تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 143 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام مشکلات اجرای این بازیرو واسه xbox هم میشه اینجا پرسید ؟ اگه میشه لطفا بگید من با اینکه اپدیت 13604 رو ریختم چکار کنم که اجرا بشه

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام مشکلات اجرای این بازیرو واسه xbox هم میشه اینجا پرسید ؟ اگه میشه لطفا بگید من با اینکه اپدیت 13604 رو ریختم چکار کنم که اجرا بشه
    سلام
    آره بابا بپرس-کی به کیه؟
    شما الان نمیتونید بازهای جدیدو بازی کنید؟؟
    خب با این روشی که میذارم میتونید بازی کنید:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529873

3. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

من يه جا گير كردم كسي ميتونه راهنمايي كنه؟؟؟
    به يه دره بسته رسيدم كه ميله هاي آهني داره و اونطرف ديده ميشه و يه دستگاه هستش كه ميگه بايد با بترنگ كنترلي بزني اما هر چي ميزنم از ميله ها عبور نميكنه!!!!!!!!!!

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ظاهرا سر کرک این بازی مثل نسخه قبلی قراره به دردسر بخوریم . مشکلاتی مثل پرواز و grapple اینجور چیزا

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من يه جا گير كردم كسي ميتونه راهنمايي كنه؟؟؟
    به يه دره بسته رسيدم كه ميله هاي آهني داره و اونطرف ديده ميشه و يه دستگاه هستش كه ميگه بايد با بترنگ كنترلي بزني اما هر چي ميزنم از ميله ها عبور نميكنه!!!!!!!!!!
    به سلام -چطوری عشق بتمن؟
    عکس میذاشتی خیلی بهتر بود.میدونم با پلی 3 بازی میکنی و عکس گذاشتن سخته ولی بذار حدس بزنم کجایی:
    قبلش پنگوئن برات کلی دشمن با یه بچه غول میفرسته؟؟اگه اونجایی باید با همون بترنج کنترلیت به جایی که پنگوئن بود پرت کنی و بعدش هدایتش کنی به سمت چپ و بعدش بزنیش به یه دکمه که در باز بشه.از لای میله ها رد نمیشه.باید پرتش کنی رو هوا و بعدش هدایتش کنی.همونطور که گفتم
    سمت راست هم پرت کنی یه مجسمه ی پنگوئن هست که بزنیش بهت امتیاز میده
    فعلا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

14

سلام
    آره بابا بپرس-کی به کیه؟
    شما الان نمیتونید بازهای جدیدو بازی کنید؟؟
    خب با این روشی که میذارم میتونید بازی کنید:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529873
    سلام داداش این روشی که گفتی خیلی باحال بود ولی درست نشد تمام مراحلم موبه مو انجام دادم ولی نشد که نشد توروخدا بگین چکار کنم خیلی تو کف این بازیم ؟ ضمنا من از کجا بفهمم الان اخرین ورژن ال تیم چیه ؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

:||

آقا یه WalkThrogh بزارین برا ما اینقدر به مشکل بر نخوریم : دی ، واللا ! : دی .

بعد از اینکه سربازا که تو یخ هستن نجات میدم میرم یه جایی که یارو پنگوئن وایساده هی یخ میزنه :|| هیچ راهی نداره بعد باید برم دنبال Freez . چند تا ورودی دیگه داره اون سالنه که توش سربازا هستن که یخ زدن اونا رو همه رفتم و سربازای توشو آزاد کردم و ادمشو کشتم : دی

حــالا چی ؟ :| این فریز کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام داداش این روشی که گفتی خیلی باحال بود ولی درست نشد تمام مراحلم موبه مو انجام دادم ولی نشد که نشد توروخدا بگین چکار کنم خیلی تو کف این بازیم ؟ ضمنا من از کجا بفهمم الان اخرین ورژن ال تیم چیه ؟
    سلام
    راستش دیگه نمیدونم.آخرین بار کی کنسولتو آپدیت کردی؟آخرین بازی ای که اخیرا انجام دادی کی هست؟
    راه دیگه ای فعلا وجود نداره تا اینکه صبر کنی ببینیم هکرها چه کار میکنن که فعلا همین روشی که گذاشتمو گفتن.

:||

آقا یه WalkThrogh بزارین برا ما اینقدر به مشکل بر نخوریم : دی ، واللا ! : دی .

بعد از اینکه سربازا که تو یخ هستن نجات میدم میرم یه جایی که یارو پنگوئن وایساده هی یخ میزنه :|| هیچ راهی نداره بعد باید برم دنبال Freez . چند تا ورودی دیگه داره اون سالنه که توش سربازا هستن که یخ زدن اونا رو همه رفتم و سربازای توشو آزاد کردم و ادمشو کشتم : دی

حــالا چی ؟ :| این فریز کجاست ؟
    بابا حسام یه کم به اون مخت فشار بیار (شوخی کردم ناراحت نشیا )
    خب تو اون مرحله یه سلاح جدید بهت نداده؟اگه داده باید هی دورر پنگوئن بچرخی تا مسیری که پنگوئن رفته اونجارو پیدا کنی.حالا میری سمت پنگوئن و نزدیکش میشی و با اون اسلحه ای که تازه گرفتی تفنگشو خنثی میکنی.گرفتی؟
    اینم راهنما همراه با تصویر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=aha2012;6653972]سلام
    راستش دیگه نمیدونم.آخرین بار کی کنسولتو آپدیت کردی؟آخرین بازی ای که اخیرا انجام دادی کی هست؟
    راه دیگه ای فعلا وجود نداره تا اینکه صبر کنی ببینیم هکرها چه کار میکنن که فعلا همین روشی که گذاشتمو گفتن.

ببین برداشت اشتباه نکن . من اخرین اپدیتی که ریختم 13604 . من میگم شاید باید lt2 هم بریزم میخوام فرق این LT با اون اپدیت من چیه منظورم اینه که مشکل از کجاست باید چکار کنم

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

بابا حسام یه کم به اون مخت فشار بیار (شوخی کردم ناراحت نشیا )
    نه بابا

نه هوز چیز جدید نداده ! فعلاً گفته برو فریز رو پیدا کن اون بلده اسلحه رو خنثی کنه !! مسله اینه که فریز کجاس ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •