تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تیم ملی بسکتبال ایران به دور دوم صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
98. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

32 32.65%
  • خیر

69 70.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 38 از 46 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 451

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی بسکتبال (FIBA World Championship) | ترکیه 2010

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

یه سوال واسه من پیش اومده
    وقتی که روی یک مهاجم خطا میشه در چه شرایطی توپی را که به سبد میندازه امتیاز محسوب میشه و در چه شرایطی نمیشه؟!

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یه سوال واسه من پیش اومده
    وقتی که روی یک مهاجم خطا میشه در چه شرایطی توپی را که به سبد میندازه امتیاز محسوب میشه و در چه شرایطی نمیشه؟!
    دوستان تا اونجايي كه من اطلاع دارم اگه همون حركت (3گام) داخل گل شه 2 امتياز و 1 پرتاب پنالتي اگه داخل سبد نشه 2 پرتاب پنالتي
    اگه توب رو زمين بزنه بازي متوقف ميشه
    البته اين نظر شخصي منه دوستان بهتر ميدونن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

وقتی بازیکن تو موقعیت حمله به سبد هست یعنی بعد از این کارها:اقدام به شوت زدن لی آپ هر نوع دانک هوک و هر حرکتی که تو رو به سمت سبد رها کنه از وقتی شروع بشه و بعد خطا صورت بگیره در صورت گل شدن گل قبول و پرتاب داده خواهد شد برای داخل قوس سه امتیازی دو امتیاز + یک پرتاب برای خارج قوس سه امتیاز و دو پرتاب اگه در این هنگام دست بازیکن دیگه در شرایط صحیح به توپ برخورد کنه گل مورد قبول نیست حالا در صورتی که قبل از شروع این حرکات حمله خطا صورت بگیره گل قبول نیست و به ترتیب دو پرتاب و سه پرتاب داده خواهد شد ...

یعنی وقتی بازیکن سه گامش رو آغاز کرده و روش خطا میشه داور صبر می کنه ببینه توپ پرتاب شده گل میشه یا نه اگه شد دو امتیاز + یک پرتاب (اگه هم نشد همون دو پرتاب)ولی اگه مثلا در حال دریبل کردن روش خطایی بشه و بالافاصله لی آپ بره یا شوت بزنه و گل هم بشه قبول نیست و بسته به موقعیت دو یا سه پرتاب داده خواهد شد
    Last edited by Kianoosh; 05-09-2010 at 23:45.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

1 کاپیتان تیم ملی بسکتبال صدا وسیما را تحریم کرد!

روز گذشته یکی از برنامه های صدا وسیما تماسی با مهدی کامرانی برقرارکرده و با پاسخ منفی کامرانی مواجه شده است .

جهان ورزش : مسوولان این برنامه حتی حاضر شده اند هر گونه انتقاد تند مهدی کامرانی را روی آنتن بفرستند اما جواب مهدی کامرانی تغییر نکرده :

"من دیگر نمی خواهم با صدا وسیما مصاحبه کنم " او روز قبل هم در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها اعلام کرده بود که به دلیل پخش نشدن بازی های این تیم از تلویزیون انگیزه اش را از دست داده است و تصمیم ندارد دیگر بسکتبال را ادامه دهد. با این حال مهدی کامرانی تصمیمش در مورد صدا وسیما را گرفته و نمی خواهد کوتاه بیاید

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

روز گذشته یکی از برنامه های صدا وسیما تماسی با مهدی کامرانی برقرارکرده و با پاسخ منفی کامرانی مواجه شده است .

جهان ورزش : مسوولان این برنامه حتی حاضر شده اند هر گونه انتقاد تند مهدی کامرانی را روی آنتن بفرستند اما جواب مهدی کامرانی تغییر نکرده :

"من دیگر نمی خواهم با صدا وسیما مصاحبه کنم " او روز قبل هم در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها اعلام کرده بود که به دلیل پخش نشدن بازی های این تیم از تلویزیون انگیزه اش را از دست داده است و تصمیم ندارد دیگر بسکتبال را ادامه دهد. با این حال مهدی کامرانی تصمیمش در مورد صدا وسیما را گرفته و نمی خواهد کوتاه بیاید
    دمش گرم/واقعا کار درستی کرده/ای کاش افراد بیشتری تو این تحریمش شرکت کنن
    اینم برای صدا و سیما

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حمایت حمایت

ترکیه هم 95 بر 77 فرانسه رو له کرد و امشب امریکا - انگولا و روسیه-نیوزلند

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

دمش گرم/واقعا کار درستی کرده/ای کاش افراد بیشتری تو این تحریمش شرکت کنن
    اینم برای صدا و سیما
    حمایت حمایت
    الانه كه اينجا راهپيمايي بشه

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

4 ما هم هستیم

الانه كه اينجا راهپيمايي بشه
    آقا دم کامرانی گرم.
    اما نتایج تا این لحظه:
    دیشب ترکیه 95 بر 77 فرانسه رو برد.
    امروز هم ایالات متحده 121 بر 66 آنگولا رو در هم کوبید.
    Last edited by gladiator2714; 06-09-2010 at 22:47.

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

آمریکا 121 - آنگولا 66
    :O:O:O:O:O

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب ایران که حذف شده الان شانس اصلی قهرمانی امریکا هست کی بود می گفت قهرمان نمیشه؟

روسیه هم 78 بر 56 نیوزلند رو شکست داد در ادامه رقابتها فردا دو بازی برگزار میشه که لیتوانی می خواد چین رو له کنه و در یک بازی جذاب آرژانتین به مصاف برزیل میره

سرمربي تيم ملي بسكتبال ايران 17 شهريور به تهران باز مي‌گردد

به گزارش باشگاه خبري «توانا»، تيم ملي بسكتبال ايران پس از حذف از مرحله گروهي جام جهاني، بامداد شنبه وارد ايران شد؛ اما وسلين ماتيچ، سرمربي تيم، براي تماشاي ساير بازي‌ها، تا پايان مرحله يك هشتم نهايي در استانبول ماند و 17 شهريور به تهران باز خواهد گشت.
    ايران اولين حضور خود در جام جهاني را تجربه كرد و پس از 4 شكست برابر تيم‌هاي برزيل، امريكا، كرواسي و اسلووني و پيروزي برابر تونس، در مرحله گروهي حذف شد.
    جام جهاني پس از مرحله يك هشتم نهايي و يك روز استراحت، ادامه خواهد يافت و 21 شهريور قهرمان شانزدهمين دوره رقابت‌ها مشخص مي‌شود.
    Last edited by Kianoosh; 07-09-2010 at 03:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •