تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 109 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

در مورد محیط اینجا ، خداروشکر اینطوری که شما میگید نشده ... هر کی چیزی گفته یکی شنیده و جدال هم شده . ولی دوستانه. ولی هنر اینه که با دستهای بسته حریف رو قانع کنی . البته داشتن فضای آزاد هم حق طرفین بحث هست .

البته نظر من نیست ... برداشت من از دیدگاه مذهب هست. نظر من چیز دیگریست
    اگر دقت کرده باشید در قرآن آمده که خداوند به اندازه کافی به شما اطلاعات داده ... یعنی جزوه داده در حد المپیک ... سوال و اشکالو ... باقی نزاشته. یعنی این بهونه هایی که اوردید از دید مذهب وارد نیست. وقتی کتابی رو معرفی می کنن که برای همه ی عصرهاست . دیگه جای هیچ چیز خالی نیست.
    البته صرفا جهت مثال بود در مورد امتحان ترم. نه اینکه تفاوت نداشته باشن.

در مورد سوالت ، نظر شخصی من : وقتی میگید طرف دیوونه مادرزاده ، یعنی دنیای طرف دنیای متفاوتیه ... مثلا ممکنه تمام چیزهایی که بهش فکر میکنه برای ما شرارت به حساب بیاد ... دیگه انتظار کار خوب داشتن از ایشون بسیار بی جا هست. و بر عکس هر چه به شرارت ادامه بده در فکر خودش بهشت برین در انتظارشه. ولی اگه خدایی بالا باشه هم اگه موجودی باشه که منطق منو تو رو داشته باشه ، به نظرم جهنم حقش نیست. در مورد بهشت رفتنش نظری نمیشه داد.
    چيز هايي كه من ميخوام بگم مثلما به جاهاي باريك ميكشه !‌
    به طور محترمانه ،‌جزوش رو من قبول ندارم ! ‌اگر خواستيد واستون ميگم چرا !‌ ولي الان بحث رو منحرف ميكنه .

در مورد سوالم : من نگفتم اون شخص به بهشت ميره يا جهنم ،‌ مثلما به بهشت ميره . اما من پرسيدم اين شخص استعداد رفتن به طبقه هفتم بهشت رو داره ؟؟ نداره . ‌اگر بره بي عدالتيه ،‌اگر نتونه بره هم بي عدالتيه .

مزخرف يعني برخلاف باطن ،ظاهرش زيبا باشه
    از آن جهت كه شما حرفايي ميزنيد يا در كل حرفايي ميزنيم كه منطقي "علمي-فلسفي"نيستند وگرنه قانع ميشديم
    بيربط از آن جهت كه اكيدا مربوط به سوال نيست و بحث كشدار و بي پايان هستش

و شما ميخواهيد اما نميتوانيد.
    بازي با كلمات
    ادامه بدين

پس چرا پاسخ ميدين؟بهتر نيست فكر كنيد يا به تحقيق در اين زمينه بپردازيد؟
    ممنون
    - زيبا و زشتش رو كي تعيين ميكنه ؟ شما ؟
    - بهتره بگيم نه شما ميتونيد ما رو قانع كنيد ، ‌نه ما شما رو . اول بايد تعريف درستي از منطق داشته باشيم كه مشكل ترين قسمت اين معما هم همينه ،‌هركسي براي خودش يك تعريف از منطق ،‌علم و فلسفه ساخته كه فقط خودش قبولش داره و ...
    فرق ما و شما اينه كه ما تعصب رو بوسيديم گذاشتيم كنار .

- ما نيازي بهش نداريم كه بخواهيم . پيش فرض هاي ذهني شخص من با شخص شما بسيار متفاوته . ما با خودمون به راحتي كنار اومديم . شما ايد كه براي ناتواني هاي بشريتون دنبال بهانه اي بزرگتر مي گرديد .
    چيزي كه شما بهش اعتقاد داريد زماني در باران وجود داشت تا اين كه براي باران توجيه منطقي پيدا شد . بعد از او به رعد و برق رفت تا اين كه براي اون هم توجيه پيدا شد . به خورشيد و ...
    تا امروز به قلب اتم رسيده يا به هزار و يك چيز ديگه كه به هركدوم پاسخ داده بشه به جايي ميره كه هنوز پاسخي نداره .
    براي همه چيز برهان عليت صدق ميكنه غير از اون جايي كه نياز به برهان عليت داره .

بذاريد اين طوري بگم : اگر حيطه عقايد شما برخوردي با عقايد ما نداشت ،‌ما هرگز سعي در تغيير اون ها ،‌يا حتي بحث در مورد اون ها نمي كرديم . كاري كه شما به خودتون اجازه انجامش رو ميديد . اما مساله اين جاست كه ما باالاجبار بايد چوب عقايد شما رو بخوريم .

يك جمله ديگه : در نبود يك مساله هيچ وقت شبهه نيست ،‌اما براي بودنش نياز ببه دليلي هست كه در اون شبهه اي وجود نداشته باشه . تا زماني كه اين دليل وجود نداره ،‌هرگز منطق صرف حاضر به قبول وجود اون مساله نميشه . (ميدونم ميخوايد بگيد اگر شما به نبود كل اعتقاد داريد چطور وجود جزء رو توجيه ميكنيد ،ولي اين جا فكر نميكنم مجال بحث در موردش باشه . )

- من پاسخ ندادم دوست من ،‌شما پاسخ داديد . من در تمام زندگيم در حال تحقيق و تفكر بودم ،‌هستم و خواهم بود .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين آدرس از ويكي پديا كه گمان نكنم كمتر كسي سراغش رفته باشه مربوط به كلمه ي "محمد" است و اگه بخونيد براتون خوبه !
    حداقل گستره ي قلمرو اسلامي رو ميبينيد و بعضي سوالات در مورد ايران و اسلام براتون رفع ميشه !
    سال تولد پيامبر كه 700سال قبل از رنسانس است و باعث به وجود آمدن هنرهاي اسلامي و علوم اسلامي و مهمتر از همه ارزش هاي اسلامي كه از طريق مسلمانان به ايتاليا رفت رو ميبنيد و ديگه از رنسانس حرف نميزنديد !
    دلايل ازدواج پيامبر رو ميخونيد !
    ميخونيد و ميفهميد كه ازدواج دختر 8ساله در اون زمان رسم بوده نه جنايت ! همچنين ازدواج پسر 14ساله !
    اينها هنوز مربوط به 1400سال قبل ايران است و اگر بخوام از خواستگاه انديشه و خرد از ايران حرف بزنم بايد برم سراغ شعر 8000ساله ي ايران !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اين كه انديشه از غرب برخواسته به نظر من يه لطيفه ي مضحكه چون اگه انديشه ميكرد سنگي كه خود ساخته بود نميپرستيد !

دوستان ديگتون كه دسترسي داشتن هم نيومدن ! مناظره هم ديگه لازم نيست !
    بله ،‌حداقل من در طول قريب به 17 سال دوران تحصيلم ،‌ ده ها بار به عناوين مختلف مطالب داخل اون صفحه رو خوندم . شما اگر اهل تحقيق هستيد چيزي در مورد غزوه بني غريظه به من نشون بديد لطفا ! اگر هم خواستيد بگيد تا من نشونتون بدم .

در مورد محمد خواندني ها زيادن ،‌چيزي كه مهمه نخواندني ها و خوانده نشده هاست ...

- منظورتون رسم اعراب هست ديگه ؟ بله ،‌اعراب از اين رسوم زياد داشتن . اگر خواستيد بگيد تا از اين رسم هاشون هم براتون بگم !

نيچه ميگه : براي آن كه بت پرست نباشي ،‌لازم نيست بتي شكسته باشي ،‌بايد خوي بت پرسته را ترك گفته باشي ...

يك كم بهش فكر كنيد . ما الان داريم چيكار ميكنيم ؟

مکتب...ایده...فلسفه..فکر..نظر.. وووووووووو ارتباطش با خدا که به عنوان قدرت مطلق حساب میشه کاملا تخیل و زاده انسان در عصرهای مختلف هست حالا یکی واقعا نیت خیری پشت خیالبافی و تخیلش داشته و دیگری برای مقاصد شخص عنوانگر توهمات و توضیحات مغزیش برای عموم بوده.....
    من بر این عقیده هستم که اصل موضوع خداوندی و خالق مطلق که عنوان شده خودش نقض و نقص تمام ایده هایی هست که اشخاص تو تاریخ عنوان کرده اند.......
    این نظرات تا حدی سطح پایین و در دایره تفکرات انسانی اون هم از نوع بچه خوردسال بازگو شده که همیشه جای سوال برام هست که چرا بحث بیهوده رو این موضوع میشه...
    کمی فکر در مورد اینجور ایده ها کاملا نمیانگر تقلید و تکرار نظرات در زمانهای مختلف و با سلایق متفاوت هست....
    حاکم+درباریان+تشکیلاتش=خدا ند+فرشتها+تشکیلاتش======

من از ديد خودم نوشته هاي شما رو كاملا قبول دارم .

جواب: به نظر من نمیتونه جایگاهش خیلی والا باشه. چون به اندازه ی عمل هر کسی به او پاداش داده خواهد شد. اگه قرار باشه این شخص جایگاه خیلی خوبی داشته باشه، پس لابد طبق فرضیه ی شما بچه هایی که مثلا تا قبل از یک سالگی از دنیا میرن باید طبقه ی هفتم رو هم سوراخ کنن و برن بالاتر!! چنین اشخاصی به سبب درک ناسالمی که از حقیقت و وظایف خودشون دارند (البته به طور غیر عمدی اینطوری هستند) نه مجازات میشن و نه آنچنان پاداشی براشون در نظر گرفته میشه. لا یکلف الله نفسا الا وسعها.
    این سوال شما خیلی تابلوه از این جهت که سالها قبل بهش پاسخ داده شده. من برای شما داستان دیگه ای رو تعریف میکنم که باز به عدالت خدا شک کنین. دو مرد که یکیشون فرد بسیار صالح و دیگری بسیار فاسق بود، هر دو به یک مرض دچار شدند (البته نه به طور همزمان) طبیب به هر دوی آنها در زمان بیماری توصیه کرد که از گوشت فلان ماهی که در فلان رودخانه زندگی میکنن بخورن. موقعی که فرد صالح خواست ماهی بگیره، همه ی ماهی ها از اون محل رفتند و به اعماق دریا گریختند ودر نهایت فرد صالح به خاطر نرسیدن دارو از دنیا رفت. وقتی که فرد فاسق با همین نسخه از سوی طبیبان مواجه شد به سادگی تونست ماهی مورد نظرش رو به تعداد کافی از آب رودخانه بگیره و حالش خوب شد و به فسق و کناه خودش ادامه داد. وقتی که یکی از افراد اون منطقه به عدالت خدا در این باره شک کرد نزد پیامبر زمان خودش (ظاهرا حضرت موسی) اومد و شبهه ی ذهنی خودش رو مطرح کرد و گفت که آخه این تبعیض نیست؟؟؟ حالا من از شما میپرسم که آیا واقعا این با عدالت خدا ناسازگار نیست؟؟ جوابش رو بعد از اینکه شما نظتون رو دادین میگم

89/9/5
    - خوب . حالا خودتون به حرفتون فكر كنيد . شايد اين حرفتون براي شما پاسخ باشه ولي براي من و امثال من كه اين سوال رو پرسيدن هرگز پاسخ نبوده و نيست .

همون طور كه در بالا گفتم ،‌پيش فرض هاي ذهني من با شما خيلي متفاوته ،‌ من داستاني كه گفتم رو براي شما گفتم ،‌والا براي من صورت سوال وجود نداره .

خوب جوابتون از ديد من :
    براي شخصي كه مرد ،‌خدايي وجود داشت كه به اميد كمك اون نشست و مرد .
    براي شخصي كه زنده موند خدايي وجود نداشت ،‌پس ميدونست كه خودشه و خودش . پس حركت كرد ،‌ماهي گرفت و زنده موند . بدون توجه به اعمال اون شخص ...

--------------------------------------
    اميدوارم فرصت به نتيجه رسوندن بحث رو داشته باشم . چون زمانم خيلي محدوده .
    Last edited by Sharim; 26-11-2010 at 14:39.

2. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

بله ،‌حداقل من در طول قريب به 17 سال دوران تحصيلم ،‌ ده ها بار به عناوين مختلف مطالب داخل اون صفحه رو خوندم . شما اگر اهل تحقيق هستيد چيزي در مورد غزوه بني غريظه به من نشون بديد لطفا ! اگر هم خواستيد بگيد تا من نشونتون بدم .

در مورد محمد خواندني ها زيادن ،‌چيزي كه مهمه نخواندني ها و خوانده نشده هاست ...

- منظورتون رسم اعراب هست ديگه ؟ بله ،‌اعراب از اين رسوم زياد داشتن . اگر خواستيد بگيد تا از اين رسم هاشون هم براتون بگم !

نيچه ميگه : براي آن كه بت پرست نباشي ،‌لازم نيست بتي شكسته باشي ،‌بايد خوي بت پرسته را ترك گفته باشي ...

يك كم بهش فكر كنيد . ما الان داريم چيكار ميكنيم ؟

.
    اتفاقا خيلي جالب شد ! از تجربه ي 17سال ويكي پديايي شما هم استفاده ميكنيم !
    تمنا ميكنم كه به طور كامل با شرح و تفسير اين قضيه رو بگذاريد !
    در ضمن از اين خواندني ها و خوانده نشده ها يكم هم اينجا بگذاريد يا حداقل آدرس بديد تا من هم برم بخونم .......
    بله منظورم كاملا رسم اعراب هستش ! كه الان در انگلستان و چين رواج داره !
      محتوای مخفی: دختر 9ساله ي چيني مادر شد ! 
    جامعه > جهان - یک دختر مدرسه‌ای در چین با به دنیا آوردن فرزندش طی یک عمل سزارین به عنوان یکی از جوان‌ترین مادران جهان شناخته شد.

یک دختر مدرسه‌ای در چین با به دنیا آوردن فرزندش طی یک عمل سزارین به عنوان یکی از جوان‌ترین مادران جهان شناخته شد.
    این دختر فرزند خود را در تاریخ 27 ژانویه در بیمارستانی در چانگچان ،در شمال شرق استان جیلین چین به دنیا آورد و به گفته یکی از روزنامه‌های محلی این دختر در هنگام تولد فرزندش به مدت 8.5 ماه باردار بوده است.

روزنامه City Evening News گزارش داد حال مادر و فرزندش هم‌اکنون رضایت بخش است و این در حالی است که پدر و مادر این کودک سرگرم گذراندان مراحل شکایت نزد پلیس هستند.طبق قوانین کشور چین برقراری رابطه جنسی با کودکان زیر 14 سال جرم و از مصادیق تجاوز محسوب می‌شود.

یک پرستار شاغل در این بیمارستان در این باره به روزنامه مزبور گفت : این کودک از لحاظ جسمی بالغ به نظر می‌رسد ، اما این که او چگونه باردار شده است برای ما مشخص نشده است.

چین حرکت ملی را برای حفظ کودکان از رابطه جنسی آغاز کرده و انتشار هر گونه مطلب غیر اخلاقی را در اینترنت ممنوع کرده و با متخلفان به شدت برخورد می‌کند.با این حال تعداد سقط جنین‌های کودکان در این کشور به شدت در حال افزایش است و طبق آمار ارائه شده نزدیک به یک سوم سقط جنین‌ها در این کشور توسط دانش‌آموزان مدارس اتفاق می‌افتد.

سال گذشته انتقادات زیادی از یک کلینیک در شهر Chongqing که به افرادی که کارت دانش آموزی ارائه می‌کردند خدمات سقط جنین با نصف قیمت ارائه می‌داد انجام شد.

جوان‌ترین مادر جهان لینا مدینا از پرو بود که در سن 5 سالگی در سال 1939 فرزند خود را به دنیا آورد.
    به نقل از خبر آنلاين

محتوای مخفی: پدر 13ساله ي انگليسي ! 

ماجراي شگفت آور پسري كه در 13 سالگي پدر شد

به گزارش روزنامه سان ، الفى پسر 13 سالۀ انگليسي كه چهره‌اش او را بيش از 8 سال نشان نمى‌دهد از دوست دختر 15 سالۀ خود (چنتل) صاحب فرزند دخترى شد. آن دو وقتى ‌از موضوع مطلع شدند تصميم به سقط جنين گرفتند اما بعد پسرك فكر كرد بد نيست كه پدر شدن را نيز تجربه كند. الفى كه هيچ درآمدى ندارد و تنها گاهى اوقات حدود 10 پوند از پدرش پول تو جيبى دريافت مى‌كزده است به گفتۀ خود هيچگاه عواقب اين تصميم خود را نسنجيده بوده است. پسرك شرح مى‌دهد كه در سال گذشته زمانى‌كه تنها 12 سال داشته است براى ‌اولين بار ارتباط را با دوست دخترش تجربه كرده كه نتيجه‌اش چنين شده است. پدر الفى كه با اين چالش روبرو شده است اظهار مى‌دارد كه ديگر براى هر تصميمى دير شده است و تنها بايد مطمئن شد كه پسرش در اين سن به فكر بدنيا آوردن بچۀ ديگرى ‌نباشد.

الفي و دخترش

[
    الفي و دوست دخترش

["]

چنتل و مادرش و دخترش

[

[U

اما الان كه اين كار در انگلستان و چين هست گمان كنم ديگه قضيه براتون تغيير كنه نه ؟! حتما الان ديگه كار روشنفكرانه اي هست نه ؟؟!!
    به اندازه ي كافي تو اين كشور حرفهاي قشنگ داريم كه ديگه نياز به وارد كردن جمله نداشته باشيم !
    الان دارم به همين فكر ميكنم كه ما داريم چيكار با خودمون ميكنيم ! الان داريم حتي جملاتمون رو هم از خارج از كشور وارد ميكنيم !
    Last edited by Hasan.M; 26-11-2010 at 15:27.

4. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

بله منظورم كاملا رسم اعراب هستش ! كه الان در انگلستان و چين رواج داره !
    این 2 مورد از 6 میلیارد نفر که اوردین ...1: پدیده نادری هست........... 2:اینکه همه گیر نیست و حتی پدر مادر این بچه ها در عجب هستند و ناراحت از اتفاقی که افتاده...یعنی کسی تشویقشون نکرده برای بچه دار شدن...
    ولی تو اون فرهنگ نکبت این پدیده همه گیر هست و حتی به عنوان عرف مطرح بوده و هست....علنا دارند تبلیغ میکنند تو کتاباشون
      محتوای مخفی: 2+2=4 
    کد:
    Last edited by iranmjh; 26-11-2010 at 16:34.

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

مشكل اين جاست كه ما خارج از كشور رو فقط غرب ميدونيم ،‌خودمون عربيم ديگه نه ؟؟

به طور كامل با شرح وتفسير ؟ والا بنده مي ترسم چنين كاري رو بكنم . دليلش رو هم كه ...
    منبع به شما ميدم از چيزي كه حرف و حديث توش نباشه .
    تاريخ صدر اسلام . نويسنده : منتظرالقائم . كتابي هست كه براي درسي با همين عنوان در دانشگاه ها داره تدريس ميشه . توي اين كتاب به طور بسيار خفيف تر از حقيقت در مورد بني غريضه (اشتباه تايپي عمديه) نوشته كه همون هم كافيه .

در مورد اعرابي كه شما بهشون ميگيد اعراب جاهليت كه حرفي نيست چون هم من و هم شما احتمالا هم عقيده ايم اما در مورد اعراب بعد از جاهليت حداقل چيزي كه ميشه اين جا بهش اشاره كرد قانون كنيز داري و برده داري و حلال شدن زنان كنيز بر صاحبانشون ،‌ حتي اگر شوهر دار باشن ...
    ازدواج با صفيه ...

معذرت ميخام اما من دستم بسته است نميتونم اين جا ادامه بدم و البته ربطي هم به ميزگرد علمي فلسفي پيدا نميكنه اين قسمتش ...

در ضمن اين مسائلي كه به اون ها اشاره كرديد به ما ربطي پيدا ميكنه ؟ در هر صورت و هرجا رسم وحشيانه و كثيفي هست .
    من از نظر فرهنگي اون ها رو قبول ندارم ولي لا اقل اون ها چيزي دارن به نام علم كه تاحدي ضعف فرهنگشون رو جبران ميكنه .

دوما اون ها كاري به كار ما ندارن ولي اعراب ...

---------------

اما به همون خداي خودتون ، تا حالا چند نفرتون قر-آ-ن رو حداقل يك دور با فكر خونديد ؟

---------------

من كوركورانه راهم رو انتخاب نكردم . قرآن شما رو خوندم . تفسيرش رو خوندم با كلي كتاب همه جوره در موردش ،‌ و هزار دغدغه ذهني رو پشت سر گذاشتم ،‌ اصلا نميگم روشن فكرم (به اين كلمه حساسيت دارم) يا خيلي حاليمه يا بخوام از خودم تعريف كنم ولي زور ميگه وقتي يك نفر كه خودش رو مسلمون ميدونه يك دور كتاب دين خودش رو نخونده و مياد در موردش با چه تعصبي نظر ميده (منظورم هيچ شخص خاصي نيست . كلا ميگم)

در ضمن ببخشيد اما بهتره قسمت تاريخي بحث رو تموم كنيم ، چون هم بي ربطه ،‌هم خطرناك . يوزر قبلي ام كه بن شد (3 - 4 سال پيش) به خاطر همچين بحثي بود .

--------------------------------------------

مفهوم دين (اسلام) كاملا از مبحث خدا جداست . توي اين جا در مورد خدا ميشه مانور داد ولي در مورد دين نه (هرچند مشكل اصلي ما همين قسمته) .

7. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

متاسفانه چه بسا دوستي هايي كه پاي بحثهايي به دشمني كشيده شده
    ما نبايد بر پايه ي تعصبات حرف بزنيم.چه تعصبات مخالف چه موافق
    چه خوبه كه هر حرفي زده ميشه درموردش فكر كنيم(كنيم)

و براش منبعي باشه

- زيبا و زشتش رو كي تعيين ميكنه ؟ شما ؟
    - بهتره بگيم نه شما ميتونيد ما رو قانع كنيد ، ‌نه ما شما رو . اول بايد تعريف درستي از منطق داشته باشيم كه مشكل ترين قسمت اين معما هم همينه ،‌هركسي براي خودش يك تعريف از منطق ،‌علم و فلسفه ساخته كه فقط خودش قبولش داره و ...

- ما نيازي بهش نداريم كه بخواهيم . پيش فرض هاي ذهني شخص من با شخص شما بسيار متفاوته . ما با خودمون به راحتي كنار اومديم . شما ايد كه براي ناتواني هاي بشريتون دنبال بهانه اي بزرگتر مي گرديد .
    چيزي كه شما بهش اعتقاد داريد زماني در باران وجود داشت تا اين كه براي باران توجيه منطقي پيدا شد . بعد از او به رعد و برق رفت تا اين كه براي اون هم توجيه پيدا شد . به خورشيد و ...
    تا امروز به قلب اتم رسيده يا به هزار و يك چيز ديگه كه به هركدوم پاسخ داده بشه به جايي ميره كه هنوز پاسخي نداره .

بذاريد اين طوري بگم : اگر حيطه عقايد شما برخوردي با عقايد ما نداشت ،‌ما هرگز سعي در تغيير اون ها ،‌يا حتي بحث در مورد اون ها نمي كرديم . كاري كه شما به خودتون اجازه انجامش رو ميديد . اما مساله اين جاست كه ما باالاجبار بايد چوب عقايد شما رو بخوريم .

يك جمله ديگه : در نبود يك مساله هيچ وقت شبهه نيست ،‌اما براي بودنش نياز ببه دليلي هست كه در اون شبهه اي وجود نداشته باشه . تا زماني كه اين دليل وجود نداره ،‌هرگز منطق صرف حاضر به قبول وجود اون مساله نميشه . (ميدونم ميخوايد بگيد اگر شما به نبود كل اعتقاد داريد چطور وجود جزء رو توجيه ميكنيد ،ولي اين جا فكر نميكنم مجال بحث در موردش باشه . )

- من پاسخ ندادم دوست من ،‌شما پاسخ داديد . من در تمام زندگيم در حال تحقيق و تفكر بودم ،‌هستم و خواهم بود .
    با كسب اجازه از محضرتون بنده سوالاتي دارم :

منظور شما كدوم نيازه؟
    روحي؟
    مادي؟
    كدوم؟
    كدام ناتواني رو ميگيد كه ما ازش خبرنداريم؟
    و شما چه ناتواني داريد كه هيچ كس نميتواند پاسخ گوي آن شود؟

نه شما ميتونيد ما رو قانع كنيد ، ‌نه ما شما رو . اول بايد تعريف درستي از منطق داشته باشيم كه مشكل ترين قسمت اين معما هم همينه ،‌هركسي براي خودش يك تعريف از منطق ،‌علم و فلسفه ساخته كه فقط خودش قبولش داره و ...
    چرا؟ كم و كاستي درخودتون ميبينيد؟
    چرا نميتونيد مارو قانع كنيد؟
    آيا عقل ما ناقصه؟ اگه بله از كجا فهميديد اگه نه چرا نميتونيد؟

فرق ما و شما اينه كه ما تعصب رو بوسيديم گذاشتيم كنار
    كدوم تعصب؟
    خوبه بدونيم به چي تعصب داريم(عجبا كه خودمون بيخبريم)

عقايد بنده چي هست؟
    عقايد خودتون چيه؟

- من پاسخ ندادم دوست من ،‌شما پاسخ داديد . من در تمام زندگيم در حال تحقيق و تفكر بودم ،‌هستم و خواهم بود
    بله
    بله شما پاسخ مارو ميبينيد و عقايدمونو بدست مي آوريد و به تحقيق ميپردازيد
    كار خوبيه

-------
    در كل اميدوارم فرهنگ مناظره تو اين ميزگرد رو رعايت بفرمائيم

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

مکتب...ایده...فلسفه..فکر..نظر.. وووووووووو ارتباطش با خدا که به عنوان قدرت مطلق حساب میشه کاملا تخیل و زاده انسان در عصرهای مختلف هست حالا یکی واقعا نیت خیری پشت خیالبافی و تخیلش داشته و دیگری برای مقاصد شخص عنوانگر توهمات و توضیحات مغزیش برای عموم بوده.....
    من بر این عقیده هستم که اصل موضوع خداوندی و خالق مطلق که عنوان شده خودش نقض و نقص تمام ایده هایی هست که اشخاص تو تاریخ عنوان کرده اند.......
    این نظرات تا حدی سطح پایین و در دایره تفکرات انسانی اون هم از نوع بچه خوردسال بازگو شده که همیشه جای سوال برام هست که چرا بحث بیهوده رو این موضوع میشه...
    کمی فکر در مورد اینجور ایده ها کاملا نمیانگر تقلید و تکرار نظرات در زمانهای مختلف و با سلایق متفاوت هست....
    حاکم+درباریان+تشکیلاتش=خدا �ند+فرشتها+تشکیلاتش======
    و دوست عزيزم لطف كنن براي نقض و نقص بودن اونايي كه گفتن منبع موثق و دليل مستحكم بيارن تا قانع بشيم
    ميخواييم به اعتقادات ايشون بپيونديم ازشون مدرك ميخواييم

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

چيز هايي كه من ميخوام بگم مثلما به جاهاي باريك ميكشه !‌
    به طور محترمانه ،‌جزوش رو من قبول ندارم ! ‌اگر خواستيد واستون ميگم چرا !‌ ولي الان بحث رو منحرف ميكنه .
    از همون اول شروع کردید به تفره رفتن

مثلما به بهشت میره اگر بره بی عدالتیه اگر نره هم بی عدالتیه

کدومش آخر ؟
    بهتره بگيم نه شما ميتونيد ما رو قانع كنيد ، ‌نه ما شما رو . اول بايد تعريف درستي از منطق داشته باشيم كه مشكل ترين قسمت اين معما هم همينه ،‌هركسي براي خودش يك تعريف از منطق ،‌علم و فلسفه ساخته كه فقط خودش قبولش داره و ...

خوب منطق خودتونو تعریف کنید فلسفتون چیه

آره ازین جور آدما کم ندیدم و هم از شما کسانی هستن از روی هوا و هوس و کور کورانه چیزی رو قبول کردن
    ولی افرادی که اینجا توی این بحث شرکت کردن فکر نکنم اینجور باشن چون خصوصیت این آدما اینه که بحث نمیکنن

نه اینجور نیست مشکلات شما به مراتب بیشتر بوده تا به حال نتونستید حقیقت جهان و خودتونو درک کنید بحران های روحی مثل اعتقاد پیدا کردن به پوچی دیوونگی و سر در گمی چیزی که در ما پیدا نمیشه

شاید ما رو با گاو پرستا و عقاید دیگه تو هند اشتباه گرفتی چون الهام بخش ما سخت با این چیزها مبارزه میکرد
    تا به امروز هرچی پیش رفته به نفع ما بوده

آره خوب اگر میشد برای خدا علتی پیدا کرد که خدا نبود اینه که شناخت خدا رو مشکل کرده و باعث این همه بحث شده

چرا مجال نیست دوباره تفره رفتی

10. این کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

12 به نام خداوند عشق و آزادی

[QUOTE=seyyedi;5641462]دوستان سلام
    آقا سعید جواب شما یک کلمه و دو کلمه یا یه جمله و دو جمله وو یه سطر و دو سطر نیست
    بنده هم نمی تونم خیلی تایپ کنم و هر روز سر بزنم که جواب طولانی بدم
    حقیقتا وقتش رو هم ندارم
    نمی دونم شما از کدم دسته آدما هستی
    اونایی که وقتی چیزی بهشون معرفی میشه با توجه به یه پیش فرض های ذهنی که داره در موردش قضاوت میکنه و بدون اونکه به اون چیزی که معرفی شده توجهی بکنه ، حکمش رو صادر میکنه و این همون بی توجهی به اون چیز هست
    یا از اون دسته آدمایی که زود قضاوت نمی کنن و و درصدی احتمال درستی به حرف مخاطب میدن مثل استاد فلسفه دانشگاه ما
    امیدوارم دسته دوم باشید

بنده دو کتاب به شما پییشنهاد میکنم
    لطفا این دو کتاب رو بخونید اگه مشکلی داشتید ، بفرمایید بنده در خدمت هستم
    کتاب عدل الهی ، انسان و سرنوشت از شهید مطهری

اما تا زمانی دارم فعلا به دو چیز سعی می کنم جواب مختصر و مفید بدم

1- میشه گفت فلسفه اسلامی اصولا غلطه
    چرا که فلسفه خرد گرایی است و ریشه اش به یک تعبیر آخه است که از تمدن غرب برخواسته
    با نگاهی به گذشته می بینید که دانشمند غرب گفت ریشه دنیا چیست که جوابهای مختلفی رو در زمانهای مختلف بهش داد و شاید یه روح رو در خودش حفظ کرد و به الان انتقال داد که اون مادیگری است
    در اسلام این چیزی که ما می گوییم فلسفه با تغییراتی می شود حکمت
    ریشه حکمت آیه (نشانه ای از پروردگار) است، برخواسته از تمدن شرق
    پس اصولا این دو با هم متفاوت هستن و جمع این دو به تعبیری جمع تناقض هاست که بر اساس منطق ممکن نیست

2- خداوند به عدل سزاوارتره تا به مساوات، البته اگه بگیم معنای مساوات یعنی تساوی و یکسان بودن
    متاسفانه معنای دقیق مساوات رو نمی دونم
    عدل هم به معنای قرار داشتن هر چیز سر جای خودشه نه یکسان بودن در همه چیز. که اگر این طور بود نباید اصولا دو جنس مختلف وجود می داشت که بعد پوشش متفاوت بخواد ایجاد تبعیض و نقض عدل بکند

علی علی[/QUOTE]
    لطفا پیش وند استفاده نکنید
    سعید راحتترم
    مرسی
    درکت میکنم
    من دنبال حقیقتم!
    دوست عزیزمون arzeva منو خوب میشناسه
    عقاید من در مورد دین و... متغیرن یعنی من تعصبی ندارم و هرچیزی که درستتر ببینم قبولش میکنم(الته نه بدون دلیل و مدرک)
    و البته من دین خودم که عشق و آزادی و اگاهی و انسانیت هست رو هیچوقت تغییر نمیدم(به خاطر اینکه راه ی درستتر از این پیدا نکردم و اصلآ نیست که پیدا کنم؛موافقید؟) ولی دوس دارم در مورد ادیان دیگه بیشتر بدونم
    در مورد عقاید دیگه و نگرش های مختلف...
    دوست عزیز کتاب دوم رو تا حدودی مطالعه کردم ولی من یک مشکلی با آقای مطهری دارم و به همین دلیل سعی لذت نمیبرم یا اصلا دوست ندارم کتابای ایشون رو مطالعه کنم!
    مشکل اینکه ایشون به عقاید دیگران احترام نمیزاره و کلآ بی طرفانه به موضوع نگاه نمیکنه و در بعضی مواقع حتی عقیده ی دیگران رو نقض و تا حد توهین پیش رفته!!
    من با این طرز تفکر مشکل دارم دلیلشم اینکه معتقدم باید به تمام عقاید احترام گذاشت...
    درسته
    و من بارها به این موضوع اشاره کردم که اصلآ فلسفه اسلامی نمیتونه وجود داشته باشه
    چرا؟
    فلسفه از عقل ناشی میشه و اسلام از وحی!
    ولی حالا که وجود داره(منظورم فلسفه اسلامی هست)بهش احترام میزارم ولی میخوام بببینم تا چه حد کامله!
    راستش ابتدای فلسفه و همینطور دین به خود ایران ما برمیگرده که البته درسته فلسفه در غرب متداولتر بوده و بقیه حرفاتونم درسته
    به عدل که سزاواتر تر باشه که دیگه بدتر؟!!
    اگر اینطوری که دوستان مسلمان میگن باشه خدا کاملآ ناعادلانه تعریف کرده جهان رو!
    عدل به معنای قضاوت و پاداش به حق است، یعنی باور به اینکه خداوند پاداش و جزای هیچ عملی را هرچند ناچیز و کوچک باشد ضایع نمی‌کند و بدون تبعیض به هر کس جزای عملش را خواهد داد.مرتضی مطهری-عدل الهی-انتشارات صدرا
    ترجیح میدم بگم محمد محمد تا حقوق دوستان سنی هم(گرچه حظور ندارن)رعایت بشه
    من یک چیز فقط میگم:
    خدا حکم صادر نمیکنه.
    مرسی
    نکته جالب بود
    سعید جان بزار من به نمایندگی از فلسفه اسلامی بگم بهت قضیه چیه ...

خدانوند این جهانو خلق کرده ، از ازل تا ابدشو خبر داره ، موقع خلق انسان فرشته ها بهش میگن بازم میخوای داستان درست کنی ، میگه به شما ربطی نداره. این از این. پس خدا می خواد یه امتحان راه بندازه. .... حالا اینکه به امتحان چه نیازی داره یا نداره رو یه بحثیه.

بعد حالا امتحان چیه ، میگه روش رو من براتون می فرستم. انتخاب با خودتونه . پس فردا که مردی اینجا نگاه نمی کنن کی بودی ، چی بودی. کلید بهشت همون چیزی که برات فرستادن. در واقع مثل معلمیه که با زور به دانش اموزاش درس یاد نمیده. ولی موقع امتحان ترم از دماغشون میکشه بیرون

اینکه فقط بگی خداوند مهربانه ، رحیمه .... حرف ماهاست. در کتابش که خشمش رو هم نشون داده. ولی ممکن یه جا ببینی که میگه رحمان ، ولی تو طلم میدونبش. اونجا حرف اینه که از دید تو ظلمه.ولی اون که اون بالاست درست تر از تو می دونه.

کلا موضوع اینه که یه خدا داریم ، هر چی گفته باید چشم و گوش بسته بگیم چشم. اگه نگفتی هم اشکالی نداره. ولی موقع امتحان پایان ترم همدیگرو می بینیم
    این میشه که بعضی ها در دنیا مصداق آیه سابقوا میشن و ویراژ میدن در بدست اوردن نیکی و ثواب.

امیدوارم منظورمو رسونده باشم. چیزی که من از حرف مذهبیون فهمیدم همینه.

بنابراین به نمایندگی فلسفه مذهب حرف زدم ...
    برای مثال همین جا
    خداوند مگه نیازمنده که فرشته ها وجود داشته باشن؟!
    ما عبادت میکنیم برا خودمون
    فرشته ها که خوبن و اونا برا چی؟
    مگه خداوند نیازمنده؟!
    در اسطوره ی آفرینش از منظر قران اومده فرشته ها عنصر خاک رو برداشتن...
    من میگم stop
    مگه شما نمیگین وقتی خدا بخواد هست؟!
    پس دیگه چه نیازی هست فرشته ها خاک بیارن و...!
    امتحانی وجود نداره!
    دلیلش اینکه خداوند عادله
    به نظر شما اگر استادی به من یک جزوه کامل بده و به شما ناقص و از یک نوع سوال استفاده کنه برای امتحان عادلانه هست؟!
    به نظر من ما هستیم پس باید این درک رو داشته باشیم که خوب زندگی کنیم
    یا بهشت و جهنم وجود داره یا نداره
    در هر حال اگر خوب باشیم دینی به جامعه نداریم...
    برای مثال نمیتونست دین رو از اول توو مغز همه یکسان قرار بده که این همه خون ریزی و نون خوری به نام خدا و پیغمبرم بوجود نیاد؟!
    و اصلا این کتاب رو چطور ثابت میکنی؟!
    دوستان مسلمان از پیش بینی ها و پیش گویی هاش استفاده میکنن که اگر به این بود کتاب پولورن خدایی تر بود!
    محمد جان خدا اگه مثبت نباشه که خدا نیست!
    کسیم نمیپرستتش
    عقیده ی یهودی ها در این مورد اینکه یک خدای اصل وجود داره
    دوتا فرعی که یکیشون مثبته و یکی منفی...
    هان؟!!!!!!!!
    لفظ خدا خودش کامله همه صفاتو شامل میشه بخشنده و مهربان فقط واسه اشاره به این دو صفت که باهاش کار داریم

ولی این دو تا سوال بعدت واقعا غیر قابل قبوله این قدر مهربانیت خدا رو میگن بعدشم با یک دستورات غیر معقول زیر سوال بردن
    درسته!
    پس چرا ما همش صفت میبندیم به خدا؟
    مگه اونو دیدیم؟
    چرا؟
    تا حالا فکرشو کردید؟!
    تغریبا موافقم
    چند قسمت از فلسفه ي اسلامي رو مطالعه كرديد ؟
    سعيد جان اين كلمه برات آَشنا نيست :

دروغ رو بايد با يه صفت از راست جدا كرد!
    1400سال بحث درباره ي جبر و اختيار كه الان تبديل به يك كتابخانه شده رو نميتوان د ريك جمله توضيح داد! يك سرچ در مورد عالم ذر بايست داشته باشي و يك اطلاعات درست از آخرت و يك فكر درست در مورد دنيا !اين سه كمكت ميكنند كه دركش كني !
    وقتي دستت به جسم داغ بخوره چي كار ميكني ؟ وقتي يه سگ دستت روگاز بگيره چي كار ميكني ؟
    بعضي كارها رو بايد انجام دادبراي محافظت از خود! شما داري در مورد ديني حرف ميزني كه در جامعه ات هست نه اوني كه تو قرآن هست ! عمار ياسر ، بلال ،‌پيامبر اكرم و.....همگي ابتدا كافر بودند !‌ معني اون آيه اي كه شما ازش اين رو استنباط كردي و منظور از كافر كسي است كه به حق بقيه تجاوز ميكنه !آيا همچين كسي رو الان تو كشورهاي عدالت خواه توي پرقو ميخوابونند ؟ خوب معلومه كه نه !
    ميتونم اول در مورد اصل زن و مردبودن از شما بپرسم و توانايي هايي كه خدا به زن و مرد داده ؟
    ميزان قدرت بدني ، قدرت احساس ، طرز فكر ، نياز به ارتباط باديگران و.......
    چرا خداوند بايد در پوشش رييس جمهور امريكاو يك آمريكايي كنار ساحل فرق بگذاره ؟
    خدا اين فرق رو نگذاشته بلكه شخص براي حفظ شان ومقام خودش اين كار رو كرده ! يه سري هنجار هست ويه سري ناهنجار !
    مريم مقدس هم كه اين قدر انسان ها اورا پاك ميشمارند هيچگاه مجمسمه اش را بدون پوشش نميسازند چون پوشش احترام به شخص است !

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

خيلي جالب بود .......
    اصلا فلسفه ي سيستم آموزشي ايران هم اينه !
    به شما يه كتابي ميدن وميگن اگه بخوني آخر ترم نمره رو مياري و راحت ولي اگه نخوني كارت با ......
    اين كتابي است كه من فرستادم حالا ميخواي بخون ميخواي نخون ، اختيار خودته! من ميگم اين رو بخوني بهتره !

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

اون دوتا كتابي كه فرموديدخيلي جالبه و خوندم ولي به درد اين دوستان نميخوره !اون جا سوال جواب نميدن !
    خرد گرايي از غرب برخواسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!ميدونم منظورتون كلمه ي خردگرايي است نه ؟؟
    قرآن ميگه هرچيزي روتونستي درك كني اسمش رو بگذار علم و هرچيزي رو كه نميتوني هم الكي براش دليل نيار و فقط بگو از حكمت خداست !
    توضیح دادم فلسفه اسلامی نمیتونه وجود داشته باشه!
    اگر بتونه خدا نمیخواد که وجود داشته باشه
    دلیلشم اینکه توو کتابش(قران)گفته که طوری به قدری ساده هست که همه راحت بفهمنش
    نه اینکه یه عده پیچیدش کنن و بعد خودشون بشن عالم بر اون دین!
    جالب بود و بعضی قسمتاشو قبول دارم
    توضیحاتت در مورد کافر خیلی جالب بود
    لااقل مادرم اینجوری شیرشو حلالم میکنه
    بعضیاشم نه ولی جواب نمیدم چون حوصله ندارم
    فقط دو نکته
    ا.سلمان فارسی رو از یاران پیامبر جا انداختی
    2.شما که اصلا به یه دختر نگاه نمیکنی و حرف نمیزنی چطور در موردش حکم صادر میکنی؟!!!
    اگرم این کار رو کرده باشی گناه کاری و به عذاب الهی دچار خواهی شد!
    شیاد مثل من سنگ بشی و یا شایدم...
    اتفاقا هم تصاویر و هم مجسمه های مریم مقدس به صورت برهنه وجود داره و البته بگذریم
    از این اجنبی ها هرچیزی بر میاد...
    شما حجاب مریم مقدس و یا حجاب ایرانی ها قبل از اسلام رو با حالا یکی میکنی؟!!!
    واقعا زمین تا آسمون فرق میکنه!
    آدم لذت میبره از اون

12. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

چقدر سريع مصداقي پيدا شد براي صحبتي كه اول پست قبل كردم . از نظر من حرفم مذخرف نيست و بي ربط هم نيست . اين كه شما جواب نداريد دليل بر مذخرف بودنش نميشه . البته ديگه عادت كرديم . شما اگر به عقايد من بگي مذخرف ايراد نداره ولي من اگر به عقايد شما بگم مذ... .

فقط همين رو بگم كه حرف شما و امثال شما تا وقتي بر پايه منطق نباشه كوچكترين اهميتي براي من نداره ،‌حالا چه توهين باشه ،‌چه ...

تاحالا شما نتونستيد .... چون نخواستيد

در ضمن سوالات دوستمون به نظر من بيشتر خودش پاسخه . نيازي به پاسخ نداره ،‌نياز به فكر داره ...
    دوست من
    منم حرفاتونو قبول دارم و البته همنطور که محمد عزیز گفت اینجا تا حد خیلی زیادی آزادانه بحث شده و فقط سعی کنیم به کسی توهین نشه
    پست اول هم حتما مطالعه کنید
    مرسی
    پسر تو که منو لو دادی
    بله من این سوالها رو گذاشتم بیشتر برای اینکه بی اندیشن دوستان!
    مام می اندیشیم
    سلام به همه دوستان

خدمتتون عرض كنم ،‌ من به شخصه از بحث كردن در محيط بسته و جهت يافته متنفرم . چون به طور كلي دو دسته وجود دارن كه بحث ميكنن ،‌يك دسته هرچي بخوان بگن (هرچي ، هرچي ،‌هرچي) ،‌تف هم توي صورتت بندازن هيچ ايرادي نداره ،‌ و ازشون حمايت ميشه اما اگر اون عده مخالف بگن آقا بالاي چشم شما ابرو ،‌ واااويلا ...

اين داستان بحث هاي مذهبي در محيط ماست .
    به همين دليل كمتر توي چنين محيطي در بحث شركت ميكنم .

اگر توي يك محيط آزاد فرصت بحث وجود داشته باشه ،‌ نتيجه با چيزي كه الان هست خيلي متفاوت خواهد بود ...
    اين حرف ، عقيده شماست ؟

من اسم اين جرياناتي كه فرموديد رو ميزارم يك بازي !

اول ترم توي برد گروه ميزنن ،‌تاريخ امتحان روز فلان ساعت فلان در فلان مكان ... دانش آموزان معلم رو ميبينن و ‌درك ميكنن ، درسش رو ميفهمن . معلم درس مستند و مفهوم رو به دانش آموزا ميده و دانش آموزان ميفهمن كه اين قسمت از زندگيشون درسه و الان سر كلاس درس هستن ،‌يك دانش آموز تفاوت كلاس درس با بيابان برهوت رو تشخيص ميده ،‌ دانش آموز اگر نفهميد از معلمش سوال ميكنه ،‌و معلم وظيفه داره قانعش كنه . اگر دانش آموز از معلم اعتراض داشت ميره پيش مدير . معلم در شرايط يكسان با همه دانش آموزاش برخورد ميكنه ،‌ يكي رو نميفرسته از پشت در كلاس درس ياد بگيره ،‌يكي رو بذاره بغل دست خودش ،‌يكي رو كور كنه ،‌يكي رو كر كنه ، يكي رو ...
    و ...
    و در نهايت دانش آموزا اگه نخوان درس ياد نميگيرن ،‌اگه نخوان امتحان هم نميدن و راه ديگه اي رو انتخاب ميكنن ...

---------

راستي من يك سوال از استاد معارف دانشگاهمون پرسيدم كه نهايتش به اخراج از كلاس انجاميد .
    اميدوارم اين جا نهايتش به اخراج از كلاس نينجامه !! :

ما بچه كه بوديم توي محلمون يك نفر رو داشتيم معروف علي چله !
    اين شخص عذاب محله بود ،‌وارد جزييات نميشم ولي كار گناهي نبود كه اين نكرده باشه .
    در يك كلام انساني از حيوان بدتر ...
    اين شخص مادر زاد مشكل رواني داشت . ديوانه مادر زاد بود .

سوال : جايگاه اين شخص در جهان آخرت ميتواند طبقه هفتم بهشت باشد ؟؟؟؟

(اين معناي تبعيض است )
    دوست من
    منم حرفاتونو قبول دارم و البته همنطور که محمد عزیز گفت اینجا تا حد خیلی زیادی آزادانه بحث شده و فقط سعی کنیم به کسی توهین نشه
    شما راحت بحث کنید
    با مارچیکار که مدیر قبلی این قسمت بود هماهنگ شده بود
    با کارینم میشه
    راحت و آزاد بحث کنید
    پست اول هم حتما مطالعه کنید
    مرسی
    یادش بخیر...
    یاد استاد این درس افتادم
    خودمونیم
    پدرشو در آوردم
    آخرم نمیدونم کافر شد یا...
    جواب
    از نظر فلسفه اسلامی احتمالا بله
    از نظر من
    نمیدونم
    کد:
    اين آدرس از ويكي پديا كه گمان نكنم كمتر كسي سراغش رفته باشه مربوط به كلمه ي "محمد" است و اگه بخونيد براتون خوبه !
    حداقل گستره ي قلمرو اسلامي رو ميبينيد و بعضي سوالات در مورد ايران و اسلام براتون رفع ميشه !
    سال تولد پيامبر كه 700سال قبل از رنسانس است و باعث به وجود آمدن هنرهاي اسلامي و علوم اسلامي و مهمتر از همه ارزش هاي اسلامي كه از طريق مسلمانان به ايتاليا رفت رو ميبنيد و ديگه از رنسانس حرف نميزنديد !
    دلايل ازدواج پيامبر رو ميخونيد !
    ميخونيد و ميفهميد كه ازدواج دختر 8ساله در اون زمان رسم بوده نه جنايت ! همچنين ازدواج پسر 14ساله !
    اينها هنوز مربوط به 1400سال قبل ايران است و اگر بخوام از خواستگاه انديشه و خرد از ايران حرف بزنم بايد برم سراغ شعر 8000ساله ي ايران !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اين كه انديشه از غرب برخواسته به نظر من يه لطيفه ي مضحكه چون اگه انديشه ميكرد سنگي كه خود ساخته بود نميپرستيد !

دوستان ديگتون كه دسترسي داشتن هم نيومدن ! مناظره هم ديگه لازم نيست !
    آهان آهان
    نیگه دار!
    جالب اینجاست که در کتابهای تحریف شده کشور خودمون! که با کوروش و... یکمی چیزن هم گفته شده هنری که اسلامی خونده میشه از ایران بوده!
    یعنی هنر ایرانی بعد از ورود اسلام به ایران با اسم اسلام و فرهنگ عرب شریک میشه
    در واقع هنری که به این نام خونده میشه ایرانی هست نه اسلامی
    عزیزم پیامبر برای چی اومده؟!!
    امده که این سنت های غلط رو از بین ببره نه اینکه ادامه بده!
    به به
    هنر نزد ایرانیان است و بس
    حاکم+درباریان+تشکیلاتش=خدا ند+فرشتها+تشکیلاتش======
    تا حدودی موافقم با نظرت دوست من

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

دوستان لطفا همه آزادانه حرفاشون رو بزنن و من قول میدم به زودی با کارین(مدیریت قسمت موضوعات علمی) هماهنگ کنم
    و یک خواهش دارم
    لطفا از فحاشی و توهین پرهیز کنید
    آزادانه حرفاتون و عقایدتون رو مطرح کنید ولی وارد سیاست و توهین نشید
    و سعی کنیم(همه)تا حد امکان عقیده ی مخالف رو گزارش تخلف نکنیم مگر اینکه توهینی صورت گرفته باشه
    پست اول هم حتما مطالعه بشه
    به عنوان نماینده شما و دوست همتون لازم دونستم این نکات رو یاد آوری کنم
    مرسی
    جهان فقط همین جهان ظاهر است و جهان حقیقی دروغی بیش نیست.فردریش نیچه

15. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

متاسفانه چه بسا دوستي هايي كه پاي بحثهايي به دشمني كشيده شده
    بله گفته شما درسته هر کسی فقط عقیده و فکرشو مطرح میکنه....و دشمنی در کار نیست...فقط اشخاصی از ابراز نظر و عقاید متفاوت میترسند و همیشه در جنگ با مخالفان عقایدشون هستند که از عقایدشون منافع و سود میبرند و ترس از دست دادن قدرت و سود و منفعتشون باعث جنگ کشتار و سرکوب هست...
    ما نبايد بر پايه ي تعصبات حرف بزنيم.چه تعصبات مخالف چه موافق
    چه خوبه كه هر حرفي زده ميشه درموردش فكر كنيم(كنيم)

و براش منبعي باشه

بعضی گفته ها و نتیجه ها شاید بر اساس منطق و فکر عنوان میشه که حتما نیاز به منبعی که بازم نتیجه فکر یه انسان دیگه هست نباشه.......و صد البته منطق بهترین منبع برای تایید و رد گفته
    هاست....

و دوست عزيزم لطف كنن براي نقض و نقص بودن اونايي كه گفتن منبع موثق و دليل مستحكم بيارن تا قانع بشيم
    نقص بزرگ دین......که مورد توجه باز همین دین هست...اینکه این اقا خداوند بزرگشو در حد یه انسان و با تفکرات انسانی فرض کرده
    .تو کتابش یه جا گفته که کمال و هستی در اون هست...و جای دیگه با مطرح کردن اینکه خداوند انسان به وجود اورد برای اینکه ازمایشش کنه و یه سری معیارهارو اورد بعد بر اساس این معیارها و ضوابط بهش پاداش بده و یا مجازاتش کنه......خوب به نظر من کل کمال و تمام بزرگی خداوند یکتا زیر سوال برد..و بقولی از لحاظ فهم و درک به مانند انسانی فرض کرده که کلی قدرت و پول داره و از روی بیکاری برای خودش دفتر دستکی راه انداخته و برای دفتردستکش ضوابطی گذاشته که گذشتن از این ضوابط توسط کارمندانش برای اونا اضافه حقوق و کسر حقوق و در برخورد شدیتر پاداش بسیار زیاد و اخراج در نظر بگیره.....
    خوب مگه نگفتی که خداوند یکتا، کمال در توست ....حالا چرا اینقدر ساده وجود داشتن انسان توجیه کردی...و کمال خداوندی زیر سوال بردی..
    ای رئیس من خوب مگه تو بزرگ نبودی .......مگه تو کمال و هر انچه هستیست در تو نبود...مثلا من بدبخت فلک زده به وجود بیاری که حالا گناه بکنم و یا ثواب ----که برم بهشت و یا جهنم ---که چی بشه خوشحال میشی؟ اینجوری ذوق میکنی؟ عمر بینهایتتو انجوری سپری میکنی ؟ چه احتیاجی به وجود اوردن هستی بود...تو کامل بودی خوب زندگیتو میکردی حالشو میبردی...منم دیگه وجود نداشتم اینقدر تورو اذیت کنم....با فرشته هات یه کار دیگه میکردی...و سرگرم میشدی...حکمتت در چی بود......حالا این دنیا با این تشکیلات---میلیاردها کهکشان..منظومه...جهنم...بهشت.. .زمین..چه میدونم..جهان و هستی با این نظم------- که چی بشه فقط همین که من به وجود بیام بعد زندگی بکنم بعد بمیرم بعد برم جهنم و یا بهشت...خوب حالا چی شد ...خوشحال شدی؟ سرگرم شدی؟ که چی؟
    نقضش هم پس شد خداوند یه جا کامل دونسته و جای دیگه به مانند بچه ای فرض کرده که از روی بیکاری برای خودش بازی راه انداخته و ضوابطی برای بازیش گذاشته......
    پس نقض ونقصش تو همین مورد اصلی و بنیانی تمام ایده های هست که صاحبان این ایده ها علنا و به دروغ خودشون متصل به یه قدرت بزرگ و با نام قدرت خداوند کرده اند......
    اینقدر تفکراتشون ضعف داشته که توجیه مناسبی برای این منظور نیاورده....

خوب بنظر شخص بنده این حرفا که تو هزاره های مختلف در مورد خداوند گفته شده همه نظرات اشخاص عادی بوده و حالا تقدس پیدا کرده......
    دلیل وجود داشتن و هستی بنظر بنده بغیر انسان میدونم و بازم شخصا فکر میکنم که ما تو حاشیه همینجوری و طی یه روند طبیعی بعمل اومدیم....تو تکامل طبیعیمون گرایش به خوبی هست و افرادی که از این خوی خوب انسانی به راحتی میگذرند فقط برای هدفی هست که بالا میدونند...و یا مریض هستند...یعنی تو سرشت و تکامل انسانی خوبی و گرایش به خوبی وجود داره و اونیکه خوبی نمیکنه بخاطر هدفی که دنبال کرده هست ولی میدونه که کارش بده ولی هدف براش مهمتره...و اونیکه بر این عقیده هست که خوبی یعنی کشتن و غیره اون شخص مریض هست و مشکل طبیعی داره..و بشکلی روند طبیعی انسانی نداره که در عرف به این اشخاص غیر طبیعی و یا شخصی با رفتار غیر طبیعی گفته میشه....

مقوله خداوند هم پیچیده ترین موضوع هست که اشخاص بنا به کسب منافع و یا در کشف حقیقت بهش میپردازند..
    ---که شخصا خداوند جوابی برای وجود داشتن و هستی شامل هر چیزی میدونم..از یه درخت و تا بینهایت وجود داشتن که سوالی بسیار سخت بنظرم هست--- پس خدا بنظر من همین جوابه..............
    متاسفانه این بحث ها به یک چیز نامیمون آلوده شدن.
    اونم اینه که خدا و ادیان با هم قاطی شدن. به نظر من باید این دو رو از هم جدا کرد.
    دوست عزیز دلیل قاطی بودنشون اینه که اکثر ادیان راستی و اساس اندیشه هاشون در ارتباط با قدرتی مطلق (خداوند) میدونند...یعنی یا خودشون متصل دونستن و یا عاقبت گوش نکردن به حرفاشون به بلایی که از طرف قدرتی بزرگتر و مطلق میاد ربط دادند....و خواه و نا خواه ربط داده شده و قاطی شده هست.......
    ------------------------------------------------------
    ولی کلا برداشت شخصیم از خدا و همینطور ادیان گفتم... دو مقوله در کل مطلبم پوشش دادم..
    .
    ادیان:
    خوب بنظر شخص بنده این حرفا که تو هزاره های مختلف در مورد خداوند گفته شده همه نظرات اشخاص عادی بوده و حالا تقدس پیدا کرده......

خداوند:
    که شخصا خداوند جوابی برای وجود داشتن و هستی شامل هر چیزی میدونم..از یه درخت و تا بینهایت وجود داشتن که سوالی بسیار سخت بنظرم هست--- پس خدا بنظر من همین جوابه..............
    Last edited by iranmjh; 27-11-2010 at 13:56.

17. این کاربر از iranmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •