سلام خدمت همه دوستان
چندی پیش یه one x گرفتم بعدش روش یه مقدار live wallpaper ریختم . حالا حس میکنم حتی کیفیت والپیپر های قبلیم هم افت کرده
باید چیکار کنم تا درست بشه ؟
راستی اون والپیپر جدید ها رو هم نتونستم پاک کنم
ممنون از راهنماییتون
سلام خدمت همه دوستان
چندی پیش یه one x گرفتم بعدش روش یه مقدار live wallpaper ریختم . حالا حس میکنم حتی کیفیت والپیپر های قبلیم هم افت کرده
باید چیکار کنم تا درست بشه ؟
راستی اون والپیپر جدید ها رو هم نتونستم پاک کنم
ممنون از راهنماییتون
سلام
من گوشی galaxy s3 دارم. نمیتونم با اپلیکیشن facebook بهش وصل بشم. حتی با VPN. کسی میدونه مشکل چیه؟
uc browser رو امتحان کردید ؟
چجوری میتونم اس ام اس هامو از یه گوشی اندروید بریزم روی کامپیوتر ؟
میشه روی کامپیوتر هم خوندشون؟
دوست عزیز من مشکل اتصال به فیسبوک ندارم. فقط با اپلیکیشنش نمیتونم وصل شم.
سلام دوستان . برای انتقال شماره تلفونها از winmo 6.5 به اندروید چه روشی پیشنهاد میکنید . بنده با select all همه رو انتخاب کردم تا با یلوتوث بفرستم اما فقط یک اسم منتقل میشه!!! در ضمن اندرویدش 2.3 هست . با تشکر
سلام دوست عزیز. شما اول گوشیتونو با کامپیوتر (منظور با outlook,outlook express,...) سینک کنین. بعد از اونجا کانتکتهاتونو به صورت فایل csv در بیارین بعد از google contacts استاده کنین و این فایل csv رو ایمپورت کنین(توی آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای بک آپ گرفتن از apk batch installer که یه برنامه ی رایگان واسه پی سی هست استفاده کنین. واسه خوندن اس ام اس ها هم برنامه ی mightytext هست که اس ام اس هارو اینجوری نشون میده روی پی سی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .ممنون از پاسختون . گرچه بنده اصلا به تبادل اطلاعاتِ آنلاین و اینترنت خوش بین نیستم و میدونم که این اطلاعات راحت سرقت میشه و مورد سوء استفاده قرار میگیره یا فروخته میشه به سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی , اما چون بعد از حذف شماره های حساس , این کار رو انجام میدم. خب ... بنده با sync این شماره تلفن ها رو فرستادم به لپ تاپ . حالا اگر لطف کنین دقیقا توضیح بدین که قدم به قدم باید چکار کنم یا اگر وقت ندارین یک لینک برای اون بدین که به ایرانی یا انگلیش توضیح داده باشه چون من اصلا با اوت لوک کار نکردم تا حالا . در ضمن اگر راهی دیگه بدون انترنت هم وجود داره خبر بدین چون ایمن تره . متشکر از وقتتون
خوب دوست عزیز اگه با outlook کار نکردین از برنامه ی thunderbird contact export استفاده کنین و روی وین موبایلتون نصب کنین.(دانلود از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این فایلی که با این برنامه بک آپ گرفته میشه رو بریزین روی پی سی ، حالا برین به جیمیلتون و طبق این شکل عمل کنین:
حالا وقتی توی گوشی آندرویدیتون اکانت جیمیلتون رو وارد کنین خودش اتوماتیک این adress book ها رو سینک میکنه.
پی نوشت : اصلا متوجه نشدم گفتین اگه بشه یه راه بدون اینترنت باشه.ببخشید.
شما همون مرحله ی اول رو انجام بدین بعد با استفاده از برنامه ای که واستون آپلود کردم فایل csv مورد نظر رو ایمپورت کنین.
دانلود برنامه ی ایمپورت کانتکتس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by johnypersian1656; 15-11-2012 at 13:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)