چه قدر بازیکن زیاد داری !دي
من همیشه اندازه ی نیمکتم بازیکن می گیرم ...
البته فروختن بازیکن خیلی سخته ....
الان بازی رو ندام رو سیستمم ! ( سختم می اد بریزمش ! :دي منتظر 2012 هم ! دي )
اخرین بازی که بازی کردم 2023 بودش دیگه بازیکتا عکس نداشتن !دي
چه قدر بازیکن زیاد داری !دي
من همیشه اندازه ی نیمکتم بازیکن می گیرم ...
البته فروختن بازیکن خیلی سخته ....
الان بازی رو ندام رو سیستمم ! ( سختم می اد بریزمش ! :دي منتظر 2012 هم ! دي )
اخرین بازی که بازی کردم 2023 بودش دیگه بازیکتا عکس نداشتن !دي
تازه به اندازه يه تيم هم تو رزروام دارم
من هميشه به اندازه 2 تيم بازيكن نگه ميدارم ولي تو منچستر بازيكنيا جوونشم خيلي خوبن،دلم نمياد بفروشمشون!!!
چه تيمي برميداشتي براي بازي؟؟؟ 2012 كه 6 ماه ديگه مياد !!!
اره منچستر خیلی خوبه بازیکنای جوونش ...
من تیم زیاد بر می دارم ...خیلی تیم های متوسط رو دوست دارم قوی کنم ...اخرین باز بولتون بودش ...قبلش هم فولام ...
خوب من جای تو بودم ( من خلیی با جوونا کار می کنم ) بازیکنای بالای 33 رو می نداختم یا حداقل یکی رو .. بعدش بهترین بازیکن جوونمو می اووردم توی تریکیب اصلی ...خوب جواب می ده ...
اخرین بار هم که داشتم بازی می کردم وقتی از بولتون رفتم رئال وقنی دیدم بولتون با بازیکنایی که من پیداشون کردم داره نتیجه می گیره یه حس غرور کاذبی بهم دست داد ! دي
من عادت دارم بازیکنام رو اندازه نیمکت نگه میدارم بیشتر بشه بدترینشون رو میفرستم تیم دومم تا وقتی که مشتری پیدا کنه
اگه تیم من این لیست رو داشته باشه من هنگ می کنمتازه اون بازیکن هایی هم که رو نیمکت هستن خیلی کم بازی می کنن
![]()
من هميشه حدود 20تا بازيكن نگه ميداشتم ولي تو منچستر بازيكن خوب زياده
نحوه بازي من اينجوريه كه ليگ رو به يه سري بازيكن بازي ميكنم و جام حذفي و ليگ قهرمانان رو به يه سري بازيكن ديگه. براي همين به بازيكن هاي نيمكت و بقيه هم بازي ميرسه
slam mikham fifa manager ro online bazi konam
lotfan rahnamaeim konid
سلام عزیز
باید نسخه ارجینال بازی رو بخری
سلام به همگی
اینم یه سری عکس که براتون آپلود کردم
من تو very hard بازی میکنم و همه بازی ها رو هم 3d می بینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نمیدونم چرا تو نقل و انتقال بازیکن مشکل دارم.هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم.مشکل از کجاست ؟ راه حلش چیه لطفا کمکم کنید
عکس هم گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)