گویا گارنا میخواد سرورای LoL بزنه خودشم.میگن مرکزش تو سنگاپوره از خود گارنا ولی حتما باید دان کرد انگار.
گویا گارنا میخواد سرورای LoL بزنه خودشم.میگن مرکزش تو سنگاپوره از خود گارنا ولی حتما باید دان کرد انگار.
فکر نکنم Garena بتونه یه همچین کاری کنه کمتر از هر هفته داره آپدیت میشه و هیرو جدید میده بیرون...
اگه قرار بود سرور دیگه هم باشه خود LOL حتما تبلیغ می کرد...ما که چیزی ندیدیم...
تقریبا همه جای Free هست فکر نکنم کسی حاضر شه Orginal سرور رو ول کنه بره gg یکم بی عقلی حساب میشه چون هم یه عالمه چیزی رو از دست می ده هم ساپورت نداره هم هیرو هاش کمترن...به هیچ دردی نمی خوره...فکر نکنم هم gg یه همچین کاری بکنه...
همینجوریش همیشه سرورای اروپا یه هفته تو اپدیتای اصلی عقب هستن از امریکا پس این سرور هم شدنیه با حمایت riot game .تو فروم اصلی هم یه بحث هایی در مورد سرور های دیگه بود.
هیروهاش کمترن؟الان مثلا به ما همه هیرو ها رو مجانی میدن؟کلی زحمت می کشیم بعد هیرو رو که می خریم یه چیزشو انگولک می کنن !
سرور با شرایط بهتر(مجانی فقط باشه!) به نظر من خیلیا سرازیر میشن به اون سمت مخصوصا اسیا باشه چون سرور اسیا الان نیستش.
حالا اینا اصلا کنار این 3 دست رو باهاش بازی کردم اصلا به دل نمی چسبه!این لیزرش کلی وقت می گیره تا بگیریش رو یارو.![]()
ویکتورحالا اینا اصلا کنار این 3 دست رو باهاش بازی کردم اصلا به دل نمی چسبه!این لیزرش کلی وقت می گیره تا بگیریش رو یارو.
آخرین میج خوبی که ساختن زراث بود.. این ویکتورم یه دست باهاش بازی کردم بد نبود اما به پای زراث نمی رسه
استانش خوبه و Q ش
ایشالا دوباره تعدادش سه تا میشهمیدن؟کلی زحمت می کشیم بعد هیرو رو که می خریم یه چیزشو انگولک می کنن !![]()
![]()
از کجا فهمیدی منظورم کی بود؟![]()
بابا E ویکتور خداست اتفاقا Q تا وقتی لیزرت باشه کاربرد نداره ult رو هم میتونی کنترل کنی من که خیلی خوشم اومد هر دست هم دارم با آمار وحشتناک میبرم![]()
من هنون هم همون AP Classic خودم رو بازی می کنم...Vieger
کاملا Anti-mage هیچ کاریش نمی تونی بکنی!
هنوز از کسی تو MID کم نیوردم...حالا بگذره ببینیم کسی تو این 10 میلیون نفر پیدا میشه یا نه...
دادا من با TF بات بازی میکنم! منم همچی فکری میکنم ! تاحالا با tf وسط ندادم! جز یه دست اونم morgana بود!من هنون هم همون AP Classic خودم رو بازی می کنم...Vieger
کاملا Anti-mage هیچ کاریش نمی تونی بکنی!
هنوز از کسی تو MID کم نیوردم...حالا بگذره ببینیم کسی تو این 10 میلیون نفر پیدا میشه یا نه...
واقعا دیگه حالم از این بازی بهم میخوره!
الان نزدیک ۷-۸ روز هست به دلیل نداشتن موس، وارد بازی نشدم! الان ایمیل اومده از طرف Riot که به خاطر تکرار خشونت علیه دیگران، ۲ هفته یعنی تا تاریخ ۲ فوریه اکانتم مسدود شده!
یعنی چی اونوقت؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)