تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 246 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

تو اکثر مغازه ها هستش...در ضمن خیلی پیشرفت داشته....

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

بچه ها برای شما هم توی بازیهای دوستانه در بعضی از ورزشگاهها تغییر آب و هوا در حالت روز غیر فعاله ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

چیزی که تو این شماره هم مثل شماره های اخیرش برای من یکی ازار دهندست ارائه تلویزیونی بازی هست

از همون اول هر بازی که شروع میشه بر خلاف pes که کامل مراسم ورود به زمین رو نشون میده و تمامی بازی کن ها رو از نزدیک نشون میده به نشون دادن چند صحنه سریع از زمین بازی و یکی دو صحنه از چک شدن تور های دروازه ها توسط داوران کفایت میکنه

این مساله در طول بازی هم وجود داره
    بر خلاف PES که قریب به 90 درصد موقعیت و اتفاقات بازی رو Replay میکنه این بازی شاید در حدود 40 درصد رو انجام میده که اون هم فقط 1 بار و از یک زاویست

goal celebration های بازی هم که دیگه اخرش هست وقتی RB و LB رو با هم میزنی شاید به 3 ثاینه هم نرسه شادی گل
    که دقیقا موقعیت هایی هست که ادم میخواد گرافیک بازیکن رو ببینه به خصوص تو بارون و برف

بر خلاف این قضایا گاهی یک شوت خیلی معمولی که با اختلاف زیادی بیرون رفته رو 3 بار نشون میده ولی یک ضربه ایستگاهی که دروازه بان فرستاده کرنر رو نشون نمیده

مشکل من تو این شماره های اخیر FIFA همین مساله بوده

تو World cup با اضافه شدن نمایش مکرر مربی ها و واکنش های زیاد بازی کن ها و حواشی در طول بازی خیلی امیدوار بودم که تو 11 هم ادامه داشته باشه اما ...

به غیر از این موارد بازی عالی هست

( یک bug جالب هم این بود که وقتی بازی مساوی میشه با این که تو خونه یکی از دو تیم هست تو یک shot یک تیم خوشحاله اون یکی ناراحت تو شات بعدی بر عکسه )

4. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من امشب بازیو گرفتم و مستقیم رفتم سراغ بخش آنلاین خدا رو شکر بازی بدون هیچ لگی و کاملا روون اجرا میشه . ایشالا فردا طریقه آنلاین بازی کردنو با تصویر توی تاپیک میذارم .
    بچه ها اسماتونو هم بگید تا توی روم ها همدیگه رو بشناسیم . من فردا هاست میشم و جلوی اسمم P30WORLD رو هم مینویسم تا زودتر منو پیدا کنید . توی تصویر مشخص کردم :

اون ردیف PING کیفیت PING اینترنت رو نشون میده . قسمت کناریش تعداد کاربری که میتونن همزمان توی یک مسابقه بازی کنن رو نشون میده . قسمتبعد نشون میده کاربران داخل این روم در چه وضعیتی هستن اگه نقطه سبز جلوی روم وجود داشته باشه یعنی دارن بازی میکنن و گرنه هنوز وارد بازی نشدن و قسمت بعدی که آیکن قفل داره هم نشون میده آیا هر کاربری اجازه ورود به اون روم رو داره یا نه .
    Last edited by 4039; 03-10-2010 at 02:16.

6. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو درجه ی legendary زیاد هم سخت نیس ولی خیلی خوب بازی می کنند یعنی غیر طبیعی سخت نیست ، علی الخصوص خیلی خوب دفاع می کنه برای اولین بار که فیفا بازی می کردم تو 90 دقیقه صفر صفر شد و تو وقت اضافه یه پنالتی گرفتم که 1-0 بردم ولیcpu بسیار زیاد موقعیت خراب می کنه در این حالت ، وگرنه، 3 چهار تا می خوردم . همین جور با دروگبا،تک به تک هارو به آسمون می کوبید!
    Last edited by Toranj_mhg; 03-10-2010 at 02:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

دوستان این مشکل ارور بازی درست نشد پچی چیزی نیومد اخه وقتی نرم افزاری نصب میکنی بعد بازی دیگه بالا نمیاد همون اررو کانفیگ رو میده دیوانه شدم فعلا وبندوز عوض کردم بازی رو هم نصب نکردم تو کف بازی موندم زیاد هم حال نمیکنم از ریجستری بک اپ بگیرم پچی چیزی اومده ما رو بیخبر نزارین مرسی فدای همتون چه pes بازها چه fifa بازها

امسال میتونم بگم با وجود این دوتا فوتبال ناب حالا حالاها تا سال بعد هم اگه نسخه جدید بیرون ندن سرگرم هستیم مرسی Konami مرسی EA
    Last edited by Konami_Pc; 03-10-2010 at 04:50.

داره خودمونی میشه naderfar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این مشکل ارور بازی درست نشد پچی چیزی نیومد اخه وقتی نرم افزاری نصب میکنی بعد بازی دیگه بالا نمیاد همون اررو کانفیگ رو میده دیوانه شدم فعلا وبندوز عوض کردم بازی رو هم نصب نکردم تو کف بازی موندم زیاد هم حال نمیکنم از ریجستری بک اپ بگیرم پچی چیزی اومده ما رو بیخبر نزارین مرسی فدای همتون چه pes بازها چه fifa بازها

امسال میتونم بگم با وجود این دوتا فوتبال ناب حالا حالاها تا سال بعد هم اگه نسخه جدید بیرون ندن سرگرم هستیم مرسی Konami مرسی EA
    سلام
    اگر از shortcut برای اجرای بازی استفاده می کنید برای من هم به همین صورت بود ولی با رفتن به مسیر نصب بازی و اجرای فایل exe که کرک شده بازی بدون مشکل اجرا میشه

اون قضایای رجیستر برای ورود به بخش تنظیمات که متاسفانه من هنوز نتونستم یه بازی درستو حسابی با joystick کنم

10. این کاربر از naderfar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MyroxSoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    UnderGround

پيش فرض

چرا تو بازی وقتی دکمه استارت رو میزنی ، صفحه منو میاد؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه عمری ما شوتو سرعتو میگرفتیم میرفت دنبال توپ حالا باید سرعت و پاس کوتاهو بگیریم فیفا اصلا کیبوردبازارو حساب نکرده
    نمیشه کاری کرد که دقیقا تنظیمات قبلی رو ایمپورت کنیم؟
    راستی این free agent سختتر شده درسته؟ دیگه به همین راحتیا نمیشه بازیکن آزاد معروف خرید در کل ترانسقر کردن باید سختتر بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه chealsea_cfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم با 4890 این مشکل رو دارم! انگار کلا با کارتای ATI مشکل داره. در هر صورت مشکل از خود بازیه چون توانی بالاتر از اونچه نیاز داره از سخت افزار می گیره!

کسی دیگه ای هم هست که با کارتای ATi این مشکل رو در بازی داشته باشه ؟
    راه حلی براش هست یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •