گفتم بهتون که....به این بایرن امیدی نیست بابا
پیشاپیش قهرمانیدورتموند
رو به تنها هوادارش(خودم
)در کل
پی سی ورد تبریک میگم.
![]()
گفتم بهتون که....به این بایرن امیدی نیست بابا
پیشاپیش قهرمانیدورتموند
رو به تنها هوادارش(خودم
)در کل
پی سی ورد تبریک میگم.
![]()
ديدارهاي هفته نهم بوندس ليگا: پيروزي پرگل برمن، تساوي شالكه
شالكه باز هم در كسب سه امتياز ناكام بود تا همچنان در رتبه شانزدهم جدول جاي داشته باشد
سايت گل- در ادامه رقابت هاي هفته نهم بوندس ليگا، دقايقي پيش پنج بازي انجام شد كه در مهمترين ديدارها برمن موفق شد ميزبانش، مونشن گلادباخ را با نتيجه پرگل 4-1 شكست دهد و تيم شالكه نتيجه اي بهتر از تساوي بدون گل مقابل فرانكفورت كسب نكرد.
برمني ها كه به خانه مونشن گلادباخ رفته بودند، بازي را كاملا هجومي آغاز كردند و در همان 15 دقيقه ابتدايي دو بار به گل رسيدند. نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد اما زماني زيادي از نيمه دوم نگذشته بود كه آرون هانت گل سوم برمن را وارد دروازه حريف كرد. گل به خودي مرتساكر اختلاف را كم كرد اما پيزارو در دقيقه 75 بار ديگر دروازه گلادباخ را گشود تا يك پيروزي پر گل براي شاگردان توماس شاف رقم بخورد.
در ديگر ديدار مهم امروز، تيم شالكه كه به زمين فرانكفورت رفته بود، باز هم در كسب سه امتياز ناكام بود تا همچنان در رتبه شانزدهم جدول جاي داشته باشد.
نتايج كامل ديدارهاي امروز:
فرانكفورت 0-0 شالكه
فرايبورگ 2-1 كايزرسلاترن
گل ها: سيسه 36، ريسينبرگ 60 (فرايبورگ) موراوك 8 (كايزرسلاترن)
هانوفر 2-1 كلن
گل ها: ياكونان 4و 15 (هانوفر) لانيگ 86(كلن)
مونشن گلادباخ 1-4 وردربرمن
گل ها: پر مرتساكر (گل به خودي) 67 (مونشن گلادباخ) مارين 5، وسلي 12، هانت 51، پيزارو 75(برمن)
نورنبرگ 2-1 وولفسبورگ
گل ها: گاندوگان 11، فرانتس 63(نورنبرگ) گرافيته 29 (وولفسبورگ)
آقا دورتموند هم دورتموندهای قدیم
اندریاس مولر . ماتیاس سامر . کارل هاینز ریدله . کریستن ورنز .و......
شما هم فک کنم بازمانده اون دوران باشیو سال طلایی 1997
![]()
اسم کریستین ورنز که میاد یاد اون داور لعنتی بازی آلمان کرواسی میفتم که خیلی سختگیرانه نیمه اول اخراجش کرد و باعث شد آلمان 50دقیقه 10نفره جلوی کرواسی بازی کنه که اون نتیجه آخر به بار اومد
داغ دلم رو تازه کردی...
عظمتی که دورتموند داشت رو هیچ تیمی نداشت...
وقتی توی خونه بازی میکردیم تیم مقابل برای مساوی ونباختن میومدتوی زمین...
نه...باید اعتراف کنم من متعلق به اون دوران طلایی نیستم.(یعنی نرسیدم)
تئو سوانسیگر برای سومین دوره متوالی به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب شد
خبرگزاری مهر : دکتر تئو سوانسیگر برای سومین دوره متوالی به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری مهر این برای سومین دوره است که تئو سوانسیگر برای ریاست فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب می شود. تئو سوانسیگر 65 ساله تا سال 2013 در این سمت به کار خود ادامه خواهد داد.
برپایه گزارش خبرگزاری فرانسه سوانسیگر روز جمعه با 255 رای به عنوان رئیس یکی از بزرگترین فدراسیون های ورزشی با 5/6 میلیون عضو برگزیده شد.
تئو سوانسیگر که وکیل است و دو فرزند دارد، تنها نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال آلمان بود. از افتخارات دوران ریاست وی دو مقام سومی آلمان در جام های جهانی 2006 و 2010 و نایب قهرمانی در یورو 2008 به حساب می آید.
لطفا به این آدرس:
برید و از بین کلوزه - مولر - نویر - اوزیل به یک نفر رای بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به کلوزه رای دادم چون گل های حساسی برای آلمان زد و همینطور سال های اخر بازیگریش هم هست هر چند مولر و نویر و اوزیل هم فوق العاده بودن
من دادم.رای
کلوزه رو من خیلی میپسندم.بهش رای دادم.
حیف بود واقعا تیمی به اون عظمت الان سالهاست که حتی لیگ قهرمانان رو به چشم ندیده
چند سالته شما داش یوسف ؟![]()
ماینز برد لورکوزنو
اشتوتگارت هم بالاخره بعد چند هفته بردش
دورتموند هم با نامردی تونست از هافنهایم امتیاز بگیره
واقعا اون ضربه ایستگاهی دقیقه 93 خطا نبودش،داور تحت تاثیر جو ورزشگاه بود خفن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)