آقا اين سرويس اج رو ميشه روي موبايل هم مثل gprs استفاده كرد يا فقط با مودم ميشه? براي استفاده از اين سرويس بايد ثبت نام كرد?لطفا يه توضيح كاملي در اين مورد بديد.
آقا اين سرويس اج رو ميشه روي موبايل هم مثل gprs استفاده كرد يا فقط با مودم ميشه? براي استفاده از اين سرويس بايد ثبت نام كرد?لطفا يه توضيح كاملي در اين مورد بديد.
سرويس Edge در واقع همون GPRS است كه پيشرفته تر شده و شما وقتي كه سرويس GPRS رو روي گوشيتون فعال كنيد،Edge هم فعال ميشه و نياز به كار خاصي نيست!!!
براي فعال كردن سرويس GPRS كافيه اين كد رو با گوشيتون شماره گيري كنيد و بعد از اون تنظيمات مربوطه طي چندين پيام براي شما ارسال ميشه كه بايد OK كنيد!
اينم كد:
از خط ايرانسل ارسال كنيد(شماره گيري كنيد)!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از انجام تنظيمات،اگه به درستي صورت گرفته باشن،بروي قسمت آنتن گوشي شما حرفي نمايش داده ميشه،
اگه اون حرف G بود يعني GPRS و اگه E بود يعني سرويس Edge فعاله!!!به همين راحتي!!!
موفق باشيد!![]()
با سلام
از دوستان کسی هست که بدونه آیا کانکشنی که ایرانسل ساخته برای همراه اول هم قابله استفاده هست یا نه؟!
بنده روی جی اس ام مودم سیم کارت ایرانسلی که (GPRS) فعال بود رو توش گذاشتم ، شناخت و راحت هم وصل شد. بعد سیم کارت رو عوض کردم و یه همراه اول که (GPRS) اون فعال بود رو گذاشتم اما
با این همراه اوله وصل نمیشه!!!
حالا چه کنم؟
پیشاپیش ممنونم.
[QUOTE]ahmadian_manam[/QUOTE]
سلام دوست عزيز،مدل مودمت رو بگو و هچنين يه تصوير از قسمت تنظيمات برنامه ارتباط دهنده مودمت بذار!
Last edited by PrimeP30Master; 19-12-2010 at 23:24.
[QUOTE=PrimeP30Master;5707345]حتما ، بفرمایید:ahmadian_manam[/QUOTE]
سلام دوست عزيز،مدل مودمت رو بگو و هچنين يه تصوير از قسمت تنظيمات برنامه ارتباط دهنده مودمت بذار!
مدل مودم d-link DWM-156 هستش. که با ایرانسله جواب داده.
پنجره 1 نرم افزا مودمه، که با کلیک روی Edit پنجره 2 میاد؛ و پنجره 2 تنظیمات کانکشنیه (NULL) که قبلش با گذاشتنه سیم کارته ایرانسل ساخته شده ، اما وقتی کانکت میزنم پیغامه زیر رو میده (پنجره 3):
The connection was terminated by the remote computer before it could be completed.
For further assistance, click More Info or search Help and Support Center for this error number.
حالا شانسه ما هم وقت گیر آورده!، از دیشب کد بسته رویایی یه روزه رو می زدم فعال نمی شد! ، همین الان یکه نصفه شب sms داد که فعال شده، اما من اصلا نمی تونم کانکت شم!
با تشکر.
براي ايرانسل تنظيمات خاطي نداره فقط مهم اون شماره هستبا سلام
از دوستان کسی هست که بدونه آیا کانکشنی که ایرانسل ساخته برای همراه اول هم قابله استفاده هست یا نه؟!
بنده روی جی اس ام مودم سیم کارت ایرانسلی که (GPRS) فعال بود رو توش گذاشتم ، شناخت و راحت هم وصل شد. بعد سیم کارت رو عوض کردم و یه همراه اول که (GPRS) اون فعال بود رو گذاشتم اما
با این همراه اوله وصل نمیشه!!!
حالا چه کنم؟
پیشاپیش ممنونم.
ولي براي همراه اول APN رو بايد mcinet بزني حتما!!!
ممنون از راهنماییتون،
خب توی پنجره 1، دکمه Add رو زدم یک کانکشن جدید ساخت، بعد تیکه use the following APN name رو زدم و mcinet رو وارد کردم، حالا از کانکشنه جدید استفاده می کنه ولی
بازم پنجره 3 میاد!![]()
ahmadian_manam
دوست عزيز در مورد بسته هاي رويايي و فضايي و نا محدود و... ايرانسل بايد بگم كه ظاهرا اين بسته ها زياد براشون سود نداشته و فعلا همه غيرفعالن و من خودم با اپراتور اين شركت تماس گرفتم كه گفت اين بسته ها فعلا غير فعالن و الان فقط ميتونيد از اينترنت به صورت آزاد استفاده كنيد و هر وقت دوباره فعال بشن حتما اطلاع رساني ميكنند و من خودم احتمال ميدم كه تا چند روز ديگه براي جشنواره زمستاني ايرانسل دوباره فعالشون كنند،انشاءالله!!!
در مورد همراه آخر(واقعا جامونده )هم بايد بگم كه حتما بايد در شهر شما و جايي كه هستيد،سرويس GPRS همراه اول فعال شده باشه و شما هم ثبت نام كرده باشيد و بقيه كارها... كه براي اطلاع دقيق از مناطقي كه اين سرويس در آنهاراه اندازي شده و همچنين در مورد ثبت نام و...به اين سايت مراجعه كنيد دوست عزيز:
موفق باشيد!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز،
در جریانه وضعیت بسته ها هستم. می خواستم تو همین دو روز(تا بسته های جدید ایرانسل!!) هم استفاده کرده باشم، وقت طلاست!
ما هم جای خاصی نیستیم!، توی Geosphere ! ، همین دست راسته شما!
اینجا هم هر دو اپراتور EDGE شون فعاله! ، EDGE هم کاملا روی دو سیم کارتم اکتیو شده!! ، شایدم واقعا همراه آخر فعلا قطعش کرده؟؟!!![]()
اينو با حال اومدي،خوشم اومد رفيقما هم جای خاصی نیستیم!، توی Geosphere ! ، همین دست راسته شما!![]()
!!!
خواستي بگو تا يه چايي بريزيم!!!
اين يكي رو همچين زياد متوجه نشدم،يه كم واضحتر بگومی خواستم تو همین دو روز(تا بسته های جدید ایرانسل!!) هم استفاده کرده باشم، وقت طلاست!![]()
؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)