دوستان من میونه خوبی با کتاب خوندن ندارم(منظورم کتاب های غیر درسیه) برای حل این مشکل چیکار باید کرد؟
دوستان من میونه خوبی با کتاب خوندن ندارم(منظورم کتاب های غیر درسیه) برای حل این مشکل چیکار باید کرد؟
کسی میدونه چرا آتیش پایینش آبیه بالاش نارنجیه ؟![]()
چون حوصله نداری بشینی پایه کتاب بگرد PDF فایل هارو توی اینترنت پیدا کن
یه آهنگ بزار بعدش بشین بخون اینطوری علاقه بیشتر میشه
یعنی حس بیشتری به آدم میده
البته چشم هم خسته می کنه پس باید مراقب خودتم باشی
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
فکر کنم (مطمئم!) شوخی کردی ولی چون عنصر های مختلفی باعث میشه رنگ های مختلفی توی آتش پدید بیادکسی میدونه چرا آتیش پایینش آبیه بالاش نارنجیه ؟![]()
هر کدوم وزن به خصوصی دارن پس فاز گازی اونا هم وزن خاصی داره واسه همین هر کدام توی یه ارتفاعی قرار میگیرن
مثل هوای سرد و گرم (نسیم)
البته فکر کنم ...!
نه اتفاقا شوخی نکردم !! امروز داشتم به آتیشی که از فندک اجاق گازمون میومد بیرون دقت میکردم دیدم خیلی با نظم و ترتیب پایینش آبیه و بالاش نارنجیه ... خیلی باحالهفکر کنم (مطمئم!) شوخی کردی ولی چون عنصر های مختلفی باعث میشه رنگ های مختلفی توی آتش پدید بیاد
هر کدوم وزن به خصوصی دارن پس فاز گازی اونا هم وزن خاصی داره واسه همین هر کدام توی یه ارتفاعی قرار میگیرن
مثل هوای سرد و گرم (نسیم)
البته فکر کنم ...!![]()
خب اینو که میدونم از عنصرهای مختلفی تشکیل شده![]()
تا جایی که من میدونم دلیل رنگ نارنجی در بالای شعله مربوط به سوخت ناقص گاز هست نه عناصر موجود در گاز شهری
به سادگی می تونید ببینید اگه شعله گاز رو کم کنید خیلی خوب و ابی می سوزه اما با افزایش شعله به دلیل احتراق ناقص به رنگ نارنجی در میاد
سوختن ناقص با توجه به رسیدن یا نرسیدن عناصر موجود در هوا به آتش هستش...
من منظورم گاز شهری نبود کلی گفتم، گاز شهری که فکر کنم متان باشه...
بودجش 2 میلیارد دلار هست.... یعنی 2000 ملیارد تومن یعنی تقریبا اندازه ی بودجه ی وزارت راه و ترابری ایران... البته مقداری که واسه ایران قراره هزینه بشه حدودا 70 میلیون دلاره که رقم کمی نیس.... در مورد سیستمش من اطلاعاتی در این زمینه ندارم...اما همونطور که یه شهر رو زیرپوشش وایرلس قرار میدن قرار دادن شهر های ایران زیر این پوشش فکر نکنم سخت باشه....
یه نفر گفته بود قله ی اورست میشه نزدیک ترین نقطه ی زمین نسبت به خورشید
خیر عزیز اشتباهه
اولا که قله ی اورست بلند ترین نقطه ی روی زمین نیست !
.And so, the highest point on the Earth is Mt. Chimborazo in Ecuador in the Andes mountain chain. It’s about 2.4 kilometers higher than Mt. Everest (and you thought Mount Everest was going to be the answer)
دوما هم اون که اون کوهه نزدیک ترین نقطه به خورشیده چرت و پرت محضه ! اولا هم زمین کروی نیست هم مدار حرکت زمین به دور خورشید دایره نیست . اما :
The closest place on earth to the sun happens on January 3rd at the highest peak in the southern hemisphere at 23% south. Most likely the Andes Mountain Range.
The reason. At that date the earth is closest to the sun, perihelion and at that date it is summer in the southern hemisphere, which means the earth southern axis is tilted towards the sun and the earth is only 147 million Km from it.
Source
Introduction to Physical Geography
البته تو عناصر موجود در هوا فقط اکسیژن مطرح هست
در کل رنگ شعله عناصر مختلف متفاوت هست اما در مورد گاز شهری و سوختهای عمومی (مثل ذغال و نفت و گاز) چون عنصری که می سوزه عموما کربن هست رنگ ابی رو مشاهده می کنید و رنگ نارنجی به دلیل سوخت ناقص اون ماده هست
البته اطلاعات علمی تر و جزئی ترش رو کسی که با معلومات تر هست می تونه بیان کنه
یه چیز دیگه هم هست
رنگ شعله بیانگر دما نیز هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)