بالاخره تونستم بازی را اجرا کنم فقط نمی دونم چرا همش اون تیکه فیلم اول بازی که پیرمرده با جوونه تو چادر صحبت می کنن اول بازی میاد!!
بالاخره تونستم بازی را اجرا کنم فقط نمی دونم چرا همش اون تیکه فیلم اول بازی که پیرمرده با جوونه تو چادر صحبت می کنن اول بازی میاد!!
اینجا یه چیزی می خواستم کسی نبود؟
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاوتر یعنی نمیره؟
اگه گیر می کنه برو توی فولدر بازی ، فیلم هارو پاک کن. اووقت یک دقیقه صفحه سیاه میشه ، enter رو بزن درست میشه.
من می گم همتون بی عرضه اید.
بابا این بازی کاری نداره...
فقط هر کار کردم نتونستم آنلاین بازی کنم...
راستی سطح سختی رو روی 1 بزارید اگه تازه کارید یا بلد نیستید بازی کنید...
قوی ترین قوم هم معمولا فرانسه است... مخصوصا وقتی کامپیوتر کنترلش می کنه.
کرک من هم skidrow است.عالی کار می کند...
در ضمن از من می شنوید نیرو های دریایی تونو قوی کنید...
خیلی به درد می خورند...
چرا جلوتر که میره اما همیشه اولش اون تیکه فیلم میاد
خیلی بازی جالبیه.
من فرانسه را بر داشتم با آلمان و روم کل کل کردم آلمان به من حمله کرد اما خوب مقاومت کردم طوری شد که آخر سر خود آلمان پیشنهاد صلح داد.البته شانس آوردم که روم به من حمله نکرد.
اولش هر کاری هم می کردم صلح نمی کردن
البته اول انگلیس را برداشته بودم اما یع تیکع زمین میده به آدم بقیشم همش دریاست...
خواهش می کنم خوبی از خودتونه!!
کسی هم نگفت بازیش سخته.البته بسته به بازیگرش داره
سلام دوستان
من چند تا سوال برام پیش اومده
1- من 2 ساعت بازی کردم اما فقط یه کم ارتش ساختمو درختا رو بریدمو ..... اگه بخوام تا تهش بازی کنم که 1 سال طول میکشه ؟بزی همن طوره یا من دارم اشتباه بازی میکنم --آخه ماهها طول میکشه تا شهرم رو پیشرفت بدم و.....
2- توی تنظیمات اول بازی چی کار کنم که بازی خودبه خود تموم نشه؟کدوم گزینه مربوط به اینه ؟
3- من هم واریور 2 گروه داشتم هم ازینا که مثل چوپونند هم ازین تیر کمونی ها اما وقتی رفتم دوره شهر هارون الرشید رو گرفتم با اینکه این همه سپاه داشتم همه کشته شدند و شهر هم زیاد داغون نشد -پس چه جوری باید حمله کنم که کم نیارم ؟
4- وقتی دور شهر هارون الرشید رو گرفتم در هر دوره به یه گروه میتونستم دستور حمله بدم -نمیشه همه گروه ها یهو با هم حمله کنند ؟؟
5- مردم به خاطر شهرهای زیاد و جمعیت زیاد از دست من ناراضیند _خوب منظور جمعیت چیه ؟همین کارگرا و سپاهیان ؟یعنی کمشون کنم که از دستم راضی باشند ؟
شهر هامو چی ؟من توی 2 ساعت بازی 3 تا شهر زدم ؟خوبه یا زیاده ؟کلا تعداد شهر هامو بیشترو بیشتر کنم یا کمتر ؟
6- این زمین های اطراف رو حتما باید بخرم ؟که چی شه ؟نمیشه شهر رو گسترش داد بدون خرید ؟مثلا من یه جا رو 150-160 دلار خریدم که چی شه ؟فقط واسه افزایش منطقه زیر نظر؟
ممنون میشم یکی جواب سوالاتمو بده آخه آدم هر چی بیشتر بازی میکنه بیشتر عاشق بازی میشه و یهو ساعتو نگاه میکنی میبینی 3-4 ساعت گذشته تازه هنوزم وارد نیستم
1- نه دیگه. زودتر پیشرفت می کنی. مثل واقعیت. الان پیشرفتی که بشر در عرض 10 سال داره قدیم در عرض 100 سال داشت.
2- قبل از شروع تیک همه ی پایان هارو توی قسمت تنظیمات پیشرفته بردار
3- این چوپونا که سرباز نیستن. اینا شهر هستن. باید ببریشون یک جایی تا تبدیلشون کنی به شهر. شما شاید به سربازاتون هم دستور حمله نداده باشی !!!!!!!! باید اونا رو انتخاب کنی و شهر دشمن رو کلیک کنی.
4- هر گروه توی هر دوره می تونه یک حرکت داشته باشه
5- شهر هارو زیاد نکن. کم هم باشه قدرت کم میشه. کلا 5 یا 6 شهر کافیه. مردم هم نیرو ها نیستن. مردمن دیگه. یک قسمت هست مربوط به مردم.
6- آره دیگه. می خری تا مرزت بیشتر بشه.
درسته بازیش خیلی اعتیاد آوره. من که خیلی وقته دیگه بازی نکردم.
ای بابا چرا انو از قبل نگفته بودی؟ این همه رفتم جلو
خوب حالا که ما اون تیکها را بر ناشتیم چی میشه؟
خب یک نوع از پایان ها نصیبتون میشه
یا زمانی ، اقتصادی ، پولی و.... هر کدوم زودتر بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)