یه سوال واسه من پیش اومده
وقتی که روی یک مهاجم خطا میشه در چه شرایطی توپی را که به سبد میندازه امتیاز محسوب میشه و در چه شرایطی نمیشه؟!
بلی
خیر
یه سوال واسه من پیش اومده
وقتی که روی یک مهاجم خطا میشه در چه شرایطی توپی را که به سبد میندازه امتیاز محسوب میشه و در چه شرایطی نمیشه؟!
دوستان تا اونجايي كه من اطلاع دارم اگه همون حركت (3گام) داخل گل شه 2 امتياز و 1 پرتاب پنالتي اگه داخل سبد نشه 2 پرتاب پنالتي
اگه توب رو زمين بزنه بازي متوقف ميشه
البته اين نظر شخصي منه دوستان بهتر ميدونن![]()
وقتی بازیکن تو موقعیت حمله به سبد هست یعنی بعد از این کارها:اقدام به شوت زدن لی آپ هر نوع دانک هوک و هر حرکتی که تو رو به سمت سبد رها کنه از وقتی شروع بشه و بعد خطا صورت بگیره در صورت گل شدن گل قبول و پرتاب داده خواهد شد برای داخل قوس سه امتیازی دو امتیاز + یک پرتاب برای خارج قوس سه امتیاز و دو پرتاب اگه در این هنگام دست بازیکن دیگه در شرایط صحیح به توپ برخورد کنه گل مورد قبول نیست حالا در صورتی که قبل از شروع این حرکات حمله خطا صورت بگیره گل قبول نیست و به ترتیب دو پرتاب و سه پرتاب داده خواهد شد ...
یعنی وقتی بازیکن سه گامش رو آغاز کرده و روش خطا میشه داور صبر می کنه ببینه توپ پرتاب شده گل میشه یا نه اگه شد دو امتیاز + یک پرتاب (اگه هم نشد همون دو پرتاب)ولی اگه مثلا در حال دریبل کردن روش خطایی بشه و بالافاصله لی آپ بره یا شوت بزنه و گل هم بشه قبول نیست و بسته به موقعیت دو یا سه پرتاب داده خواهد شد
Last edited by Kianoosh; 05-09-2010 at 23:45.
روز گذشته یکی از برنامه های صدا وسیما تماسی با مهدی کامرانی برقرارکرده و با پاسخ منفی کامرانی مواجه شده است .
جهان ورزش : مسوولان این برنامه حتی حاضر شده اند هر گونه انتقاد تند مهدی کامرانی را روی آنتن بفرستند اما جواب مهدی کامرانی تغییر نکرده :
"من دیگر نمی خواهم با صدا وسیما مصاحبه کنم " او روز قبل هم در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها اعلام کرده بود که به دلیل پخش نشدن بازی های این تیم از تلویزیون انگیزه اش را از دست داده است و تصمیم ندارد دیگر بسکتبال را ادامه دهد. با این حال مهدی کامرانی تصمیمش در مورد صدا وسیما را گرفته و نمی خواهد کوتاه بیاید
دمش گرم/واقعا کار درستی کرده/ای کاش افراد بیشتری تو این تحریمش شرکت کنن
اینم برای صدا و سیما![]()
حمایت حمایتروز گذشته یکی از برنامه های صدا وسیما تماسی با مهدی کامرانی برقرارکرده و با پاسخ منفی کامرانی مواجه شده است .
جهان ورزش : مسوولان این برنامه حتی حاضر شده اند هر گونه انتقاد تند مهدی کامرانی را روی آنتن بفرستند اما جواب مهدی کامرانی تغییر نکرده :
"من دیگر نمی خواهم با صدا وسیما مصاحبه کنم " او روز قبل هم در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها اعلام کرده بود که به دلیل پخش نشدن بازی های این تیم از تلویزیون انگیزه اش را از دست داده است و تصمیم ندارد دیگر بسکتبال را ادامه دهد. با این حال مهدی کامرانی تصمیمش در مورد صدا وسیما را گرفته و نمی خواهد کوتاه بیاید
ترکیه هم 95 بر 77 فرانسه رو له کرد و امشب امریکا - انگولا و روسیه-نیوزلند
دمش گرم/واقعا کار درستی کرده/ای کاش افراد بیشتری تو این تحریمش شرکت کنن
اینم برای صدا و سیماالانه كه اينجا راهپيمايي بشهحمایت حمایت![]()
آقا دم کامرانی گرم.
اما نتایج تا این لحظه:
دیشب ترکیه 95 بر 77 فرانسه رو برد.
امروز هم ایالات متحده 121 بر 66 آنگولا رو در هم کوبید.
Last edited by gladiator2714; 06-09-2010 at 22:47.
آمریکا 121 - آنگولا 66
:O:O:O:O:O
خب ایران که حذف شده الان شانس اصلی قهرمانی امریکا هست کی بود می گفت قهرمان نمیشه؟
روسیه هم 78 بر 56 نیوزلند رو شکست داد در ادامه رقابتها فردا دو بازی برگزار میشه که لیتوانی می خواد چین رو له کنهو در یک بازی جذاب آرژانتین به مصاف برزیل میره
سرمربي تيم ملي بسكتبال ايران 17 شهريور به تهران باز ميگردد
به گزارش باشگاه خبري «توانا»، تيم ملي بسكتبال ايران پس از حذف از مرحله گروهي جام جهاني، بامداد شنبه وارد ايران شد؛ اما وسلين ماتيچ، سرمربي تيم، براي تماشاي ساير بازيها، تا پايان مرحله يك هشتم نهايي در استانبول ماند و 17 شهريور به تهران باز خواهد گشت.
ايران اولين حضور خود در جام جهاني را تجربه كرد و پس از 4 شكست برابر تيمهاي برزيل، امريكا، كرواسي و اسلووني و پيروزي برابر تونس، در مرحله گروهي حذف شد.
جام جهاني پس از مرحله يك هشتم نهايي و يك روز استراحت، ادامه خواهد يافت و 21 شهريور قهرمان شانزدهمين دوره رقابتها مشخص ميشود.
Last edited by Kianoosh; 07-09-2010 at 03:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)