نسخه های آندوی بالای 2.3 ساپورت میشه.
    و یه سری چیزها هم به سخت افزار مربوطه مثل مواردی که فقط با سی پی یوهای دو هسته ای ساپورت میشند!
    در مورد X10 هم که دیگه آبدیت شده و خبرهای خوبی ازش به گوشی میرسه مثل ساپورت مولتی تاچ با آبدیت جدیدش!
    در مورد نگرانیت درباره ی موتو هم بهت حق میدم چونکه این شرکت در داخل کشور از ساپورت خوبی برخوردار نیست و اگه در شهرستانها باشید این مورد برای برندهایی مثل سامسونگ، الجی و اچ تی سی هم صادقه!
    درباره ی سه سالی که میخوای از گوشیت استفاده کنی هم بسته به انتظارته و بس!

6. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام
    آقا یکی از رفقا قصد خرید htc.desire رو داره. من دقیقا نمیدونم ولی ظاهرا این گوشی یه مشکلاتی داره. حالا چه مشکلاتی اینم نمیدونم !
    حالا یه سوال داره : میگه با آپدیت مشکلاتش حل میشه یا نه؟
    اگه یه مقدار در مورد این گوشی برام توضیح بدید که بهش بگم ممنون میشم.
    درضمن میشه مدل پیشنهادی خودتونم بگید؟
    بدون در نظر گرفتن قیمت 3 4 مدل برتر این رده رو معرفی کنید.
    مرسی از محبتتون

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

به به عجب تاپیک پویایی !!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

بهتره سوالت رو در مورد مشکلات دیزایر در کلوپش بپرسید

گوشی های تو این رنج میتونی به xt720 و x10 رو انتخاب کنی که دوربین 8 مگاپیکسلی دارن

موتو دیفای هم هست که اون هم خیلی عالیه و به نظر من بهترین آندروید تو این رنج قیمت هست

10. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

GALAXY S II يا Optimus 3D؟
    ---------------------------------------> ? ! ؟ <-----------------------------------

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

GALAXY S II يا Optimus 3D؟
    نظر شخصی من؟ گلکسی !!
    به نظرم یکی از مهم ترین ویژگی ها ای اقای اپتیمس،سه بعدی بودنشه که هر چی فکر میکنم،درست مثل پردازنده های دو هسته ای برا امروز کاربر نیست و تا وقتی اندو به اپ هایی مجهز بشه که صرفا با این نوع مشخصات کار میکنن،طول میکشه(چند ماه!) که تا اون موقع،گوشی های اپدیت تر میان که اونا ارزش خرید رو دارن....این گوشی،درست مثل این می مونه که واید فایر رو اوائلی که اومد بخری!! گوشی با سخت افزاری جالب بود،ولی دیگه برای عرضه اش خیلی دیر بود و بسیار اپ ها و بازی ها رو توان اجراشون رو نداشت!

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نظر شخصی من؟ گلکسی !!
    به نظرم یکی از مهم ترین ویژگی ها ای اقای اپتیمس،سه بعدی بودنشه که هر چی فکر میکنم،درست مثل پردازنده های دو هسته ای برا امروز کاربر نیست و تا وقتی اندو به اپ هایی مجهز بشه که صرفا با این نوع مشخصات کار میکنن،طول میکشه(چند ماه!) که تا اون موقع،گوشی های اپدیت تر میان که اونا ارزش خرید رو دارن....این گوشی،درست مثل این می مونه که واید فایر رو اوائلی که اومد بخری!! گوشی با سخت افزاری جالب بود،ولی دیگه برای عرضه اش خیلی دیر بود و بسیار اپ ها و بازی ها رو توان اجراشون رو نداشت!
    اينطور كه اين بنچمارك ها نشون ميده از گالكسي2 هم قويتره كه!
    URL]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5864563&postcount=2[/URL]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •