تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 46 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 457

نام تاپيک: سریال خوش‌نشین‌ها

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

4

ببخشیدا ببخشیدا معذرت میخوام ولی شما که میگی چند نفر دارند ادای کارشناسارو در میارن الان خودتون دارید چکار می کنید ؟؟ کارشناس شدید دارید فیلم رو نقد میکنید دیگه نه ؟؟

باز هم معذرت خواهی میکنم اصلاً قصد توهین یا جسارت ندارم سوتفاهم نشه

به قول تیکه کلام یکی از بچه ها!!چی بگم والااااااااا
    امضای شما شاید بتونه جواب خودتونو بده.بحث کارشناسانه کردن با یه چیزی به زور به خورد آدم دادن فرق داره.و به قول دوستمون من فقط نظر شخصیمو گفتم مثل شما که فقط نظرتونو گفتین!!

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

منم نمی خوام ناراحتت کنم ولی شما فرق بین نقد کردن و نظر شخصی رو نمیدونی؟
    هر کسی میاد اینجا و نظر خودش رو در مورد سریال میگه. این اشکالی داره؟ انتظار داری مثل... بشینیم و در مورد فیلمی که نگاه میکنیم هیچ نظری ندیم؟

مرسی

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به قول تیکه کلام یکی از بچه ها!!چی بگم والااااااااا
    امضای شما شاید بتونه جواب خودتونو بده.بحث کارشناسانه کردن با یه چیزی به زور به خورد آدم دادن فرق داره.و به قول دوستمون من فقط نظر شخصیمو گفتم مثل شما که فقط نظرتونو گفتین!!

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

مرسی
    سلام
    من کاری ندارم به اینکه شما میگی کارشناسانه یا بزور به خورد آدم دادن خودت اسمش رو کارشناسی گزاشتی. نظر شخصی چیز خوبی ولی به شرطی که وارد نظر کارشناسانه نشود. به قول یک نفر: ایرانی جماعت کارشناسه. حالا دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم که بعضی ها متوجه بشوند.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

کیسه های پول با کیسه زباله جابه‏جا نشد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیسه های پول با کیسه زباله جابه‏جا نشد؟
    باید ببینیم چی میشه ولی اگر جا به جا شده باشه حال من یکی خیلی گرفته میشه . ولی این صدری چقدر زرنگه البته بعضی جاها هم بدجور گاف میده . اگر کیسه پول با کیسه زباله جا به جا شده بود زنگ میزنم بچه های پایین بیان

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باید ببینیم چی میشه ولی اگر جا به جا شده باشه حال من یکی خیلی گرفته میشه . ولی این صدری چقدر زرنگه البته بعضی جاها هم بدجور گاف میده . اگر کیسه پول با کیسه زباله جا به جا شده بود زنگ میزنم بچه های پایین بیان

تصورش خیلی خنده دار می شه البته توی سریال خدا نکنه برای آدم اتفاق بیفته
    ولی بچه های پائین رو خوب اومدی

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

سلام
    من کاری ندارم به اینکه شما میگی کارشناسانه یا بزور به خورد آدم دادن خودت اسمش رو کارشناسی گزاشتی. نظر شخصی چیز خوبی ولی به شرطی که وارد نظر کارشناسانه نشود. به قول یک نفر: ایرانی جماعت کارشناسه. حالا دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم که بعضی ها متوجه بشوند.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصورش خیلی خنده دار می شه البته توی سریال خدا نکنه برای آدم اتفاق بیفته
    ولی بچه های پائین رو خوب اومدی

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

بله چیه ؟؟ نظرتون رو درباره پست نگفتید !!

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

یه کم کل کل تاپیک رو بیارین پایین لطفاً . هر کس نظر خاص خودشو داره و میتونه بیانش کنه بدون اینکه لازم باشه حتماً توجیهش کنیم که اشتباه میکنه .

8. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تصويربرداري «خوش‌نشين‌ها» تا يك روز قبل از پخش آخرين قسمت

تصويربرداري سريال «خوش‌نشين‌ها» تا يك روز قبل از پخش آخرين قسمت از اين مجموعه‌ي طنز، ادامه دارد.

مهرام مهام، يكي از تهيه‌كنندگان سريال «خوش‌نشين‌ها» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام خبر بالا خاطرنشان كرد: تصويربرداري سريال «خوش‌نشين‌ها» همچنان ادامه دارد و متن‌ها نيز در حال نگارش است.

او احتمال داد آخرين قسمت از سريال سعيد آقاخاني، يكشنبه ـ 14 آذر ماه ـ به روي آنتن برود و ادامه داد: تصويربرداري «خوش‌نشين‌ها» تا شنبه ـ 13 آذر ماه ـ ادامه خواهد داشت.

به گزارش ايسنا، سريال «خوش‌نشين‌ها» به تهيه‌كنندگي ايرج محمدي و مهران مهام در مدت زمان بيش از 1500 دقيقه توليد شد. اين سريال كه پيش از اين «بخت برگشته» نام داشت، با بازي سيروس گرجستاني، مرجان گلچين، حميد لولايي و علي صادقي تمامي روزهاي هفته، به جز پنجشنبه‌ها از شبكه سه سيما پخش مي‌شود. داستان اين سريال به اين صورت است كه صدري از دوست و شريكش، اردشير بي‌خبر است همين مساله باعث آشفتگي او و خانواده اردشير مي‌شود. جست‌وجوي آفاق و همسر اردشير و فرزندانش باعث مي‌شود آن‌ها با ماجراهايي روبه‌رو شوند كه زندگي آن‌ها را دستخوش حوادث جديدي مي‌كند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بازیگر نقش"آفاق"درخوش‌نشین‌ها

آخرین نیوز: مرجانه گلچین (زادهٔ ۲ اسفند ۱۳۴۷ در تهران)، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. وی خواهر منیژه گلچین (بازیگر) و دخترعموی نادیا گلچین (بازیگر) است.

گلچین در نوجوانی به هنرستان موسیقی رفت و در رشته تخصصی نوازندگی تئاتر فارق‌التحصیل شد.

او با تشویق خواهرش منیژه که در آن زمان بازیگر بود به بازیگری در تئاتر پرداخت. با بازی در مجموعه تلویزیونی «آئینه» پا به تلویزیون گذاشت و پس از آن در چند سریال تلویزیونی دیگر و در سینما به ایفای نقش پرداخت.

11. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

دیالوگ های ضعیف و بی محتوا ........... فیلم نامه تکراری............ .بازی مصنوعیشون کم بود....سوتی هم اضافه شد بهش....این قسمت علی صادقی که پیتزا آورده بود ثلا از پایین که زنگ میزنه آیفون تصویری هست....اما وقتی حمید لولایی آیفون رو جواب میده از این قدیمی هاست.....جالبیش اینکه علی صادقی داره سعی میکنه جلوی دوربین هم با دستش بگیره.....واقعا خسته نباشن...

13. 6 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •