تو اکثر مغازه ها هستش...در ضمن خیلی پیشرفت داشته....
تو اکثر مغازه ها هستش...در ضمن خیلی پیشرفت داشته....
بچه ها برای شما هم توی بازیهای دوستانه در بعضی از ورزشگاهها تغییر آب و هوا در حالت روز غیر فعاله ؟
چیزی که تو این شماره هم مثل شماره های اخیرش برای من یکی ازار دهندست ارائه تلویزیونی بازی هست
از همون اول هر بازی که شروع میشه بر خلاف pes که کامل مراسم ورود به زمین رو نشون میده و تمامی بازی کن ها رو از نزدیک نشون میده به نشون دادن چند صحنه سریع از زمین بازی و یکی دو صحنه از چک شدن تور های دروازه ها توسط داوران کفایت میکنه
این مساله در طول بازی هم وجود داره
بر خلاف PES که قریب به 90 درصد موقعیت و اتفاقات بازی رو Replay میکنه این بازی شاید در حدود 40 درصد رو انجام میده که اون هم فقط 1 بار و از یک زاویست
goal celebration های بازی هم که دیگه اخرش هست وقتی RB و LB رو با هم میزنی شاید به 3 ثاینه هم نرسه شادی گل
که دقیقا موقعیت هایی هست که ادم میخواد گرافیک بازیکن رو ببینه به خصوص تو بارون و برف
بر خلاف این قضایا گاهی یک شوت خیلی معمولی که با اختلاف زیادی بیرون رفته رو 3 بار نشون میده ولی یک ضربه ایستگاهی که دروازه بان فرستاده کرنر رو نشون نمیده
مشکل من تو این شماره های اخیر FIFA همین مساله بوده
تو World cup با اضافه شدن نمایش مکرر مربی ها و واکنش های زیاد بازی کن ها و حواشی در طول بازی خیلی امیدوار بودم که تو 11 هم ادامه داشته باشه اما ...
به غیر از این موارد بازی عالی هست
( یک bug جالب هم این بود که وقتی بازی مساوی میشه با این که تو خونه یکی از دو تیم هست تو یک shot یک تیم خوشحاله اون یکی ناراحت تو شات بعدی بر عکسه)
من امشب بازیو گرفتم و مستقیم رفتم سراغ بخش آنلاین خدا رو شکر بازی بدون هیچ لگی و کاملا روون اجرا میشه . ایشالا فردا طریقه آنلاین بازی کردنو با تصویر توی تاپیک میذارم .
بچه ها اسماتونو هم بگید تا توی روم ها همدیگه رو بشناسیم . من فردا هاست میشم و جلوی اسمم P30WORLD رو هم مینویسم تا زودتر منو پیدا کنید . توی تصویر مشخص کردم :
اون ردیف PING کیفیت PING اینترنت رو نشون میده . قسمت کناریش تعداد کاربری که میتونن همزمان توی یک مسابقه بازی کنن رو نشون میده . قسمتبعد نشون میده کاربران داخل این روم در چه وضعیتی هستن اگه نقطه سبز جلوی روم وجود داشته باشه یعنی دارن بازی میکنن و گرنه هنوز وارد بازی نشدن و قسمت بعدی که آیکن قفل داره هم نشون میده آیا هر کاربری اجازه ورود به اون روم رو داره یا نه .
Last edited by 4039; 03-10-2010 at 02:16.
تو درجه ی legendary زیاد هم سخت نیس ولی خیلی خوب بازی می کنند یعنی غیر طبیعی سخت نیست ، علی الخصوص خیلی خوب دفاع می کنه برای اولین بار که فیفا بازی می کردم تو 90 دقیقه صفر صفر شد و تو وقت اضافه یه پنالتی گرفتم که 1-0 بردم ولیcpu بسیار زیاد موقعیت خراب می کنه در این حالت ، وگرنه، 3 چهار تا می خوردم . همین جور با دروگبا،تک به تک هارو به آسمون می کوبید!
Last edited by Toranj_mhg; 03-10-2010 at 02:45.
دوستان این مشکل ارور بازی درست نشد پچی چیزی نیومد اخه وقتی نرم افزاری نصب میکنی بعد بازی دیگه بالا نمیاد همون اررو کانفیگ رو میده دیوانه شدم فعلا وبندوز عوض کردم بازی رو هم نصب نکردم تو کف بازی موندم زیاد هم حال نمیکنم از ریجستری بک اپ بگیرم پچی چیزی اومده ما رو بیخبر نزارین مرسی فدای همتون چه pes بازها چه fifa بازها
امسال میتونم بگم با وجود این دوتا فوتبال ناب حالا حالاها تا سال بعد هم اگه نسخه جدید بیرون ندن سرگرم هستیم مرسی Konami مرسیEA
Last edited by Konami_Pc; 03-10-2010 at 04:50.
سلام
اگر از shortcut برای اجرای بازی استفاده می کنید برای من هم به همین صورت بود ولی با رفتن به مسیر نصب بازی و اجرای فایل exe که کرک شده بازی بدون مشکل اجرا میشه
اون قضایای رجیستر برای ورود به بخش تنظیمات که متاسفانه من هنوز نتونستم یه بازی درستو حسابی با joystick کنم
چرا تو بازی وقتی دکمه استارت رو میزنی ، صفحه منو میاد؟
یه عمری ما شوتو سرعتو میگرفتیم میرفت دنبال توپ حالا باید سرعت و پاس کوتاهو بگیریم فیفا اصلا کیبوردبازارو حساب نکرده
نمیشه کاری کرد که دقیقا تنظیمات قبلی رو ایمپورت کنیم؟
راستی این free agent سختتر شده درسته؟ دیگه به همین راحتیا نمیشه بازیکن آزاد معروف خرید در کل ترانسقر کردن باید سختتر بشه
منم با 4890 این مشکل رو دارم! انگار کلا با کارتای ATI مشکل داره. در هر صورت مشکل از خود بازیه چون توانی بالاتر از اونچه نیاز داره از سخت افزار می گیره!
کسی دیگه ای هم هست که با کارتای ATi این مشکل رو در بازی داشته باشه ؟
راه حلی براش هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)